Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 685 686 687 688 689 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 14 april 2019 16:29
    quote:

    ffff schreef op 14 april 2019 15:47:

    Hoewel dit geen medische site is toch eventjes mijn mening geven:

    De ziekte van Lyme wordt wel degelijk in Duitsland MISBRUIKT door diverse artsen om een ble9oeinde praktijk op te bouwen met pertinent vals positieve bevindingen.

    TWEE onderzoeksjournatiscten van ARD of ZDF gaven zich uit als " zieke" en waren enkele malen negatief bevonden op antilichamen tegen Borrelia en toen ze bij die artsen zich lieten onderzoeken waren ze plots Positief.
    Uitgebreide aandacht aan gegeven in de Duitse media.

    Als de serologie in Duitsland positief is, moet die uiteraard in Nederlandse en Belgische universitaire centra ook positief zijn.

    Verder is al lang ondervonden dat EX- Lyme patienten die met een relatief eenvoudige behandeling genezen kunnen worden, toch klachten houden. Dat blijkt dan een gigantische vergaarbak te zijn van werkelijk allerlei soorten zeg maar " vage" klachten. En dat komt dan door de doorgemaakte Lyme, waarbij het feit dat ze zich kunnen laven aan de staatsruif, naar mijn stellige overtuiging flink meespeelt.

    Stopzettten van uitkeringen als er geen aanwijzingen meer gevonden worden, maar we kennen allemaal de tv-programma's: Ook al is er " niks" te vinden...Als de patient vindt dat hij Lyme heeft, dan heeft hij Lyme. Vooral als zo'n Duitse ontmaskerde charlatan dat gezegd heeft.

    Terecht dat Belgische en Nederlandse gezondheidsinstanties zich distantiëren van de bevindingen van die zogezegd Duitse specialistische klinieken. Dat programma met die twee journalisten vond ik huiveringwekkend. Vooral ook hoe ze zich er daarna probeerden eruit te lullen. De twee journalisten hadden uiteraard niks, maar zij vonden dat ze wel de ziekte hadden. Zo bouw je een mooie patiëntenkring op...

    Lees tenslotte nogmaals de posting van John/Josti. Over de behandeling van Lyme zijn al boeken geschreven, vooral omdat niet iedereen meteen bij de klassieke behandeling genezen is.

    Tenslotte: Houd je maar vast: 4 Jaar geleden: Moe, pijn en de wetenschap dat ik dagen lang in tuin gewerkt had... Toch maar eens Lyme-test gedaan met alle onderverdelingen van de antilichamen. Duidelijk postief. Klassieke behandeling gedaan, maar omdat ik totaal geen last van de behandeling had, zelfs 50 procent verhoogd en verlengd. Na half jaar: DUIDELIJK opgeknapt en nu al 4 jaar ieder jaar controle op de antilichamen….Die zoals klassiek is....langzaam maar zeker uit mijn bloed verdwijnen en verdwenen zijn.

    Op internet overigens MASSA informatie te vinden over de antilichaamvorming en detectie door labo's. De verschillende methoden. De conclusies die je wel of niet mag trekken. En op internet heel wat verhalen te vinden over pure oplichting….

    Peter
    Ben je er goed vanaf gekomen. Maar het mag toch niet zo zijn dat er weer speciale aandacht aan gegeven moet worden, omdat patienten niet dan na een zoektocht tot in Amerika, voor veel geld hun inmiddels al voor een deel verloren gegane gezondheid terug moeten kopen.

