Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1702 1703 1704 1705 1706 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Chiddix 26 februari 2019 09:08
    quote:

    haas schreef op 26 februari 2019 06:46:

    Antwerpen telt voor het eerst meer inwoners mét dan zonder een migratieachtergrond. Dat kan bedreigend overkomen, maar het biedt ook kansen.

    De minderheid is de meerderheid geworden
    50,01%. De leider van Vlaams Belang Philip DeWinter gaf er commentaar op. Men moet assimileren, niet integreren. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren met de meeste allochtonen.
    Die blijven een aparte groep op zichzelf met hun cultuur en m.n goddienst. T is gewoon te laat , om dit nog te veranderen. Het Belgisch socialisme heeft het allemaal laten gebeuren en het op zijn beloop gelaten. Geen oog voor de problematiek die dit met zich mee zou brengen. Zelfde in Nederland waar regering en veel oppositie dit niet bespreekbaar durven te maken.
    DeWinter zijn aanpak is, grenzen Europa sluiten. Grenzen Belgie is onmogelijk.
  2. forum rang 6 Chiddix 26 februari 2019 11:01
    Wanneer aan Klaver,Asscher en Paul Witteman gevraagd wordt, hoe komt het dat we in Opsporing Verzocht en regionaal zoveel allochtonen zien? Dan staat men met een mond vol tanden.
    Het is wel zo, dat de allochtoon niet een slechter mens is dan de autochtoon maar er is iets niet goed gelopen met deze gasten. Opleiding, vak leren, schoolverlating, bijstand, ouders? hoge werkloosheid onder die groep. En blijkt, dat ze ontsporen en velen in de criminaliteit terechtkomen. Ledigheid is des duivels oorkussen.
    En links weet er geen raad mee. Ook rechts niet(VVD/CDA).
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 februari 2019 18:29
    Roodharige terrorist Thijs Belmonte in strijdgebied gedood
    2 uur geleden in BUITENLAND

    Damascus - De roodharige jihad-terrorist Thijs Belmonte is omgekomen op het slagveld in Syrië en Irak.

    De ’uitreiziger’ was ooit te zien op een publieke onthoofdingsvideo.

    De Rotterdammer was één van de ruim 300 Nederlandse uitreizigers naar Syrië en prominent IS-strijder, aldus de NRC die schrijft dat het bericht van zijn dood bevestigd is.

    Belmonte is is één van de bekendere Syriëgangers. Hij reisde al in 2013 op 24-jarige leeftijd naar het oorlogsgebied. De Rotterdammer bekeerde zich in 2005 tot de islam.

    Het Openbaar Ministerie heeft Belmonte gedagvaard om terecht te staan voor deelname aan een terroristische organisatie. Hij stond op de nationale terroristenlijst.

    Familie van Thijs wil volgens NRC niet reageren. Eerder bevestigde de vader van Thijs wel dat zijn zoon in Syrië zat.

    Thijs Belmonte kwam in 2013 in het nieuws toen een foto van hem opdook. Daarop poseerde hij in een stoel met camouflagekleding en een AK-47-machinegeweer. De Rotterdammer zou toen in Aleppo wonen. Belmonte sprak vloeiend Arabisch en kon de Koran deels reciteren.

    Zijn hoogzwangere vrouw voegde zich later ook bij hem in Syrië. In het oorlogsgebied luisterde hij naar de naam Anwar.
  4. forum rang 10 rationeel 26 februari 2019 19:28
    quote:

    Chiddix schreef op 26 februari 2019 11:01:

    Wanneer aan Klaver,Asscher en Paul Witteman gevraagd wordt, hoe komt het dat we in Opsporing Verzocht en regionaal zoveel allochtonen zien? Dan staat men met een mond vol tanden.
    Het is wel zo, dat de allochtoon niet een slechter mens is dan de autochtoon maar er is iets niet goed gelopen met deze gasten. Opleiding, vak leren, schoolverlating, bijstand, ouders? hoge werkloosheid onder die groep. En blijkt, dat ze ontsporen en velen in de criminaliteit terechtkomen. Ledigheid is des duivels oorkussen.
    En links weet er geen raad mee. Ook rechts niet(VVD/CDA).
    Als je de werkelijkheid niet wilt zien. Of de oorzaak ergens anders zoekt dan waar hij is, en strengere straffen uitsluit. Ja, dan is het probleem onoplosbaar.

