Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,988 23 apr 2024 17:29
  • +0,182 (+4,78%) Dagrange 3,790 - 3,988
  • 1.197.158 Gem. (3M) 1,4M

BAM maart 2019

2.231 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 112 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Spider01 29 maart 2019 12:56
    quote:

    innicksname schreef op 29 maart 2019 11:56:

    [...]
    Ik begrijp niet zo waarom 'men' de particulier eruit wil hebben. Die heeft toch geen enorme invloed, kan hooguit meevaren op de pieken en dalen.

    Ze willen niet direct de particulieren eruit hebben, ze proberen de particulieren aan te zetten om hun aandelen te verkopen, daar profiteert de optie belegger weer van want dan daalt het aandeel, zodoende blijft het aandeel maar op en neer gaan.
    Als de particuliere aandeelhouder het goed doet profiteert die er ook van, uitstappen - instappen...
    mee gaan met de flow ;-)

  2. forum rang 7 boldie 29 maart 2019 13:55
    quote:

    Spider01 schreef op 29 maart 2019 12:56:

    [...]

    Ze willen niet direct de particulieren eruit hebben, ze proberen de particulieren aan te zetten om hun aandelen te verkopen, daar profiteert de optie belegger weer van want dan daalt het aandeel, zodoende blijft het aandeel maar op en neer gaan.
    Als de particuliere aandeelhouder het goed doet profiteert die er ook van, uitstappen - instappen...
    mee gaan met de flow ;-)

    en jij weet precies tussen welke range ze gaan zitten
  3. forum rang 7 innicksname 29 maart 2019 14:52
    quote:

    Spider01 schreef op 29 maart 2019 12:56:

    [...]

    Ze willen niet direct de particulieren eruit hebben, ze proberen de particulieren aan te zetten om hun aandelen te verkopen, daar profiteert de optie belegger weer van want dan daalt het aandeel, zodoende blijft het aandeel maar op en neer gaan.
    Als de particuliere aandeelhouder het goed doet profiteert die er ook van, uitstappen - instappen...
    mee gaan met de flow ;-)

    Ik blijf voor nu even all-in bij BAM. Dat levert me (vermoed ik) de komende weken meer op :-)
  4. forum rang 7 innicksname 29 maart 2019 16:01
    quote:

    Crusader schreef op 29 maart 2019 15:49:

    Theresa May's Brexit deal defeated for third time

    Theresa May's deal lost by 344 votes to 286.

    286 MPs voted for the Withdrawal Agreement, while 344 voted against.
    That means the bill is defeated by a majority of 58.

    It had previously suffered losses by majorities of 230 and 149.
    Als ze waren doorgegaan met uitkleden van het 'akkoord' zou er tzt best een meerderheid ontstaan. Helaas is die tijd er niet meer.
  5. forum rang 6 OnoMatopee 29 maart 2019 16:42
    Deal EU dood en begraven: ’no deal’ Brexit of lang uitstel?

    Door RUUD MIKKERS

    Updated 27 min geleden
    34 min geleden in BUITENLAND

    De deal die Theresa May had met de EU is dood en begraven. Nu is het kiezen voor de Britten: Óf eruit zonder overeenkomst, óf vragen om een lang uitstel. Dit houden beide opties in.

    ? AFP
    Die laatste route van uitstel zorgt er onherroepelijk voor dat de Britten mee zullen moeten doen aan de Europese verkiezingen in mei.

    Uiterlijk over twee weken moet het Verenigd Koninkrijk Brussel laten weten wat het gaat doen. Dit is de laatste datum waarop het nog mogelijk is om alles in gang te zetten zodat in mei Europese verkiezingen georganiseerd kunnen worden. De Europese leiders concludeerden vorige week op hun voorjaarstop dat dit de enig begaanbare weg is voor de Britten.

    BEKIJK OOK:

    May lijdt wederom nederlaag rond Brexit-deal
    Als het land langer lid wil blijven van de EU zonder mee te doen aan de Europese verkiezingen komt namelijk de bestuurbaarheid van de Unie in gevaar. Iedere Brit die zich niet vertegenwoordigd voelt kan naar de rechter stappen en zal dan waarschijnlijk gelijk krijgen, omdat het VK (immers nog EU-lid) niet vertegenwoordigd zou zijn in het Europees Parlement.

    Als de Britten langer lid blijven van de Unie is dat waarschijnlijk tot zeker einde van dit jaar. De zetels in het Europees Parlement waren al herverdeeld. Dat zou worden ingekrompen van 751 tot 705 zetels, terwijl het Nederlandse aantal zetels zou stijgen van 26 tot 29.

    Als de Britten wel meedoen aan de Europese verkiezingen blijft het vooralsnog gewoon 751 parlementariërs tellen. Zodra het land alsnog de EU verlaat, treedt het oorspronkelijke plan in werking en wordt het parlement ingekrompen. Het zou betekenen dat drie in mei gekozen Nederlandse Europarlementariërs op de bank moeten wachten totdat het VK de EU heeft verlaten en zij alsnog hun zetel kunnen innemen.

    Extra top
    Of de Britten een lang uitstel krijgen is aan de 27 EU-leiders. Zij zullen daar unaniem mee moeten instemmen. President van de Europese Raad Donald Tusk maakte vrijwel onmiddellijk na de door May opnieuw verloren stemming in het Lagerhuis bekend dat hij de premiers en presidenten op 10 april in Brussel uitnodigt voor een extra top. Die zal volledig in het teken staan van de Brexit.

