Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming december 2018

10.063 Posts
Pagina: «« 1 ... 254 255 256 257 258 ... 504 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 december 2018 07:17
    quote:

    four60 schreef op 16 december 2018 02:10:

    Mensen, mensen wat een gezever. Iedereen wil de koers omhoog hebben met goud (Ruconest) in handen. De koers kan ook omhoog met een goed beleid. De CEO van Pharming is dadelijk op minstens 3 danwel 6 fronten aan het vechten. De geschiedenis heeft aangetoond dat dat onmogelijk is. Eén man kan dit niet, onmogelijk en een eigenwijze man kan dit helemaal niet. Een bedrijf in opkomst leiden en zeker Pharming is een zaak van delegate and control. Stel goede collega's aan, zet in onderling overleg een beleid uit en voer dat beleid uit. Deze CEO wil dat niet en volgens mij is hij ook niet in staat te delegeren. Bijvoorbeeld een nieuwe man/vrouw op het poefje bij RTLZ terwijl een andere man/vrouw in gesprek gaat met de grote beleggers wereldwijd. Die zijn er bijvoorbeeld ook in het Verre Oosten. Maar ja, de heer De vries met klompen aan, met stokjes zien eten is waarschijnlijk ook een utopie. U weet wat ik bedoel.
    Beste Four60,

    Ik ben het met je eens dat de toekomstige groei van pharming ook een groei van management/Hr/PR nodig zal hebben. Toch zou ik je willen vragen om je mening te geven over het de punten die ik hier beneden heb neergezet ipv iedere dag je kritiek te geven.
    er kan maar 1 CEO zijn in het bedrijf. dhr. de Vries heeft prachtig werk geleverd en waar wij nu staan is veel te danken aan hem. credits naar het huidige management en een staande ovatie.
    als er meer geld binnen gaat komen en de pijplijn verder ontwikkeld wordt zullen de divisies verder ontwikkeld worden voor external.
    waarop baseer jij dat hij dit niet zou willen, ik denk dat de tijd nog niet rijp is hiervoor, omdat betreffende het product hij de goeroe is.
    Nogmaals uw mening is de tijd vooruit, wacht nu 2019 eens af. Uw bericht is gelukkig al in een andere toon dan voorheen, bent u het eens dat dhr. de vries veel bereikt heeft met pharming, en hij niet alleen handelt uit eigenbelang zoals "sommige" andere CEO een handje aan hebben?

    Ik zou zeggen geef uw mening eens over het verleden, waar we nu staan, en hoe het volgens u in de toekomst zou moeten worden gemanaged? dat zou zeer op prijs gesteld worden ipv u nachtelijk afkraken over verkeer management en beleid. Fouten worden overal gemaakt, en er zijn nu eenmaal prioriteiten. "de koers" is niet zijn prioriteit, ook al heeft hij zelf veel aandelen, als je eenmaal de pijpline verder ontwikkeld hebt dan komt de rest van zelf, dan stel je andere mensen aan om dat te managen, nu is dat nog "peanuts". Ik denk dat zijn achtergrond in werkervaring en opleidingen juist er voor heeft gezorgd waar we nu staan: aan de vooravond van het ontstaan van een van de grootste ontwikkelingen/groei van Nederlandse bio bedrijf.

    Mensen roepen dat phases nog niet zijn voltooid of doorlopen en gooien percentages van falen er boven op. Deze vergeten dat het product al is goed gekeurd en op de markt is. voor het toepassen op andere ziekten heeft het al potentie getoond, dit geeft toch alleen maar aan dat het een kwestie van tijd is voor deze markten toegankelijk en bedient kunnen worden tov een geheel nieuw product ontwikkelen!?

    voor nu, groeten uit het oosten (en ja pharming heeft hier al partners)


  2. twopence 16 december 2018 09:15
    quote:

    Onverzettelijk schreef op 16 december 2018 00:48:

    Even wat post terug gelezen over Russische monitoren..... Tja ik heb niet zoveel te zeggen over de anti Pharmers. Ze lijken een beetje op deze twee sarcastische muppets youtu.be/NpYEJx7PkWE haha :-)

    Binnenkort is het inpakken en wegwezen voor dit soort. En zal Pharming als een prachtige grote vuurpijl vol met RUCONEST 2019 inschieten beste Pharming beleggers. Welterusten en morgen gezond weer op :-)
    Ik zou voor een met RUCONEST gevulde MOAB gaan. :-))
  3. Zittenblijvertje 16 december 2018 09:22
    Mooie post Habibi , En het verhaal dat het medicijn al een goedkeuring heeft was voor mij de reden om als die percentages van goedkeuring inderdaad niet voor waar te nemen . Sorry maar mijn boerenverstand zegt als het product al goedgekeurd is voor menselijk gebruik andere toepassingsvormen makkelijker goedgekeurd kunnen worden .

    prettige zondag allemaal
  4. Gevelboer 16 december 2018 09:42
    quote:

    Zittenblijvertje schreef op 16 december 2018 09:22:

    Mooie post Habibi , En het verhaal dat het medicijn al een goedkeuring heeft was voor mij de reden om als die percentages van goedkeuring inderdaad niet voor waar te nemen . Sorry maar mijn boerenverstand zegt als het product al goedgekeurd is voor menselijk gebruik andere toepassingsvormen makkelijker goedgekeurd kunnen worden .

    prettige zondag allemaal
    Sluit ik bij aan.
    De veiligheid van Ruconest hoeft niet meer bewezen te worden.
    Enkel nog de functionaliteit voor de verschillende "ziektes".
    Ik zou bijna zeggen: "Baat het niet dan schaadt het niet".
  5. Voetjes-op-de-vloer 16 december 2018 10:57
    Las zo hier en daar wat op de fora over EMA.

