Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1699 1700 1701 1702 1703 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 15 februari 2019 11:21
    Er zijn gelukkig ook positieve zaken te melden over de nieuwe lichting uit Afrika.

    Ze gedragen zich voorbeeldig, ze zijn bereid om onze taal te leren en te integreren.

    Het hebben een duidelijke voorbeeldfunctie van hoe het in Nederland in de toekomst gaat werken.

    Wonderboys uit Afrika die ons land weer op de kaart gaan zetten en gewoon hard voor hun centen willen werken, werkelijk, ze halen alles uit de kast en laten hun handen flink wapperen:

    www.telegraaf.nl/nieuws/3158139/crimi...

  2. forum rang 10 rationeel 15 februari 2019 12:48
    Frankrijk...Antisemitisme...

    ...

    De toename in antisemitisme en dan vooral de gewelddaden komen evenwel niet zozeer voort uit deze milieus. Het wordt zwaar onderbelicht in de Franse media, maar het is vanuit de Arabische migrantenpopulatie dat de dreiging uitgaat. De bovengenoemde moorden werden allemaal gepleegd door moslims evenals de terroristische aanvallen op een koosjere supermarkt in 2015 en een Joodse school in 2012.

    Het wordt extra pijnlijk, wanneer men bedenkt dat de meerderheid van de Franse Joden Sefardim zijn die Noord-Afrika zijn ontvlucht tussen 1948 en de jaren 1970. Na de onafhankelijkheid van Marokko, Tunesië en Algerije werd het er onleefbaar voor de Joodse bevolking. De meesten (ca. 250.000) vestigden zich vervolgens in Frankrijk..

    ‘Speciale relatie’

    Ondanks de beloftes en grote verontwaardiging van de Franse politieke wereld valt het te betwijfelen of er echt werk gemaakt zal worden van antisemitismebestrijding in de Arabische migrantengemeenschappen. Na het verlies van de kolonies in Noord-Afrika, implementeerde... De Gaulle... immers een nieuwe... politique arabe de la France... Frankrijk moest een zekere controle over zijn voormalige kolonies behouden en een ‘speciale relatie’ met de Arabische staten ontwikkelen. Dit diende dan weer om de... Anglo-Amerikaanse as... tegen te werken. Voordien was Frankrijk een goede bondgenoot van de jonge staat Israël. Het was zelfs de voornaamste wapenleverancier en leverde onder meer Mirage gevechtsvliegtuigen voor de Israëlische luchtmacht. Er wordt zelfs beweerd dat Israël zijn (vermeende en nooit bevestigde) nucleaire capaciteiten heeft kunnen ontwikkelen dankzij intensieve samenwerking met Frankrijk in de jaren 1950.

    Uiteraard vormde de goede relatie met Israël een obstakel voor de betrekkingen met de Arabische staten. Vlak voor de Zesdaagse Oorlog liet Frankrijk Israël bijgevolg als een baksteen vallen door een wapenembargo in te stellen. Israël was compleet afhankelijk van Franse bewapening. Een paar maanden later zei De Gaulle nog blij te zijn dat Frankrijk zich had verlost van zijn banden met het land en omschreef het Joodse volk nog als ‘un peuple d’élite, sûr de lui-même et dominateur’. Het is overigens dit verraad dat Israël in de armen van de Amerikanen dreef, tot op de dag van vandaag.

    De diplomatieke relaties tussen Israël en Frankrijk normaliseerden uiteindelijk onder Mitterand, maar de Franse politiek met betrekking tot Noord-Afrika en het Midden-Oosten wordt nog steeds ingegeven door de... politique arabe..., uitgestippeld door De Gaulle. Het valt dus te vrezen dat Frankrijk ook in eigen land partij zal kiezen voor haar Arabische bevolking die ondertussen vele malen groter is dan haar Joodse bevolking en dus een pak meer electorale slagkracht heeft.

    SEBASTIAAN VAN NUFFEL
    Wetenschappelijk onderzoeker die ondertussen al meer dan vier jaar in het buitenland woont.

    doorbraak.be/antisemitisme-in-frankri...
  3. forum rang 10 rationeel 15 februari 2019 16:19
    In Oostende is gisteren op het nippertje een drama vermeden. Een man van vreemde origine probeerde een jonge moeder en haar kind neer te steken met een mes, maar de vrouw wist te ontkomen. Dat meldt het Ostends Nieuws. De vrouw liep wel verschillende snijwonden op in haar hals en verkeerde in shock. Ook haar kind liep een trauma op bij het voorval.

