Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandelen op gaspedaal terwijl Europese groeiremmen piepen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Andy Langenkamp

Andy Langenkamp is senior politiek analist bij ECR Research en heeft zich gespecialiseerd in de repercussies van geopolitieke en politiek-economische ontwikkelingen op de financiële markten. Naast zijn columns voor IEX schrijft hij regelmatig voor andere nationale en internationale media, zoals Het Financieele Dagblad, Kn...

Meer over Andy Langenkamp

Recente artikelen van Andy Langenkamp

  1. jun '19 Een nieuw tijdperk 3
  2. mei '19 Op de drempel van een mondiale recessie? 7
  3. apr '19 Europese noodverbanden kunnen hooguit wat extra tijd kopen 15

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Piet Paniek 15 februari 2019 12:37
    Beste Andy,Angela Merkel bekwaam en gedecideerd op de Toko gepast ?? Ook met het sluiten van kerncentrales en zinloze miljarden investeringen in windmolens ? Precies dat is wat de Duitse industrie/economie gaat opbreken en niet de geringe afkoeling in de auto industrie.....helaas, als dat doordringt in Duitsland is de veroorzaakster weg.
  2. CV-tje 15 februari 2019 15:30
    De Duitse auto industrie kan nog lang 'geholpen' worden met het verplicht uitfaseren van diesels en benzine motoren. Daarna gaan de accu-auto's in de ban, want die accu's zijn toch eigenlijk ook chemisch afval en geopolitieke issues spelen hier ook mee. Dus moeten we massaal over op waterstof. Voor daarna wordt er wel weer iets nieuws bedacht.
  3. [verwijderd] 15 februari 2019 17:30
    Als je nu pas zorgen gaat maken over de Europese economie, of economieën, ben je rijkelijk laat hoor. Die slag is tijdje geleden al gemaakt, maar door niemand opgevallen waarschijnlijk….
    En zo staat iedereen nog steeds op het verkeerde been! Is bij aandelen indexen al het geval, nu dus ook bij economie, wat een surprise gaat dat worden voor velen...

  4. taurus86 16 februari 2019 08:52
    Waar ooit de primaire economische activiteit de boventoon voerde, is het nu de groeiende quartaire activiteit, die de muziek bepaald. Een tsunami van rapporten, onderzoeken en frustrerende regels treft het economisch systeem midscheeps. Veel hoog opgeleiden profeten en (boekjes)'geleerden' betrekken hieruit een inkomen ver van het productieve systeem.
    Dat een vertraging hierdoor straks een economisch ontwrichting gaat veroorzaken, wordt in bepaalde kringen wel voorvoeld, maar nog te makkelijk met de WDLDDZ pil bestreden. (Wie dan leeft , die dan zorgt)
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links