Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TITAN AEX:TITAN.NL, NL0010389508

  • 1,450 16 apr 2024 16:22
  • +0,010 (+0,69%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 0 Gem. (3M) 3K

PERSBERICHTEN

1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 41 42 43 44 45 ... 86 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 marcello106 10 oktober 2018 21:04
    quote:

    aextracker schreef op 10 oktober 2018 19:10:

    Marcello,
    Wanneer we naar de daghandelsvolumes kijken na beurs, lijkt het binnenkort weer de tijd voor een persbericht :).

    met 3900 stuks een aardige handelsdag in verder rustig vaarwater.

    Tracker
    Ahum, geen enkel aandeel vandaag van eigenaar verwisseld.........., maar vooruit, de bevestiging van een opdracht bij de NASA kan ik niet vinden, maar een niemendalletje is zo gevonden......;-)

    www.binnenlandsbestuur.nl/financien/k...

    TIE Kinetix 08 okt 2018

    Digitalisering is onvermijdelijk voor bijna iedere organisatie, zo ook op het gebied van facturatie. E-factureren speelt een belangrijke rol in het verhogen van de efficiëntie van bedrijfsprocessen. De vraag is niet of uw organisatie overstapt, maar wanneer? E-factureren heeft een positieve impact op de gehele organisatie. Maar waarom stappen organisaties dan niet massaal over?
    Wanneer u aan een willekeurige organisatie vraagt of zij al ‘e-factureren’, dan is de kans groot dat u het volgende antwoord krijgt: Ja, dit doen we al lang! Dit komt omdat de organisatie PDF-facturen per mail verstuurt. Maar een PDF-factuur is geen e-factuur en kan doorgaans niet automatisch verwerkt worden. Een medewerker dient alsnog de PDF te printen, de gegevens handmatig over te nemen en de fysieke factuur te archiveren. Het blijft apart om van een digitaal bestand weer een papieren document te maken.

    Implementeren van elektronisch factureren
    De juiste verbindingen maken van en naar het bestaande boekhoud- of ERP-systeem is in principe snel geregeld. Ook het doortesten van een systeem kost doorgaans niet het meeste tijd. Het is het onboarden van de leveranciers en het meekrijgen van de medewerkers waar het meeste werk in gaat zitten. Veel organisaties staan hier niet bij stil. Gelukkig kunnen de meeste aanbieders van e-facturatie hun klanten ontzorgen op het gebied van onboarding.

    Verbeteren van de dataveiligheid
    Lang niet alle organisaties stappen over op elektronisch factureren omdat ze kosten willen besparen of omdat ze moeten conformeren aan de nieuwe e-facturatie verplichting. Steeds meer organisaties willen beginnen met e-facturatie omdat zij het facturatieproces beter willen inrichten én beveiligen.
    De toename van het aantal spookfacturen en het feit dat een PDF-document redelijk makkelijk te manipuleren is, zijn serieuze bedreigingen voor het facturatieproces. Vaak zijn organisaties zich hier niet van bewust totdat het mis gaat. Met behulp van een automatische validatie kan het systeem voorkomen dat er spookfacturen worden opgenomen in de betalingscyclus.

    Nog meer voordelen van e-facturatie:
    Aanzienlijke kostenbesparing
    Een volledig automatisch proces
    Minder kans op fouten
    Meer controle
    Minder papierverbruik en dat is beter voor het milieu
    Administratieve lastenvermindering
    Mogelijkheid tot het verkorten van betalingstermijnen

    Benieuwd hoe snel uw organisatie klaar kan zijn voor de nieuwe e-facturatie verplichting? Ga naar www.TIEKinetix.com/e-factureren.
  2. Dinald 12 oktober 2018 18:16
    Marcello, mooi verhaal in veel gelezen blad.

