Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 673 674 675 676 677 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 april 2019 16:44
    quote:

    rationeel schreef op 9 april 2019 15:18:

    Weer zo'n vreselijk filmpje van kop schoppers.

    Er is opnieuw een filmpje opgedoken waarin te zien is hoe enkele allochtone jongeren een Vlaamse jongen zwaar toetakelen. Ze trekken de jongen van zijn fiets en beginnen fors op hem in te slagen en te schoppen. De beelden doen denken aan het incident van enkele dagen geleden waarbij een groepje allochtonen een oudere man meermaals in het gezicht schopt.

    De afgelopen weken en maanden doken tal van filmpjes op van Vlaamse tieners die flink toegetakeld werden door groepjes allochtone jongeren. Zo werd in Leuven een onschuldige jongen in elkaar geslagen, werd ook in Sint-Niklaas een 14-jarige jongen slachtoffer van zinloos geweld door allochtonen en werd recent ook in Kortrijk een jongen in elkaar geslagen door een groep allochtone jongeren.

    sceptr.net/2019/04/opnieuw-filmpje-op...
    Dd boodschap: Wij zijn de baas en doen wat we willen hier!
  2. forum rang 10 rationeel 9 april 2019 19:54
    6 mei:

    Als voorzitter van het Renaissance Instituut is het een groot genoegen u te mogen uitnodigen voor de tweede Renaissancelezing die dit jaar zal worden gehouden door de wereldberoemde schrijver en politicus Václav Klaus. De Renaissancelezing wordt gehouden op maandag 6 mei in de Duif in Amsterdam.

    De titel van de voordracht van Václav Klaus is:
    Is there a chance for a European Renaissance?

    Vaclav Klaus is voormalig president van Tsjechië (2003 - 2013). Samen met Havel verzette hij zich tegen het communisme, luidde de “Fluwelen Revolutie” in die Tsjechoslowakije zou bevrijden van het Sovjet-juk, en was verantwoordelijk voor de vreedzame ontvlechting van Tsjechië en Slowakije.

    Hij staat bekend als groot criticus van de Europese Unie en de afgelopen jaren heeft hij zich daarnaast nog gericht tegen de mondiale klimaathysterie. In zijn lezing zal Klaus zich richten op de grote vragen die het Europa van nu bezighouden: immigratie, identiteit en democratie.
  3. Belegde boterham 9 april 2019 22:41
    Wij doen 'dit' soort vreselijke dingen niet, wij zijn distinguished people.

    ROFL, we zijn me er eentje ;), beter dan de rest uiteraard...voor nadere info meldt u zich bij Ratio en Treasury oid, of hoe die gast ook mag heten.

    Dutchies in favor!

    www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-in...
  4. Belegde boterham 9 april 2019 22:45
    quote:

    leek2018 schreef op 9 april 2019 10:28:

    [...]
    Wat een onzin verhaal
    Verre van, wat schiet ik er als verhuurder mee op dat mijn woning volgens de bel dienst meer waard is en ik meer WOZ mag betalen?

    Ik verhuur zelf op de liberalisatie grens dus ik kan niet onbegrensd mijn huurprijzen verhogen.

    Dit kan wel overigens, maar dan heb ik geen huurders meer..
  5. forum rang 10 rationeel 9 april 2019 22:57
    quote:

    Belegde boterham schreef op 9 april 2019 22:41:

    Wij doen 'dit' soort vreselijke dingen niet, wij zijn distinguished people.

    ROFL, we zijn me er eentje ;), beter dan de rest uiteraard...voor nadere info meldt u zich bij Ratio en Treasury oid, of hoe die gast ook mag heten.

    Dutchies in favor!

    www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-in...
    Ik zou maar niet in drugs gaan handelen, als ik jou was;)
  6. forum rang 10 rationeel 9 april 2019 22:59
    quote:

    Belegde boterham schreef op 9 april 2019 22:45:

    [...]

    Verre van, wat schiet ik er als verhuurder mee op dat mijn woning volgens de bel dienst meer waard is en ik meer WOZ mag betalen?

    Ik verhuur zelf op de liberalisatie grens dus ik kan niet onbegrensd mijn huurprijzen verhogen.

    Dit kan wel overigens, maar dan heb ik geen huurders meer..
    Hoe dat zo?

    Zijn er geen huurders boven de liberalisatie grens?
  7. Belegde boterham 9 april 2019 23:04
    quote:

    rationeel schreef op 9 april 2019 22:57:

    [...]

    Ik zou maar niet in drugs gaan handelen, als ik jou was;)
    Heb ik gedaan, maar was weinig in te verdienen in mijn jonge jaren en hard werken en lange dagen.

