Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ProQR Therapeutics NV OTC:PRQR.Q, NL0010872495

  • 1,880 18 apr 2024 22:00
  • -0,020 (-1,05%) Dagrange 1,810 - 2,050
  • 182.726 Gem. (3M) 226,1K

ProQR Therapeutics 2019

2.656 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 133 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Tom3 22 maart 2019 23:36
    quote:

    nb schreef op 22 maart 2019 21:52:

    Ik ben somber, RW. Amyris is een piece of shit, 't nieuws was toch wel aardig. Ik heb nog niet gevonden waardoor de koers implodeert.
    Proqr... Tja, afwachten. En de rest ook
    Uniqure heeft een Day off, zoals ze dat bij iex zo mooi zeggen. Of het begin van de grote val.
    Ik kende Amyris niet tot ik jou bericht hier tegen kwam.. Schijnen niet te voldoen aan de omzetverwachtingen. Lijkt me verder geen high-tech te zijn. Het recente Seeking Alpha artikel, gekleurd door een shorter?, is ook niet lovend. Het is altijd moeilijk de bokken van de schapen te onderscheiden maar als je je beperkt tot wetenschappelijke hoogvliegers dan hoef je je ook niet zo druk te maken over marktrisico's.

    Mijn Fate's en Arrowhead's gingen vandaag ook massaal onderuit maar daar zit ik niet zo mee omdat er met de projecten waaraan men werkt niks mis mee is. ProQR was zelfs bijna onveranderd, kennelijk verwacht men stiekem wel het een en ander van de DEB trial. Over QUERE zou ik me ook niet zo druk maken (Fate ging 9% onderuit).
  2. forum rang 4 nb 24 maart 2019 12:59
    Ik maak me ook verder niet druk. Amyris is geen high tech, ondanks investeerders komt het bedrijf nog niet echt op gang. Maar net als een uqure, het kan zomaar los gaan. Ik zie het met een paar jaar wel weer omhoog gaan. Aan de andere kant, ik wil ook wat ruimte maken waterstof tip van iex plug power
  3. Pasti 26 maart 2019 15:46
    quote:

    ivet schreef op 19 maart 2019 21:05:

    in Merus werd wederom even gehandeld boven mijn limiet...maar niet uitgevoerd. Dat is echt de zoveelste keer en de uitleg van Degiro hoef ik ook niet meer te horen. Ik stap uit zodra ook maar enigszins mogelijk...in die slagenkuil heeft niemand wat in te zoeken. ALLES wordt gemanipuleerd, maar zo erg en opzichtig heb ik niet eerder gezien.

    Ik steek dat geld wel in ProQR, want ben er redelijk zeker van dat daar heel veel meer muziek in zit.
    @ivet, en zit je nog steeds in Merus? Ik heb zelf nog een klein plukje, alleen behoorlijk onder water. Ik weet echt niet wat ik van deze toko moet denken, het is er zo stil. Komt hier ooit nog iets goeds uit )-:
  4. [verwijderd] 27 maart 2019 00:51
    quote:

    De Troon Jan schreef op 26 maart 2019 22:30:

    Gaan ze samenwerken met wings?
    DEB / Wings (huidziekte) wordt afgesplitst in een nieuw bedrijf waarin ProQR tzt wat milestones en royalties uit verkrijgen kan.

    ProQR wil zich puur op oogziektes richten. Waarschijnlijk zijn kansen en risico's afgewogen en wil men DEB geen wissel laten trekken op ProQR's cashburnrate.
    Ik kan niet beoordelen hoe DEB/Wings verloopt, maar kan zijn dat het wel kansen laat zien, maar in een andere verhouding tot oogziektes.

    Het is een beetje speculeren op deze zet, maar kan even niets beters bedenken op dit moment.

    De Boer lijkt een vrij strak vertrouwen uit te spreken in de speerpunt van ProQR: oogheelkunde.

    Zelf had ik gehoopt op risicospreiding door aandacht voor meer kansen binnen het bedrijf. Hopelijk volgt er nadere toelichting want mis toch inzicht in het waarom van deze ontwikkeling.
    Het is lastig te zeggen hoe beleggers dit vertalen...kan evengoed 2 kanten op en afhankelijk van eerdere verwachtingen.
    Wordt er risico weggenomen of kansen?...ik weet het niet zo goed.
  5. forum rang 4 nb 27 maart 2019 08:18
    Die ebrp is wel een heel cluppie aan investeerders, met ook als chairman een persoon met kinderen die lijden aan DEB. Blijkbaar zien ze mogelijkheden in wat de boer doet en ondersteunen de onderzoeken. Door zijn onderzoek in wings te stoppen, heeft ie een geldbron aangeboord, met een zekere mate van filantropie. Vandaar ook dat de boer niet de hoofdprijs vraagt waarschijnlijk. En wij doen het natuurlijk ook voor die arme zielen, dus kunnen we het alleen maar toejuichen....
    Toch?
2.656 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 133 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links