    TIE loopt volgens mij voorop in dit gebeuren, NL idem, voor zover ik me de woorden van de CEO nog kan herinneren. Zodra ook internationaal een grote overheidsvis gevangen wordt (daar ligt een ijzer in het vuur) kan TIE zelfs op Europees niveau wat gaan betekenen. "Blue ocean"-verhaal.
    Mooie reden om aandeelhouder te zijn en te blijven. Of niet als je daar niks in ziet. Mag ook: it's a free world.
  3. forum rang 5 ramptoerist 13 oktober 2018 22:15
    wat een succes! we gaan zelf gewoon pb's en nieuws maken uit oude berichten.
    gelukkig melden WC eenden dinald, marcello en trekkertje wel dat ze positie hebben. Toch?...oh wacht.

    Nou ja, 1 voordeel, trekker heeft een jurist aan t werk gezet, dus die leest alles mee. Wel lekker uren schrijven he!
  4. Argus 13 oktober 2018 23:20
    quote:

    ramptoerist schreef op 13 oktober 2018 22:15:

    wat een succes! we gaan zelf gewoon pb's en nieuws maken uit oude berichten.
    gelukkig melden WC eenden dinald, marcello en trekkertje wel dat ze positie hebben. Toch?...oh wacht.

    Nou ja, 1 voordeel, trekker heeft een jurist aan t werk gezet, dus die leest alles mee. Wel lekker uren schrijven he!

    Laat je zuurgraad nameten in het AMC !
  5. forum rang 4 marcello106 14 oktober 2018 19:23
    Impuls e-facturatiestroom najaar 2018

    11-10-2018 | Bron: PIANOo

    Dit najaar zal de e-facturatiestroom aan decentrale overheden een flinke impuls krijgen. De 3 door het PIANOo programmabureau e-factureren geselecteerde bedrijven zullen toeleveranciers activeren met het doel een e-factuurstroom tussen hen en decentrale overheden op gang te brengen. Het gebruik van de beveiligde route via Simplerinvoicing is daarbij een voorwaarde.

    De 3 geselecteerde bedrijven Tradeinterop, eVerbinding en TIE Kinetix hebben elk een deel van de opdracht gekregen om de e-facturatiestroom aan decentrale overheden een flinke impuls te geven. De gunning was het resultaat van een aanbestedingstraject dat dit voorjaar werd ingezet.

    Simplerinvoicing als voorwaarde

    Opdracht aan de 3 bedrijven is om vanaf dit najaar toeleveranciers te activeren met het doel een e-factuurstroom tussen hen en decentrale overheden op gang te brengen. Het gaat om een geselecteerde groep toeleveranciers en overheden. Het gebruik van de beveiligde route via Simplerinvoicing is daarbij een voorwaarde. Simplerinvoicing is het afsprakenstelsel van softwareleveranciers en dienstverleners dat laagdrempelig e-factureren mogelijk maakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van open standaarden en het Europese PEPPOL netwerk.

    EU subsidie

    PIANOo en de Stichting Simplerinvoicing dienden eerder dit jaar gezamenlijk een subsidieaanvraag in bij de Europese Commissie om werk te kunnen maken van de activatie. Dit omvat het informeren en stimuleren dat toeleveranciers daadwerkelijk e-facturen gaan versturen via het netwerk van Simplerinvoicing. In april werd de subsidie via de Connecting Europe Facility (CEF) toegekend.

    Wettelijke verplichting

    Decentrale overheden en andere aanbestedingsplichtige organisaties zijn vanaf 18 april 2019 wettelijk verplicht e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Zij zullen dan de ICT voorzieningen geïmplementeerd moeten hebben. Maar dat is geen garantie dat toeleveranciers ook e-facturen gaan versturen. Pas als de e-factuurstroom op gang komt, profiteren zowel ontvangers als verzenders van de voordelen.

    Project versnelling toeleveranciers adoptie e-factureren
  6. forum rang 8 aextracker 19 oktober 2018 18:29
    Decentrale overheden en andere aanbestedingsplichtige organisaties zijn vanaf 18 april 2019 wettelijk verplicht e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Zij zullen dan de ICT voorzieningen geïmplementeerd moeten hebben. Maar dat is geen garantie dat toeleveranciers ook e-facturen gaan versturen. Pas als de e-factuurstroom op gang komt, profiteren zowel ontvangers als verzenders van de voordelen.

    Het venijn zit 'm in de laatste alinea en regels.
    Deze 3 aanbieders kunnen de IT infrastructuur voor E-facturatie servicen, doch "gebruik promoten lijkt mij een andere tak van sport.