    De Ho(e)reca, ik verkocht gewoon verslavende middelen die maatschappelijk geaccepteerd zijn, maar wel drugs (alcohol)

    Ach ja, het kortzichtig beleid van de overheid is verspreid onder de mensheid. De grootste problemen qua verslaving kun je gewoon in de super kopen, helaas..
  8. Belegde boterham 9 april 2019 23:09
    quote:

    rationeel schreef op 9 april 2019 22:59:

    [...]

    Hoe dat zo?

    Zijn er geen huurders boven de liberalisatie grens?
    Zeker wel, maar niet mijn doelgroep.

    Ik verhuur aan huurders die het niet breed hebben, maar ik lever ze een goede en prettige woning en tot op heden slaagt mijn strategie.

    Ik heb nauwelijks huurders die opzeggen.
    Ze gaan netjes om met de woning.
    Mijn woningwaarde neemt nog immer toe.
    En jaarlijks heb ik een kleine huurverhoging.

    Maar ik verhuur nu 7 jaar een aantal woningen/appartementen en tot op heden 1 keer een probleem en uitzetting gehad, dus ben tevree.

    En de uitzetting was echt haar eigen schuld en ze was ook 'verdwenen' op de dag zelf...

    Ach ja...
  9. forum rang 10 rationeel 9 april 2019 23:27
    Zojuist heeft de 1e Kamer gestemd over mijn wetsvoorstel dat een hogere drempel wil voor machtsoverdracht aan Brussel. Helaas verworpen. Keuze was: Nederlandse belangen beter beschermen of Europese integratie boven alles. Politici hebben gekozen... De kiezers zijn 23 mei aan zet!...

    Een parlement dat zichzelf tanden uittrekt. Dat zal niet vaak voorkomen. Maar vanmiddag heeft een meerderheid van de Eerste Kamer dit gedaan, schrijft Arendo Joustra.

    Dinsdagmiddag om 14.00 uur is het initiatiefvoorstel van Kees van der Staaij, fractievoorzitter voor de SGP in de Tweede Kamer, verworpen in de senaat. Vóór stemden behalve de... SGP ook ChristenUnie, Partij voor de Dieren, 50Plus, SP en PVV...

    Kabinetspartijen... VVD en CDA... stemden tegen, net als... PvdA, GroenLinks, D66 en de Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF)....

    Voorstel: alleen bij tweederde meerderheid akkoord met EU-verdragen
    Op tafel lag een voorstel van nota bene het parlement zelf om alleen met tweederde meerderheid akkoord te gaan met verdragen van de Europese Unie (EU). Het is een logisch voorstel, omdat die EU-verdragen uitstijgen boven de Nederlandse Grondwet. En als de Grondwet slechts met tweederde meerderheid kan worden veranderd, zou zo’n hindernis ook moeten gelden voor EU-verdragen. Die houden immers net zo goed een verandering van de Grondwet in.

    Lees ook dit commentaar van Arendo Joustra over de verkiezingsuitslag

    Na zo’n afstraffing kan kabinet maar één ding doen: aftreden

    Aan het voorstel is dertien jaar gewerkt. Maar nu de fracties van VVD en CDA in de Eerste Kamer dinsdagmiddag hebben tegengestemd is het initiatiefvoorstel, dat werd verdedigd door SGP’er Van der Staaij, van tafel. Eeuwig zonde van al die jaren voorbereiding. En eeuwig zonde vanwege de weigering de parlementaire macht te verruimen.

    In zestien andere EU-landen gelden soortgelijke bepalingen
    Aan het voorstel is niets vreemds. In zestien andere landen van de Europese Unie gelden soortgelijke bepalingen. En die landen zijn op het Europese toneel echt niet vleugellam, zoals de tegenstanders van het voorstel betogen. In de Tweede Kamer, die akkoord is met het voorstel, stemde de VVD overigens voor.

    Nu het voorstel is verworpen, resteert slechts Artikel 91 van de Grondwet. Daarin wordt bepaald dat een tweederde meerderheid van het parlement nodig is om in te stemmen met internationale (en dus ook Europese) verdragen die afwijken van de Grondwet. Maar dit artikel wordt nooit van stal gehaald. Het parlement beslist zelf of het van dit artikel gebruik wil maken. En dat is slechts twee keer gebeurd.

    Zwarte dag dreigt voor Nederlands parlement en Nederlandse kiezer
    Namelijk bij de toekenning van de onafhankelijkheid van Nieuw-Guinea (1962) en bij het accorderen van de Europese Defensiegemeenschap, die in 1954 door het Franse parlement werd getorpedeerd. Beide stemmingen liggen meer dan een halve eeuw in het verleden. Bij de stemming over bijvoorbeeld de invoering van de euro is geen gebruikgemaakt van Artikel 91, terwijl dit toch de opheffing van de nationale munt betrof.

