Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

  • 5,560 17 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,548 - 5,616
  • 7.997.048 Gem. (3M) 6,7M

AEGON JANUARI 2019

591 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 2012 dewegomhoog 30 januari 2019 20:39
    quote:

    ruud45 schreef op 30 januari 2019 20:04:

    [...]ik hoop voor je dat Aegon dan ook de snelste is, dus veel geluk !!
    Thanks

    Ik vind het wel heel jammer dat het allemaal zolang duurt.( ligt niet aan Aegon maar aan een andere geldverstrekker die had de regeltjes sinds januari verandert )
    Had zo graag toegeslagen op deze extreem lage koers van Aegon.
    Je kon op je klompen aanvoelen dat er weer een herstel zou komen.
    In Amerika spuiten de koersen ook weer omhoog.
    Ben nog steeds erg positief over Aegon.
  2. [verwijderd] 30 januari 2019 20:59
    quote:

    2012 dewegomhoog schreef op 30 januari 2019 19:02:

    [...]

    Niet normaal hoelang het duurt om een hypotheek over te sluiten .
    De taxatie alleen al heb ik weken op moeten wachten , toen ging er iets niet goed met de hypotheek aanvraag en moest alles opnieuw.
    Nu zit ik weer te wachten op renteaanbod maar deze zou het snel gaan.
    En je mag drie keer raden bij wie?
    Aegon is heel concurrerend bij langlopende rentes.

    Moneyou; in nog geen week geregeld (mits alle benodigde stukken voorhanden).
  3. ruud45 30 januari 2019 21:31
    quote:

    Aphrodite01 schreef op 30 januari 2019 18:19:

    [...]

    Ik irriteer mij mateloos aan je verwijten en gescheld jegens anderen! Kan je je misschien gedragen en mensen hier niet persoonlijk aan vallen? Dat de koers rond de tijd waar Koos om 16.05 uur stond niet vooruit te branden was is correct en dan moet je niet na sluiten beurs met een vergelijking met de AEX komen want dat slaat nergens op! Acteer naar je leeftijd!
    zo dat is dan wederzijds, verder heb ik niemand uitgescholden, je lijkt op Will, die kon ook goed dingen verzinnen ! Koos is nog nooit positief geweest over Aegon, we noemen zo iemand een Trol, vraag het maar aan de andere Guru s.
  4. forum rang 4 Machiavelli 30 januari 2019 22:03
    quote:

    ruud45 schreef op 30 januari 2019 17:40:

    [...]lalles is gezakt het laatste uur blinde ! Heb je de grafiek wel bekeken van Air France, die het zo goed deden ?? Vorig kwartaal gezakt naar de 8 !! Kijk eens verder dan je neus lang is en hou eens op met dat [b][i]negatieve geblèr ! !
    Fijne praat idd!!
  5. [verwijderd] 31 januari 2019 01:49
    quote:

    ruud45 schreef op 31 januari 2019 00:46:

    [...]Duidelijke taal, niets mis mee ! Maar ik zal morgen wat oude berichten van Koos hier neerzetten, die absoluut niet door de beugel kunnen. Ach Koos of Dirk staan hier bekend als Trollen..

    Ben je depri aan het worden Ruud 45 Ik heb alleen over de Koers gehad dat het altijd het zelfde liedje is. Ja kom maar op met de oude berichten van mij .Mijn mening is niet jou mening .Wil je nu ook vertellen dat het al jaren goed gaat met dit aandeel Aegon ? Ja de cijfers enz .Maar de koers is om te huilen .Elk keer als iedereen verwacht vooral Ruud en 2012 de weg omhoog dat de Koers zijn weg omhoog vind richting6/7/8 krijgt dit aandeel een klap naar beneden met sprongen tussen 10 en 30% zonder maar ook een verklaring .Moet je dan nog positief blijven ?
  6. forum rang 4 Machiavelli 31 januari 2019 06:54
    quote:

    ruud45 schreef op 31 januari 2019 00:46:

    [...]Duidelijke taal, niets mis mee ! Maar ik zal morgen wat oude berichten van Koos hier neerzetten, die absoluut niet door de beugel kunnen. Ach Koos of Dirk staan hier bekend als Trollen..