    Benieuwd hoe deze PMC zich binnen de TIE portfolio mappin zich in boekjaar 2018 laat tonen. Het is een nieuwe speerpunt. De 2 andere aanbieders lijken mij geen echte grote tegenspelers, tenzij ze door een grotere ICT club worden overgenomen, die het klantennetwerk er aan kan koppelen.

    Volgens mij een "slow burner", doch de 2018 cijfers zullen het moeten laten zien, wat de PMC B2G gaat bijdragen bij TIE. Ik schat eerste relevante effecten pas in H-2 boekjaar 2019.

    Ergo; Kiek'n wat ut wort.

    Tracker
  7. forum rang 4 marcello106 22 december 2018 16:07
    TIME FOR CHANGE!

    TIE Kinetix FLOW Connector for Microsoft Dynamics with To-Increase

    tiekinetix.com/nl/node/2485

    Voor wie het gemist heeft. De jaarrekening is gepresenteerd.

    storage.pardot.com/68332/190875/TIE_K...

    En oh ja, een n te veel, maar goed......

    “Strategische Kooperation zwischen der TIE Kinnetix GmbH und der SPOO Group GmbH”

    spoo-group.com/en/e-invoicing-gesetzl...
  8. forum rang 8 aextracker 24 december 2018 15:05
    Marcello,

    Een treffender werktitel voor een nieuwe FLOW-App na 3 jaar fLawless FLOW resultaat in de markt had TIE niet kunnen kiezen :)
    Op de valreep van Q-1 2019 boekjaar TIE time for a change....
    Aan gevoel voor humor ontbreekt het de FLOWleaders niet...
    Gaat het TIE MT de paar aandeelhouders die het nog bedient in 2019 aan het lachen krijgen... ?

    Iemand benieuwd naar wat we achter deze werktitel van TIE KINETIX kunnen verwachten ?
    't zegt mij weinig tot niets o.b.v. de beschikbare informatie.

    Daarentegen gaat de Spoo group TIE helpen de grote duitse (regionaal) versnipperde B2G markt te bewerken. Ik wens ze geluk en succes. Ze zullen het beiden hard nodig hebben, willen we er iets van terug zien in de cijfers 2019.

    M.b.t. het jaarverslag 2018 ga ik tzt rustig lezen wat er vooral (niet) in staat.

    M.b.t. het jaar 2019 en de toekomst is het idd "TIE'm for a Change".
    De vraag die bij mij beklijft of men bij TIE zelf nog weet welk doel men als bedrijf gesteld heeft en of dat 3-jaars doel binnen (nu) 2 jaar haalbaar is.
    Immers;
    Doel tref je enkel als je de bestemming kent en het reisplan in essentie zorgvuldig weloverwogen planned en afwandeld, danwel een "plan-b" hebt.

    Momenteel lijkt TIE dolende in het grote wwww….bos met diens ongekende digitale en snel wisselende technologische mogelijkheden.
    TIE heeft met FLOW & Google Apps haar afgeslankte portfolio \ solutions danwel technologisch waardevol en intelligent in elkaar gestoken, commercieel slaagt TIE er niet in succesvol toe te slaan, wat alle kritikasters alhier de mond snoert.
    Dat as such is geen doel bij TIE zo we weten. Een IR medewerker en beleid ontbreekt naar de stakeholders toe. Toch zou een op fora meelezende CFO zo langzaamaan serieus moeten gaan nadenken of "geen bericht nog wel goed bericht" is bij TIE en hoe hij als professional bij een beursgenoteerde onderneming herinnerd wil worden.

    Eerlijk gezegd beklijfd het beeld o.b.v. vele jaren TIE tracken, dat ze het bij TIE niet meer weten hoe de draai succesvol te moeten maken.
    Een noodzakelijke draai om de verwachtingen en uitgesproken groeiambities waar te maken.
    De snelle groei markt is er, het product\de oplossing is er, de organisatie en middelen zijn er (zoals het onbenutte krediet van de Rabobank, of aandelen uitgifte om groei te financieren), de vraag is of deze leiding het verschil kan maken en ambities waarmaken.

