Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Cannabis aandelen

8.264 Posts
Pagina: «« 1 ... 285 286 287 288 289 ... 414 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. GorillaGlue 21 februari 2019 21:03
    $APHA initiated buy from SEAPORT GLOBAL, $18 PT

    twitter.com/WallStJesus/status/109856...

    Dat is USD :)

    APHA maakt schoon schip met hun schimmige verleden;
    - CEO weg
    - rebuttal gepubliceerd (wel een magere rapportje..)
    - het afstoten van holdings die niet meer in de 'nieuwe governance structuur passen', AKA belangenverstrengeling heeft daar dus ook plaats gevonden.

    Dit lijkt een hapklaar brokje te worden voor grotere partijen. Al zie ik APHA ook op eigen kracht het ver schoppen.

    Disclaimer: long APHA
  2. GorillaGlue 21 februari 2019 21:58
    Hierbij de rest:

    Aphria Inc (NYSE: APHA), $18 target.
    Hexo Corp (NYSE: HEXO), $12 target.
    Green Organic Dutchman Holdings Ltd (OTC: TGODF), $10 target.
    KushCo Holdings Inc (OTC: KSHB), $10 target.
    Medmen Enterprises Inc (OTC: MMNFF) $7 target.
    Green Thumb Industries Inc (OTC: GTBIF), $16 target.
    Acreage Holdings Inc (OTC: ACRGF), $42 target.
    iAnthus Capital Holdings Inc (OTC: ITHUF), $11 target.
    Curaleaf Holdings Inc (OTC: CURLF), $10 target.
    Seaport also initiated coverage of the following stocks with Neutral ratings (no targets)

    finance.yahoo.com/news/seaport-global...
  3. [verwijderd] 22 februari 2019 14:44
    quote:

    Hombre schreef op 22 februari 2019 14:30:

    Is altijd lastig om een advies te geven, kan zo maar verkeerd uitpakken, maar als ik de hierboven gemelde koersdoelen van Seaport Global bekijk, lijkt TGOD geen verkeerde keuze. Volgende week komen ze met cijfers, blijft afwachten natuurlijk.
    TGOD lijkt mij ook wel goed,
    Bedankt!
  4. bogie 22 februari 2019 16:31
    quote:

    Hombre schreef op 22 februari 2019 14:30:

    Is altijd lastig om een advies te geven, kan zo maar verkeerd uitpakken, maar als ik de hierboven gemelde koersdoelen van Seaport Global bekijk, lijkt TGOD geen verkeerde keuze. Volgende week komen ze met cijfers, blijft afwachten natuurlijk.
    Die hebben nog geen omzet.
  5. [verwijderd] 22 februari 2019 17:01
    De verkoop gaat inderdaad in het voorjaar pas goed en wel van start, maar de internationale ambities en de kaspositie van het bedrijf zijn groot. Ik heb ook geen glazen bol, maar misschien is daarom nu wel het beste instapmoment. Misschien zit ik ernaast en wachten geeft altijd meer duidelijkheid, maar je kunt dan ook deels de boot missen, de tijd zal het leren.
  6. kiekes 23 februari 2019 16:04
    Over TGOD ik ben daar al een paar keer in en uit gestapt,en met wel resultaat op lange termijn geloof ik ook wel in dit bedrijf maar je moet je realiseren dat ze nog niks produceren en dat gaat niet eerder gebeuren dan eind 2019,koers is tussen 2,60 en meer dan 10,00 can geweest afgelopen jaar.

    Ze hebben goede cashpositie en volgens mij een goed managment wat al flink wat projecten wereldwijd hebben lopen, heb hieronder mail uit de nieuwsbrief en maar gelijk vertaald naar nl.

    Zijn zoveel bedrijven in opstartfase ik vind het moeilijk om te zeggen welke overblijven, kan nog zoveel gebeuren in een jaar,basis lijkt me goed maar het kan heel hard omhoog en omlaag gaan vergeet dat niet

    DE GROENE ORGANISCHE DUTCHMAN BIEDT BOUW UPDATE EN VERHOOGT DE CAPACITEIT

    TORONTO, 1 februari 2019 - The Green Organic Dutchman Holdings Ltd. (het "bedrijf" of "TGOD") (TSX: TGOD) (VS: TGODF) geeft een gedetailleerde bouwupdate over zijn binnenlandse activiteiten in Valleyfield en Hamilton, waar belangrijke er is vooruitgang geboekt bij de voltooiing van beide faciliteiten. TGOD heeft onlangs vastgesteld dat er behoefte is aan ontwerpwijzigingen tijdens het bouwproces. Als resultaat van de lessen zorgen de verbeteringen in het ontwerp van het ontwerp voor een geoptimaliseerde doorvoercapaciteit van de faciliteit, die samen met organische specifieke wijzigingen een voorspelde binnenlandse productiecapaciteit van 156.000 kg tot 202.500 kg oplevert. De onlangs verbeterde ontwerpen worden in fasen geïmplementeerd om de efficiëntie en verdere ervaringen van elke eerdere fase te benutten, met het doel om de beste resultaten te behalen.

