Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,400 24 apr 2024 14:03
  • -0,160 (-0,58%) Dagrange 27,120 - 27,760
  • 61.438 Gem. (3M) 80,2K

Galapagos mei 2019

2.893 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 145 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. kwekkel 6 mei 2019 14:56
    quote:

    nmgn schreef op 6 mei 2019 14:53:

    eigenlijk best een sterke dag voor galapogos. Voor de finchen was er op deze dag minimaal 5 tot 6 % afgegaan met een flink volume.
    Helemaal gelijk in mijn ogen, maar het draait op het moment om het sentiment op de beurs. dat wordt op woensdag bepaalt als de Chinese delegatie uitstapt in Amerika en uit wie die delegatie bestaat. Mogelijk wordt dat iets eerder al bekend en dan wordt de definitieve richting bepaald, in ieder geval voor de kortere termijn.
  2. [verwijderd] 6 mei 2019 15:33
    Tweets, huidige pagina. Tweets en antwoorden Media

    Nico PR Bakker/BNPP Markets NL
    ?

    @TheDailyTurbo
    47 min.47 minuten geleden
    Meer Nico PR Bakker/BNPP Markets NL heeft geretweet dieter van eis
    De tweets goed lezen aub....uurtje terug nog gemeld dat er voor GALAPAGOS een spannend steunscenario in de maak is......Nico PR Bakker/BNPP Markets NL heeft toegevoegd,
    dieter van eis

    @dietervaneis
    @TheDailyTurbo 1 Tweet van Trump en u zet de LongSetUp van Galapagos al weer onder een vergrootglas met mogelijk intrekking>>dat betekent eigenlijk dat die ta niks voorstelt en de koers niet technisch worden bepaald maar veel meer door het wereldnieuws/bedrijfnieuws.....Helaas
    3 antwoorden 0 retweets 0 vind-ik-leuks
  3. LaGala 6 mei 2019 15:58
    Door Laura Sánchez

    Investing.com - "Vandaag koop ik dezelfde aandelen die ik vorige week kocht". Op deze kalme toon reageerde de miljardair Warren Buffett vanmorgen in een interview op CNBC. De superbelegger sprak ook nog enkele woorden over de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. "Ze zeggen dat de verhoging van de tarieven als een nucleair wapen is, dat mensen naar de onderhandelingstafel kan brengen, maar het risico bestaat dat iemand denkt dat ze de bedreiging waar moeten maken", zegt José Luis Cárpatos, CEO van beursanalysebureau Serenity Markets.

    Buffett benadrukte ook dat hij de uitkomst van de onderhandelingen niet kan voorspellen "omdat de leiders van beide landen gewend zijn om met de politiek weg te komen", aldus Carpatos.

    Vandaag publiceerde Donald Trump een nieuwe tweet, waarin de bedreigingen aan het adres van China van gisteren herhaalde op het sociale netwerk.

    Midden in de Europese sessie staan de belangrijkste indices nog altijd meer dan 1% in het rood. De AEX stond op het moment van schrijven (15:01 Nederlandse tijd) op een verlies van 1,3%. De Belgische Bel 20 staat 1,6% in de min. In Duitsland noteert de DAX een verlies van 1,7%. De France CAC 40 staat 1,8% lager. De Amerikaanse markt lijkt ook in rood te gaan openen. De Futures op de S&P 500 geeft een min aan van 1,6%.
  4. [verwijderd] 6 mei 2019 16:17
    De CEO heeft aangegeven dat de koers door de Amerikanen wordt bepaald. Niet dat dat dan ook op de Nasdaq gebeurt. Aangezien het volume op Euronext 3-4x zo hoog is als op de nasdaq, en ook veel volatieler, lijkt het me niet meer dan logisch dat de koers hier gemaakt wordt.
    En wellicht inderdaad door Amerikanen die hier handelen. Maar dat VdStolpe dat zegt wil nog niet zeggen dat het ook zo is.
  5. [verwijderd] 6 mei 2019 16:18
    quote:

    KomMaarDoor schreef op 6 mei 2019 15:43:

    Oke en waarom vliegen we omhoog nu ?
    Raar gevoel bij als je vanochtend ziet.
    De komt doordat de NBI flink herstelde sinds de opening. En omdat er, zover ik weet, geen NBI-future is, kon de europese-ochtend handel enkel de nasdaq futures volgen. Vooral ook angst voor wat er in Amerika zou kunnen gaan gebeuren. Vooralsnog lijkt dat mee te vallen. Al is de dag nog niet voorbij. Ik wacht het nog even af, nadat ik voorbeurs 50% en even na opening de rest eruit gegooid heb.
  6. [verwijderd] 6 mei 2019 16:25
    quote:

    MrBerth schreef op 6 mei 2019 16:17:

    De CEO heeft aangegeven dat de koers door de Amerikanen wordt bepaald. Niet dat dat dan ook op de Nasdaq gebeurt. Aangezien het volume op Euronext 3-4x zo hoog is als op de nasdaq, en ook veel volatieler, lijkt het me niet meer dan logisch dat de koers hier gemaakt wordt.
    En wellicht inderdaad door Amerikanen die hier handelen. Maar dat VdStolpe dat zegt wil nog niet zeggen dat het ook zo is.
    Merci
  7. BLOO7 6 mei 2019 16:32
    4. Pushing harder for filgotinib
    Gilead plans to submit for European approval of filgotinib in treating rheumatoid arthritis in the second half of this year. The biotech had hoped to also submit the drug for U.S. approval, but the FDA requested a safety study in adult males with ulcerative colitis because of concerns about testicular toxicity.

    However, it sounds like Gilead is going to push harder for filgotinib. The company has requested a meeting with the FDA now that it has data from all three phase 3 Finch studies. O'Day mentioned that he had been working with Gilead's leadership team on how the biotech could "accelerate some of the plans around filgotinib."
    It sounds like his conversations have made a difference. Robin Washington said, "We do believe there may be opportunities to enhance launch readiness for filgotinib that we are monitoring." Gilead Chief Scientific Officer John McHutchison stated that "there is some degree of urgency to get this drug approved as quickly as we can." That level of urgency didn't seem to be as great before O'Day joined the company.
    www.foxbusiness.com/markets/5-things-...
2.893 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 145 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links