Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel DMS IMAGING BRU:ALIMG.BL, BE0974289218

  • 0,019 18 apr 2024 12:45
  • -0,002 (-9,35%) Dagrange 0,019 - 0,019
  • 344 Gem. (3M) 46K

Forum ASIT biotech geopend

693 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 35 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 februari 2019 09:34
    (ABM FN) ASIT Biotech ligt op schema om tegen eind 2019 de eerste resultaten af te leveren van de Fase III studie naar gp-ASIT+, maar heeft wel nieuw kapitaal nodig. Dat maakte de biofarmaceutische onderneming maandag voorbeurs bekend.

    Eind januari 2019 kondigde de onderneming aan dat de eerste patiënt zou worden behandeld met gp-ASIT+ in het kader van deze pivotale studie, die ASIT biotech in staat moet stellen een aanvraag in te dienen om gp-ASIT+ in Duitsland op de markt te mogen brengen. ASIT vertrouwt erop dat de primaire eindpunten van de studie "bevredigende resultaten" zullen opleveren tegen eind 2019.

    Volgens ASIT is er bovendien een "eerste belangstelling" van potentiële partners voor andere producten in de productpijplijn.

    Per 31 december 2018 had ASIT een kaspositie van 8,5 miljoen euro, tegenover 2,1 miljoen euro ultimo 2017. Het cashverbruik bleek 13,7 miljoen euro te zijn afgelopen jaar, waarvan 9,9 miljoen euro werd besteed aan de voorbereiding en lancering van de bevestigende fase III-studie naar gp-ASIT+.

    ASIT genereerde verder 4,2 miljoen euro aan bruto-inkomsten uit de opnames van aandelen, met onder meer de omzetting van warrants. Ook haalde ASIT 15,4 miljoen euro aan bruto-inkomsten uit de kapitaalverhogingen in het eerste kwartaal van 2018 en de uitoefening van een deel van de daaraan verbonden warrants.

    Onderhandse plaatsing

    Voor 2019 heeft de raad van bestuur een budget goedgekeurd van 6,0 miljoen euro. De activiteiten van ASIT biotech zullen worden gefinancierd met de beschikbare liquiditeiten, die gelijk zijn aan het saldo van 7,2 miljoen euro op de aandelenlijn en de geplande onderhandse plaatsing van nieuwe converteerbare obligaties, zoals voorgesteld door de raad van bestuur.

    De lancering van deze onderhandse plaatsing van minimaal 9,0 miljoen euro aan converteerbare obligaties is gepland voor het einde van het tweede kwartaal van 2019, met een minimum van 225.000 euro per obligatie.

    Deze financiële middelen moeten de onderneming in staat stellen haar ontwikkelingen voort te zetten tot in het derde kwartaal van 2020, aldus ASIT.
  2. tommy de pony 25 februari 2019 16:56
    De verlaging van het koersdoel door KBC is echt niet meer ernstig te nemen. Ik vraag mij af waar ze daar eigenlijk mee bezig zijn. Asit heeft een goed product in de laatste klinische fase, nieuwe bazen en een duidelijke strategie. Ok, ze zijn afhankelijk van het slagen van het project gp-Asit+ maar uiteindelijk geldt een dergelijke afhankelijkheid voor zo ongeveer de helft van de biotech-ondernemingen. Ik wil KBC nog wel eens horen als Asit+ op de markt is, dan denk ik dat het daar heel stilletjes gaat zijn....
  3. df60 25 februari 2019 17:19
    als ge KBC moet geloven dan zou het bedrijf gedoemd zijn om kapot te gaan, gelukkig zijn er nog andere zoals Bryan Garnier&Co en Kepler Cheuvreux die toch een gans andere doelstelling hebben en deze hebben hoogst waarschijnlijk wel beter de strategie gelezen van de bazen.ik hou de mijne alvast al zal ik wel nog even moeten wachten tot ze stijgen. Maar geduld is een goede deugd.
  4. tommy de pony 25 februari 2019 17:55
    Het aandeel heeft nog redelijk goed stand gehouden ondanks de waan van de dag van mevrouw Cauwenbergh van KBC.... Het aandeel zit al een hele tijd tussen 1 en 1,2 euro en dat was vandaag ook gewoon zo (met uitschieter op 1,3). Ik verwacht dat dat de bodem is en dat we bij goedkeuring terug gaan naar waar we vandaan komen en dan mogen we meteen onze centjes vermenigvuldigen met factor vier of vijf. Dan nodig ik mevrouw Cauwenbergh eens uit op restaurant :-)
  5. marc999x 5 maart 2019 19:26
    ABM FN) ASIT biotech publiceert in een toonaangevend medisch blad het onderzoek naar het werkingsmechanisme van gp-ASIT+ tegen graspollenallergie. Dit bleek dinsdag nabeurs uit een toelichting van het biofarmabedrijf.

    De gegevens van het onderzoek tonen dat gp-ASIT+ de pro-allergische cellulaire respons snel bijstuurt en de productie van blokkerende antilichamen indiceert, aldus ASIT. Het onderzoek zal in de Journal of Allergy and Clinical Immunology (JACI) gepubliceerd worden. Het is het meest geciteerde collegiaal getoetste vaktijdschrift op gebied van allergie, aldus ASIT.

    Volgens ASIT bevestigt deze vijfde publicatie de bewijskracht van de gegevens over gp-ASIT+, die verzameld werden tijdens het initiële onderzoek in fase III. De inzicht in het onderliggende werkingsmechanisme van gp-ASIT+ valideert ook het ASIT+ platform en zijn potentieel om nieuwe productkandidaten te genereren tegen andere allergieën, meent het bedrijf.

    "Dit nieuwe artikel in een gereputeerd collegiaal getoetst wetenschappelijk tijdschrift bevestigt de kwaliteit van de gegevens verkregen met gp-ASIT+ tijdens de klinische ontwikkeling. Bovendien ondersteunt het inzicht in het unieke werkingsmechanisme het potentieel van het ASIT+ platform voor de snellere en goedkopere selectie en met minder risico's van nieuwe kandidaatproducten voor andere allergieën. Dit zou nieuwe partners kunnen aantrekken”, aldus CEO Michel Baijot van ASIT biotech.

    Het aandeel van ASIT Biotech sloot dinsdag 4,2 procent lager op 1,13 euro.

    Door: ABM Financial News.
693 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 35 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links