    Straks maar weer kijken naar Opsporing Verzocht.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 februari 2019 09:41
    Berlijn heeft moeite met uitzetten migranten
    36 min geleden in BUITENLAND

    BERLIJN - Duitsland heeft steeds meer moeite om uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit te krijgen. In de afgelopen vier jaar mislukte het in de helft van de gevallen om migranten uit te zetten.

    Volgens Duitse media is het aantal de afgelopen jaren steeds toegenomen. Vorig jaar waren er voor het eerst meer mislukte uitzettingen dan geslaagde, aldus het ministerie van Binnenlandse Zaken.

    Het aantal mislukte uitzettingen steeg van 19.258 in 2015 naar 30.902 vorig jaar. De meeste asielzoekers verdwijnen en melden zich niet bij de politie als ze zijn uitgeprocedeerd.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 februari 2019 16:46
    Fors minder mensen in de bijstand, ook veel Syriërs vonden werk

    In 2018 daalde het aantal mensen met een bijstandsuitkering met 24.000, een afname van ruim 5 procent. Het jaar ervoor slaagden slechts 8.000 bijstandsgerechtigden erin om van hun uitkering af te komen. Voor het eerst in tien jaar daalde ook het aantal bijstandsontvangers met een niet-westerse achtergrond.
    Annemieke van Dongen 28-02-19, 00:01

    In deze groep is het aantal bijstandsontvangers afgelopen jaar met ruim 10.000 afgenomen, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat komt met name doordat veel Syriërs met een verblijfsvergunning een baan vonden, verklaart een woordvoerder van het CBS. ,,De stroom nieuwe vluchtelingen uit Syrië is langzaam opgedroogd.’’

    Eind 2017 ontvingen 39.500 Syriërs een Nederlandse bijstandsuitkering. Zij maken bijna 9 procent uit van het totale aantal uitkeringsontvangers. In de eerste helft van 2018 vonden 1.800 Syrische bijstandsontvangers een baan. Ongeveer de helft van alle personen met een bijstandsuitkering heeft een niet-westerse migratieachtergrond.

    Jongeren

    Het aantal bijstandsgerechtigden met een Nederlandse of westerse achtergrond daalt al voor het derde jaar op rij. Die daling ging het hardst in de groep tot 45 jaar. In de groep jongeren tot 27 jaar nam het aantal bijstandsontvangers met bijna 14 procent af (ofwel 6.000 jongeren). Het aantal 27- tot 45-jarigen met bijstand verminderde met 16.000, oftewel 9 procent.

    De aantrekkende economie zorgt voor een krappere arbeidsmarkt, verklaart het CBS de forse uitstroom. ,,Steeds meer mensen vinden werk. Daarnaast zijn er jongeren die uit de bijstand stromen omdat ze gaan studeren en mensen die gaan samenwonen met een partner die genoeg eigen vermogen of inkomen heeft.’’

    45-plussers blijven relatief vaak in een bijstandsuitkering hangen. Bij hen bedroeg de daling minder dan 1 procent. Zij lijken minder te profiteren van de gunstige arbeidsmarkt dan de jongere leeftijdsgroepen, waardoor zij eerder of langer op bijstand zijn aangewezen. Ook speelt bij 45-plussers de jaarlijkse verhoging van de AOW-gerechtigde leeftijd mee. Oudere bijstandsontvangers verlaten de bijstand later voor een AOW-uitkering. In 2018 is de AOW-leeftijd met drie maanden verhoogd tot precies 66 jaar. De groep 45-plussers met bijstand is daardoor minder snel gedaald.

