Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck migreren of niet

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. Prince Doji 9 oktober 2018 17:23
    Zit / Zat bij Alex

    binnenkort moet ik dan ook verplicht gaan inloggen bij Binck bank.....

    Feit dat ik niet eens een post pakket met mail of een boekje heb gehad baart me zorgen. Wil gewoon zien wat er gaat gebeuren.

    Ik heb ook nog een 'dood'account bij Lynx. Wat zal ik doen.......... Handel in OPties tot 20 per maand en bezit aandelen NL USA D en CDN heb geen zin in abbonnementen circus en stupide tarief keuzes.

    Bij destijds bij lynx gestopt vanwege onoverzichtelijke GUI .......

    Heb nu ALEX plus bezit varieert tussen 0 en 100K :)
  2. forum rang 9 objectief 4 december 2018 10:53
    quote:

    Prince Doji schreef op 9 oktober 2018 17:23:

    Zit / Zat bij Alex

    Ik heb ook nog een 'dood'account bij Lynx. Wat zal ik doen.......... Handel in OPties tot 20 per maand en bezit aandelen NL USA D en CDN heb geen zin in abbonnementen circus en stupide tarief keuzes.

    Bij destijds bij lynx gestopt vanwege onoverzichtelijke GUI .......

    Betaal je dan bij Lynx niet de (kleine) maandelijkse fee van 5 euro.....overigens
    heb je diverse abonnementen tegen een vaste maandelijkse fee om elders en/of real time te handelen.
    In feite heeft elke broker voor- en nadelen qua kosten en handelsmogelijkheden.
  3. [verwijderd] 6 december 2018 10:38
    Binck
    De online broker is bezig met een aanpassing van het verdienmodel en de markt lijkt zijn geduld een beetje te verliezen. Wij zien kansen, daarom kochten we het aandeel begin november voor onze kortetermijnportefeuille IEX GO. Binck heeft een sterke balans, een bestendig dividendrendement en een vleugje overnamefantasie.
  4. Dhrbelegger 6 december 2018 13:03
    quote:

    Prince Doji schreef op 5 december 2018 14:07:

    Ben nu weer naar lynx....merk wel meteen dat tov alex pro desktop de handels aplicatie sucky is.....weet iemand wellicht een pakket dat je kan draaien over lynx dat het analyse gemak heeft van alex pro desktop ????
    Als je Alex of Binck gewend bent dan is Lynx echt bagger, maandje geprobeerd maar was er ook snel weer weg. Nu bij Binck en prima tevreden, vooral de extra tools, weekupdates en gratis turbos vind ik een dikke plus.
  5. Prince Doji 16 december 2018 11:45
    Dhrbelegger,

    Klopt maar die desktop tools van Alex ware extreem goed voor analyse. Ik ben dus niet de enige die Lynx interface CUNT vind. Maar die protrader tool haalt het niet bij oude Wallstreet Professional achtige applicatie van ALEX. Is dat ergens El cheapo te krijgen ? Of iets vergelijkbaars ....?

    Had nooit gedacht zo afhankelijk te zijn van tools.
  6. Dhrbelegger 16 december 2018 23:48
    quote:

    Prince Doji schreef op 16 december 2018 11:45:

    Dhrbelegger,

    Klopt maar die desktop tools van Alex ware extreem goed voor analyse. Ik ben dus niet de enige die Lynx interface CUNT vind. Maar die protrader tool haalt het niet bij oude Wallstreet Professional achtige applicatie van ALEX. Is dat ergens El cheapo te krijgen ? Of iets vergelijkbaars ....?

    Had nooit gedacht zo afhankelijk te zijn van tools.

    MT4 of MT5
  7. [verwijderd] 17 december 2018 18:56
    quote:

    Pinoooo schreef op 17 december 2018 16:27:

    Nu maar hopen dat we niet hoeven niet migreren naar Saxo. Ik ken het van een paar jaren terug. Naar mijn mening drama.
    Pech voor jou, dit trof ik aan in mijn newsfeed:

    *BinckBank CEO: BinckBank klant zal geen functionaliteit verliezen bij overgang naar Saxobank-platform

    Er zal echter nog flink wat water door de Rijn stromen voor het zover is, het lijkt me dat de overname eerst formeel afgerond moet zijn en daarna zal het ook nog wel een behoorlijke tijd duren voordat er operationeel voortvarend zal worden opgetreden.

