Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina - maart 2019

584 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 leek2018 11 maart 2019 12:21
    quote:

    Boertje schreef op 11 maart 2019 12:09:

    Jullie hebben gisteren Geert Schaaij GEMIST................
    Nee, daarom hier een verklaring.
    Het is het Kas bank effect.
    Mens vroeg aan Schaaij over Kas bank. Schaaij antwoordde daarop: op een haar na gemist, we hadden onze analyse net te laat af. Die opmerking is de aanjager voor Ordina nu.
  2. forum rang 4 No-nonsense 11 maart 2019 12:57
    Dit bedrijf is volgens mij echt een koopje. voor een koers van 1,80 koop je de hele santemekraam voor 167 miljoen Eurootjes. Daarvoor krui je aardig wat automatiseringspersoneel binnen. Gezien de schaarste hiervan een ongekend uitgelezen gelegenheid is mijn mening. OK, er zal een premie betaald moeten worden aan de aandeelhouders, maar dan nog. Het verbaast mij dat er nog geen concreet bod ligt. Het bedrijf heeft nu een omzet van 138 duizend per medewerker. Na een overname even stevig snijden in de overhead en dan knallen de winstcijfers omhoog.
  3. forum rang 7 A3aan 11 maart 2019 16:16
    Typisch een aandeel voor een Schaay advies. Dagomzet niet te hoog en met een positief bericht nog behoorlijk te beïnvloeden. Kijk met ING en/of ABN-AMRO werkt een Schaay advies niet door de veel hogere dagomzetten. Hij zal wel weer een flink aantal ingekocht hebben en vandaag dump hij ze. Zijn kosten bij Harry weer betaald. Vroeger heeft hij het aandeel ook de hemel ingeprezen en toen geloofde ik daar nog in en kocht een portie voor 2,20. Ook een grote belegger was er net ingestapt en toen kwam er een bericht in de krant dat het niet klopte bij Ordina. Koers klapte in elkaar tot 1,10. Die grote belegger was woest en wilde de directie een proces aan smeren wegens verzwijgen van die kennis. Hebben ze uiteindelijk onderdehands geregeld. De aandelen heb ik nog jaren in de portefeuille gehouden, maar kwam geen beweging in en ze uiteindelijk maar met groot verlies er uit gedaan. Was dood geld.
584 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links