    Het bijgewerkte bouwplan vereist een extra drie maanden voor het opstarten in Valleyfield en verhoogde de investeringsuitgaven van ongeveer $ 30 miljoen voor de voltooiing van de constructies. Deze incrementele uitgaven voor de grotere verwerkingsfaciliteit, samen met verbeteringen van het besturingssysteem, resulterend in de verhoogde capaciteit, zullen geleidelijk worden ingevoerd en zullen naar verwachting worden gefinancierd uit operationele cashflow.
    TGOD is verheugd dat de lancering van de Growers Circle op schema ligt met de eerste verzendingen van premium, gecertificeerde biologische cannabis die deze maand aankomt bij medische patiënten in het hele land.

    "We hebben niet alleen de belangrijke herontwerpvereisten aangepakt, we hebben ook aanzienlijke verbeteringen aangebracht aan de operationele capaciteit en de kapitaaltiming van onze faciliteiten, wat heeft geleid tot een extra productiecapaciteit van 46.500 kg", aldus Brian Athaide, CEO van TGOD. "Dit stelt ons in staat om extra producten naar zowel Canadese consumenten als wereldwijde markten te brengen. We zijn ook verheugd om deze maand onze eerste patiënten in de Growers Circle te voorzien van premium biologische cannabis, waarmee we onze eerste binnenlandse inkomsten genereren. "

    Valleyfield

    Oorspronkelijk plan:
    Fase 1 Hybride broeikas- en verwerkingsfaciliteiten: 820.000 sq ft; De capaciteit van 102.000 KG neemt toe in H2 2019
    Fase 2 hybride kas: 287.245 sq ft, 40.000 kg, 2020
    Gecombineerde voorzieningen: 1.107.245 sq. Ft. Geschikt voor het produceren van 142.000 kg
    Herzien Plan:
    Phase 1a Hybrid Greenhouse: 289.000 sq ft; 65.000 KG capaciteit, Q4 2019
    Fase 1a Centrale verwerkingsfaciliteit voor alle fasen: 443.000 sq ft; Q4 2019
    Phase 1b Hybrid Greenhouse: 289.000, sq ft; 65.000 kg capaciteit, 2020
    Phase 2 Hybrid Greenhouse: 289.000 sq. Ft .; 55.000 kg, 2021
    Gecombineerde voorzieningen: 1.310.000 sq. Ft. Geschikt voor het produceren van 185.000 kg
    Door het oorspronkelijke ontwerp en de operationele parameters te optimaliseren en de automatisering te verhogen, schat TGOD dat het de productiecapaciteit met ongeveer 30% zal vergroten, wat resulteert in een toename van 43.000 kg van de jaarlijkse productie van de totale Valleyfield-site. TGOD zal fase 1 in twee delen splitsen, waarbij de eerste twaalf bloeiende kamers, die een jaarlijkse capaciteit van 65.000 kg vertegenwoordigen, online komen in het vierde kwartaal van 2019. Constructeurs zullen dan hun focus verleggen naar fase 1b van nog eens twaalf kamers met een productiestijging in 2020 om jaarlijkse capaciteit van nog eens 65.000 kg. Het toepassen van soortgelijke upgrades naar fase 2 met een productiestijging in 2021 levert een extra capaciteit van 55.000 kg op. Dit bijgewerkte plan biedt nu een gecombineerde output van 185.000 kg van Valleyfield, wat resulteert in een significant extra jaarlijks inkomstenpotentieel. Bovendien wordt de verwerkingsfaciliteit opgewaardeerd en geoptimaliseerd om de gecombineerde output te verwerken en schaalbaar te zijn voor toekomstige potentiële extra productie-efficiënties van Valleyfield.