    Tijd zat dus om een andere broker te zoeken ;)
  8. ditgeloofjeniet 16 januari 2019 15:06
    Beste Prince Doji, ik zit in hetzelfde schuitje als jij. Ik moest maar snel gaan wennen aan BinckProtrader vonden Alex en Binck, nadat ik al die jaren Alexplus heb gebruikt wat helemaal voldeed aan wat ik nodig had. Protrader was zoooveel beter dan AlexPlus werd me enthousiast verteld.
    Nou het is zoveel beter dat mijn dagelijkse transactieomvang in AlexPlus van ca. 6-10 optietransacties met een omvang van 5-10 contracten per transactie nu zo'n beetje NUL is geworden.
    Nu zit ik dus met Protrader wat ruk (ik zie dat anderen ook CUNT wordt gebruikt, is ook van toepassing ;-) ) werkt, sterker nog onbetrouwbaar is en NIET goed werkt / hapert / onhandig / onvolledig is en vaak niet eens realtime AEX daggrafiek informatie doorgeeft en nog veel meer.

    TIP :
    Ik heb inmiddels een Prorealtime account (nee, ik heb geen enkel voordeel om dit te promoten) , is goed bruikbaar, voor actieve handelaren gemaakt en intuitieve interface, kijk daar eens naar, dat is beter / veel minder CUNT dan Protrader. Maar ook weer niet zo goed als AlexPlus... Maar daaraan kan achteraf gezien weinig tippen....
  9. forum rang 7 Ron Kerstens 19 januari 2019 13:28
    Ben het helemaal met jullie eens, protrader webbased is waardeloos. Heeft iemand hier ervaring met Interactive Brokers (TradersOnly) TWS of is dat hetzelfde als het hier afgekraakte Lynx ? Ik zoek dus niet een tool waaruit ik direct kan handelen maar een tool waarmee ik makkelijk koersen kan volgen wereldwijd, grafieken kan maken, nieuws kan volgen enz. Geen portefeuille beheer of directe orders opgeven, dat doe ik liever apart in de betreffende account.
  10. [verwijderd] 19 januari 2019 18:45
    Ik ben onlangs ook overgezet van Alex naar Binck. Vanwege totaal niet concurrerende tarieven deed ik nauwelijks nog iets bij Alex. De Binck tarieven (Blue) zijn een stuk beter. Hierdoor ben ik weer wat actiever bij Binck ("grappig" voorbeeld: ik verhandelde laatst wat bij Alex op de beurs van Luxemburg; had van te voren de kosten niet gecheckt, kreeg €10 + 0,25% aangesmeerd, zou nu €1 +0,1% zijn).

    Van alle brokers die ik gebruik vind ik het gebruiksgemak bij Binck het beste. Ik kies altijd voor de meest simpele variant qua interface. Zo gebruik ik bij Interactive Brokers de Webtrader; als er iets ruk of cunt is, is dat het wel; vaak blijven optiequotes hangen (lopen kennelijk vast en worden niet ververst) en daardoor geef je soms limieten op waar market makers erg blij van worden... Ook moet je bij aandelen een speciale code opgeven (OPG) puur om je order bij de openingsveiling mee te laten doen (heeft me ook al flink wat gekost om daar achter te komen).

    Verder gebruik ik nog Degiro. Ik word daar regelmatig continu uitgelogd en heb ook zo mijn bedenkingen bij de houdbaarheid van hun verdienmodel. Ik vind het wel een mooie simpele interface waarbij limieten in no-time zijn te veranderen. Sinds de aanpassing van de tarieven na Mifid2 is het prijsverschil met Binck echter behoorlijk afgenomen. Alleen op Euronext opties is het prijsverschil nog best flink.

    Kortom, Binck verdient mijn voorkeur maar is relatief duur (zeker op sommige producten). IB is voor mij compleet ruk maar wel goedkoop om in de VS in aandelen en opties te handelen. Degiro is simpel, wat onstabiel en op langere termijn wellicht niet heel solide.

    Op elke "goedkope" broker is dus wel wat af te dingen. Het spreekwoord "When you pay peanuts, you get monkeys" is ook in deze business volledig van toepassing...
  11. Verkruimel 6 februari 2020 16:30
    Ik word weggepest bij Binck, en wil mijn portefeuille over laten zetten naar DeGiro. Ik zit daar ook al jaren, en na een knullige start hebben ze nu een heel behoorlijke interface. En - belangrijker voor mij - je wordt heel serieus genomen als klant. Heb al een paar keer geld gekregen omdat een afwikkeling me niet helemaal zinde.
    Binck doet enkel arrogant, en ziet me geloof ik het liefst zo snel mogelijk vertrekken. Las dat ruim honderdduizend anderen ook vertrekken, dus het zal wel niet helemaal aan mij liggen.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 0,00%
EUR/USD 1,0644 +0,01%
FTSE 100 7.877,05 0,00%
Germany40^ 17.680,00 -0,88%
Gold spot 2.384,79 +0,23%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links