Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,822 17 apr 2024 17:35
  • +0,044 (+1,16%) Dagrange 3,752 - 3,848
  • 943.988 Gem. (3M) 1,4M

BAM APRIL 2019

2.464 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 124 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Utreg1960 10 april 2019 09:55
    Valuta: Britse pond wacht op ingelaste top EU over Brexit

    (ABM FN-Dow Jones) Het Britse pond is ook woensdag standvastig in aanloop naar de ingelaste top van de Europese Unie in Brussel, waar de Brexit het enige agendapunt vormt en waar naar verwachting een flexibele verlenging wordt afgesproken op voorwaarde dat de Britten nu wel met een doorslaggevend voorstel naar buiten komen, waar de Britse premier Theresa May al enige dagen met Labour over in onderhandeling is.

    "Wij gaan uit van een verleend uitstel tot december van dit jaar of maart volgend jaar", aldus valutaspecialist Georgette Boele van ABN AMRO woensdag tegen ABM Financial News. "Daarmee loopt de Brexit-dynamiek nog wel even door. Wij schatten in dat er uiteindelijk een tweede referendum nodig is, waarin de Britten gevraagd wordt hun mening te geven over een nieuw voorstel, maar mogelijk weer over het EU-lidmaatschap", aldus Boele.

    De valutaspecialist van ABN AMRO acht de kans op een Brexit zonder overeenkomst gering, maar denkt ook dat een flinke stijging van het Britse pond er alleen in zit als er geen Brexit komt.

    Zoals het er nu naar uitziet vindt woensdag in Brussel een overleg plaats met het Verenigd Koninkrijk, waarna vanavond na een diner een verklaring naar buiten zou moeten komen. Officieel loopt de Brexit-termijn nu tot vrijdag 12 april.

    De Europese Centrale Bank is het tweede belangrijke aandachtspunt van vandaag. Het beleidsorgaan laat de belangrijkste rentetarieven naar verwachting ongemoeid, inclusief de negatieve depositorente van 0,4 procent. De vraag is woensdag of de centrale bank van de muntunie nog instrumenten kan en wil inzetten. Begin maart zorgde het commentaar van ECB-voorzitter Mario Draghi nog voor een scherpe daling van de euro, die de munt op 1,1177 dollar bracht, waarna door de euro een resoluut herstel werd ingezet.
  2. Tradewatcher 10 april 2019 10:08
    quote:

    Regeis schreef op 10 april 2019 09:20:

    Met al die nieuwe aanbestedingen mag je toch verwachten dat de koers nu wat stijgt. In ieder geval goed uit de startblokken en BAM is vandaag goed in het nieuws. Gisteren aandelen BAM bijgekocht en zoals velen heb ik er vertrouwen in dat er betere tijden aanbreken.
    Ik betwijfel het. Denk dat het tot de Q1 cijfers een hachelijke zaak wordt.
    1. Driedubbele weerstand (kort-, middel- en lange termijn)
    2. Onduidelijkheid over de status van de economie
    3. Fors herstel koers afgelopen kwartaal
    4. Algemeen beurssentiment leunt op kunstmatig laag gehouden rente.
    Hoewel ik goede vooruitzichten zie denk ik dat ze toch eerst moeten laten zien.
  3. Utreg1960 10 april 2019 10:14
    Nieuwe opdrachten voor BAM

    (ABM FN-Dow Jones) BAM heeft verschillende nieuwe opdrachten binnengehaald. Dit meldde de bouwer woensdag voorbeurs.

    De gemeente Midden-Groningen heeft de opdracht om het nieuwe gemeentehuis in Hoogezand te bouwen gegund aan BAM Bouw en Techniek. De werkzaamheden voor de sloop en nieuwbouw starten naar verwachting in mei of juni 2019, zodat het gebouw eind 2020 opgeleverd kan worden. Financiële details werden niet gegeven.

    Ook gaat BAM samen met WSi Techniek definitief aan de slag met de herinrichting en verduurzaming van het gemeentehuis Ermelo. Deze moet in de zomer van 2020 worden opgeleverd. Ook hier werden geen financiële details gegeven.

    Tot slot heeft de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland aan BAM Bouw en Techniek opdracht gegeven voor de ontwikkeling en realisatie van een nieuwe polikliniek in Heemstede. De bouwsom bedraagt 6,8 miljoen euro en de oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2020.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

    Binck is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden.
  4. forum rang 4 Tartessos 10 april 2019 11:04
    Vandaag is BAM overduidelijk - vanuit strategische aanpak - begonnen met een offensief richting beleggers. Men meld opdrachten. BAM doet dit in aanloop naar de aandeelhouders vergadering.

