Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,230 19 apr 2024 17:38
  • +0,062 (+0,41%) Dagrange 14,916 - 15,258
  • 10.630.399 Gem. (3M) 11,2M

ING Januari

404 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 21 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. tonytinus 8 januari 2019 13:09
    in maart zal de koers wel op 12 staan en als er een deal komt met de brexit vermoed ik zelfs 13 gezien het feit dat de hedgefondsen niet meer short zitten, en dat ze wel een graantje mee willen pikken van het uitstekende dividend! Geld verruiming is gestopt en de rente MOET wel omhoog wil de ECB wat klappen kunnen opvangen, bij 1 % renteverhoging stijgt de winst van ING met 16%. ING heeft nog wel een grote blootstelling aan de grondstoffen sector mocht deze herstellen dan zal de winst nog hoger uitvallen!
  2. forum rang 5 leesmee 8 januari 2019 14:14
    Die volatiliteit vind ik altijd nog wel een van de grootste raadsels rondom dit fonds. Naar objectieve maatstaven is ING een topfonds, maar vreemd dat het dan zo onderhevig is aan dit soort grote schommelingen en extra gevoelig is voor de psychologie van de markt. Maar dit is niks nieuws, het is al jaren zo, en altijd bleek het onderliggend prima te gaan, behalve natuurlijk in het oog van de financiële crisis toen de bank ook echt met miljarden moest worden gesteund. Maar sindsdien is er veel gebeurd om de fundamenten steviger te maken. Een zware financiële crisis kan nog steeds schade veroorzaken, maar dan is ING zeker niet de enige partij die wordt geraakt, in elk geval momenteel boven de 10!
  3. tonytinus 8 januari 2019 15:45
    ING gaat momenteel geen eigen aandelen in kopen, gezien het feit dat de Nederlandse overheid 775 miljoen van de aandeelhouders/bank heeft geroofd, vandaag stond in het FD dat veel nationale toezichthouders zeer matige boetes toekennen bij witwassen, ING heeft onbewust witgewassen en is door het OM (d66 stemmers) veroordeeld tot een mega boete terwijl CS en KBC en ABN etc wegkomen met zeer lage boetes, ING is een voorbeeld geweest voor de rest ik hoop dat ING tzt een lange neus trekt naar onze overheid en zich zal vestigen in Luxemburg of een ander land of wat overtollig Nederlands bankpersoneel gaan ontslaan zodat de overheid met die 50 plussers in hun maag zitten dan kunnen ze die groep steunen met die 775 miljoen ipv het uit te geven aan immigranten. Als ING die boete niet had gekregen stonden ze nu nog op 14 a 15 euro!
  4. zolder_1 9 januari 2019 00:14
    quote:

    tonytinus schreef op 8 januari 2019 15:45:

    ING gaat momenteel geen eigen aandelen in kopen, gezien het feit dat de Nederlandse overheid 775 miljoen van de aandeelhouders/bank heeft geroofd, vandaag stond in het FD dat veel nationale toezichthouders zeer matige boetes toekennen bij witwassen, ING heeft onbewust witgewassen en is door het OM (d66 stemmers) veroordeeld tot een mega boete terwijl CS en KBC en ABN etc wegkomen met zeer lage boetes, ING is een voorbeeld geweest voor de rest ik hoop dat ING tzt een lange neus trekt naar onze overheid en zich zal vestigen in Luxemburg of een ander land of wat overtollig Nederlands bankpersoneel gaan ontslaan zodat de overheid met die 50 plussers in hun maag zitten dan kunnen ze die groep steunen met die 775 miljoen ipv het uit te geven aan immigranten. Als ING die boete niet had gekregen stonden ze nu nog op 14 a 15 euro!
    Eerst die 30 plussers eruit, die hebben sowieso slappe knieën en geen benul van de realiteit! De hard werkende 50 plussers met realiteitszin trekken de kar weer de juiste kant op, laat 25 plussers als leerling meelopen en met 60 geef je de kartrekkers een ruim pensioen en een welgemeende handdruk.
  5. Caniszero 9 januari 2019 08:52
    Iedereen is positief en gaat dan kopen om de slag niet te missen. Let op: fundamenteel is er niets veranderd. 3 zaken zijn punt van aandacht, nl:
    1. winststijging banken gemiddeld 3%. Dus geen forse stijgingen van het dividend
    2. winstmodel banken onder druk, Google 2 licencies voor bankactiviteiten Europa, wachten is op Apple. Winst op aandelenhandel komt onder druk, steeds meer mensen stappen over van een bank naar een Giro/IEX of andere Brooker.
    3. Duitsland dreigt in een recessie te komen, al 2 kwartalen een negatieve groei icm met merkel die steeds meer naar de Fransen luistert aangaande het financieel beleid.