    Zie ook de uitzending. Hartverscheurend.

    eenvandaag.avrotros.nl/item/chronisch...
  2. forum rang 10 rationeel 14 april 2019 17:35
    Tegen de 7e eeuw was Makurië de dominante macht in het gebied geworden. Het was dan ook sterk genoeg om de zuidelijke uitbreiding van de islam tegen te houden nadat de Arabieren Egypte hadden overgenomen. Na enkele mislukte invasies van Egypte sloegen de nieuwe leiders een verdrag met Dogomba zodat handel mogelijk werd. Het verdrag hield voor 600 jaar stand. De instroom van Arabische handelaars zorgde er echter voor dat de regio traag maar zeker zich bekeerde tot de islam. Rond 1350 werd de centrale kerk van Dongola omgebouwd tot moskee.

    nl.wikipedia.org/wiki/Nubi%C3%AB
  3. forum rang 9 josti5 14 april 2019 18:33
    @Peter: er snel bij zijn, en lang (minimaal 3 weken) en hoog doseren, is het devies.
    Het 'beestje' is slim, en kan zich goed 'verstoppen', net zoals bij voorbeeld de TBC-bacterie.
    Daarbij zijn eenmaal aangerichte zenuwbeschadigingen, waarvoor borrelia bekend staat, (vrijwel?) onomkeerbaar.
  4. Belegde boterham 14 april 2019 22:32
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 11 april 2019 08:19:

    [...]
    Vroeg je bij de inkomensafhankelijke huurverhogingen van de laatste jaren ook de inkomensgegevens van je huurders op? Gluren i.p.v. verhuren?
    Of zat je al op het maximum van de puntentelling (WWS) voor sociale huren?

    Verhogen tot boven de liberalisatiegrens kan bij een mutatie, dus als het huis vrij komt. Als je dan geen huurder kunt vinden, betekent dat in dit tijdsgewricht dat je schandalig veel vraagt voor een simpele of slecht onderhouden woning.

    Maar je bent natuurlijk een véél beter mens dan 18de-eeuwse rijke families die goed verdienende of althans goed verzorgde negerjongetjes inhuurden om met een snel omgedane halsband als 'Moorse page' te poseren op hun familieportretten.
    (Daar had de altijd moeilijk formulerende @asti commentaar op.)

    En je bent natuurlijk een véél beter mens dan de vroegere Hollandse boeren in Zuid-Afrika die inheemse knechten of dienstmeisjes in dienst namen (en soms met zo'n meisje trouwden) en hen onderdak, voeding, veiligheid, onderricht en een inkomen verschaften.
    (Daar had jij commentaar op.)

    Weet je dat er naast de ca 2,4 witten in ZA die Afrikaans (de aan het Nederlands verwante taal van de 'Nederduitse' taalgroep) spreken, nog miljoenen kleurlingen zijn die ook het Afrikaans als moedertaal hebben?

    Vorentoe bokke!!
    www.nrc.nl/nieuws/2011/09/10/van-excu...

    Ik beweer niet dat ik beter ben dan, ik durf wel te beweren dat geen huurder van mij nu en in het verleden (oud-huurders) klachten over mij (persoonlijk) of over de huurprijs hebben gehad of de staat van de woning. Ik verhuur ook niet boven de liberalisatie grens, sterker nog ik heb dit jaar de huur niet verhoogd voor geen enkele woning en de laatste verhogingen waren 1,5%!

    Dit is uiteraard niet te controleren, voor een derde. Heb ook geen enkele behoefte om dit te laten checken door een Pietje of een BDB'tje.

    TAV S-A: tsja je kunt met de kennis van nu en die jij hebt veel goed praten en dat is je goed recht, we wonen godzijdank in een land waarin dat kan. Dat vergeten die azijnzeikers op dit draadje weleens; en maar kankeren op het Nederland van nu en een populistje zal het Ned wel 'even' betere leefbaar maken; zucht, kreun en steun; als je jezelf Ratio noemt, zou ik mezelf niet serieus nemen, maar g0ed wie ben ik (dit terzijde)

    Ik beweer nergens dat ik beter ben dan de 18e eeuwse familie, ik durf wel te beweren, dat wij Blanken met onze expansie drift goede zaken hebben gedaan voor ons en nog doen, maar dat de plaatselijke bevolking de pineut is en is geweest.

