Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bestuurder Fed: renteverhogingen geen belofte

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Daan 008 21 december 2018 18:20

    Mr T heeft reeds zoveel gedaan.

    - De economie is dermate geschud waardoor de FED niet eens meer moet gaan ingrijpen om de groei te temperen.

    - China loopt niet meer in de pas zoals de USA had gewild. De Europese industrie mag niet meer leveren aan of olie afnemen van Iran. Alle EU-belangen in Iran werden netjes over genomen door China (Het grootste gasveld van de wereld, in Iran gelegen, was in handen van Total nu in Chinese handen)

    - Exporteert Iran minder olie. Voor de USA gewenst waardoor ze meer konden verdienen met hun eigen olie velden.

    - Europa legt toch een gaspijp van Rusland naar Duitsland. USA wilt dat de EU hun duurdere gas koopt ipv in Rusland.

    - Alle bondgenoten van de USA moeten meer oorlogsmateriaal in de USA bestellen. Europa doet volgens de USA veel te weinig, maar een eigen Europees leger met Europese materialen. Neen, dat is niet voldoende.

    - De USA trekt zijn troepen terug in Afghanistan en Syrië, waarom? Herverdeling van de wereld machtsposities in samenspraak met Rusland of ...?

  2. forum rang 6 suskewiet 21 december 2018 18:42
    [quote alias=finance2u id=11315956 date=201812211720]
    Ja, het zijn puur computers die ingesteld staan op verkopen, en zakenbanken sturen daarnaast op dubieuze momenten zogenaamde analisten rapportjes de wereld in om dingen te versnellen in hun voordeel. Om maar zoveel mogelijk geld te verdienen
    [/quote
    Zo is het , het beurs leven is niet normaal
    Toch laat men dit toe al wetend dat het de ganse economie kan ontwrichten .
    De beurs is een casino .
    ]
  3. Bangizwe 21 december 2018 20:35
    Mexico heeft gisteren zijn rente ook verhoogd, naar 8,25 %. Omdat de inflatie te hoog blijft. En de Mexicaanse peso staat nog altijd zwak. Dat maakt die obligaties redelijk aantrekkelijk. Een hoge coupon, en een redelijke kans op wisselkoers winsten. Mexico produceerd meer olie dan wat ze consumeren. Dus op het vlak van energie hebben ze ruimte om te groeien, dat in combinatie met een nog redelijk jonge bevolking. Dat maakt die schulden van Mexico redelijk aantrekkelijk, en dat terwijl de VS grote hoeveelheden schulden moeten verkopen en herfinancieren. Het is dus niet zeker dat ze zo maar kunnen beslissen om die rente al dan niet te verhogen. En als ze willen kunnen die Mexicanen nog heel veel schulden aangaan. Ze zitten nog niet aan 50 % van hun BBP. En dat terwijl het tekort van de VS al bijna op 1000 miljard zit, daar zat het vorige keer op het dieptepunt van de bankencrisis. Reken dus maar op een hogere rente in de VS.
  4. forum rang 7 Kaviaar 21 december 2018 22:14
    quote:

    finance2u schreef op 21 december 2018 17:20:

    Ja, het zijn puur computers die ingesteld staan op verkopen, en zakenbanken sturen daarnaast op dubieuze momenten zogenaamde analisten rapportjes de wereld in om dingen te versnellen in hun voordeel. Om maar zoveel mogelijk geld te verdienen
    De financiële wereld is verrot gelijk een mispel!. En dat over de rug van anderen en de overheden kijken weg. Doen er niets tegen.

    De overheden moeten een grens stellen aan het shortpercentage voor een aandeel. Max zoveel % short. Nu kunnen de shorters hun gang gaan en blijven gaan tot wel tientallen procenten short. Belachelijk. De bedrijven die ze uitlenen moeten fors beboet worden als ze boven een maximum aantal uitgeleende aandelen zitten. Aanpakken die hele bende.
    Het idiote gedrag van Trump is het vuurtje geweest en nog steeds.

    Gelukkig is d droom van Trump in duigen, want hij zou denken dat hij ervoor gezorgd heeft dat alle beurzen stijgen, terwijl dat grotendeels komt door de lage rente. Nu deze stijgt, worden aandelen van de hand gedaan. Enkel omhoog geklopte luchtaandelen in de VS.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links