    Wie het weet , mag het zeggen.
    Wellicht geeft een vakkundig onderlegde kritische mening van kwiirk wat voeding aan discussie ?

    Vanaf een warme lokatie, mooie dagen en een waardevol nieuw jaar toegewenst.

    Voorlopig blijft het bij TIE ; TIE'm needs to tell!

    Tracker
  9. forum rang 5 ramptoerist 24 december 2018 19:31
    quote:

    aextracker schreef op 24 december 2018 15:05:

    Toch zou een op fora meelezende CFO zo langzaamaan serieus moeten gaan nadenken of "geen bericht nog wel goed bericht" is bij TIE en hoe hij als professional bij een beursgenoteerde onderneming herinnerd wil worden.
    ...
    Wie het weet , mag het zeggen.
    Wellicht geeft een vakkundig onderlegde kritische mening van kwiirk wat voeding aan discussie ?

    Je denkt toch niet dat een CFO deze continue herhalende reclamezuil leest? Want meer dan dat is het niet. De directiekeet verdient hier prima toch?

    En betreffende kwiirk, www.iex.nl/Forum/Topic/1343078/Alumex...
  10. forum rang 4 marcello106 24 december 2018 20:00
    Inmiddels hebben we de ietswat vreemde situatie dat bij de laatste 7 (zeven!) forumonderwerpen het laatste woord is aan een forumlid dat geen belang heeft in TIE en hier alleen is om te stalken en te treiteren. Met toestemming van de moderator, ondanks een overduidelijk forumregelement.......

    “Het is op de forums niet toegestaan andere bezoekers, anders dan middels inhoudelijke argumenten, persoonlijk aan te vallen, te treiteren, te kwetsen of anderszins opzettelijk te beschadigen, dit alles in de ruimste zin van het woord;”

    Henk, wat moet er gebeuren voordat je actie onderneemt?
  11. forum rang 5 ramptoerist 24 december 2018 23:41
    quote:

    marcello106 schreef op 24 december 2018 20:00:

    een forumlid dat geen belang heeft in TIE
    Tot nu toe komt op de vraag of je positie hebt nooit een antwoord. Nooit.
    Ook bij trekker niet.
    Dus definieer ''belang'' eens?

    Want dat boekje rammelt. Dat met 10 stukjes steeds t boekje flippen is opmerkelijk. Ben jij dat?
  12. forum rang 4 marcello106 25 december 2018 10:34
    quote:

    ramptoerist schreef op 24 december 2018 23:41:

    [...]

    Tot nu toe komt op de vraag of je positie hebt nooit een antwoord. Nooit.
    Ook bij trekker niet.
    Dus definieer ''belang'' eens?

    Want dat boekje rammelt. Dat met 10 stukjes steeds t boekje flippen is opmerkelijk. Ben jij dat?
    Dat Tracker en ik een positie hebben zal geen openbaring zijn voor welk forumlid dan ook. (Definitie #1) Volstrekte onzin dan ook om daar geobsedeerd over te blijven zeuren.

    Wellicht dat jij mij (na deze schokkende ontboezeming) zou willen uitleggen waar jouw “belang” uit bestaat? Om je eigen tekst maar even te gebruiken; Tot nu toe komt op deze vraag nooit een antwoord. Nooit. En dat terwijl jouw aanwezigheid hier toch net iets opmerkelijker is dan de onze.

    Er zijn verder zeer weinig aandelen vrij verhandelbaar bij een volslagen gebrek aan belangstelling in TIE. Gevolg is inderdaad een boekje dat niet functioneert. Opmerkelijk daarbij is je obsessie voor de 10 stukjes “up” (nee, ik ben het niet), terwijl de dagelijks verwaarloosbare stukjes “down” aan je aandacht ontsnappen.
    Als je het mij vraagt is er iemand die, tot op heden overigens zonder succes (in opdracht?), iets van handel op gang probeert te brengen. Het is niet iets waar ik van wakker lig, waarom jij wel? In het bijzonder waarom schreeuw je moord en brand bij de up tick terwijl je geen positie hebt?

