Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,877 18 apr 2024 17:28
  • -0,084 (-8,75%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 34.794.361 Gem. (3M) 6,4M

Pharming januari 2019

9.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 329 330 331 332 333 ... 475 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Niknaam 23 januari 2019 07:01
    Goedemorgen Pharming-volgers,

    Onderstaand een kort bericht dat we zonet hebben verspreid nav de presentatie van twee zogeheten 'posters' tijdens een congres op Hawaï.

    Met vriendelijke groet,

    dr Sijmen de Vries, CEO Pharming Group
    ---------------------------------------------
    Pharming meldt presentatie van twee posters tijdens de Western Society of Allergy, Astma & Immunology (WSAAI) Conferentie op Hawaï

    Leiden, 23 januari 2019, Pharming Group N.V. (“Pharming” of “de Onderneming”) (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat deze week twee zogeheten ‘posters’ worden gepresenteerd tijdens de Western Society of Allergy, Astma and Immunology (WSAAI) Conferentie in Maui, Hawaï, van 22 tot 24 januari 2019.

    Het betreft de volgende presentaties:
    • ‘De invloed van profylaxe (preventie) van erfelijk angio-oedeem met recombinant humane C1-esteraseremmer (RUCONEST®) op noodzaak van gebruik van de Spoedeisende hulp’, door Dr. Douglas Jones van de Rocky Mountain Allergy, Astma en Immunology kliniek in Murray Utah (VS):

    o De auteurs rapporteren over een patiënt op profylaxe-therapie met een uit bloedplasma-bereide C1-remmer die nog steeds angio-oedeem-aanvallen ondervond met als gevolg talrijke bezoeken aan de Spoedeisende hulp van de kliniek. De patiënt werd vervolgens overgezet op profylaxe van RUCONEST®, waarop het aantal aanvallen waarvoor een acute behandeling nodig was aanzienlijk afnam (één aanval in een periode van vijftien maanden), evenals het aantal bezoeken aan de Spoedeisende hulp.

    • ‘Toediening van Recombinant humane C1-esteraseremmer (RUCONEST®) als routinematige korte termijn profylaxe van erfelijk angio-oedeem bij onvoldoende controle onder profylaxe met uit bloedplasma bereide C1-remmer tijdens de menstruatie’, door Dr. Andrew Smith, van Allergy Associates in Utah (VS):

    o De auteurs rapporteren over een patiënte op een uit bloedplasma-bereide C1-INH-profylaxe therapie, aanvankelijk intraveneus toegediend en vervolgens subcutaan (onder de huid). Vanwege frequente doorbraakaanvallen, vooral tijdens menstruatie, werd RUCONEST® aan haar regime toegevoegd als een profylactische behandeling voor de korte termijn. Dit resulteerde in een substantiële vermindering van haar symptomen. De patiënte had geen acute therapie meer nodig vanaf de start met RUCONEST®.

    “Deze praktijkvoorbeelden bewijzen dat RUCONEST® een belangrijke rol blijft spelen in de behandeling van erfelijk angio-oedeem, ondanks de beschikbaarheid van andere therapeutische opties", zegt Bruno Giannetti, MD, PhD COO van Pharming.

    Deze presentaties zullen beschikbaar worden gesteld na het congres op de Pharming-website www.pharming.com .
  2. forum rang 6 De amateur 23 januari 2019 07:25
    quote:

    antop schreef op 23 januari 2019 07:16:

    Bedankt dhr de Vries!

    Ook werkzaam tegen Astma....dat zijn heel veel patienten...UP naar €1,75

    De auteurs rapporteren over een patiënte op een uit bloedplasma-bereide C1-INH-profylaxe therapie, aanvankelijk intraveneus toegediend en vervolgens
    subcutaan (onder de huid). NIEUWE TOEPASSING

    Vanwege frequente doorbraakaanvallen, vooral tijdens menstruatie, werd RUCONEST® aan haar regime toegevoegd als een profylactische behandeling voor de korte termijn. Dit resulteerde in een substantiële vermindering van haar symptomen. De patiënte had GEEN ACUTE THERAPIE meer nodig vanaf de start met RUCONEST®.
    Beter lezen Antop!
  3. forum rang 4 antop 23 januari 2019 07:32
    De auteurs rapporteren over een patiënt op profylaxe-therapie met een uit bloedplasma-bereide C1-remmer die nog steeds angio-oedeem-aanvallen ondervond met als gevolg talrijke bezoeken aan de Spoedeisende hulp van de kliniek.
    De patiënt werd vervolgens overgezet op profylaxe van RUCONEST®, waarop het aantal aanvallen waarvoor een acute behandeling nodig was aanzienlijk afnam (één aanval in een periode van vijftien maanden), evenals het aantal bezoeken aan de Spoedeisende hulp.

    Maar zou Ruconest ook een goede therapie kunnen zijn tegen astma in de toekomst...dan zou dat helemaal top zijn ....en SUBCUTAAN sowieso betere toepassing.

    Er staat Prfylactisch...dus tipje van de aanvullende info ....richting FDA goedkeuring lijkt mij als ik dat goed lees en patiënt vriendelijker toepassing en betere werking...die goedkeuring kost tijd maar gaat er echt komen.

  4. CW1884 23 januari 2019 07:39
    quote:

    antop schreef op 23 januari 2019 07:16:

    Bedankt dhr de Vries!

    Ook werkzaam tegen Astma....dat zijn heel veel patienten...UP naar €1,75

    De auteurs rapporteren over een patiënte op een uit bloedplasma-bereide C1-INH-profylaxe therapie, aanvankelijk intraveneus toegediend en vervolgens
    subcutaan (onder de huid). NIEUWE TOEPASSING

    Vanwege frequente doorbraakaanvallen, vooral tijdens menstruatie, werd RUCONEST® aan haar regime toegevoegd als een profylactische behandeling voor de korte termijn. Dit resulteerde in een substantiële vermindering van haar symptomen. De patiënte had GEEN ACUTE THERAPIE meer nodig vanaf de start met RUCONEST®.
    Hieruit blijkt maar weer eens hoe goed men leest, wanneer er een persbericht komt. Pharming is aanwezig op een conference die heet “Western Society of Allergy, Astma & Immunology (WSAAI)” en per direct wordt er gefantaseerd dat Pharming misschien ook wel kan worden toegepast tegen Astma.

    Het is niet de eerste conference waar Pharming aanwezig is en waar ook Astma besproken wordt. Pharming valt echter onder een andere letter, namelijk I van Immulogy.
  5. CW1884 23 januari 2019 07:45
    Hier op het forum en richting Pharming is er maandenlang gezeurd om de website aan te passen, door middel van alle conferences waar Pharming aanwezig is mede te delen aan de aandeelhouders. Gelukkig trekt Pharming zich iets aan van de commentaren en laat hiermee zien, dat ze niet stil zitten.

    Dit is een goed begin en zal gaan betekenen dat er vanaf nu diverse berichten op de website komen te staan. Eindelijk meer berichten op de website, zoals men heeft gewenst.
  6. forum rang 4 Kompas 23 januari 2019 07:47
    quote:

    Wadloper schreef op 23 januari 2019 07:25:

    Denk dat Sijmen de laatste tijd heeft meegelezen en de opmerkingen voorbij zag vliegen dat er zo weinig nieuws naar buiten komt.
    Dus......
    Precies!
    Prima PR met betrekking tot de aanwezigheid op een congres.
    Maar of dit de koers vandaag boven de 80 cent gaat houden heb ik zo mijn twijfels over.
9.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 329 330 331 332 333 ... 475 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links