Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina - maart 2019

584 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. dewarmehand 14 maart 2019 18:07
    Beste Wilbar tweedagen terug kraak je een beetje agile af van Ordina

    quote:

    Wilbar schreef op 12 maart 2019 17:22:

    [...]
    Nou, daar hobbelt Ordina gewoon met de markt mee. Niks bijzonders dus want Agile kunstjes aanbieden is tegenwoordig een standard vereiste / propositie in de markt.
    ATOS: atos.net/en/blog/age-agile-delivering...
    CapGgmini: www.capgemini.com/nl-nl/diensten/agil...
    Accenture: www.accenture.com/us-en/service-agile...

    Als je als IT bedrijf tegenwoordig niet volgens/met SCRUM en Agile werkt dan kom je bij de klant niet verder dan het parkeerterrein.

    [/quote]

    en dan kom je nu zelf met Continuous learning en zit reclame te maken van concurentie ??
    [quote alias=Wilbar id=11482753 date=201903141521]
    Continuous testing wint steeds meer terrein

    Ongeveer een op drie it-managers gebruikt continuous testing. Dat blijkt uit een onderzoek van Capgemini, Sogeti en Broadcom. Continuous Testing voorziet in voortdurend en een volledig geautomatiseerd testproces voor nieuwe software.
    Voor het onderzoek werden vijfhonderd it-beslissers wereldwijd ondervraagd, uit organisaties met minstens duizend medewerkers. Inmiddels heeft 32 procent van de it-managers deze aanpak van voortdurend testen als structureel onderdeel van het ontwikkelproces van digitale producten omarmd. Zowat 58 procent van de respondenten lanceert dagelijks nieuwe softwarereleases. Iets meer dan een kwart van de organisaties doet dat zelfs elk uur. De grootste uitdaging is geautomatiseerde testprocessen te ontwikkelen en effectief te integreren in het DevOps en continuous delivery-proces.
    Wat opvalt, is dat organisaties nog altijd moeite hebben met het verder automatiseren van testprocessen. Slechts 24 procent van de huidige testcases is volledig geautomatiseerd. End-to-end automatisering van het volledige testproces gebeurt ook maar bij 24 procent van de organisaties. Zo geeft 36 procent van de ondervraagden aan dat meer dan de helft van de testtijd wordt besteed aan het verzamelen, beheren, onderhouden en genereren van testdata. Veelvuldiger gebruik van testautomatisering zou de snelheid van testactiviteiten binnen Agile-teams aanzienlijk verbeteren, zo verwacht het merendeel van de it-managers.
    Verder blijkt dat it-managers behoefte hebben aan beter georganiseerde Agile-testprocessen. 35 procent van de ondervraagden benoemt een ‘volledig auditspoor van testactiviteiten’ en een ‘geconsolideerd test- en releasetraject’ als belangrijkste verbeterpunten voor een effectieve organisatie van testprocessen. 32 procent is op zoek naar één plek waar testprocessen samenkomen en wil voortdurend inzage in het gehele deliverytraject bij de bouw van nieuwe digitale producten. Een goed deel (40 procent) van de ondervraagden geeft aan dat hun software-ontwikkelteams meer dan de helft van hun tijd besteden aan het bouwen en onderhouden van testomgevingen. Zo is niet altijd de juiste technologie beschikbaar of wordt deze niet vanuit één plek gefaciliteerd.

    www.computable.nl/artikel/nieuws/ict-...



    Terwijl Ordina zelf ondersteund door de Ordina Academy,ruim 100 trainingen per jaar door in-house trainers en opleidingspartners geeft. Zie deze link
    www.ordina.nl/waarom-bij-ordina/

    Maar ja ik zal wel een leek zijn uit 2019.

    Weetjes dewarmehand

  2. forum rang 8 Wilbar 14 maart 2019 21:05
    quote:

    dewarmehand schreef op 14 maart 2019 18:07:

    Beste Wilbar tweedagen terug kraak je een beetje agile af van Ordina

    [...]

    Terwijl Ordina zelf ondersteund door de Ordina Academy,ruim 100 trainingen per jaar door in-house trainers en opleidingspartners geeft. Zie deze link
    www.ordina.nl/waarom-bij-ordina/

    Maar ja ik zal wel een leek zijn uit 2019.

    Weetjes dewarmehand

    dwh, dat is dan echt verkeerd overgekomen. Ik kraak helemaal het Agile programma van Ordina niet af. Ik reageerde toen omdat het leek dat Ordina iets speciaals deed met Agile. Mijn stelling was/is dat Ordina met Agile niet beter (of slechter) is dan haar concullega’s in de markt. Per saldo bieden ze allemaal de klanten diensten (opleidingen en projecten) aan met Scrum of Agile methodieken. Ik vergeleek het bij mijn werkgever (een van de groten in de IT-branche) wel eens licht spottend met het wisselen van koplampjes of het vervangen van remblokken door de garage: dat doen ook alle garages en de een niet beter dan de ander. Als klant verwacht/eis je die dienst of vaardigheid. Dat wil dan niet zeggen dat de garage goed bezig is maar gewoon aan de eisen van de markt (klant of consument) voldoet,
  3. sappas 14 maart 2019 23:23
    quote:

    GTLH2 schreef op 14 maart 2019 21:08:

    Ook John was vanmorgen in de Turbo Chat op vragen vrij positief over Ordina om nog in te stappen!
    Nu moet ik zeggen dat ik niet zo onder de indruk ben van de aanbevelingen van John Beijer, want die zit er mijn inziens veel te vaak mis met zijn aanbevelingen en past veel te gemakkelijk elke week zijn aanbevelingen aan. Dat staat er los van dat ik positief blijf over Ordina.

    Turbot Chat wordt elke donderdag tussen 12u en 12u30 gegeven. Op dit zelfde tijdstip houdt Nico Bakker een werklunch en bespreekt hij de technische analyse van verschillende aandelen die in de belangstelling staan. Dit is erg interessant.

    Groetjes,

    Sappas
  4. analyse_A3CD 14 maart 2019 23:35
    Ach ja, zo heeft ieder weer zijn voorkeuren voor dit soort lieden. Als ze een keer goed zitten is iedereen lyrisch en wordt de betrokkene de hemel in geprezen! Ik neem overal nota van en hoop er mijn voordeel mee te doen, door alles zelf op zijn merites te beoordelen, want zelf je huiswerk doen is minstens zo belangrijk!
  5. sappas 15 maart 2019 09:13
    quote:

    analyse_A3CD schreef op 14 maart 2019 23:35:

    Ach ja, zo heeft ieder weer zijn voorkeuren voor dit soort lieden. Als ze een keer goed zitten is iedereen lyrisch en wordt de betrokkene de hemel in geprezen! Ik neem overal nota van en hoop er mijn voordeel mee te doen, door alles zelf op zijn merites te beoordelen, want zelf je huiswerk doen is minstens zo belangrijk!
    Daar heb je volkomen gelijk in en dat is ook mijn werkwijze.

    Groetjes,

    Sappas
  6. forum rang 4 Kompas 15 maart 2019 11:53
    quote:

    ToniPantaloni schreef op 15 maart 2019 11:00:

    moet zeggen dat Ordina veel beter blijft liggen dan ik verwacht had. Vooral volume valt in positieve zin op. Laatste maanden zaten er toch geregeld dagen tussen met 30k of 50k stukjes dagvolume. Dat ziet er nu toch beter uit!
    En Toni, als je wilt heb ik hier ook nog een roze bril voor je liggen die je wel mag lenen! ;-)

    Geloof me, dan ziet het er allemaal nog weer een stuk beter uit.... haha
584 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links