Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,230 25 apr 2024 12:00
  • -0,003 (-0,24%) Dagrange 1,229 - 1,239
  • 226.666 Gem. (3M) 2,2M

Post NL November/December 2018

10.642 Posts
Pagina: «« 1 ... 421 422 423 424 425 ... 533 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 december 2018 16:33
    Amerikaanse beurzen klaar voor hogere opening
    Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 19 december 2018

    Markt wacht op rentebesluit.

    De Amerikaanse beurzen gaan woensdag, in aanloop naar het rentebesluit van de Federal Reserve, circa 0,7 procent hoger openen.

    De federal funds rate gaat waarschijnlijk met 0,25 procentpunt omhoog vanaf het huidige niveau. In maart, juni en september 2018 verhoogde de Amerikaanse centrale bank de belangrijkste rente ook al, waardoor deze momenteel op 2,00 tot 2,25 procent staat.

    Volgens analist Corne van Zeijl van Actiam rekent 74 procent van de economen op een renteverhoging vanavond.

    Naast een verhoging zullen beleggers ook kijken naar de zogeheten dot plot, om een idee te krijgen van het rentebeleid van de Fed in 2019.

    De Amerikaanse president Donald Trump is overigens mordicus tegen een renteverhoging. Dinsdag waarschuwde hij nog dat een verhoging "opnieuw een fout" van de Fed zou zijn. "Voel de markt aan en vertrouw niet op betekenisloze cijfers", zo hield hij de centrale bank voor.
  2. [verwijderd] 19 december 2018 16:35
    quote:

    Redster schreef op 19 december 2018 16:33:

    heb een week of 4 geleden helaas alles moeten verkopen ik dacht nog wat een zonde! achteraf is mijn ongeluk mijn geluk geweest wat een drama op die k#t beurs zeg.
    Zonde want ik heb inmiddels een drone op Herna afgestuurd, om haar in een brievenbus te stoppen, die inmiddels buiten gebruik gesteld is. Gaat er eindelijk licht in de duisternis schijnen.
  3. [verwijderd] 19 december 2018 16:36
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 19 december 2018 15:51:

    [...]

    Komt helemaal geen brexit.
    Ik denk niet dat het Engelse Lagerhuis zich zoals de Nederlandse 2de kamer zich met een kluitje in het riet laten sturen (inlegvelletje van Mark).
    Zeker niet met types als Jacob Reese-Mogg en Jeremy Corbyn. Maar goed dit gaat over PostNl. Er moeten toch een paar aandelen zijn die stijgen als de rest zakt, dus misschien is het al ruim gestrafte PostNl er 1 van.
  4. forum rang 4 aandeelofoptie 19 december 2018 16:53
    quote:

    prinszicht schreef op 19 december 2018 14:24:

    [...]

    Ik verwacht al maanden beter. Tis heel simpel. Consolidatie nieuws was medio april en koers 3,50. Claim nieuws was begin september koers 3,30. Al die tijd is het stil en krijgen we niet al te beste cijfers. De vragen en kritiek nemen toe. De koers neemt keihard af. En dan....na maanden stilte....het nieuws dat de chef blijft. Terwijl die aan de zijlijn staat terwijl het bedrijf op papier een schijntje waard is. Geen oog lijkt te hebben voor de aandeelhouder. En dan met veel bombarie zeggen dat ze blijft. Ik vermoed simpelweg dat niet iedereen even blij is met dit nieuws.

    Had er gestaan. PostNL bereikt schikking met de NL staat over onterecht toekennen AMM. Dan hadden we een dansje gedaan. Had er gestaan. PostNL verkoopt International voor redelijk bedrag. Nog een dansje. Had er gestaan PostNL koopt Sandd en verhoogt UCOI Outlook 2019 en 2020. Dan waren we dronken van geluk. Nu wordt enkel en alleen de suggestie gewekt. En we zijn wel vaker van een koude kermis thuis gekomen.

    Ik vermoed ergens wel dat het een indirect signaal is naar aandeelhouders met een gematigd positieve ondertoon. En misschien hoort hier een hogere koers bij. Maar alles onder de 4,30 het jaar uit, is een aanfluiting. We zijn dit jaar begonnen met in ons achterhoofd het beloofde zoet; na jaren geen dividend en afwijzen Bpost. Om gedurende het jaar mishandeld te worden door de shorts terwijl de chef niets van zich laat horen. Dan is men op zijn minst een beetje zuur.
    Je slaat voor de zoveelste keer ( wat mij betreft ) de spijker op zijn kop

    Los van of men op de eisen van het FNV moet ingaan, deze eisen zijn peanuts vergeleken met de 100- den miljoenen euri die men verdomd binnen te hengelen
  5. Sander1234 19 december 2018 17:03
    Geachte heer...,

    Dank voor uw mail en uw betrokkenheid bij PostNL. U bent niet de enige die ons vergelijkbare vragen heeft gestuurd. Wij begrijpen en delen de teleurstelling over de ontwikkeling van de beurskoers.

