Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina - April 2019

453 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. ToniPantaloni 5 april 2019 09:50
    Gaap. Het was leuker hier toen de koers op 1,60 stond moet ik zeggen. Toen was de sfeer wat gemoedelijker.

    Maar ik zal me op concentreren op Ordina zoals Analyse dat altijd doet: "Gaat het spelletje van de 1,94 / 1,95 weer beginnen vandaag?"

    Zo goed analyse? Of moet ik nog wat anders zeggen. Zeg maar hoor?
  2. forum rang 6 pietje-2005 5 april 2019 10:04
    Kwam vandaag ook wat vreemd uit mijn bedje, trouwens (zal de lente, ook van Ordina, wel zijn?) maar laten we het roestig houden, met ruimte voor grappen, grollen en slagen op de kwink ;-)
    Lijkt erop alsof "we" wachten op wat makrelen van de Joe-Es-Ee ?
    Ga een eitje bakken, want dat helpt soms, haha.
    Succes
  3. forum rang 6 pietje-2005 5 april 2019 10:58
    Lijkt inderdaad weer de vaste routine te worden van de laatste dagen; weer wat grote brokken wachtend op liefhebbers.
    Heb nog geprobeerd in de theeblaren te kijken maar kom er niet uit, dat er toch ogenschijnlijk een grotere partij trippie-trappie steeds wat hoger wat grotere aantallen wegdoet.
    Of, zie ik dat verkeerd, en speelt er iets anders ?
    Succes
  4. forum rang 8 Wilbar 5 april 2019 12:27
    Ahum, ahum. Geen van de zo bij Ordina betrokken lezers heeft dit even geplaatst?

    Wendy Aendekerk directeur Human Resources bij Ordina

    Ordina Nederland heeft Wendy Aendekerk per 1 april benoemd tot directeur Human Resources. Aendekerk zal verantwoordelijk worden voor alle HR-activiteiten van Ordina Nederland.
    “Ordina is actief in een dynamische markt, waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen door de digitalisering. Dat vraagt van Ordina-medewerkers dat ze niet alleen hun kennis van nieuwe technologieën up-to-date houden, maar ook inzicht hebben in de business van de klant en sectorspecifieke kennis”, aldus Aendekerk, die aangaande haar nieuwe rol toevoegt: “Tegelijkertijd wil Ordina een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever zijn voor de Ordina-professionals. Ik wil graag mijn kennis en ervaring gebruiken om Ordina daarin te helpen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe Ordina DNA van onze professionals.”
    rvaren HR director
    Gedurende haar loopbaan vervulde de ervaren Aendekerk verschillende directiefuncties, waarbij de focus in het bijzonder lag op het gebied van human resources. Meest recentelijk vervulde Aendekerk de rol van HR-Director bij Eriks, eerder was zij werkzaam bij Huisman en Unit4, waar ze eveneens leidende HR-rollen vervulde. Naast haar nieuwe rol als HR directeur bij de ICT dienstverlener, zal Aendekerk ook toetreden tot het Executive Committee van de Ordina Groep en zal vanuit die rol het HR-beleid op groepsniveau verder vormgeven.
    Aendekerk beschikt over ruime ervaring op het vlak van onder meer talentmanagement, HR Consulting, coaching, personeelsmanagement en organisatieontwikkeling. Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Aendekerk sinds vorig jaar lid binnen de Raad van Advies van HR kennisnetwerk CVconnect en maakt ze sinds drie jaar deel uit van de Supervisory Board van Aluchemie.

    www.consultancy.nl/nieuws/22607/wendy...
  5. analyse_A3CD 5 april 2019 16:26
    Vandaag sluiten op 1.97/1.98, hoger mag ook natuurlijk en dan maandag de volle 0.05 ct dividend incasseren en dit dan zo snel mogelijk weer inlopen en gaan we weer over tot de orde van de dag!

    Dan in afwachting van hopelijk goede Q1 cijfers, sluipen we richting de weerstand op 2.07 (haha perfect scenario uit het boekje!??)
453 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links