    De EU heeft de voorbereidingen voor een ’no deal’ scenario opgevoerd. De kans op zo’n scenario wordt in Brussel zeer reëel geacht omdat de Britten er telkens maar niet in slagen ook maar ergens een parlementaire meerderheid voor te hebben. Zo’n no deal-Brexit kan op 12 april het geval zijn. De Europese Commissie noemde een dergelijke door niemand gewenste uitkomst na de stemming zelfs ‘waarschijnlijk’.
  6. forum rang 6 OnoMatopee 29 maart 2019 16:54
    May blijft stoïcijns op bewogen Brexitdag
    Door JOOST VAN MIERLO

    1 min geleden in BUITENLAND

    LONDEN - Woedende spreekkoren op het Britse Parlementsplein. Daar zijn voorstanders van een vertrek uit de EU bijeengekomen om de door hen gedroomde Bevrijdingsdag te vieren. Met het opnieuw verwerpen van de Brexit-overeenkomst door een Kamermeerderheid lijkt een dergelijk vertrek op de lange baan geschoven.

    „Dit is een beladen dag”, sprak premier Theresa May in reactie op de stemming waar nu 344 Lagerhuisleden tegen de Brexit-overeenkomst stemden. Met 288 voorstanders was ’haar’ minderheid weliswaar geslonken van 149 naar 58 stemmen, maar het verschil blijft aanzienlijk. May’s offer, om af te treden na het beklinken van de Brexit-deal, wist niet te overtuigen.

    In de aanloop naar het debat klonken geruchten dat May, na een nieuwe nederlaag, per omgaande zou opstappen en nieuwe verkiezingen zou uitschrijven. De geruchten waren waarschijnlijk in omloop gebracht door een van de vele tegenstanders in haar eigen partij die azen op haar positie.

    BEKIJK OOK:

    May lijdt wederom nederlaag rond Brexit-deal
    Stoïcijns
    May reageerde echter zoals ze de afgelopen maanden steevast deed op weer een smadelijke nederlaag: stoïcijns. Ze maakte duidelijk dat een lang uitstel van Brexit nu bijna onvermijdelijk is. Het betekent volgens haar ook dat de Britten ’vrijwel zeker’ deel zouden moeten nemen aan nieuwe EU-verkiezingen.

    Het verzet binnen het parlement begint af te brokkelen. Bijna 50 Kamerleden hebben sinds vorige week een ommezwaai gemaakt. Conservatieve prominenten als Boris Johnson en voormalig partijleider Ian Duncan Smith maakten duidelijk nu wel voor het regeringsvoorstel te stemmen. Dat heeft in beide gevallen te maken met de zekerheid dat May niet verantwoordelijk zal zijn voor de volgende fase van de onderhandelingen.

    Verklaring
    Het verlies voor het regeringsvoorstel – waarbij dit keer alleen de gedetailleerde scheidingsovereenkomst ter stemming kwam, en niet de veel hypothetisch ’politieke verklaring’ over de toekomstige samenwerking – was vrijwel onvermijdelijk nadat de Noord-Ierse DUP op woensdag al te kennen had gegeven tegen te zullen stemmen.

    Partijleider Arlene Fioster liet zich niet verleiden door de oproep van tabloid The Sun – ’Come on Arlene’ – om zich achter de regering te scharen. Iedere bedreiging van ’De Unie’ is er een te veel voor de unionisten. Dat ze hardnekkig kunnen zijn hebben deze politici in het verleden genoeglijk bewezen. De Noord-Ierse Troubles sleepten decennia door tot er in 1998 een vredesakkoord werd getekend. En in Noord-Ierland sleept nu al twee jaar lang een politieke impasse voort waardoor er geen regering kan worden gevormd. Dat is natuurlijk ook de schuld van Sinn Fein.
  7. Spider01 29 maart 2019 17:25
    quote:

    HenkdeV schreef op 29 maart 2019 12:58:

    [...]

    Het lijkt mij beter dat Spider dit niet leest:-).
    Henk,
    Ik begrijp het gewoon niet, Ono post ook vaak negatief nieuws maar ook positief nieuws, hij heeft een goeie mix.

    Zoals gezegd begrijp ik Ono niet helemaal want als je nou zo veel in de min staat wbt Bam dan zou ik of niks posten of alleen maar positieve berichten posten, maar hij maakt er liever een mix van, das een keuze.

    Maar als ik jou posten zie zijn dat, volgens mij, bijna altijd negatieve berichten terwijl je het er steeds over hebt dat je het zo goed doet op de beurs (brunel, ABN Amro enz) en ook volgens mij met Bam, ik vind dat geweldig voor je maar daardoor begrijp ik niet dat als je je ogen open doet je begint met (oud) negatief bericht over Bam.

    Kijk iedereen moet lekker zelf weten wat hij of zij post op het forum, maar om onzinnige oude (opgepimte) negatieve berichten weer opnieuw te posten kan ik met de beste wil niet begrijpen, dat een redacteur dat doet kan ik begrijpen, het is zijn of haar werk, maar een kleine particuliere belegger?

    Ik denk dat dat alleen maar gedaan wordt om interessant te doen, anders zou ik niet weten wat de reden zou kunnen zijn.

    Maar ik vind het best hoor Henk, ik zou als ik jou was “vooral doorgaan” zeker als je er een goed gevoel bij krijgt, toch?
2.231 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 112 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links