Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Altice Europe Maart 2019

819 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 41 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 maart 2019 21:25
    quote:

    Jawohl ! schreef op 13 maart 2019 16:47:

    Poepwagen is laat vandaag :-)

    Was dus een mooie fake move gisteren in de Ta, spike naar boven weg kopen en dan vervolgens te dumpen (shorte), als je zo candle ziet in de grafiek, zie je vaak dat de weg naar benden wordt ingezet de volgende dag.
    Dus er zit waarschijnlijk iemand al die aandelen op te vangen.
    Kan nog wel eens een short squeeze worden, als het aandelen bestand niet zo groot is, als men uit de AEX gaat, en iemand nu al de boel opkoopt.
    Heb al eerder geschreven dat de vanzelfsprekendheid weg is, als een aandeel degradeert of promoveert dat beleggers bedrogen uitkwamen.
  2. [verwijderd] 13 maart 2019 22:32
    quote:

    orap schreef op 13 maart 2019 09:09:

    ik bedoel 10 miljard

    10,2 miljard.
    Obligaties gaat ook steeds meer de spanning uit, is een goed teken.
    Nu de ECB bijna 2,7 biljoen euro uitgegeven, zal het oversluiten van de schuld van Altice een stuk lager kunnen, ben benieuwt of ze daar ook wat aan gaan doen, bij ATUS doen ze het wel.
    Dus daar kan ook nog een positieve vandaan komen, aankomende tijd of als de looptijd afloopt van de obligaties, ik weet niet wat voor constructie het is toen ze uitgegeven werden.
  3. [verwijderd] 13 maart 2019 23:00
    Orange wil niet te veel betalen om BFMTV uit te zenden
    13-03-2019 om 15:56 uur

    De ISP is nog niet gecontacteerd om haar contract voor NextRadio TV te vernieuwen. Maar hij vindt de financiële eisen van de audiovisuele groep overdreven tegenover Free.
    de info

    De algemeen directeur van Orange France Fabienne Dulac is terughoudend met de nieuwe voorwaarden die NextRadio TV * wil opleggen aan internetproviders. De dochteronderneming van de Altice-groep zou vijf miljoen euro claimen bij Free om BFMTV, RMC Discovery, RMC Story en BFM Business uit te zenden. "Dit bedrag is niet gerelateerd aan de hoorzittingen van deze kanalen", zei Fabienne Dulac tijdens een informele ontmoeting met de pers op 13 maart.
    Wat houdt dat in

    Deze eerste verklaringen van Orange over het onderwerp suggereren een toekomstig conflict tussen NextRadioTV en de ISP, op het moment dat deze zijn contract volgende zomer zal moeten vernieuwen. Voorlopig is er nog geen contact opgenomen met de gevestigde exploitant. Maar Fabienne Dulac is in dit opzicht sereen. "Deze ketens hebben ons meer nodig dan wij," zei ze.
    De context

    De Altice-groep zei gisteren dat het zou stoppen met het leveren van zijn kanalen aan Free vanaf 20 maart , als het er niet mee instemt "een nieuwe relatie tussen uitgevers en distributeurs aan te gaan " .
    Altice zou vijf miljoen euro van Free claimen om BFMTV op zijn doos te blijven aanbieden, aldus Le Figaro . Altice volgt het voorbeeld van TF1 en M6 dat vorig jaar een nieuw model wist op te leggen, bestaande uit exploitanten die kosten in rekening brengen voor pakketten, inclusief kanalen en opties zoals replay of bonusinhoud. "Als Free de TF1- en M6-kanalen vergoedt, maar niet de onze, zal het discriminatie zijn", zei Alain Weill.
    Op zijn beurt veroordeelt Free "een onrechtmatige contractbreuk" en een veel te hoge som, met uitzondering van diensten, maar alleen de uitzendkanalen, in tegenstelling tot TF1 en M6.

    * 01net.com wordt uitgegeven door een dochteronderneming van NextRadioTV, zelf eigendom van SFR Médias.
    www.01net.com/actualites/orange-ne-ve...

    "Deze ketens hebben ons meer nodig dan wij," zei ze.
    Daar zit de fout, als Altice poot stijf houdt, kunnen ze twee dingen, of mee akkoord gaan, of moeten beseffen dat abbo overstappen naar Altice, dat laatste willen ze niet.
    Aangezien deze zenders best goed bekeken worden.
    We gaan het zien.
  4. [verwijderd] 14 maart 2019 19:48
    Videofutur biedt quad-play glasvezeldienst over SFR RIP

    Geschreven door DTVE Reporter 1 uur geleden

    Altice France / SFR heeft overeenstemming bereikt met de Franse dienstverlener Videofutur, waarbij laatstgenoemde zijn commerciële glasvezelaanbod beschikbaar stelt via Réseaux d'Initiative Publique (RIP) - gedeelde netwerken ondersteund door lokale autoriteiten - die worden geëxploiteerd door SFR.

    Videofutur is van plan zijn commerciële glasvezelaanbod in te zetten voor twee miljoen woningen die onder de SFR-netwerken vallen. Vanaf de zomer van dit jaar zal het Fiber Videofutur-aanbod beschikbaar zijn in de Isère-afdeling, met pnans om zich in de tweede helft van het jaar uit te breiden naar andere RIP's die door SFR worden beheerd.