    Zie het als een soort voorspel van de BAM directie.
    Daarna komt (meestal) de climax.

    Koers blijft redelijk stabiel. Op naar de 5 euro.
    Doe er je voordeel mee, succes .
  5. forum rang 6 OnoMatopee 10 april 2019 12:29
    BAM aan de slag op Science Park Utrecht
    Woensdag 10 april 2019 | Bron: AFN | Reageer als eerste

    BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM gaat een complex van 22.000 vierkante meter bouwen in Utrecht, bedoeld voor onderzoek in de levenswetenschappen. Het pand verrijst op het Science Park en bestaat uit kantoor- en laboratoriumruimtes,

    BAM begint deze maand aan het project in opdracht van Kadans Science Partners. Naar verwachting wordt het gebouw in 2022 opgeleverd. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

    Eerder maakte BAM al bekend in Heemstede een nieuwe polikliniek te bouwen voor de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN). Met het project, dat in 2020 klaar moet zijn, is een bouwsom van 6,8 miljoen euro gemoeid. Het gaat om een uitbreiding van de bestaande locatie Meer en Bosch, die 2400 vierkante meter aan extra ruimte moet opleveren.

    BAM won ook aanbestedingen voor de bouw of verbouwing van gemeentehuizen. De onderneming gaat in het Groningse Hoogezand een nieuw gemeentehuis voor de gemeente Midden-Groningen bouwen. BAM verwacht het nieuwe gemeentehuis in 2020 op te leveren. In de gemeente Ermelo won BAM samen met WSi Techniek de aanbesteding voor de herinrichting en verduurzaming van het gemeentehuis in de Gelderse plaats.

    BAM geselecteerd voor Accelerator, een nieuw gebouw voor Life Sciences R&D-bedrijven in het Utrecht Science Park
    10 april 2019 10:16 - BAM Bouw en Techniek bv
    BAM geselecteerd voor Accelerator, een nieuw gebouw voor Life Sciences R&D-bedrijven in het Utrecht Science Park

    Utrecht,10 april 2019 – BAM is geselecteerd om in opdracht van Kadans Science Partner een duurzaam multi-tenant gebouw te realiseren in het Utrecht Science Park. Het gebouw (Accelerator) met een vloeroppervlak van circa 22.000 m2 huisvest diverse huurders binnen de kennisintensieve sector Life Sciences.

    Accelerator – ontworpen door architectenbureau cepezed - wordt gerealiseerd aan de Uppsalalaan en krijgt verschillende functies, zoals kantoor- en laboratoriumruimtes, een ondergrondse parkeergarage en een plint met diverse algemene voorzieningen zoals een restaurant en vergadercentrum.

    Het gebouw kent een hoge mate van duurzaamheid en flexibiliteit. Door de transparante opzet, grote hoeveelheid daglichttoetreding en een groen atrium ontstaat een gezonde en inspirerende werkomgeving. BAM start in april met haar opdracht en levert het gebouw eind januari 2022 op.
    Duurzaamheid

    Het team, bestaande uit Kadans Science Partner, cepezed, Deerns, BAM Advies & Engineering en BAM Bouw en Techniek - Grote Projecten, heeft de ontwikkeling, het ontwerp, realisatie en exploitatie van het project uitgewerkt met als uitgangspunt het creëren van een gezonde en inspirerende werkomgeving voor de gebruikers.

    Daarbij is de ambitie uitgesproken om met het ontwerp, de ontwikkeling en de bouw van dit state-of-the-art laboratorium- en kantoorgebouw een BREEAM-NL Excellent certificaat te behalen.

    Daarmee ligt het project in lijn met de doelstelling van Kadans om duurzame gebouwen aan haar vastgoedportefeuille toe te voegen.

    BAM Bouw en Techniek - Grote Projecten is binnen het team verantwoordelijk voor de engineering en integrale – zowel bouwkundig als installatietechnisch – realisatie van het gebouw. BAM Advies & Engineering is als hoofdconstructeur verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van De Accelerator.

    Nadere informatie: BAM Bouw en Techniek, Huib van Kuilenburg, Communicatie.
2.464 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 124 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links