Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,241 23 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 1,226 - 1,248
  • 949.579 Gem. (3M) 2,2M

PostNL februari, sprokkelmaand?

4.388 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 220 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 prinszicht 8 februari 2019 15:23
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 8 februari 2019 13:22:

    www.beursduivel.be/Column/291643/Post...

    Doemdenker Nico zit ook weer een short.
    Die zag vanochtend de handel in het eerste kwartier. Hups berichtje. Als we 3 procent stijgen in de namiddag, hebben we een gulfing bullish black candlestick with whip cream on the side, of zoiets. Ja, moet ie nog een keer tweeten. Gelukkig voor hem staat er genoeg voorbehoud in. Het kan vriezen, het kan dooien. Maar dit koersverloop heeft geen effect op mijn eigen candlestick. Excuses voor het taalgebruik. Maar wat een doffe ellende met de ceo die ook nog eens wordt voorgedragen voor 4 jaar extra met propoganda van de voorzitter rvc. Het is juridisch uiterst discutabel en ik heb geen voorbehoud gezien in zijn communicatie ten aanzien van Sandd bij de voordracht van de nieuwe termijn HV.
  2. Hansbeleg 8 februari 2019 15:37
    Zouden er "binnenkort" misschien eens gesprekken met Sandd geopend worden, we weten nog niet eens zeker of men elkaar al eens gezien heeft hierover. ;-(

    Met een beetje pech heeft Herna bij de jaarcijfers alleen maar te zeggen dat ze alle dossiers met plezier, aandachtig en grondig bestudeert en misschien zelfs nog dat er hier en daar een heel klein beetje voortgang is, maar dat ze er verder nog niets over kan zeggen. Onder het mom van: "Vertrouw me maar, dat heb ik toch wel verdiend". Niet dus.
  3. forum rang 6 prinszicht 8 februari 2019 15:46
    quote:

    Hansbeleg schreef op 8 februari 2019 15:37:

    Zouden er "binnenkort" misschien eens gesprekken met Sandd geopend worden, we weten nog niet eens zeker of men elkaar al eens gezien heeft hierover. ;-(

    Met een beetje pech heeft Herna bij de jaarcijfers alleen maar te zeggen dat ze alle dossiers met plezier, aandachtig en grondig bestudeert en misschien zelfs nog dat er hier en daar een heel klein beetje voortgang is, maar dat ze er verder nog niets over kan zeggen. Onder het mom van: "Vertrouw me maar, dat heb ik toch wel verdiend". Niet dus.
    De shorts speculeren precies op deze gedachte. Houden de koers laag zodat ze, ondanks redelijke cijfers, gehakt maken van halfbakken toezeggingen. Wij weten allemaal hoe dit mt in omgegaan met Parcels en International. Ofwel “op eigen kracht”. In 2018 moest er ineens geld bij Parcels. Op International leverde niet de 2 tot 4 procent marge maar moest met verlies er uit. En dat terwijl iedereen zat te wachten op het zoet. Dus krijg je “vertrouw me maar, stem op mij, het komt goed” en hier zijn marginale cijfers en verder niets. Mooi denken de shorts, nog even hakken in de koers voor het dividend wat ogenschijnlijk nog minder houdbaar is. Ogenschijnlijk te hoog. Die ruimte gaan wij benutten. En of hef gebeurt is dan niet eens relevant, het gaat om heg grossieren in voldoende onzekerheden. Ofwel het sentiment.
  4. [verwijderd] 8 februari 2019 16:02
    quote:

    Hansbeleg schreef op 8 februari 2019 13:42:

    [...]

    Ze hebben zich al met een klein tekstje ingedekt, daar staat zo ongeveer:
    We kunnen straffeloos fantaseren want de toekomst is niet zeker.


    Toekomstgerichte uitspraken
    Enkele uitspraken in dit persbericht zijn 'toekomstgerichte uitspraken'. Door hun aard omvatten toekomstgerichte uitspraken risico’s en onzekerheden, omdat zij zien op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zouden kunnen voordoen. Deze toekomstgerichte uitspraken omvatten bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die buiten onze macht liggen en onmogelijk voorspeld kunnen worden, waardoor daadwerkelijke resultaten aanmerkelijk kunnen verschillen van een toekomstig resultaat dat wordt genoemd of geïmpliceerd. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn gebaseerd op huidige verwachtingen, inschattingen, voorspellingen, analyses en projecties over de markten waarin wij actief zijn en verwachtingen en veronderstellingen van het management over mogelijke gebeurtenissen in de toekomst. U wordt gewaarschuwd zich niet onevenredig te verlaten op deze toekomstgerichte uitspraken, die alleen per de datum van dit persbericht worden gedaan en geen voorspellingen of garanties van mogelijke toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden zijn. Tenzij anderszins vereist door geldend effectenrecht, hebben wij geen enkele verplichting voor de openbaarmaking van eventuele revisies van deze toekomstgerichte uitspraken om gebeurtenissen en omstandigheden van na de datum van dit persbericht te publiceren, noch van zich voorgedane onvoorziene gebeurtenissen.

    duidelijk was maar een hersenspinsel.. snap ook wel dat je zoiets nooit wint
  5. [verwijderd] 8 februari 2019 16:49
    quote:

    Hansbeleg schreef op 8 februari 2019 16:37:

    Bpost heeft weer een extra inkomstenbron gevonden, die schrapen alle centen bij elkaar om de winst op peil te houden ;-)

    www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190208_041...
    Ze draaien zich allemaal zelf de nek om, ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen.. en hoe komt dat, zeer slecht management.. (totale miskoop in de USA)
4.388 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 220 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links