  13. forum rang 5 ramptoerist 25 december 2018 14:07
    Nou ja zeg! Je hebt dus positie. En blijkbaar trekkertje ook?
    Goh! nee, dat is geen verrassing gezien het oeverloze gepush, maar aangezien jullie zo lopen te miepen over moderatie, is het een beetje vreemd om dan zelf niet te willen melden of je positie hebt. Dat dus.

    En flippen is niet alleen up, ook down.
    Heb zelf geen positie. Sta ook niet in de bied of laat als ik wat post. Hoef het ook niet kwijt te raken, of te kopen.

    Verder volg ik graag boekjes waar iets opmerkelijks te zien is.
    Is €7 niet de uitgifte koers/nominaal?

    Enne www.iex.nl/Koersen/Europa_Lokale_Beur... -30% ytd voor TIE. Goh. Dus jij en trekkertje staan hier diep in t rood neem ik dan aan?

  14. forum rang 5 ramptoerist 25 december 2018 17:49
    En dan nog wat. De topic is persberichten. En dan zit je zelf een beetje oude pb's op te leuken? Of te herhalen. Wat is de bedoeling marcello, wil je een beetje interesse wekken voor een aandeel? sta je zelf ergens in de bied of laat als je wat post?
    Want dan is juist dat boekje toch wel vrij relevant. Het is namelijk amper tot niet verhandelbaar. En het heeft geen dividend.
  15. forum rang 4 marcello106 25 december 2018 22:38
    quote:

    ramptoerist schreef op 25 december 2018 14:07:

    Verder volg ik graag boekjes waar iets opmerkelijks te zien is.

    Dat is wel de meest ongeloofwaardige verklaring die je had kunnen geven.

    Dus je gedraagt je als een bak stront, stalked en treitert andere forumleden en maakt iedere vorm van discussie onmogelijk omdat je “graag opmerkelijke boekjes volgt”?

    Het is persoonlijk. Dat kan, maar wees een vent en leg het gewoon een keer uit.
  16. forum rang 5 ramptoerist 26 december 2018 13:44
    Welke discussie heb je het eigenlijk over? Niet een discussie over het boekje bv, want ook daar loop je enkel off topic te vloeken en te tieren.
    Of doel je op het opleuken van oude persberichten, om zo en nogal krampachtig interesse proberen te wekken voor een aandeeltje wat je nota bene zelf bezit? Want de strekking is hier toch vooral "' maak me los''.

    Je kunt ook gewoon advertentieruimte kopen ipv dit getier. Boek anders een kwartiertje bij Harrie.
  17. forum rang 4 marcello106 26 december 2018 15:59
    quote:

    ramptoerist schreef op 26 december 2018 13:44:

    Welke discussie heb je het eigenlijk over? Niet een discussie over het boekje bv, want ook daar loop je enkel off topic te vloeken en te tieren.
    Of doel je op het opleuken van oude persberichten, om zo en nogal krampachtig interesse proberen te wekken voor een aandeeltje wat je nota bene zelf bezit? Want de strekking is hier toch vooral "' maak me los''.

    Je kunt ook gewoon advertentieruimte kopen ipv dit getier. Boek anders een kwartiertje bij Harrie.
    Ik heb de laatste honderd berichten van het bewuste draadje nog eens teruggelezen. Geen gevloek of getier, slechts de herhaalde verwondering over jouw aanwezigheid alhier en je obsessieve drang om het forum te bevuilen. Alsmede een herhaalde vraag om uitleg naar je beweegredenen die evenzovele keren onbeantwoord blijft.
    Als je je ergert aan mijn scherpe toon, lees dan je eigen denigrerende reacties eens terug. Ieder woord waar je je aan ergert is slechts een beschrijving van jouw gedrag.

    Helaas denk je mij verder herhaald te moeten beschuldigen van het “opleuken van oude persberichten”.
    De berichtjes die ik plaats zijn per definitie “copy-paste” en worden niet “opgeleukt”. Als ze al “oud” zijn, zijn ze hier in ieder geval nog niet eerder geplaatst. In een enkel geval worden ze zelfs eerder geplaatst dan door IR van TIE.

