Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,908 23 apr 2024 17:35
  • +0,008 (+0,89%) Dagrange 0,905 - 0,923
  • 4.300.077 Gem. (3M) 6,9M

Pharming januari 2019

9.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 330 331 332 333 334 ... 475 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. CW1884 23 januari 2019 07:51
    quote:

    Winstgevend schreef op 23 januari 2019 07:43:

    Als Ruconest® zo goed profylactisch en bewezen werkt tov de concurrenten,
    lijkt mij dat er spoedig een nieuwe conclusie naar de FDA kan gaan.

    (dus het wordt al profylactisch gebruikt?)
    Iemand die het bedrijf Pharming op de juiste wijze volgt, wist al dat Ruconest profylactisch (preventief) gebruikt werd. Ruconest mag best preventief gebruikt worden, indien de betreffende arts in samenwerking met de patiënt dit de beste oplossing vinden. Pharming mag nog geen reclame maken voor Ruconest, dat Ruconest preventief gebruikt mag worden. Hiervoor heeft Pharming eerst toestemming van de FDA nodig.

    Er zullen dus (relatief) weinig patiënten zijn, die Ruconest preventief gebruiken. Hiervoor worden over het algemeen eerst andere medicatie ingezet, die van de FDA hiervoor toestemming heeft gekregen. Wanneer dit niet werkt, kan door de arts alsnog anders besloten worden.
  2. Bartdeamateur 23 januari 2019 07:52
    quote:

    Jansplace schreef op 23 januari 2019 07:49:

    Oeps 1 bericht en het is weer halleluja. Eerst zien dan geloven.
    Zitte gij short jonguhhh.
    Maar om eerlijk te zijn.
    Ik lees geen halleluja,
    Ik lees wel positieve resultaten van Ruconest.
    Lees dat liever dan afkeuringen etc....
    Dus maak u niet zo druk.
  3. Mozes kriebel 23 januari 2019 07:55
    Antop, spijtig genoeg verdien je vandaag een standje met je opmerking over ruconest ook werkzaam bij astma! Foei! Je haalt jezelf nu erg omlaag en ik voel mij als zwarte brildrager danig beschaamd. Advies; neem wat meer rust als je wat leest en schrijft, koop een bril en ga dan door met je positieve impulsen zonder onzin.
  4. CW1884 23 januari 2019 07:56
    quote:

    Kompas schreef op 23 januari 2019 07:47:

    [...]

    Precies!
    Prima PR met betrekking tot de aanwezigheid op een congres.
    Maar of dit de koers vandaag boven de 80 cent gaat houden heb ik zo mijn twijfels over.
    Beste Kompas,

    Naar mijn mening zal dit bericht geen effect op de koers hebben. Immers dit is niet het eerste congres waar Pharming aanwezig is. Pharming plaatste in het verleden nooit berichten, wanneer ze op een congres aanwezig waren en ook de koers van Pharming veranderde zelden als ze op een congres aanwezig waren.

    Dit is gewoon een stap van Pharming, om de congressen vanaf nu op de website te plaatsen, na aanleiding van de vele vragen hiernaar. Waar nog diverse forumleden stelden dat de PR van Pharming slecht is/was, laat Pharming zien wel degelijk zich iets aan te trekken van het commentaar. Pharming laat hiermee zien goed bezig te zijn ook op PR gebied.
  5. Jansplace 23 januari 2019 08:05
    quote:

    Bartdeamateur schreef op 23 januari 2019 07:52:

    [...]
    Zitte gij short jonguhhh.
    Maar om eerlijk te zijn.
    Ik lees geen halleluja,
    Ik lees wel positieve resultaten van Ruconest.
    Lees dat liever dan afkeuringen etc....
    Dus maak u niet zo druk.
    ?

    Vriend ik bezit meer aandelen dan menig 1 hier op het forum plank buigt door. Is een leuk bericht maar heeft geen koers opwekkende werking
  6. [verwijderd] 23 januari 2019 08:20
    quote:

    Winstgevend schreef op 23 januari 2019 07:43:

    Als Ruconest® zo goed profylactisch en bewezen werkt tov de concurrenten,
    lijkt mij dat er spoedig een nieuwe conclusie naar de FDA kan gaan.

    (dus het wordt al profylactisch gebruikt?)

    Het bijzondere van RUCONEST is dat het, hoewel goedgekeurd voor acute behandeling van aanvallen, tot tenminste drie dagen na behandeling ook in 93% van de gevallen beschermt tegen nieuwe aanvallen. Deze informatie kwam uit een afgeronde dubbelblinde cross-over Fase II studie die de profylactisch werking van RUCONEST onderzocht, welke resultaten recent in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet gepubliceerd werden. (Aldus Sijmen!)

