Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Vertrouwen beleggers stijgt licht'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Geschorst en weet niet waarom 30 maart 2019 09:15
    Dus als de beurs stijgt, dan stijgt de barometer en andersom ook. Ik vraag me af wat voor zin het heeft deze beursbarometer. Het is achter de feiten aanlopen. Eind vorig jaar waren de beleggers somber en zie we hebben een fantastisch 1e kwartaal. Mooier kan bijna niet meer!
  2. Geschorst en weet niet waarom 30 maart 2019 10:00
    quote:

    Aad ruts schreef op 30 maart 2019 09:46:

    Advieseurs kunnen alleen maar geld verdienen door de markt te manipuleren dat heb je wel in december gezien het gaat BETER met staal en olie dat zegt meer dat dat gelul op RTLZ die kunnen beter gaan koffie drinken en 10 keer het zelfden afdraaien in één uur
    Inderdaad je moet niet blind afgaan op de adviseurs.
  3. forum rang 7 jan de vakman 30 maart 2019 12:09
    De beursbarometer is naar 122 gestegen,ruim in de pluskant,psalm122 is 1 van mijn lievelingspsalmen,als bouwvakker in ruste geniet ik altijd van de laatste regel van vers 1;'k zal u voor Bouwheers kunstwerk groeten,vers3 eindigt zo schitterend mooi met;om 'sHeeren huis in u (jeruzalem) gebouwd,waar onze God Zijn woning houd,zal ik het goede voor u zoeken,weergaloos mooie woorden,voeg daarbij een prachtige melodie en als kers op de taart het is een schitterende bovenstemmer,dus 122 is voor mij super positief.
    Ik heb trouwers alle reden omdat op de beurs ook te zijn,mijn topspeler;Bekoorlijke Enthousiaste Schone Idola,zette het afgelopen kwartaal een lieflijk winstje in de boeken van maar liefst 28,37%,voeg daarbij een schitterend dividend van 7%,dat er aan zit te komen,dan kun je wel begrijpen dat bij mij het glas bijna tot de rand gevuld is,vandaar dat ik de laatste o maar in een a veranderd heb want deze topracer is zeer beslist een a merk aandeel,als hij er net zo veel zin in heeft als maxje,dan komt hij misschien wel op de 1e plaats uit!!
    De metaaltjes is een heel ander verhaal,door handhaving van zijn inport tarieven en daarmee samenhangende ekonomische vertraging,tipten zij nieuwe diepte punten aan,het prachig kw dividend gevende aperam is nu wel zeer koopwaardig,toch denk ik als ik knaken heb,omdat aandeel,wat negatieve analisjes,in het opkalafaterhuis,voor hen nodig hebben,een kordon van lieve besies,die kunnen mischien hun zeer ernstige kwaal,enigszins genezen,daarom wil ik dat kordon nog verder uit gaan breiden.
    Van dat schitterende(helaas jaardividend)10x liever kw div,kan ik dan alijd wat apertjes bijkopen.
    Nu de analisjes niet op de beurs konden mopperen,op bnr,zochten ze maar een nieuw slachtoffer,het volgende slachtoffer dat die grote eendekuiken,in broederlijke liefde fijn gaat nijpen,word europa,des te meer reden om dit sujet,die met zijn handelsoorlogje,voor een ongeloofelijke pschy chologische schade heeft gezorgd,grondig de wacht aan te zeggen.
    Vandaag heerlijk tuinen,morgen genieten van de eeuwige rijkom van het Woord,we krijgen een prediker op bezoek uit de bakermat van de bovenstem,misschien gaan we die weergaloos mooie 122te wel zingen!
    Maandag,hopenlijk verder genieten,van het beurslentetje,Sjaloom!!!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links