Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Beurzen wachten op brexitstemming'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 15 januari 2019 08:15
    Dow jones stond laatst op 23800 en aex op op 500. Nu staat dow jones op 24100 en aex op ca 498....hoezo beurzen wachten op brexitssteming walstret stijgt gewoon dootv en trekt zich totaal niets van aan vd problemen EU alsof het geen invloed heeft op USA bedrijven maar elke schet die wordt gelaten naar mekaar tussen Chinezen en yankees staan we meteen als grootste daler voorop...Misschien moeten we titeltje wijzigen dat wallstreet ziV.h. niet aanstelt vd politieke impassie van europa en heeft een nieuwe high gezet..
  2. [verwijderd] 15 januari 2019 08:19
    Ik vraag me ook af...voorbeurs 0,75% omhoog, hoezo wachten op Brexit stemming?? Ik weet zo langzamerhand niet meer wat goed en niet goed voor de beurzen is. Volgens mij worden we aardig voor de gek gehouden met zijn allen. Ik ken de scenario's rond de Brexit wel maar ik zou best willen weten hoe de beurzen op elke uitkomst zouden reageren....als er uberhaupt iets zinnigs over te zeggen is.
  3. Mrx77 15 januari 2019 08:24
    Tot nu toe is geen aex bedrijf met een winstwaarschuwing gekomen maar we hebben ondertussen wel een recessie ingeprijsd en tegelijk hebbe analisten net als gewoonlijk hun huiswerk niet gemaakt door hun marktverwachting flink omlaag bij te stellen zodat kwartaalcijfers hun verwachtingen ruimschoots zullen overtreffen. Indien ze hun verwachtingen niet omlaag bijstellen nav ingeprijste recessie want aex is gedaald van 575 naar 480 dan mogen ze aangeven dat markt zeer overdreven reageert indien ze bij hun huidige hoge verwachting blijven.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links