    Tja, in jouw ogen misschien. Wat mij betreft word je verbannen hier met je verwijten en gescheld!! Zoals hierboven geschreven zelfreflectie en respect jegens anderen zijn je compleet vreemd.
  7. forum rang 4 Machiavelli 31 januari 2019 08:02
    Joost van Kuppeveld
    fd.nl/economie-politiek/1287714/fed-s...

    Monetair
    Fed schrapt verwachtingen voor een hogere rente
    De Amerikaanse economie draait goed, maar toch stopt de Federal Reserve voorlopig met het verhogen van de rente. Daar bovenop denkt de centrale bank ook sneller dan eerder verwacht de balansverkleining af te ronden. Dat zei Fed-voorzitter Jerome Powell in de persconferentie na de rentevergadering.

    Federal Reserve Chairman Jerome Powell geeft uitleg over het rentebesluit tijdens een persconferentie.Foto: Reuters
    Deze beslissingen onderstrepen hoe snel de situatie kan veranderen. In oktober dacht het beleidscomité van de Fed nog dat de economie nog wel eens zou moeten worden afgeremd met een restrictief monetair beleid. Nog tijdens de vorige persconferentie zei Powell dat het afbouwen van de balans op de automatische piloot zou gaan.
    Powell noemde diverse redenen voor deze nieuwe, afwachtende houding in het monetaire beleid. De vertragende wereldwijde economische groei, met name in China en Europa, noemde hij als eerste. Maar ook de risico's die kleven aan de handelsbesprekingen tussen de Verenigde Staten en China en het vertrek van de Britten uit de Europese Unie haalde hij aan.
    Geduld
    Daarom zal de Fed 'geduld' betrachten in het vormgeven van het monetaire beleid. Eerder zei de Fed dat een geleidelijke verhoging van de rente nodig zou zijn om het optimum te vinden tussen de doelstellingen van prijsstabiliteit en maximale werkgelegenheid.
    Maar nu achtte Powell het huidige rentetarief 'passend' bij de staat van de economie. De gewijzigde kijk op het monetaire beleid was niet ontstaan door een 'grote verschuiving' in de economische ontwikkelingen, zei Powell. 'We zien nog steeds een gestage groei van de economie'.
    Powell zei dat de noodzaak om de rente te verhogen was verdwenen. Mede dankzij lagere energietarieven zijn de inflatieverwachtingen gedempt. 'De belangrijkste reden om de rente te verhogen is toch het oplopen van de inflatie', aldus Powell.
    Omvang balans
    Powell zei dat de behoefte aan reserves in het banksysteem bepalend zullen zijn voor de omvang van de balans van de centrale bank. 'Die behoefte is groter dan wij eerst hadden ingeschat'. De Fed heeft tijdens de crisis voor $ 4500 mrd aan staats- en hypotheekobligaties opgekocht om liquiditeit te verschaffen aan het bankensysteem. Maar sinds 2017 laat de centrale bank steeds een gedeelte van aflossende obligaties van de balans lopen. Op dit moment wordt maximaal $50 mrd per maand niet opnieuw geïnvesteerd. Powell gaf aan dat in een van de 'komende vergaderingen' besloten zal worden van de optimale omvang van de balans zal zijn.
    Markten reageerde opgetogen op het besluit van de Fed. Aandelen schoten omhoog en rendementen op obligaties daalden. Ook de dollar daalde doordat het vooruitzicht op snelle renteverhogingen nu zijn verdwenen.
    Analisten
    Edin Mujagic, hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer denkt dat de kans heel groot is dat er een eind is gekomen aan 'deze periode van renteverhogingen. 'Sterker nog: renteverlagingen zijn niet uitgesloten', schrijft hij in een reactie op de persconferentie.
    Maar niet alle Fed-watchers denken zo. James Knightley van ING denkt dat voor het eerste kwartaal de renteverhogingen van de baan zijn, maar acht het niet uitgesloten dat in het tweede kwartaal die rentestap toch komt. 'Als de sterke arbeidsmarkt in de Verenigde Staten aanhoudt en de lonen blijven stijgen dan zouden consumenten verdere groei en inflatie kunnen ondersteunen. De Fed heeft gelijk dat het nu geduldig moet zijn, maar wij denken dat ze nog aan de bak zullen moeten'. Hij acht het 'nog steeds verstandig' dat de Fed tweemaal een rentestap van 25 basispunten zal zetten.
591 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Aegon ligt uitstekend op koers om doelen 2025 te behalen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links