    Dinsdag 9 april 2019 zal worden bijgeschreven als een zwarte dag voor het Nederlandse parlement en dus voor de Nederlandse kiezer.

    Deel dit artikel:

    Arendo Joustra 9 apr 2019

  10. [verwijderd] 10 april 2019 00:47
    De EU-trein dendert door, dat is geen verrassing. Uiteindelijk zal de wal het schip keren, zo optimistisch ben ik nog wel, maar we weten niet hoe lang dit nog duurt en hoe dan?

    Ondertussen mag Kamerlid Van Dam in de TK geen grapje maken dat hij weet dat hij zich niet moet mengen in een discussie tussen twee kibbelende vrouwen. Mocht niet van Arib, en een heel zootje bankjesroffelaars, want oei oei oei vrouwonvriendelijk. Ook het deugen gaat onverminderd voort, en wordt tot kunst verheven.
  11. forum rang 9 josti5 10 april 2019 07:15
    'Kabinetspartijen... VVD en CDA... stemden tegen, net als... PvdA, GroenLinks, D66'

    Een zwarte dag voor de Nederlandse burger, die verraden is door haar eigen volksvertegenwoordigers, met andere woorden: die volksvertegenwoordigers hebben bewezen, geen volksvertegenwoordiger te zijn, maar stemvee.
    De bende van 5 moest zo nodig, na 13 jaar rekken, dit wetsvoorstel nog ff gauw ten grave dragen, voordat andere geluiden en andere stemverhoudingen hun intrede zouden doen.
    De nieuwe coalitie van 2021 is reeds bekend, tenzij het volk tijdig anders beslist!
    PvdA, D666, Groen Links, CDA, VVD: één pot nat.
  12. forum rang 6 pietje-2005 10 april 2019 07:32
    Het heeft een prijs, dat mooie baantje voor je zorgeloze toekomst, ergens in de grote baantjes-caroussel.
    Dan moet je je eigen mensen bedriegen en verraden, in deze Geoliede Staats Politiek.
    Dit soort lands- en volksverraad werd ook vroeger niet tijdig herkend, en nu dus ook niet, helaas.
    Nog niet zo lang geleden kon je ze dan later, als het verraad duidelijk werd, wel kaalscheren, voor de wrange lol.
    Weet niet of dat toen ook voor transgenders, dames en heren en andere typen opging ? ;-)
  13. forum rang 8 aextracker 10 april 2019 08:25


    Komt de EU-verkiezingstrein op stoom , of dendert de "EU-borreltrein" door zonder te kunnen stoppen om voldoende betalende passagiers aan boord te nemen ?
    Dat is de keuze en geen vraag of verrassing.

    Uiteindelijk zal Intercity in het spoor blijven en alle lokale stations voorbij denderen zonder te kunnen keren. Slechts de bestuurlijke elite en taks-clipping politieke besturuders weten waarheen de trein reist, wat de zin is van de reis, zonder te weten wat een ticket kost en wat het einddoel is van de reis. dat de baantjes betaald zijn is echter datgene wat voor de besturuders telt, net als de de zorg dat onkosten royaal vergoed blijven worden.

    Kijkend naar de "statige" houding, de reisagenda, de stroom aan recentelijke TV optredens in commerciele TV-quizzen, diens groeiende buikomvang en het poezelige baardje van Franske Timmermans, is de begrotngsdiscipline van EU kandidaten voor EU presidency ondergeschikt aan de "gunfactor" welke dit alles moet opleveren.
    Wie gunt Franske Olie-B-Babbel-Bommelmans-Timmermans niet een goudgerande, indirect door U betaalde luizenbaan, waar we het vooral hebben over "hoogdravende zaken", waar de gemiddelde burger "geen bal van snapt".
    Een van de weinige PvdAérs, die sans gene zijn ware aard laat zien. Ik leef op Uw zak en leef er goed van …..
    De hypocriete bestuurlijke EU-elite maakt zichzelf onmisbaar en borgt dan dat zij vanuit de bestuurlijke complexiteit nog jaren op de zak van de betalende deelstaten kan teren en babbelen over de bestuurlijke en financiele wanorde, nitty gritty discussies die ze zelf initieren en uitroepen over Europa.