    Gisterenmorgen omstreeks 9u30 wandelde de 24-jarige N.G. met haar kindje in de Gentstraat in Oostende, toen ze plots werd aangesproken door een man van vreemde origine, zo vertelt de vrouw aan de lokale nieuwswebsite Het Ostends Nieuws. De man vroeg haar om een sigaret. “Toen meneer niet geloofde dat ik geen sigaretten bij me had begon hij agressief te worden.”

    Mes
    Vervolgens trok de allochtone man een mes en haalde hij daarmee verschillende keren uit in de richting van de jonge vrouw en haar kind. “Hij heeft met een mes uitgehaald en mij proberen overvallen”, aldus de jonge moeder. “Ik had m’n kindje bij me en meneer twijfelde geen seconde om ook de buggy waar m’n zoontje in zat op de grond te smijten.”

    De jonge moeder liep meerdere snijwonden op in haar hals en moest genaaid worden. Daarnaast heeft ze ernstige schaafwonden en blauwe plekken en verkeerde ze lange tijd in shock. Haar kind liep geen snijwonden op, maar verkeerde ook in shock. Hij liep een trauma op.

    Dat noemen ze tegenwoordig///Een kort lontje/// Misschien verstandig, al die lontjes op te bergen in de lontjes kast.

    sceptr.net/2019/02/allochtoon-probeer...
  4. forum rang 10 rationeel 15 februari 2019 16:45
    Ik heb al eens eerder verteld, hoe wij een jaar of dertig geleden een bezoekje brachten aan Parijs en terecht kwamen in het Musee Arabe. Een mooi, groot , nieuw gebouw, waar een knappe, jonge "Arabische" , frans sprekende vrouw ons mocht rond leiden en vertellen over alle goede en waardevolle zaken die de Arabische wereld tot stand had gebracht. De Fransen die vnl het publiek vormden, waren dol enthousiast. Ze liet ons ook een kaart zien waar tot mijn verbazing Israel niet op stond. De Fransen viel het blijkbaar niet op.

    Het was allemaal wel in tegenstelling met wat jaren eerder aan de gang was, voordat de Noord Afrikaanse landen zelfstandig waren. Er was een zeer duidelijke anti stemming in Parijs, en de politie
    controleerde de straten 3 man naast elkaar met gestoken bajonetten.

    Ik hoorde net een stukje van Rossum over de wispelturigheid, en onvoorspelbaarheid van de burgers.
    Dit was daar dus weer een voorbeeld van.

    Het kan verkeren.
  5. forum rang 6 haas 17 februari 2019 04:30
    Missies

    Dankzij de Turkse drones is de recente buitenlandse militaire missie in Afrin, Olijftak, zeer succesvol verlopen. Daarbij zijn meer dan 4.500 terroristen uitgeschakeld en geen enkele burgerslachtoffer gevallen, is gemeld. (LEES meer+foto's)

    turksemedia.nl/turkije-toont-nieuwe-u...
  6. Bangizwe 17 februari 2019 06:53
    Die europeanen hebben van hun kinderen simpelweg toekomstige slaven gemaakt. Welke buitenlandse overheid heeft er hier geen stevige voet aan de grond. Die europeanen zullen zelf gewoon minder en minder beslissen. Terwijl die afrikanen en arabieren hier gewoon blijven binnen lopen. En de meeste hebben nog wel wat rekeningen te vereffenen met het westen.
  7. forum rang 9 josti5 17 februari 2019 08:24
    PVV-leider Geert Wilders dient een initiatiefwetsvoorstel in om mensen met een dubbele nationaliteit te muilkorven.

    Zo reageerde de snel groeiende politieke partij DENK op het voorstel van Wilders.

    “Het discriminerende voorstel dient ertoe om mensen met een dubbele nationaliteit het passief en actief kiesrecht af te pakken. Met deze fascistoïde maatregel is een nieuw dieptepunt bereikt in de politiek van de Partij voor de Vrijheidsbeperking.”

    DENK-leider Tunahan Kuzu neemt stellig afstand van de wet: “De PVV wil met deze maatregel 1,3 miljoen Nederlanders monddood maken en het fundamentele recht om politiek actief te zijn en hun stem te laten horen van ze afpakken. Hiermee wil Wilders niet alleen 600.000 Turkse en Marokkaanse Nederlanders tot tweederangs burgers maken, maar ook 60.000 Duitse Nederlanders en 30.000 Belgische Nederlanders.”