    Eind 2018 telde Nederland 433 duizend bijstandsgerechtigden onder de AOW-leeftijd.
  7. down 28 februari 2019 17:47
    Ja en hier in dit apenlandje zijn meer dan 39000 bijstand trekkers die allen van buitenlandse afkomst zijn en die eigenlijk er allang eruit gezet moesten worden,, Maar door het slap Den HAAG beleid gewoon hun gangetje laten gaan,,, sterker nog ze weigeren het land te verlaten en vreten op onze kosten al jarenlang het sociaal stelsel kaal...
    Rutte en zijn achterban die schijten in hun broek dat als ze radicaal worden en hen eruit met harde hand knikkert dat ze dan afgeknald worden En zoals Wilders die zijn mond opentrekt dat ze dan in in gesloten kooi terecht worden gezet om hen voor een aanslag op hun leven te behoeden... Dat wil Rutte en de zijne natuurlijk niet en laten steeds meer buitenlanders toe in nederland die hier niets te zoeken hebben laat staan dat ze ervoor werken.... De Nederlanders die stemmen gewoon weer op deze man Rutte en hij beliegt daarna iedere sukkel die op hem gestemd heeft...(zie we gaan erop vooruit)
    Er zijn al meer dan twee miljoen buitenlanders die onder ons wonen en die allen al jarenlang een blok aan het been vormen in onze verpauperd rechtstelsel dat afgestemd is op de misererabele EU vorm die Brussel ons oplegt!!! Rutte die aast op een baantje in deze malle idiote vorm van samenwerking tussen de EU landen,,, en is hij die ons land rechtstreeks in chicago toestanden brengt met schietpartijen afpersing,, allen gepleegd door criminele buitenlanders... Overal waar je loopt zie je die figuren rondlopen,,, waar je ook komt en je ziet gewoon eraan dat deze figuren geen werkende nederlanders zijn Maar rutte en zijn aanhang bestrijden dat en neemt criminelen in bescherming als iemand daar iets durft te zeggen de bevolking is dat kotszat van die melkmuil maar zij moeten wachten tot de volgende verkiezingen als hij naar Elba is verbannen en niet meer terugkeert,,,,,,
    Sterker hij overleeft zijn wanbeleid,,, telkens in de tweede kamer omdat daar dezelfde leugenaars zitten die het nederlandse sukkelaars volk verkoopt aan het buitenland
    overigens spelen deze zich in alle rijke EU landen zich af en waar je ook ook die mensen verafschuwen hun regeringsleiders maar doen verder niets om hen af te zetten wegens wanbeleid
  8. down 28 februari 2019 20:10
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 28 februari 2019 09:41:

    Berlijn heeft moeite met uitzetten migranten
    36 min geleden in BUITENLAND

    BERLIJN - Duitsland heeft steeds meer moeite om uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit te krijgen. In de afgelopen vier jaar mislukte het in de helft van de gevallen om migranten uit te zetten.

    Volgens Duitse media is het aantal de afgelopen jaren steeds toegenomen. Vorig jaar waren er voor het eerst meer mislukte uitzettingen dan geslaagde, aldus het ministerie van Binnenlandse Zaken.

    Het aantal mislukte uitzettingen steeg van 19.258 in 2015 naar 30.902 vorig jaar. De meeste asielzoekers verdwijnen en melden zich niet bij de politie als ze zijn uitgeprocedeerd.