    Perpetulum mobile; Een eeuweig tollende molen die niet te stoppen valt en veel goodwill onder de burgers vernietigd.
    Zelfs anti-EU purist Nigel Farage omarmt uiteindelijk opnieuw een UKIP seat in het EU parlement bij de nieuwe EU verkiezingen, nu de UK tactisch politiek handig de engelse burger langzaam klaar stoomt voor het volgende referendum "Remain"..... hopelijk bedenkt men dan wel een regeltje i.r.t. de uitkomst als bij de nederlandse EU-Oekraine zwendel, als zijnde "raadgevend referendum" ….. ofwel bedenkt men in de UK een zwaarwegende meerderheid van een verschil met minimaal 2/3 merderheid van stemmen, anders eindigend in een "onbeslist en Remain"..... leidend tot de ORDER, ORDER roep maar dan vanuit geheel Europa. Putin & Xi-Jiping lachen zich rot over zoveel inefficiency en bestuurlijke machteloosheid en poppenkast.

    Er is in de afgelopen 12 jaar in Brussel "NIET 1 KEER" een krimpende begroting, noch een salarisfreeze voor EU parlementariërs doorgevoerd. Er heerst permanent enkel en alleen inflatoir begrotingsgedrag wat goedgekeurd wordt in Brussel.
    Geen enkele notie van "begrotingsdiscipline en noodzaak". ……. op weg naar de volgende crisis dus !
    De put waar men zich in Brussel uit laaft lijkt eindeloos en heeft ongekende diepe zakken bij financiers, waar geld uitgetroggeld wordt.

    Het hoogstdravende wapenfeit van Franske Timmermans deze week o.a. in Polen voor de TV; "Ik beloof U dat binnen 5 jaar de salarissen van vrouwen gelijkwaardig zijn aan die van mannen". YES, scoren voor open doel Frans !

    Binnen EU verband overigens geen probleem. Iedereen teert sowieso op de zak van ruim 600 miljoen belasting betalende burgers en feest, snuift, neukt en zuipt er lekker op los in het brusselse……. of als je even eruit wilt je wekelijkse tripje naar Straatsburg ..... "het belang van netwerken en draagvlak creeren".

    Ergerlijk deze bestuurlijke ontkenning van burgerlijke behoefte aan duidelijke afspraken en realiteitszin c.q. hunkering naar erkenning en eerzame doorvoering van een democratisch gedachtengoed , hetend ; "inspraak".

    De inspraak heeft eenieder op 23 mei a.s. bij de aanstaande verkiezingen.
    Het is verdraaid lastig om te ontdekken of een EU-stem nog zinvol is , anders dan dat ik de zoveelste uitgerangeerde niets realiserende nederlandse politicus aan een goudgerande baan helpen.
    Wat is de zin om deze keer wel \ niet (meer) te stemmen of anders een "tegenstem" voor deze nietszeggende politieke droomcarroussel" uit te brengen ?

    Wellicht als alternatief enkel nog een economische\ monetaire Unie van maken en de hunkering naar bestuurlijke eenheid & uniformering van onzinnige zaken vaarwel zeggen ?

    Wie het snapt en concrete zinvolle voorbeelden kan benoemen hoor ik graag.

    Tracker
  14. [verwijderd] 10 april 2019 08:39
    quote:

    Belegde boterham schreef op 9 april 2019 22:41:

    Wij doen 'dit' soort vreselijke dingen niet, wij zijn distinguished people.

    ROFL, we zijn me er eentje ;), beter dan de rest uiteraard...voor nadere info meldt u zich bij Ratio en Treasury oid, of hoe die gast ook mag heten.

    Dutchies in favor!

    www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-in...
    De vraag is niet of het gebeurt, maar in welke percentages per bevolkingsgroep.
    Het gevang zit iig voor 99% vol met allochtonen, waarvan het grootste deel moslim is.
    Terwijl zij maar 6% vd bevolking schijnen te zijn.

    Nu jij weer ;)
  15. forum rang 6 Chiddix 10 april 2019 08:45
    Gisterenavond bij Jensen ging het over de EU verkiezingen. M.n lage opkomst(37%).
    Volgens Jensen zijn veel regeringsleiders daar blij mee. We zagen ook nog beelden van Rutte, die zei, de EU verkiezingen zijn niet relevant terwijl Brussel de lakens uitdeelt(migratie/klimaatdictaten/begroting/staatsschuld enz). Derk Jan Eppink(FVD) zei, men heeft er groot belang bij, dat er vrijwel geen oppositie is in het EP. Enkele grote fracties zeggen wat er moet gebeuren en worden door niets gehinderd. Daarom de oproep van Jensen aan links en rechts, ga stemmen op 23 Mei.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 673 674 675 676 677 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 0,00%
EUR/USD 1,0709 +0,11%
FTSE 100 8.040,38 0,00%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.317,46 +0,06%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links