Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: 2018, jaar van heroriëntatie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 16
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

339 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Smurf In het Smurfenbos 23 december 2018 10:47
    Goedemorgen,

    Wat als
    De democraten het huidige budget niet willen goedkeuren met “The wall” en Trump het budget niet wil uitvoeren zonder deze. Dan wordt het wel ernstig moeilijk de komende periode.

    Democraten gaan The wall zeker niet gunden
    Trump gaat nooit accoord zonder

    Gr
  2. forum rang 4 Subtropical 23 december 2018 12:49
    quote:

    Robin82 schreef op 23 december 2018 11:17:

    subtropical , denk je dat we maandag of tussen Kerst en nieuwjaar nog verder dalen (gezien de shutdown) of maandag je puts/shorts wegdoen en pas weer short instappen als de correctie tot 486 of zelfs 500 heeft plaatsgevonden..?
    Ik hoop op technisch herstel, ook kut dat de VS 2e kerstdag open is. Zakken we morgen door de 478 dan verkoop ik mijn geschreven janu 440 puts denk ik. Bij stijging richting de 500 zet ik er geschreven janu 510 calls tegenover.
  3. forum rang 6 ttroo 23 december 2018 13:17
    U wilt Hollandse Fondsen. U krijg Hollandse Fondsen.
    Akzo. U weet wel. Er zou toch een bod op komen? Voorlopig bent u gezakt van 82 euro naar hangend onder de 69 euro. Het kan erger! Er ligt een mooie steungrens op de 68 euro op de lange termijn grafiek. Er door heen gaan betekent dat de 60 euro te voorschijn kan komen.

    Boskalis. Ze hadden een rustig kanaaltje. Tussen de 24 en de 26 euro. Eenmaal door de 24 euro is het hangen net boven de 20 euro. Op korte termijn is het varen tussen 20.50 en 21.25 euro.

    Aperam. In dit fonds zijn de aandeelhouders aardig de klos. Van een 41 euro naar een 23 euro. Dat zijn pijlijke momenten de laatste 2 maanden. Die 23 euro moest het houden, maar dat lukte niet. Op de lange termijn grafiek is er steun tussen de 20 en de 22 euro. Ze moeten hier echt een bodem gaan vinden!

    Fugro. Tja. Die steun op 10 kreeg een dreun. Heel ff geland op de 9.50 euro en inmiddels onder de 8 euro. Het is afwachten waar ze een bodem gaan vinden. Maar het is hopen dat Fugro niet een keer met slechts nieuws komt. Dat zou eigenlijk ook niet mogen. Het was toch een makkie voor ze. Gewoon overgeven aan Boskalis. Nee, aanmodderen. Dat was een goede zet. Kijkt u maar eens in de jaarverslagen hoeveel geld u betaalt aan de directie en de commissarissen. En dit krijgt u er voor terug. Maakt u eens een foutje op uw werk, dan dondert het gehele bedrijf. Maar dit zijn pas fouten!

    Arcelor Mittal dan. Bam. Van 28 euro naar een midden 18 euro. Daar zijn wel wat afscheidskussens uitgedeeld door Mittal. Eerst op de 21 euro. Steun wordt Weerstand. En ook op de 19.50 euro. Ook daar werd steun de weerstand. De 18 moet het echt houden, anders komt zelfs de 14 en mogelijk zelfs de 10 in aanmerking.

    Randstad. U weet wel. Die helpt u overal en altijd naar werk. Daar is de koers ook aardig omlaag gegaan. Maar waar niet. Ze schommelen maar wat tussen de 39 euro en de 41 euro. Mogelijk helpt de 38 euro op de lange termijn grafiek. Zo niet, dan komt de 34 euro en zelfs de 30 euro in zicht.

    Kortom, er is steun te vinden op de lange termijn grafieken, maar er wordt flink gebeukt op de korte termijn lijnen. Doorbraken worden met de dag vervelender! Uw portefeuille brandt weg. Dat zou met uw schulden gebeuren. Maar ja iedereen kan een foutje maken. Dus ook de hogere heren en dames. Protection Plunge Teams. Tja. U weet wat ze tijdens de vorige crisis aan het doen waren. In ieder geval gewoon doorgaan met andere menselijke dingen. Maar niet met het protecten. U kent de films en de smeuige verhalen. Dus ik zou daar niet 1.2.3. op vertrouwen als ik u ben. Have Fun. Morgen nieuwe beursdag. De Amerikaanse futures gingen after hours nog heel lichtjes omhoog. Mogelijk helpt het. En ik heb geen belang bij elke daling of stijging van de genoemde fondsen.
  4. [verwijderd] 23 december 2018 13:21
    Ik ga uit van eindelijk een shutdown van deel Amerikaanse overheid. Wordt al zo lang over gepraat, al zo vaak ging het nog maar net goed en de schuld is alleen maar hoger geworden.

    Iemand een idee wat dat betekent voor Eur/USD? Lijkt me dat de Eur dan stijgt..

    Heb het nieuws niet gevolgd, als ik achteraf zit te kletsen en er al iets gesloten is sorry dan.

  5. [verwijderd] 23 december 2018 14:42
    ABU DHABI (AFN/BLOOMBERG) - Oliekartel OPEC, Rusland en andere olieproducenten zullen hardere maatregelen overwegen als de productieverlaging van eerder deze maand niet voldoende is om de markt weer in balans te brengen. Dat zei minister van Energie Suhail Al-Mazrouei van OPEC-lid Verenigde Arabische Emiraten zondag.
  6. [verwijderd] 23 december 2018 14:48
    WASHINGTON (AFN) - Het Amerikaanse centralebankhoofd Jerome Powell wordt helemaal niet ontslagen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin gezegd na geruchten dat president Donald Trump zou overwegen om de baas van de Federal Reserve de laan uit te sturen.

    Mnuchin verklaarde op Twitter dat hij met Trump over die berichten heeft gesproken. Daarbij zou Trump zijn minister op het hart hebben gedrukt dat hij als president niet eens het recht heeft om de Fed-baas zomaar van zijn post te verwijderen. Witte Huis-woordvoerster Sarah Sanders sprak de geruchten ook al tegen. ,,Ik ben niet op de hoogte van enige plannen om Powell te ontslaan", zei ze.
339 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links