    Dat heeft te maken met het slappe Merkelbeleid die ze maar niet krijgen afgezet omdat zij nog steeds roept ,,,,wir schaffen das,,,,,, maar zij weet niet wat ze schaft.....
    In Oost Duitsland steekt het bruine hemden syndroom steeds meer op omdat die mensen het meest benadeeld zijn door de eenwording die een flop was En nu roepen steeds meer mensen daar op opstandigheid ,,,,,,,,tegen de voorrang die de buitenlanders wel krijgen maar zij al sindsdien niet meer!!!!!
    Ook merkel is van haar voetstuk niet af te stoten en wordt nog steeds ondersteund door haar achterban die nog steeds de meerderheid vormen Veel duitsers willen haar wel kwijt maar haar opvolgster die zij naar voren heeft geschoven is van hetzelfde laken een pak.......
    Duitsland gaat regelrecht af op een tweestrijd tussen aanhangers van Merkel en de rest van het parlement...... Ook het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers is een grote puinhoop van wetten en regels En daarbij die maffe idioten vanuit Brussel die europa wil volstoppen met criminelen en economische vluchtelingen dit alles doen om de vergrijzing tegen te gaan Dat de umwelt een grote vuilnisbelt hierdoor,,, maakt hen niets uit,,,, zij het dan dat milieu belasting heffen op de burgers die nog een baan hebben,,,, de rest leeft in de bijstand of H 4 !!!????
  9. forum rang 9 josti5 28 februari 2019 21:23
    Ik denk dat de sleutel ligt in de jaren 60, die een megaverandering betekende voor onze samenleving en ons politieke landschap. Radicale ideëen, die in wezen hun wortels hebben in het cultureel marxisme, werden gemeengoed: afkeer van de natiestaat, internationalisme, verheerlijking van de derde wereld, maakbaarheid van de samenleving, hulpverleningssyndroom, negatief tegenover het christendom en cultuurrelativisme, het Westen, de Westerse cultuur, per definitie abject.
    Al deze idealen komen samen in het multiculturalisme. Opgave daarvan betekent ook vaarwel zeggen aan het ground zero van de oppermachtige linkse kerk. Een islamkritisch standpunt is een belediging voor de linksen, omdat het de kern van hun denken ontkent, namelijk de gedachte dat er alleen maar sociaaleconomische tegenstellingen bestaan die kunnen worden opgelost door er geld tegenaan te gooien. Dat er culturele verschillen bestaan is ondenkbaar, omdat het in flagrante tegenspraak is met de (in wezen marxistische) gedachte dat er alleen verschillen kunnen bestaan tussen rijke en arme mensen.
    De massale toestroom van immigranten moet hun gelijk aantonen (alle mensen zijn gelijk dús kan de massa-immigratie geen problemen opleveren), en tevens dienen als middel om hun gelijk te forceren (het scheppen van een samenleving naar hun eigen evenbeeld, massa-immigratie opvoeren, want anders wordt Nederland net als in 'de Avonden' van Gerard Reve.
    De massa-immigratie is een doelbewuste, weloverwogen keuze; daar ligt een ideologie aan ten grondslag. Links heeft zijn nieuwe revolutionaire klasse gevonden. Die draagt geen overall meer, maar een hoofddoek. Moslims zijn de stoottroepen van links, met als doel de vestiging van het postraciale, multiculturele, egalitaire Utopia vol broederschap en zonder archaïsche nationale symbolen, en al helemaal zonder christendom.
    Het is de strijd tegen het Abjecte Westen.
  10. forum rang 10 rationeel 28 februari 2019 21:53
    Je schetst de ideele kant van de beweging. Opvallend is dat die linksen zz alleminst vergeten. Ze bevoordelen wel zz ten koste van degenen waarvoor ze zgn ten strijde trekken.

    Trouwens als iedereen onze lieve broeder is, waarom zijn het dan zulke fanatieke ruziemakers.

    Door roeien en ruiten om hun gelijk te halen.

    Een soort pervers humanisme;)
  11. forum rang 9 josti5 28 februari 2019 22:33
    quote:

    rationeel schreef op 28 februari 2019 22:29:

    [...]

    Martin Bosma?

    Waar is JONAS:) gebleven?
    Heb jij die nog ergens gezien?
    Yep: pagina 317.

    Ik vind het een mooi antwoord op de noodkreet van up en down, vandaar.

    Jonas heb ik nergens gezien, maar ik zie veel meer oude bekenden niet meer...