    93% bescherming tegen nieuwe aanvallen is het hoogst haalbare wat tot nu toe vastgesteld is in welke HAE studie dan ook!

    In de studie faseIII van Lanadelumab haalde men net geen 80%; Nearly 8 out of 10 patients reached an attack free state.
  7. € 1,50 PHARMING 23 januari 2019 08:26
    Besef nu eens dat dit juist nieuws is waarop de omzet, winst en dus de koers zal gaan toenemen. Nee, men verwacht alleen berichten die meteen de koers moeten doen stijgen. Let op, dat Pharming een bedrijf is waar nu al winst gemaakt wordt en in de toekomst zal extrapoleren.
  8. [verwijderd] 23 januari 2019 08:30
    quote:

    SijmendeVries schreef op 23 januari 2019 07:01:

    Goedemorgen Pharming-volgers,

    Onderstaand een kort bericht dat we zonet hebben verspreid nav de presentatie van twee zogeheten 'posters' tijdens een congres op Hawaï.

    Met vriendelijke groet,

    dr Sijmen de Vries, CEO Pharming Group
    ---------------------------------------------
    Pharming meldt presentatie van twee posters tijdens de Western Society of Allergy, Astma & Immunology (WSAAI) Conferentie op Hawaï

    Leiden, 23 januari 2019, Pharming Group N.V. (“Pharming” of “de Onderneming”) (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat deze week twee zogeheten ‘posters’ worden gepresenteerd tijdens de Western Society of Allergy, Astma and Immunology (WSAAI) Conferentie in Maui, Hawaï, van 22 tot 24 januari 2019.

    Het betreft de volgende presentaties:
    • ‘De invloed van profylaxe (preventie) van erfelijk angio-oedeem met recombinant humane C1-esteraseremmer (RUCONEST®) op noodzaak van gebruik van de Spoedeisende hulp’, door Dr. Douglas Jones van de Rocky Mountain Allergy, Astma en Immunology kliniek in Murray Utah (VS):

    o De auteurs rapporteren over een patiënt op profylaxe-therapie met een uit bloedplasma-bereide C1-remmer die nog steeds angio-oedeem-aanvallen ondervond met als gevolg talrijke bezoeken aan de Spoedeisende hulp van de kliniek. De patiënt werd vervolgens overgezet op profylaxe van RUCONEST®, waarop het aantal aanvallen waarvoor een acute behandeling nodig was aanzienlijk afnam (één aanval in een periode van vijftien maanden), evenals het aantal bezoeken aan de Spoedeisende hulp.

    • ‘Toediening van Recombinant humane C1-esteraseremmer (RUCONEST®) als routinematige korte termijn profylaxe van erfelijk angio-oedeem bij onvoldoende controle onder profylaxe met uit bloedplasma bereide C1-remmer tijdens de menstruatie’, door Dr. Andrew Smith, van Allergy Associates in Utah (VS):

    o De auteurs rapporteren over een patiënte op een uit bloedplasma-bereide C1-INH-profylaxe therapie, aanvankelijk intraveneus toegediend en vervolgens subcutaan (onder de huid). Vanwege frequente doorbraakaanvallen, vooral tijdens menstruatie, werd RUCONEST® aan haar regime toegevoegd als een profylactische behandeling voor de korte termijn. Dit resulteerde in een substantiële vermindering van haar symptomen. De patiënte had geen acute therapie meer nodig vanaf de start met RUCONEST®.

    “Deze praktijkvoorbeelden bewijzen dat RUCONEST® een belangrijke rol blijft spelen in de behandeling van erfelijk angio-oedeem, ondanks de beschikbaarheid van andere therapeutische opties", zegt Bruno Giannetti, MD, PhD COO van Pharming.

    Deze presentaties zullen beschikbaar worden gesteld na het congres op de Pharming-website www.pharming.com .

    Een AB Dhr de Vries!

    Met Ruconest hebben wij goud in handen wat zich in de nabije toekomst zal uitbetalen voor de LTers en natuurlijk de patiënt.

    Keep up the good work :-)
  9. Capstone 23 januari 2019 08:35
    quote:

    Wicky schreef op 23 januari 2019 08:20:

    Ben benieuwd wat alle zeurpieten op dit forum nu weer gaan verzinnen om te kunnen klagen nu er weer een positief PB is verschenen. Mijn aandelen blijven in ieder geval lekker op de plank liggen.
    T komt wanneer t komt maar weer precies wanneer t sentiment slecht is.
9.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 330 331 332 333 334 ... 475 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links