    "We hebben een gedetailleerde kosten-batenanalyse uitgevoerd op de verbeterde strategie van Valleyfield", aldus Athaide. "De voordelen van de extra productiecapaciteit op een gefaseerde basis zijn aanzienlijk en wegen veel zwaarder dan de uitbreiding van het productieschema en extra kapitaalkosten. We zullen onze kennis van de ontwerpevaluatie en de voortgang tot nu toe in elke fase gebruiken en zullen blijven streven naar efficiënte en goedkope biologische productie. "
    Valleyfield Construction begon in januari 2018 op de fokfaciliteit van 2.700 m². In april 2018 werd deze faciliteit voltooid en in juni 2018 kreeg een teeltvergunning.

    Bekijk hier de nieuwste video over de bouwupdate voor Valleyfield .

    HAMILTON
    Oorspronkelijk plan:
    Gecombineerde faciliteiten: 150.000 vierkante voet, geschikt voor het produceren van 14.000 kg
    Tijdlijn: voltooiing H1, 2019
    Herzien Plan:
    Gecombineerde faciliteiten: 166.000 sq. Voet die 17.500 kgs kunnen produceren
    Tijdlijn: voltooiing eind Q2, 2019
    Net als bij Valleyfield, heeft TGOD belangrijke systemen van het oorspronkelijke ontwerp gewijzigd en het gehele oogstproces opnieuw ontworpen om de productieve uptime en verwerkingscapaciteit te verhogen, resulterend in een verhoogde productiecapaciteit van 14.000 kg tot 17.500 kg. Verticale kweeksystemen zullen worden geïnstalleerd in vegetatieve ruimtes, waardoor de beschikbare bloeiperiode en de variabiliteit van de productmatrix toenemen. Drie-niveau-vegetatie geeft TGOD de plantentellingen die nodig zijn om een ??hogere bloeiperiode en cycli te ondersteunen en biedt flexibiliteit bij productieplanning met meerdere strengen. Het herontwerp en de verbeteringen van de faciliteit vereisen nog eens twee maanden om de bouw van de hybride kas te voltooien, die nu is verlengd tot het einde van het tweede kwartaal van 2019. Het bedrijf heeft meerdere gewassen in zijn proeffabriek en opgeslagen product gegroeid en met succes geoogst voor zijn aanstaande medische behandeling. pilot-lancering, beginnend met de Growers Circle deze maand. TGOD blijft samenwerken met de stad Hamilton en het Local Planning Appeal Tribunal ("LPAT") over het wijzigingsverbod van de verordening voor de hybride kas en anticipeert op een positief resultaat.

    Bekijk hier de nieuwste video over de bouwupdate voor Hamilton .
    Namens de Raad van Bestuur,
    The Green Organic Dutchman Holdings Ltd.
    CONTACTGEGEVENS
    Investor Relations
    E-mail: invest@tgod.ca
    Telefoon: 1 (416) 900-7621
    Web: www.tgod.ca
  7. GorillaGlue 23 februari 2019 20:18
    We're not kidding when we say we're ready for the future of #cannabis. In Canada and around the world. Aphria One. Coming soon. $APHA

    twitter.com/JakobRipshtein/status/109...

    Afwachten totdat ze de licentie hiervoor binnenslepen van Health Canada. Die worden blijkbaar elke vrijdag gepubliceerd; tot zover nog niks maar de PR wordt al in werking gezet.
  8. HappynES 26 februari 2019 15:29
    quote:

    HappynES schreef op 13 februari 2019 21:52:

    Hi allemaal, mag ik een beroep doen op jullie ervaring/kennis? Ik heb aandelen TGOD via Frankfurt (broker de Giro). Sinds een aantal dagen heb ik in mn portefeuille een extra regel hiervoor met 'non tradeable' Het Isinnr is CA3932109927. Heb geprobeerd op te zoeken wat dit betekent, maar kom er niet echt uit. (Iets met mogelijkheid tot aandelen kopen oid) Heb er verder geen bericht over gehad en er staat ook niks onder 'corporate actions'. Weten jullie hier meer over te vertellen? Moet ik iets ondernemen?
    Is er iemand die bovenstaande kan verduidelijken?
8.264 Posts
Pagina: «« 1 ... 285 286 287 288 289 ... 414 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 871,38 -1,44%
EUR/USD 1,0626 +0,01%
FTSE 100 7.842,60 -1,54%
Germany40^ 17.753,70 -1,51%
Gold spot 2.373,20 -0,42%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+2,05%
B&S Gr...
+1,33%
FASTNED
+1,24%
Fagron
+0,91%
Alfen ...
+0,53%

Dalers

Arcelo...
-6,54%
Aperam
-6,13%
SBM Of...
-4,91%
ASMI
-3,25%
RENEWI
-3,05%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links