    Wij kunnen eigenlijk alleen maar herhalen dat de transformatie van PostNL volgens plan verloopt, zoals we dat overigens ook bij elk kwartaalresultaat in 2018 hebben gemeld. Daarnaast hebben wij de markt in de afgelopen maanden zeer regelmatig op de hoogte gebracht van relevante ontwikkelingen. Denk onder andere aan:

    • de uitspraak van de rechter inzake Aanzienlijke Marktmacht;
    • de aanpassing van tarieven voor postvervoerders;
    • de start van de bouw van het volgende pakketsorteercentrum in Dordrecht;
    • de stijging van het tarief van de postzegel in 2019;
    • de inzet van PostNL voor het cao-overleg met de bonden;
    • en de recordaantallen pakketten die we hebben verwerkt rond Sinterklaas en Black Friday.

    Er is, kortom, naar onze mening volop gecommuniceerd over de (positieve) ontwikkelingen binnen PostNL. Tegelijkertijd moeten we constateren dat ons aandeel heeft meebewogen met de stroom van berichten over andere postbedrijven in Europa. De sector als geheel lijkt bij investeerders op dit moment niet erg in trek.

    We blijven heel hard aan het werk om onze plannen uit te voeren. Dat geldt in het bijzonder ook ten aanzien van onze plannen rondom de voorgenomen verkoop van onze activiteiten in Duitsland en in Italië, en door uitvoering te geven aan onze wens dat consolidatie in de sector wordt toegestaan. Zodra daar meer over kan worden gezegd, zullen we dat doen.

    Nogmaals: wees ervan overtuigd dat wij ons kunnen verplaatsen in de emotie van de aandeelhouders op dit moment. Een aanzienlijk aantal collega’s binnen het bedrijf is zoals u zult weten zelf ook aandeelhouder. Dat u niet op alle onderwerpen voortdurend iets nieuws hoort betekent niet dat er niets gebeurt. Integendeel. Vanzelfsprekend informeren we de markt daarover, indien en zodra er relevant nieuws is te melden.

    Ik wens u fijne Kerstdagen en een, in alle opzichten, zeer voorspoedig 2019.

    Investor Relations team PostNL

    Toch een nette reactie, afwachten maar. Bericht geeft wel aan dat ze vertrouwen hebben in hun strategie. Ik koop beetje bij beetje bij en wacht op het kantelpunt.
  6. forum rang 4 Toekomstbeeld 19 december 2018 17:13
    Snip en snap!

    Ik moet er tenminste wel om lachen. Wat kunnen we ook anders. Liesbeth en Resi. Niets presteren maar om de haverklap op de foto voor duurzaamheid. Groen kost poen!

    www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws...

    PostNL ondertekent KPN Circulair Manifest
    19 december 2018

    Den Haag, 19 december 2018 - PostNL directeur pakketten Liesbeth Kaashoek en directeur mail Resi Becker ondertekenden onlangs samen met CPO KPN Michelle Baker het KPN Circulair Manifest.

    inDelen

    KPN wordt een circulair bedrijf: samen met leveranciers wil KPN de milieu-impact verder verkleinen door grondstoffen te hergebruiken. KPN heeft als doel dat alle nieuwe apparatuur in het netwerk en de kantoren nagenoeg 100% circulair is in 2025. Daarmee draagt KPN bij aan de door de Nederlandse overheid geformuleerde doelstelling om voor 2050 een circulaire economie te realiseren.

    Ook PostNL is een van de leveranciers die bijdraagt aan de realisatie van deze circulaire ambities. Bijvoorbeeld door bij vervanging van modems het oude modem direct mee te nemen bij aflevering van het nieuwe. Ook onderzoeken KPN en PostNL de mogelijkheid om herbruikbare verpakkingen in te zetten bij het versturen van modems en wordt kennis gedeeld ten aanzien van logistieke oplossingen die zo min mogelijk impact op het klimaat hebben.
  7. [verwijderd] 19 december 2018 17:15
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 19 december 2018 17:10:

    Toch knap hoe de algoritmen zo afgesteld kunnen worden dat men twee achteréén op exact dezelfde manier de koers laat verlopen. Met zo weinig volume, tiende voor tiende laten zakken.