    “Naast dat Wilders een ordinaire Marokkanenhater en Turkenhater is, is Wilders dus ook Germanofoob en Belgofoob geworden. In de wereld van Wilders horen mensen als Koningin Maxima er niet bij.”

    Het wetsvoorstel is hoogstwaarschijnlijk voortgekomen uit pure angst van de zijde van Wilders. Kuzu: “Geert Wilders wordt in de Kamer sinds 2014 keihard bestreden door DENK en geconfronteerd met het geluid van het nieuwe Nederland. Omdat hij DENK met democratische middelen niet aankan wil hij middels een wetswijziging vertegenwoordigers van DENK de mond snoeren. Deze wanhoopsdaad toont aan dat de tijd van Wilders voorbij is. Wilders poept in zijn broek voor DENK.”

    DENK leider Kuzu roept iedereen op om stellig afstand te nemen van het PVV-voorstel. “16 miljoen Nederlanders mogen niet wegkijken als een politieke partij 1,3 miljoen mensen wegzet en discrimineert. Ik roep alle Nederlanders op, of ze nou op DENK stemmen of niet, op om de handen ineen te slaan voor inclusie en acceptatie”, aldus Kuzu.


    turksemedia.nl/angsthaas-en-turkenhat...
  8. Bangizwe 17 februari 2019 09:24
    En dan is het nog maar de vraag hoelang die globalisten hun groei nog kunnen volhouden. Daar hebben ze elk jaar gemiddeld 1,5 miljoen vaten olie per dag extra voor nodig. Of hun wereldhandel stort in elkaar als een pudding. Dan zal het hier nog een gezellige nest gaan worden. Met al die buitenlandse belangenverenigingen die staan te janken als wijven.
  9. forum rang 6 haas 17 februari 2019 12:22
    quote:

    josti5 schreef op 17 februari 2019 08:24:


    turksemedia.nl/angsthaas-en-turkenhat...
    Ja Josti:)
    ik lees dit blad het laatste jaar omdat ik Turkije volg( zit in iShares MSCI Turkey UCITS ETF 15,958 0,248 1,58 % ) sinds de 4-jaarsdip 6 mnd geleden.(+40%) Maar toen las ik wat er zoal wordt gecommuniceeerd door dat blad.
  10. forum rang 10 rationeel 17 februari 2019 16:18
    Ze zullen sterven aan hun eigen hoogmoed.

    Maar dat zij met steeds meer willen zijn is wel iets dat tegengehouden moet worden.

    Dus beperking op binnen komen. Correctie op onderwijs, dat moet weer gewoon kennis bieden, in de betekenis van het woord. Dus geen politieke beinvloeding toestaan onder wat voor mooi gevonden bewoordingen dan ook.
  11. forum rang 10 rationeel 17 februari 2019 16:23
    Amnesty International probeert al lang Israël te isoleren door te lobbyen bij regeringen, internationale instanties en het maatschappelijk middenveld om boycots tegen de Joodse staat te nemen.

    De organisatie bereikte nieuwe niveaus van discriminatie in haar recente rapport "Digital Tourism and Israel's Illegal Settlements in the Occupied Palestinian Territories." Hierin probeert de internationale NGO-supermacht het joodse en christelijke toerisme te criminaliseren naar heilige plaatsen in Jeruzalem en de Westelijke Jordaanoever, de Bijbel wissen en de verbinding van het Joodse volk met zijn historische thuisland ontkennen.

    Volgens Amnesty dragen reisplatforms zoals Airbnb, Expedia, Booking.com, Hotels.com, TripAdvisor en anderen "bij aan mensenrechtenschendingen" door reizen naar het jodendom en de heiligste plaatsen van het christendom te faciliteren en te adverteren, omdat deze voorbij de 1949 liggen Wapenstilstandslijn - de 'groene lijn'. Meer specifiek presenteert Amnesty een zeer problematisch toerisme naar de Joodse wijk van het oude Jeruzalem, de westelijke muur en de kerk van het Heilig Graf, alsook naar Joodse historische locaties op de Westelijke Jordaanoever.