  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 maart 2019 14:40

    ‘Kansloze asielzoekers moeten naar aparte opvang’

    Overlastgevende asielzoekers uit zogenoemde veilige landen moeten worden opgevangen op een speciale locatie met een ‘gevangenisachtige setting’. Dat stelt het COA in een reactie op haar personeel dat de noodklok luidt over de veiligheid op de azc’s.
    Hans van Soest en Cyril Rosman 27-02-19, 16:44

    Op verschillende azc’s woont nu ‘een groep overlastgevers die niet openstaat voor begeleiding en gedragsverandering’, stelt Milo Schoenmaker, bestuursvoorzitter van het COA, dat de azc’s beheert. ,,Daarop zijn de huisvesting en begeleiding door het COA niet op ingericht.” Volgens Schoenmaker kan de groep, die voornamelijk uit Noord-Afrikanen bestaat, beter in een speciale opvang worden gehuisvest, dus niet op een regulier azc. Bij zo’n speciale opvang zou dan strenger toezicht en handhaving moeten zijn.

    Gisteren stelde COA-personeel dat ze zich dagelijks onveilig voelen. Ze worden bedreigd en geconfronteerd met geweld en vechtpartijen. De intimidatie komt vooral van Algerijnen, Marokkanen en Tunesiërs: zij zijn kansloos voor een verblijfsvergunning omdat ze uit een ‘veilig land’ komen, maar vragen toch asiel aan omdat ze op die manier tijdelijk onderdak krijgen. In die periode zorgen ze voor overlast: winkeldiefstal in de omgeving, drugshandel en vechtpartijen. Ze kampen vaak met verslavingen of psychiatrische problemen.

    Maanden rondhangen

    Volgens de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) duurt het gemiddeld maar drie weken vanaf het moment dat iemand uit een veilig land zich bij een azc meldt en het moment dat er besloten wordt over zijn asielaanvraag. Andere bronnen stellen dat de migrant vaak toch maanden op een azc rondhangt. Dat komt onder meer omdat ze zelf de procedure proberen te vertragen, door in beroep te gaan tegen de beslissing. Ook is uitzetting naar het land van herkomst vaak moeilijk te regelen: omdat de afgewezen asielzoeker geen papieren heeft of omdat het land van herkomst niet wil meewerken.

    Detentie mag niet zomaar

    Staatssecretaris Harbers (Asiel) buigt zich over ‘de mogelijkheid tot verregaande maatregelen’,, Maar juridische ruimte kent echter ook zijn begrenzing in Europese regels. Zo staan die detentie van vreemdelingen niet toe anders dan met het oog op uitzetting.’’

    In de Tweede Kamer vinden veel partijen Harbers’ reactie te passief. ,,De oproep van de COA verdient steun’’, zegt Madeleine van Toorenburg van regeringspartij CDA. ,,De staatssecretaris moet zorgen dat het personeel van azc’s meer bevoegdheden krijgt zodat ze de orde kunnen handhaven. We hebben nu al aso-azc’s. Daar moeten raddraaiers sneller naartoe en ook moeten de teugels er worden aangehaald.’’

    Volgens PvdA-Kamerlid Attje Kuiken moeten asielzoekers ‘die onze gastvrijheid misbruiken zo snel mogelijk het land uit.’ ,,In de tussentijd moeten we overlastgevende asielzoekers verplaatsen naar een plek waar ze geen verdere rottigheid kunnen uithalen. De staatssecretaris moet nu ingrijpen en zorgen voor meer personeel en beveiliging.’’
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1702 1703 1704 1705 1706 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 872,56 -0,17%
EUR/USD 1,0717 +0,19%
FTSE 100 8.078,18 +0,47%
Germany40^ 18.008,70 -0,44%
Gold spot 2.322,02 +0,25%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+4,40%
Fugro
+2,18%
Flow T...
+1,95%
NX FIL...
+1,85%
Avantium
+1,00%

Dalers

ADYEN NV
-14,28%
VIVORY...
-7,82%
BESI
-5,29%
WDP
-4,93%
IMCD
-2,11%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links