    Dus meer macro economische bedreigingen. Maar de komende week nog wel groene borden! Doel van EUR 11 is dan haalbaar.
  6. PSING 9 januari 2019 09:35

    Helemaal eens met bovenstaande 5 reacties, inzake de onderliggende intrinsieke kracht van ING. Ik verwacht ook dat ING zijn onderliggende waarde weer gaat waar maken en er dit jaar ook weer een 15 plus koers komt. De winsten en de integrale kwaliteit van dit aandeel zijn m.i. gewoon fundamenteel erg goed.

    Wat wel vreemd is dat als meerdere hedgefondsen in het afgelopen half jaar zo extreem short zijn gegaan op ING, waarom dat dan niet zichtbaar was in de bekende shortlists? Want juist die heb ik erg gevolgd, tijdens die toch onverklaarbare extra (!) daling van de ING koers. Er waren hierin geen shortposities te zien voor ING.

    De markt heeft altijd gelijk, zeker op de langere termijn.
    En dat zal zich dit jaar gaan bewijzen, zeker met deze dividenden.
  7. BASF en BAYER kopen 9 januari 2019 10:32

    Volgens technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING Financial Markets staat de AEX aan de vooravond van een ongekende stijging. "Eerst nog even het kruid droog houden, maar zodra de AEX richting de 460 punten beweegt gefaseerd gaan kopen, in de verwachting dat die bodem zich gaat ontwikkelen", luidt het advies van Van den Akker. Waarna in de tweede helft van het jaar volgens de technisch analist alle remmen los kunnen.

    www.deaandeelhouder.nl/videos/aandele...

  8. Caniszero 9 januari 2019 10:49
    ING zelf geeft geen waarde oordeel over haar eigen aandeel. Let op de analisten zaten er verleden jaar ook helemaal naast! Vooral de voorspellingen aangaande ING waar diepbedroefend. De banksector komt echt in beweging bij Fusies/overname's en dat is verdacht stil.
    Zie mijn eerdere beschouwingen en kijk meer op de langere termijn.
  9. Optiefan 9 januari 2019 11:45
    quote:

    s1138421 schreef op 9 januari 2019 11:33:

    [...]

    Ja, ik zie daar idd een min van bijna 2%, heb je enig idee in wat voor fraude zaak ze daar nu weer zijn betrokken?
    Overigens zwaar frustrerend dat DB ING elke mee trekt in de shit.
    Twijfel om alles weer de deur uit te doen, ING kan echt niet meekomen vandaag, 10 euro lijkt ook vooralsnog te sterk, lijkt mij geen goed teken... we neigen ook naar de min nu.
  10. trixxx 9 januari 2019 12:16
    slimbeleggen.com/beursblik-ubs-verlaa...

    (ABM FN) UBS heeft woensdag het koersdoel voor ING verlaagd van 15,40 naar 14,80 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
    ING biedt volgens de analisten van UBS een combinatie van groei, rendement en diversificatie bij een winstgevendheid die vergelijkbaar is met het sectorgemiddelde. “In onze optiek is dit erg aantrekkelijk”, aldus UBS.
    De tegenvallende prestatie van het aandeel ING in 2018 is volgens UBS onterecht. Reden om het koopadvies te handhaven in aanloop naar de jaarcijfers op 6 februari.
    “We denken dat ING goed zal presteren in 2019”, aldus UBS. De rentes stijgen, de verhouding tussen kosten en inkomsten zal verbeteren en de balans groeit.
    Het aandeel ING won woensdag 0,1 procent op een koers van 9,95 euro.
  11. forum rang 5 leesmee 9 januari 2019 13:48
    Als het je om de korte termijn gaat van dagen en weken moet je inderdaad afwegen of je nu weer verkoopt en ze dan later weer oppikt. Op de wat langere termijn van maanden, of zelfs jaren kun je op dit niveau erin blijven en dividend opstrijken. Zie ook het advies van UBS. Ooit zal die waardering er weer in komen.
    Verder helemaal eens met iedereen die gefrustreerd is over de korte termijn onzekerheid van dit aandeel. Ik heb me daarbij neergelegd en zie dit als een gegeven. Dat ook heel veel kansen biedt.
    Eens ook met Caniszero over risico’s, absoluut, maar volgens mij is daarvan al wel heel veel bij deze koers verdisconteerd en is er een veel groter opwaarts dan neerwaarts potentieel.
404 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 21 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links