Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

cursus Day tading door Rob Wessels

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. Speelman 3 december 2014 11:48
    Bedankt voor je reactie
    Je hebt mij duidelijkheid gegeven omtrent de methode van Rob Wessels,
    Dan doe ik het liever zelf
    Zoals nu met De Giro met weinig kosten en beheersbaar gebruik ik een simpele techniek, bij aankopen en verkopen
    grafiek, bodems en weerstand, sentiment,wereld economie en kwaliteit van bedrijf.
    behaal er goede resultaten mee

    Groet Speelman
  2. Oncko 30 november 2016 16:53
    Vrij vogeltje schreef:
    "Het is leuk maar het verhaal is niet helemaal eerlijk want je hebt minimaal een ton nodig. minder dan een ton zijn de risicos veel te groot. van een ervaren daytrader die de cursus gevolgd heeft"

    Dit klopt niet helemaal, vanaf ca. € 50.000 kun je heel redelijk handelen. Natuurlijk verdien je bij gelijkblijvend risico in absolute zin minder, maar in % blijft het gelijk.
    Wel moet je je realiseren dat je in CFD's handelt en dat de hefboom van 100 een zeer risicovolle situatie kan geven.
  3. de rotterdammer 5 maart 2017 15:12
    Als particulier kun je ook met een beperkter bedrag daytraden volgens de methode Rob Wessels.Geen probleem. Je gaat dan gewoon daytraden met kleinere bedragen. De methode Rob Wessels is meer het toepassen van een techniek dan gebruik te maken technische analyse, bedrijfsvooruitzichten enz.
  4. Oncko 1 augustus 2018 13:56
    Voor allen die heel veel geld hebben verloren met het `systeem` van Wessels is het te laat, maar voor anderen die het overwegen is het verstandig om onderstaand berichtje te lezen. U bent derhalve gewaarschuwd.

    Speculatieve derivaten ingeperkt Vandaag ( 1 aug.) gaan nieuwe, strenge Europese regels in die de verkoop van speculatieve derivaten aan particulieren sterk moeten inperken. Aanbieders zijn nu verplicht te melden hoevel procent van hun klanten verlies lijdt op contracts for difference (cfd’s). En dat percentage blijkt tussen de 60% en 90% te liggen! Beleggers kunnen met de cfd’s profiteren van koersbewegingen van een onderliggende waarde, zonder dat het betreffende aandeel, obligatie of valuta echt gekocht moet worden. Grootste probleem is het gebruik van hefbomen. Dat is in feite geld lenen, waardoor beleggers gemakkelijk geld verliezen. Die hefbomen worden nu ingeperkt
  5. [verwijderd] 3 februari 2019 11:06
    Ook ik heb regelmatig de advertentie van Rob Wessels in de kranten zien langskomen. Na een snelle Google search gaan bij mij de alarmbellen rinkelen.

    Rob geeft aan niet te handelen tijdens "heftige dagen".
    Maar hoe bepaalt Rob van te voren of het een "heftige dag" gaat worden?

    Persoonlijk geloof ik meer in automatisch handelende systemen.
    Dan is geen "second guessing" nodig.
    Het vinden van een "edge" in de markt is zeker niet makkelijk, maar is wel degelijk mogelijk. Heb zelf vooral goede resultaten behaald op de futures ES (SP500) en NQ (Nasdaq).

    Voor het vinden van een "edge" in de markt, dus het ontwikkelen en testen van winstgevende trading systemen gebruik ik de GSB-software van trademaid.info. GSB staat voor genetic system builder.
    Deze software maakt kant-en-klare code voor Tradestation en Multicharts o.b.v. een genetisch algoritme. De software kost 1500 USD, maar is het dubbel en dwars waard. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen.
    Succes!
  6. Duco Douwstra 25 februari 2019 09:10
    Neem een abonnement van 3 maanden voor € 299,00 op De Kritische Belegger DAX trader. Hou in een excel bestand de tips bij, om de FDAX te kopen of te verkopen dus long of short te gaan. Je kan deze positie voor een 1 of meerdere uren innemen, of voor meerde dagen. Ga eerst droog oefenen, en tel je winst of verlies na 1 maand op. Als je verlies heb, dan moet je langer droogzwemmen of je bent er niet geschikt voor. Ik ben gelijk met echt geld begonnen, met wisselende resultaten, maar met deze ervaringen adviseer ik geduldige mensen eerst te oefenen zonder echt geld.
    De margin verplichting is wel € 8000,00 per positie, dus daar moet je ook rekening mee houden.
  7. [verwijderd] 3 maart 2019 20:42
    Beste Duco,

    Lukt het je wel om andermans signalen consequent op te volgen en uit te voeren?

    In mijn begintijd heb ik een paar keer iets dergelijks geprobeerd. Twee keer een trading system gekocht. Een system waarvan de code gecodeerd was, zodat dit niet zichtbaar was.
    Zolang het winstgevend is, lukte het me wel om de signalen op te volgen. Maar toen het minder ging en ik op verlies kwam, sloeg de twijfel toe en heb ik uiteindelijk de stekker er uit getrokken.

    Nu ik zelf systemen ontwikkel en ik het proces erachter weet en de code kan zien, lukt het me wel om door te handelen.
    Nog wel euforisch in winstgevende perioden en gevoel van twijfel tijdens de drawdowns. Maar daar kan ik veel beter mee omgaan nu ik mijn eigen systemen gebruik.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0619 -0,06%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.779,60 -1,37%
Gold spot 2.386,31 +0,13%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links