Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,180 19 apr 2024 17:35
  • -0,200 (-0,73%) Dagrange 26,860 - 27,280
  • 62.640 Gem. (3M) 81,1K

Klachten over het maanddraadje

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Spaarvarken 11 maart 2019 10:53
    J3 kunt beter een hechtdraadje starten 9m een aantal zwammers de mond te snoeren. Het maanddraadje van Gala wordt idd overspoeld met onzinposts waarin soms nog iets te lezen valt en sommige lijken te zijn geschreven door een chimpansee bij het verkleuren van rood naar groen en v.v.
  2. Pelikapuntzak 14 maart 2019 19:50
    quote:

    Mopperaar schreef op 14 maart 2019 17:43:

    we kunnen hier ook de zeiker van de maand kiezen
    Dat zal ongetwijfeld miss Mippert zijn. Zij staat de laatste jaren op eenzame hoogte met haar theeklets. Zij duld geen concurrentie en dat zal nog wel even zo blijven tot ergernis van 98% van de forumleden. Hopelijk doet een financiele zeperd haar van het toneel verdwijnen.
  3. Heinz 14 maart 2019 21:18
    Een beetje ergernis hoort bij een openbaar forum waar veel mensen actief aan meedoen.

    Wat ik vooral jammer vind is dat we door de jaren heen een aantal goede posters zijn kwijtgeraakt. Mensen, die echt iets bij kunnen en willen dragen, maar die afhaken door de grote hoeveelheid onzinposts en/of persoonlijke aanvallen.
  4. [verwijderd] 15 maart 2019 14:37
    Er zijn ook wat minder nieuwe namen die menen te weten hoe het allemaal precies zit, en met volle overtuiging onzin verspreiden. Maar het niveau is al tijden zo laag dat ze niet worden aangesproken. Bij gebrek aan capaciteiten als belegger houdt men zich vooral bezig met het corrigeren van taalfouten.
  5. Meharis 17 maart 2019 14:35
    Las op quotenet een aardig stukje over mensen over verslaafdheid aan beleggen. Voor een aantal van de veelposters is dat mogelijk van toepassing. Hier de link naar het artikel www.quotenet.nl/Nieuws/Bent-u-een-beu...
    Verder heb ik de indruk dat er nogal wat mensen tussen die veelposters zitten met een theatrale persoonlijkheidsstoornis. Informatieve waarde voor beleggen heeft het maanddraadje inmiddels al lang niet meer. Bijzonder jammer.
  6. forum rang 4 Mippert 21 maart 2019 19:10
    quote:

    Pelikapuntzak schreef op 14 maart 2019 19:50:

    [...]

    Dat zal ongetwijfeld miss Mippert zijn. Zij staat de laatste jaren op eenzame hoogte met haar theeklets. Zij duld geen concurrentie en dat zal nog wel even zo blijven tot ergernis van 98% van de forumleden. Hopelijk doet een financiele zeperd haar van het toneel verdwijnen.
    Nee, dan DIT soort sympathieke op de persoon gerichte 'boodschappen'.
  7. [verwijderd] 11 april 2019 21:36
    Geen klacht. Nee, dat zeker niet. Meer een opmerking:

    Het valt mij op, dat bepaalde bekende namen, na de bewogen week waarin de data uitkwam, niet of nauwelijks te zien zijn op het GLPG forum.

    Hoe zou dat komen?

    ...

    Drie keer raden.

    ...

    Het is goed zo.

    Aju, paraplu. De groenten en tot sinas.
  8. [verwijderd] 13 april 2019 04:47
    Halli Asti, ik ben zo n type. De reden is dat ik gecasht heb en tot mijn ijzeren voorraad ben teriggevallen. Nu zijn het bewogen weken in een ander aandeel (scana) waar gecasht moet worden (gevolgd door mithra)

    Even geen interesse in de overnamespecualies van blubber 007, het voortdurense gescheld van de beurspinguin en de treffende voorspellingen van mm poenschepper.

    Denk dat vooral q4 terug interessant wordt.
  9. [verwijderd] 13 april 2019 13:09
    Hallo Mopperaar, jij bent niet een van de forumleden waar ik op doel. Gefeliciteerd met voorlopige en toekomstige winst(en).

    Mijn vermoeden is, dat enkele forumleden op cruciale momenten een paar hele verkeerde zetten hebben gemaakt, en het ervaren verlies niet hebben kunnen verwerken.

    Bijvoorbeeld een iemand die dacht dat uitkomen van positieve FINCH data vooral effect zou sorteren op GILD (daar zat een of andere onzinnige redenering achter). Of een ander iemand die tijdens de scherpe daling in de week dat de data zou uitkomen meende dat er negatieve data moest zijn gelekt.

    In het verleden heb ik aanvaringen gehad met deze forumleden, uiteraard geheel buiten mijn schuld om. Dat het gestuntel met aandelen en opties voor deze schreeuwerige, oneerlijke, misgunnende betweters waarschijnlijk flink is misgegaan, vind ik een prettige gedachte.

    Voor hun is er ook een positieve noot, want ze kunnen zich nu richten op hobby's die hun beter liggen.
34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links