    En aan het einde nog effe 4 cent extra eraf rammen.
    Wij weten allemaal dat op de een of andere manier de koers wordt gemanipuleerd. Begin steeds meer te denken aan day traders. Het aandeel leent zich er uitstekend voor. Er is relatief weinig investering voor nodig. Verder om succes te hebben moet de koers per dag het liefst zo vaak mogelijk op en neergaan (laten we zeggen bewegingen van 1-3 centen).
  8. forum rang 4 Toekomstbeeld 19 december 2018 17:19
    quote:

    statie1 schreef op 19 december 2018 16:50:

    [...]

    ook geen email bevestiging zoals ik?
    Een paar dagen geleden de VEB nog gevraagd maar dit teruggekregen. De 70% vooruitbetaling was trouwens altijd een indicatie dat het zou kunnen maar nooit een belofte.

    Bedankt voor uw bericht.

    Voor actuele informatie over de verwachte vervroegde uitbetaling verwijzen wij u graag naar punt 7 van onze FAQ: www.veb.net/actiecontent/faq-fortis-s... Voor informatie over de huidige stand van zaken van de afwikkeling van de Fortisschikking verwijzen wij u naar de schikkingswebsite: www.forsettlement.com. U treft daar tevens een sectie aan met veel gestelde vragen over de afwikkeling. Voor de Nederlandstalige versie kunt u daar op de website rechtsboven ‘’NL’’ aanklikken.

    Nog geen ontvangstbevestiging ontvangen van de claims administrator?

    De claims administrator verricht momenteel de verzending van de ontvangstbevestigingen naar claimanten die per reguliere post een claim hebben ingediend. Wegens het grote aantal claimanten geschiedt dit namelijk in batches en kan het enige tijd duren. Indien u uw claim aangetekend heeft verzonden, wordt deze vermoedelijk aan u geretourneerd omdat het adres voor indiening van claims een postbus betreft. Het is trouwens mogelijk om op de schikkingswebsite www.forsettlement.com uw claim(s) (alsnog) digitaal in te dienen; de VEB heeft begrepen dat dan terstond een ontvangstbevestiging wordt verstuurd naar het e-mailadres wat u daar opgeeft.

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Op de website van de VEB (www.veb.net/fortis) leest u meer relevante informatie over de afwikkeling van de Fortisschikking, de huidige stand van zaken en de wijze waarop beleggers een claim kunnen indienen. Enkel de claims administrator kan claims beoordelen op geldigheid; de VEB kan dat uitdrukkelijk niet. Tevens is het raadzaam om de informatie op de schikkingswebsite te raadplegen: www.forsettlement.com. U treft daar tevens een sectie aan met veel gestelde vragen over de afwikkeling.

    Met vriendelijke groet,

    J. (Jos) Gaarenstroom

    Ledenservice
    Vereniging van Effectenbezitters (VEB)
  9. Geschorst en weet niet waarom 19 december 2018 17:22
    Beleggers niet blij dat Herna Verhagen blijft. Laag volume en lage start koers.
    Het is een vriendenclub waarschijnlijk. Ik vraag me af of dat er wel doelstellingen zijn bepaald. Ik had heel graag Herna Verhagen zien vertrekken. Ik denk dat zij niet de juiste persoon is die op dit moment leiding kan geven aan PostNL. Ik zie haar nog wel gedwongen vertrekken volgend jaar. Het zal wel weer om de ontslagvergoeding gaan helaas. Ze heeft het toch weer klaargespeeld! De aandeelhouders zijn uiteraard weer de klos.
  10. forum rang 4 Toekomstbeeld 19 december 2018 17:28
    quote:

    Ritageld schreef op 19 december 2018 17:15:

    [...]
    Wij weten allemaal dat op de een of andere manier de koers wordt gemanipuleerd. Begin steeds meer te denken aan day traders. Het aandeel leent zich er uitstekend voor. Er is relatief weinig investering voor nodig. Verder om succes te hebben moet de koers per dag het liefst zo vaak mogelijk op en neergaan (laten we zeggen bewegingen van 1-3 centen).
    Dit zijn geen daytraders mijn inziens.

    Dit is de marketmaker die de koers in een houdgreep houd en met bied/laatkoersen speelt om de handel wat in beweging te houden.
    In de ochtend de koersen wat hoger lokken en in de middag tiende voor tiende in hele kleine volumes de koers weer terugbrengen.

    Die kan zonder kosten handelen en dus vaak zelfs de koper c.q. verkoper.

    Zonder handel verdienen ze niets dus lokken ze kopers door zelf de koers eventjes hoger te zetten (uitnodiging/lokken om op de vertrekkende trein mee te springen), dan lokken ze verkopers door te verkopen (oh shit, het gaat toch niet gebeuren, snel er weer uit....).

10.642 Posts
Pagina: «« 1 ... 421 422 423 424 425 ... 533 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links