    Videofutur biedt momenteel glasvezeldiensten aan in 30 Franse departementen met meer dan een miljoen woningen. De serviceprovider levert quad-playdiensten die breedband aanbieden met snelheden tot 1 Gbps downstream en 200 Mbps upstream, vaste en mobiele telefonie en tv met een 4K UHD-box, 100 HD-kanalen, een VOD-bibliotheek van ongeveer 4.000 titels van FilmoTV en TFOU MAX en 100 pers titels aangeboden via LeKiosk.

    Het aanbod omvat ook toegang tot een grotere VOD à la carte-bibliotheek met 15.000 films en series afleveringen, het Disneytek VOD-aanbod, Amazon Prime Video, BeIN Sports en OCS.

    Videofutur is gezamenlijk eigendom van La Caisse des Dépôts, dat ook het RIP-initiatief financiert, set-topleverancier Netgem en Réunion-breedbandoperator Océinde.
    www.digitaltveurope.com/2019/03/14/vi...
  5. [verwijderd] 14 maart 2019 19:57
    Altice Europe is van plan zijn Israëlische dochteronderneming te verkopen
    14 maart 2019 |

    Op zoek naar fondsen om te bieden op een licentie voor 5G in Frankrijk, onderzoekt Altice opties voor zijn Israëlische dochteronderneming, aldus bronnen aan Reuters. De telecommunicatiegroep, opgericht door de Frans-Israëlische Patrick Drahi, heeft de investeringsbank Morgan Stanley opdracht gegeven om de interesse van potentiële investeerders voor de dochteronderneming te onderzoeken.

    Foto door Roni Schutzewr / Flash90

    Altice Europe, dat voortkomt uit de splitsing van de Altice-groep in twee afzonderlijke entiteiten, een groepering van de Amerikaanse activiteiten (Altice USA) en de andere de Europese activiteiten (Altice Europe), is het moederbedrijf van SFR, de op één na grootste operator. telecom in Frankrijk. Altice Europe heeft ook dochterondernemingen in Portugal en Israël.

    De groep is regelmatig op zoek naar fondsen om een ??nettoschuld te verminderen die eind september evolueerde naar 30 miljard euro. Vorig jaar haalde hij 4 miljard euro uit de verkoop van zijn torens in Portugal, een land waar hij momenteel bezig is met de verkoop van zijn breedbandnetwerk. De operatie zou medio maart kunnen worden afgerond. In Frankrijk heeft Altice Europe in november een deel van zijn glasvezelnetwerk verkocht aan een consortium van investeerders.

    Het vooruitzicht van een verkoop van de Israëlische dochteronderneming heeft een positief effect gehad op de obligatiemarkt, zoals blijkt uit de stijging van de Altice Luxembourg-obligatie 15/02/2025 - 6,25%, een lening uitgegeven door een financieringsdochter telecomgroep. Maar de opkomst was slechts van korte duur. En met reden, sindsdien heeft Altice Europe te maken gehad met verschillende tegenwind: aan de ene kant heeft Euronext besloten dat het Altice Europe-aandeel niet langer deel zal uitmaken van de AEX 25-index, de referentie-indicator van de Amsterdam. Aan de andere kant werd het ontwerpbureau van Barclays te koop aangeboden op het Altice Europe-aandeel. Wij zijn van mening dat de prijs van het Altice-aandeel ofwel een duidelijk 'herstel' ofwel een fusie omvat, terwijl dit vooruitzicht als afgelegen wordt beschouwd, zegt de Britse bank die door Zonebourse is geciteerd.

    Terug naar het startpunt voor de Altice Luxembourg-lening 15/02/2025 - 6,25%, die op de secundaire markt wordt verhandeld op 89,35% van de nominale waarde, wat nog steeds een goede vooruitgang is sinds het laagste punt in één jaar begin januari rond 78%. Het huidige rendement van deze obligatie met een rating "B-" (speculatieve categorie) bij S & P is 8,57%.
    www.tel-avivre.com/2019/03/14/altice-...

    Hier een stuk over de obligatie waar ik het gister over had. Het valt dus meer mensen op :)
  6. [verwijderd] 14 maart 2019 20:04
    Zit nog wat in de pijpleiding, kan er alleen nog niet lezen wat de deal is.

    De aandeelhouders van de startende Molotov, gekocht door Altice, verliezen hun inzet

    Altice heeft uitstekende voorwaarden verkregen om de startende Molotov te kopen, ten koste van historische investeerders. Ze verliezen tussen 50 en 80% van hun oorspronkelijke inzet.
    www.lalettrea.fr/medias_audiovisuel/2...,108348975-ar1
819 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 41 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,69 -0,54%
EUR/USD 1,0668 +0,23%
FTSE 100 7.885,40 +0,11%
Germany40^ 17.746,90 -0,51%
Gold spot 2.393,30 +0,59%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,04%
EBUSCO...
+2,99%
Kendrion
+2,61%
B&S Gr...
+2,11%
Pharming
+1,96%

Dalers

ADYEN NV
-4,12%
JUST E...
-4,08%
BESI
-2,96%
TomTom
-2,93%
ASMI
-2,86%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links