    Voor Amnesty zijn bijbelse sites in het bijzonder, naast andere locaties van belang en belang in Jeruzalem en de Westelijke Jordaanoever, ongemakkelijk en legitimeren het historische verhaal van Israël als de natiestaat van het Joodse volk. Ongeacht de politieke toekomst van deze gebieden, kan hun historische Joodse betekenis niet worden ontkend. Amnesty probeert deze banden te verbreken, te wissen en zelfs te verbieden.

    Bij het verminderen van deze religieuze en culturele banden beschuldigt Amnesty Israël van het creëren van een "nederzettingstoerisme-industrie" om gemeenschappen buiten de Groene Lijn te helpen "ondersteunen en uitbreiden". De interesse van Israël in de Joodse archeologie wordt herleid tot kunstmatige manipulatie, gebruikt "om de link tussen de moderne staat Israël en zijn joodse geschiedenis expliciet te maken", terwijl "het herschrijven van de geschiedenis [die] het effect heeft van het minimaliseren van de eigen historische banden van het Palestijnse volk met de regio. "

    De mogelijkheid dat joden en christenen heilige plaatsen bezoeken en archeologische overblijfselen van bijbelse locaties willen zien vanwege hun religieuze en historische betekenis, wordt niet vermaakt.

    De timing van deze publicatie is niet toevallig. Zoals benadrukt in de aanbevelingen van het rapport, is het duidelijk gekalibreerd om een ??voorgestelde zwarte radenlijst van de VN-Mensenrechtenraad te bevorderen van bedrijven die actief zijn in Israël en de Westelijke Jordaanoever.

    Amnesty probeert op een voorspelbare onhandige en slordige manier bij te dragen aan die discriminerende inspanning. Het nieuwe rapport is grotendeels gebaseerd op anonieme verklaringen gesneden en geplakt van andere ideologisch gemotiveerde NGO's, maar zonder de toevoeging van nieuwe, geloofwaardige of zinvolle informatie.

    www.jpost.com/Opinion/Amnesty-tries-b...
  12. forum rang 10 rationeel 17 februari 2019 23:04
    www.jpost.com/American-Politics/How-C...

    HOE CHELSEA CLINTON EEN VERDEDIGER VAN DE JODEN WERD OP TWITTER

    "We zouden verwachten dat alle verkozen ambtenaren, ongeacht partij, en alle publieke figuren om niet te verkeeren in antisemitisme," tweette Chelsea Clinton.

    Toen Ilhan Omar eerder deze week in de problemen kwam omdat hij beweerde dat het Amerikaanse Israëlische Public Affairs-comité politici betaalt om Israël te steunen, namen veel joodse wetgevers Twitter aan om de opmerking als antisemitisch aan te klagen. Maar een van de mensen met het hoogste profiel die aanstoot nam aan de verklaring, was geen joodse of politicus.

    .....

    Later was Clinton buitengewoon beleefd in het reageren op een onbeleefde trol die had geschreven dat ze "niet eens Joods is, ze is gewoon lelijk" door hem voor te lichten over antisemitische stereotypen.

    "De lelijke Jood is een gemene, eeuwenoude antisemitische trope dus ga de volgende keer gewoon lelijk en laat de rest weg", schreef ze.

    Clinton, die haar derde kind verwacht met haar... joodse echtgenoot..., investeerder Marc Mezvinsky, gebruikte het incident ook als een manier om Republikeinse vertegenwoordigers, Kevin McCarthy en Steve King, te roepen voor wat ze 'antisemitische retoriek' noemde.

    Clinton valt op omdat ze een van de meest vooraanstaande niet-Joden is - ook JK Rowling komt in haar op - om consequent antisemitisme op Twitter te roepen. En zoals gezien met haar het regelen van een ontmoeting met Omar, krijgt ze resultaten.

    Het aan de kaak stellen van haat is niet nieuw voor Clinton, vertelde woordvoerster Sara Horowitz aan JTA in een e-mail.

    "Chelsea heeft een geschiedenis van openlijk zijn tegen alle vormen van haat waaronder antisemitisme," schreef Horowitz. "Ze heeft hier jarenlang publiekelijk over gesproken tijdens evenementen - er is veel van de campagne en meer recentelijk - en ze gebruikt Twitter om in real time commentaar te leveren op deze kwesties."

    .....

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1699 1700 1701 1702 1703 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 0,00%
EUR/USD 1,0708 +0,09%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.313,60 -0,11%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links