    Als je dit durft tegen te spreken, ben je imo geen gesprek waardig, ondanks je intellectuele (veelal verborgen:-)) capaciteiten
  5. forum rang 6 izdp 14 april 2019 22:46
    Bespaar de moeite Belegd.
    Wat BDB over Z-A vertelt zijn sprookjes, totaal losgezongen van historie en realiteit.
    Kortom achterlijk gezwam krek eender als van de foute witten en vooral de gereformeerden uit Z-A.
    Dom nabauwen met de meest stupide zogenaamde feiten en de echte feiten niet benoemen, door er doof en blind voor te zijn.
    En ja, er waren zeker wel ook wat goede witte afstammelingen die net zo vochten tegen de apartheid en voor een waar christelijk geloof. Helaas wat weinig.
  6. forum rang 7 hirshi 15 april 2019 08:56
    quote:

    rationeel schreef op 14 april 2019 23:07:

    De meeste blanken ...witten...waren in die tijd zelf slaven. Hard werken en net genoeg inkomsten om te overleven.
    Dus waar heb je het over.
    Slavernij bestaat nog steeds.
    In milde en minder milde vorm.
    Denk alleen aan de term "loonslaven".

    Wie zich een beetje in de geschiedenis verdiept weet dat slavernij bijna zo oud is als de mensheid zelf. De Grieken dobbelden al om aantrekkelijke slavinnen. In Afrika werden al sinds eeuwen negers verkocht. In de middeleeuwen beheersten de Arabieren de slavenmarkt.
    Voor werk op de plantages kochten slavenhandelaars de slaven van negerhoofden.

    Maar het is natuurlijk weer alleen "de witte man" die schuldig is.
  7. forum rang 7 JP Samosa 15 april 2019 09:11
    DE oplossing voor alle problemen: koffie, en t komt wel goed met NL

    Bron:Metro vandaag:
    Treinreizigers die de dupe zijn van werkzaamheden aan het spoor zouden als compensatie een kopje koffie moeten krijgen. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van infrastructuur vindt dat een goed idee, zei ze vrijdag.
  8. forum rang 6 Chiddix 15 april 2019 09:42
    quote:

    hirshi schreef op 15 april 2019 08:56:

    [...]

    Maar het is natuurlijk weer alleen "de witte man" die schuldig is.

    De witte man heeft het allemaal gedaan maar zonder de witte man zou de wereld er in de 21 ste eeuw heel anders hebben uitgezien. De witte man is de uitvinder van industrialisering.
  9. forum rang 7 leek2018 15 april 2019 09:53
    quote:

    hirshi schreef op 15 april 2019 08:56:

    [...]

    Slavernij bestaat nog steeds.
    In milde en minder milde vorm.
    Denk alleen aan de term "loonslaven".

    Wie zich een beetje in de geschiedenis verdiept weet dat slavernij bijna zo oud is als de mensheid zelf. De Grieken dobbelden al om aantrekkelijke slavinnen. In Afrika werden al sinds eeuwen negers verkocht. In de middeleeuwen beheersten de Arabieren de slavenmarkt.
    Voor werk op de plantages kochten slavenhandelaars de slaven van negerhoofden.

    Maar het is natuurlijk weer alleen "de witte man" die schuldig is.

    Als de "witte mens" succesvoller is dan andere kleurtjes, moet er een stok gevonden worden om het verschil tussen wit en andere kleurtjes te verklaren. Dat de onderlinge verschillen tussen kleurtjes en wit veel groter zijn wordt aan voorbij gegaan. In de passion hebben we nu een zwarte Maria en een zwarte Jesus. Dan moet God wel het zwarte gat zijn.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 685 686 687 688 689 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 0,00%
EUR/USD 1,0631 -0,12%
FTSE 100 7.877,05 0,00%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.381,82 +0,10%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links