    Tsja, welke discussie......ik heb het uiteraard over een gebrek aan discussie, omdat iedereen die hier zijn virtuele gezicht laat zien door jou ontvangen en weggejaagd wordt met hoon, getreiter en gezeik.

    Persberichten zijn op ieder normaal forum overigens een uitstekend startpunt om verwachtingen en bedreigingen met elkaar te bespreken. Laten we hopen dat er een dag komt dat jij dat principe ook begrijpt en het weer mogelijk is om hier op een normale manier met elkaar van gedachten te wisselen.
  18. Argus 26 december 2018 17:01
    quote:

    marcello106 schreef op 26 december 2018 15:59:

    [...]

    Ik heb de laatste honderd berichten van het bewuste draadje nog eens teruggelezen. Geen gevloek of getier, slechts de herhaalde verwondering over jouw aanwezigheid alhier en je obsessieve drang om het forum te bevuilen. Alsmede een herhaalde vraag om uitleg naar je beweegredenen die evenzovele keren onbeantwoord blijft.
    Als je je ergert aan mijn scherpe toon, lees dan je eigen denigrerende reacties eens terug. Ieder woord waar je je aan ergert is slechts een beschrijving van jouw gedrag.

    Helaas denk je mij verder herhaald te moeten beschuldigen van het “opleuken van oude persberichten”.
    De berichtjes die ik plaats zijn per definitie “copy-paste” en worden niet “opgeleukt”. Als ze al “oud” zijn, zijn ze hier in ieder geval nog niet eerder geplaatst. In een enkel geval worden ze zelfs eerder geplaatst dan door IR van TIE.

    Tsja, welke discussie......ik heb het uiteraard over een gebrek aan discussie, omdat iedereen die hier zijn virtuele gezicht laat zien door jou ontvangen en weggejaagd wordt met hoon, getreiter en gezeik.

    Persberichten zijn op ieder normaal forum overigens een uitstekend startpunt om verwachtingen en bedreigingen met elkaar te bespreken. Laten we hopen dat er een dag komt dat jij dat principe ook begrijpt en het weer mogelijk is om hier op een normale manier met elkaar van gedachten te wisselen.
    Beste Marcello,

    Een mooie reactie van jouw kant die ik weet te waarderen. Houd het hoofd koel !

    mvg,
    Olie B Bommel
  19. forum rang 5 ramptoerist 26 december 2018 23:44
    quote:

    marcello106 schreef op 26 december 2018 15:59:

    [...]

    ..slechts de herhaalde verwondering over jouw aanwezigheid alhier en je obsessieve drang om het forum te bevuilen....ieder woord waar je je aan ergert is slechts een beschrijving van jouw gedrag.

    Tsja, welke discussie......ik heb het uiteraard over een gebrek aan discussie, omdat iedereen die hier zijn virtuele gezicht laat zien door jou ontvangen en weggejaagd wordt met hoon, getreiter en gezeik.

    Persberichten zijn op ieder normaal forum overigens een uitstekend startpunt om verwachtingen en bedreigingen met elkaar te bespreken. Laten we hopen dat er een dag komt dat jij dat principe ook begrijpt en het weer mogelijk is om hier op een normale manier met elkaar van gedachten te wisselen.
    Nou, je zit hier met vooral 2 uitermate fijnbesnaarde forumgasten.
    Bommeltje, en trekker. En zelf ben je de onschuld zelve begrijp ik hieruit?
    Toegeven dat je positie hebt was al een hele opgave :)

    Buiten het feit dat het domweg een eindeloos herhalende reclame zuil is, met volop kansen, morgen gaat het toch echt gebeuren, en als je het er niet mee eens bent moet je maar opzouten. Alle klassiekers op 1 hoop.

    Plus dat je met je 2 dappere mede makkers zo ongeveer alles omver maait wat op je weg komt, als het om pumpen gaat.

    En ja, dan wordt een boekje soms heel interessant :) En dan mag jij een keertje proberen om A on topic te blijven, B niet alles meteen af te fakkelen als het niet conform je porto praat, en C Zie A.

    Morgen eens verder kijken naar t boekje.

1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 41 42 43 44 45 ... 86 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links