Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Iemand ervaring met BeursBulletin?

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 oktober 2009 19:45
    quote:

    Doremi schreef:

    Vanmorgen was Harm van Wijk van BeursBulletin op tv. Hoewel ik mij liever zelf in de materie verdiep ben ik toch benieuwd of medeforumgenoten ervaring hebben met de produkten van Harm en z'n clan
    Groet,
    Doremi
    Bij Harry Mens.....dan zal het wel betrouwbaar zijn -:)
  2. [verwijderd] 18 augustus 2014 00:25
    Meneertje Van Wijk heeft een verdienmodel dat niet jofel is. Zijn 'producten' zijn gebaseerd op een simpele rekenregel die elke belegger kan hanteren bij een trendende markt. Als er geen sprake is van een duidelijke trend, zijn zijn 'beurstips' waardeloos en betaalt de klant abonnementsgeld en vervolgens transactiekosten voor alle beurstips, inclusief die voor de vele missers. Bellen met het bedrijfje levert een pauzeloze peptalk op van meneertje Van Wijk. Er is geen 'team van analisten' zoals hij suggereert. Het bedrijf leunt op de vergoeding die het ontvangt voor redactiewerk aan de bedrijven die Turbo's en Trackers in de markt zetten.
    Zijn Turbo-portefeuille is ter ziele gegaan door een gigantisch negatief rendement waarbij klanten - als die er al waren - méér dan hun inleg zijn kwijtgeraakt. Hoe dat kan? Nou gewoon, na een negatief rendement van meer dan 40% heeft hij het 'concept' veranderd. Namelijk naast het gebruik van Turbo's ook putopties inzetten om het neerwaarts risico af te dekken. Vervolgens wordt verlangd om bij te storten. Wie daar gehoor aan heeft gegeven, is vervolgens meer dan 80% kwijtgeraakt.
    Inmiddels is de Turbo-portefeuille vervangen door een evenzo speculatief 'product'. Want tja, je moet wát.
    Ook de Cooption-portefeuille heeft belegges naast een hoop rompslomp alleen maar veel geld gekost.
    Afblijven dus en in een grote boog om dit signeur heen lopen.
    Iets positiefs te melden over dit heerschap? Ja! Hij heeft een goede rechtsbijstandsverzekering!
  3. [verwijderd] 14 maart 2017 17:49
    Zelf heb ik geen ervaring met hem, maar wel veel op het internet van en over hem gelezen.
    Mij lijkt hij ook meer een verkoper dan een belegger.
    Hij staat ook bovenaan de piramide van zijn "klant brengt klant aan " systeem, dat officieel geen piramidespel is, aangezien er wel een dienst wordt geleverd ... al heeft het dus wel alle kenmerken ... op 1 na
  4. [verwijderd] 5 maart 2019 10:58
    Ik heb helaas een zeer negatieve ervaring met verkoper Harm van Wijk van SlimBeleggen.com / BeursBulletin BV

    Ik heb zijn Trading Navigator Methode gekocht. Dit viel me direct al tegen - het voldeed totaal niet aan mijn verwachting. Mr. van Wijk dacht onder de wettelijke bedenktermijn van consumenten uit te komen door in zijn voorwaarden in kleine lettertjes condities te verbinden aan zijn "niet goed geld terug garantie". Dat heeft niets te maken met de wettelijke bedenktijd die ik als consument heb.

    Uiteindelijk heb ik mijn geld via een incassobureau terug kunnen krijgen - maar nu draai ik vermoedelijk zelf op voor de incassokosten (omdat Harm van Wijk de terugbetaling niet via het incassobureau gedaan heeft, maar rechtstreeks op mijn rekening).

    [...] zijn cursussen zijn warrige samenraapsels - dus kijk uit waar je aan begint.

    [Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]
  5. rosan 12 maart 2019 21:34
    Ik heb ook de Optie Navigator van Harm van Wijk en wilde deze opzeggen omdat ik het chaotisch vind en onbegrijpelijk. Het voldoet totaal niet aan mijn verwachting. 30 dagen geld terug garantie is de afspraak. binnen de 30 dagen een formulier ingevuld maar mijn claim is afgewezen omdat ik niet heb aangetoond dat ik geen verbetering in mijn resultaten heb. Ik heb helemaal geen resultaten omdat ik niet heb geleerd om resultaat te behalen. Graag wil ik van u weten op welke gronden u wel het geld terug hebt gekregen. Had u misschien binnen 14 dagen opgezegd? (de wettelijke bedenk termijn) Met vriendelijke groet
  6. forum rang 5 bartbas 17 september 2021 22:47
    Ik heb me laten verleiden om zijn gratis boekje in 10 stappen succesvol beleggen te bestellen. Tijdens het bestelproces blijkt dat dit boekje niet gratis is. Het boekje is voor beginners niet onaardig, maar zit wel vol reclame voor zijn eigen handel. Een niet al te kritische lezer zal dat niet in de gaten hebben. Die reclame wordt ergerlijk wanneer je vervolgens naar zijn seminar kijkt, waar je ook weer wat voor moet betalen. Daar hoor je weinig over beleggen, maar vooral opnieuw en erg indringend reclame voor zijn beleggingsmethode. Een speciale aanbieding is een pakket bestaande uit vier boeken over beleggen, een computerprogramma dat op basis van soort technische analyse en wat online adviesmogelijkheden en wat cursussen. Kosten 8000 euro, maar wordt geleverd voor bijna 2000 euro en direct na de cursus voor nagenoeg 1000 euro. Wanneer je niet direct online inschrijft noemt hij nog de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Direct na de cursus noemt hij een aantal namen die al ingeschreven hebben. Het deed mij denken aan wijlen Johan Maasbach die ook een sfeertje schiep waarbij je direct je ziektekostenverzekering opzegde, want Jezus zorgde ervoor dat je geen dokter nodig had. Wanneer je je niet direct aanmeldt krijg je dezelfde avond enkele mails en enkele dagen later wordt je lastig gevallen door een goed getrainde verkoper.

    Op internet zocht ik naar reviews. Die vind je niet. Wel kom je eindeloos steeds bij hetzelfde verkoopverhaal uit waarin Harm of een betaalde reclamemaker vertelt hoe goed de trading navigator wel niet is. Het kan niet anders dat honderden mensen zich behoorlijk bekocht voelen en zich schamen daar openlijk voor uit te komen. Dit soort bedrieglijke beleggingsvoorlichting zou wettelijk verboden moeten worden.
    Tot slot op een Google-advertenties vond ik enthousiaste verhalen over beleggingswinsten. Wel 20% dit jaar al. Dat is natuurlijk niets bijzonders. De meeste beleggingsfondsen hebben dit jaar een trackrecord van meer dan 20 %.

    Bb
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 871,67 -1,40%
EUR/USD 1,0628 +0,02%
FTSE 100 7.847,38 -1,48%
Germany40^ 17.765,40 -1,45%
Gold spot 2.372,51 -0,45%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+2,05%
B&S Gr...
+1,45%
VIVORY...
+1,25%
FASTNED
+1,24%
Fagron
+0,57%

Dalers

Arcelo...
-6,54%
Aperam
-5,99%
SBM Of...
-4,91%
ASMI
-3,18%
RANDST...
-2,86%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links