    Ruconest besproken in oktober 2018 bij EMA. Inzake aanpassing onderzoek.
    Kan natuurlijk best naar mijn idee dat de ervaring tijdens een onderzoek leert dat je iets moet aanpassen. Of dat je data in andere vorm wilt presenteren. Als dat zo is zal een eerder goedgekeurd plan hierop aangepast moeten worden. Was dit reden voor het bespreken in oktober 2018?

    Dan lees ik ook op EMA agenda van 11-14 december.
    Is de koersstijging (tegen de markt in) van vrijdag dan misschien gevolg van wat er tussen 11-14 december besproken is? Misschien iets uitgelekt uit het overleg, daarom de koersstijging?

    Met een beetje geluk misschien op korte termijn positief persbericht over EMA goedkeuring?
    Ik hoop het maar. Misschien een kleine markt maar ieder goed bericht helpt weer om koers te laten herstellen naar de hoge(-re) niveaus van eerder dit jaar. Ik zou er blij mee zijn.
  6. [verwijderd] 16 december 2018 11:06
    En wat de volgende week ???

    - Vrijdag Exp.-Day
    - Brexit
    - Italiaanse begrotingsperikelen
    - handelskwestie VS en China
    - rentebesluit ECB en FED
    - CFO Sabrina Meng
    - Donald Trump en Twitter
    - Duitsland
    - Olievoorraden en -prijs, OPEC
    - MORGEN
    11:00 EUROPA CPI (Jaarlijks) (Nov) VORIGE: 2,0% VERWACHT: 2,0%
    OVERMORGEN
    10:00 DEU Duitse Ifo Bedrijfsklimaat Index
    VORIGE: 102,0
    14:30 USA Bouwvergunningen (Nov) VORIGE: 1,265M VERWACHT: 1,260M
    19 DECEMBER 2018
    10:30 GBR CPI (Jaarlijks) (Nov) VORIGE: 2,4% VERWACHT: 2,3%
    16:00 USA Bestaande Huizenverkopen (Nov) VORIGE: 5,22M VERWACHT: 5,20M
    16:30 USA Ruwe Olievoorraden VORIGE: -1,208M VERWACHT: -2,990M
    20:00 USA FOMC Economische Projecties
    20:00 USA FOMC Verklaring
    20:00 USA Rentevoetbeslissing VORIGE: 2,25% VERWACHT: 2,50%
    20:30 USA Persconferentie FOMC
    20 DECEMBER 2018
    04:00 JPN Monetaire beleidsverklaring BvJ
    07:30 JPN BoJ Persconferentie
    10:30 GBR Detailhandelsverkopen (Maandelijks) (Nov) VORIGE: -0,5% VERWACHT: 0,3%
    13:00 GBR Rentevoetbeslissing (Dec) VORIGE: 0,75%
    14:30 USA Philadelphia Fed Productie-index (Dec) VORIGE: 12,9 VERWACHT: 15,0
    21 DECEMBER 2018
    10:30 GBR BBP (Jaarlijks) (Q3) VORIGE: 1,5% VERWACHT: 1,5%
    10:30 GBR BBP (Kwartaal) (Q3) VORIGE: 0,6% VERWACHT: 0,6%

    En wat veel belangrijker is, is de FLITSHANDEL aan de hand van AI (Artificiële Intelegentie).

    De kleine belegger kan hier niet van winnen.
    De kleine belegger moet het dan hebben van het "Inzicht" en "Langere termijn viesie.
    Die algoritmestrijd tussen de groten (80% van de beurshandel), verhoogd de vollaliteit waar de kleine belegger gek van wordt.
    Die AI volgt de nieuwsberichten en de invloed op de sociale media à la seconde, en past zijn beleggingsdoelen daar direct op aan. Ook op mogelijk fake news !!!
    De indexver- of aankopen hebben dan ook een invloed op de individuele aandelen.
    Hierdoor dalen deze mogelijks bij zeer goed nieuws en wordt de kleinere belegger gek. Dit wordt dan nog uitvergroot door het afgaan van STOPLOSS ver- / aankopen.

    Het sentiment kan dan wel eens heel diep of heel hoog uitkomen.
    Er is dan wel die 10% regel, maar heeft dat in alle hevigheid wel zijn beoogde doel ??? De sprongen kunnen bijgevolg bij 20% zijn (-10% naar +10%)

    De kwaliteit van een aandeel komt toch steeds boven drijven.
    Laat je niet gek maken, veel groten herschikken deze week hun port. met het oog op 2019.

    Ik denk dat het er voor PH dan goed uit ziet.
    Of moeten we dan wachten tot volgende week maandag, daags voor Kerstmis ?
    Allemaal roepen UP UP UP dan gaat die AI aankopen :)
    Prettige feestdagen :)

  7. [verwijderd] 16 december 2018 11:27
    Current treatment options include intravenous human plasmaderived C1-esterase inhibitors (Berinert® and Cinryze®) and icatibant acetate (Firazyr®), a selective competitive antagonist of the bradykinin type 2 receptor, which is administered subcutaneously. Welsh clinical expert opinion sought by AWTTC and prescribing data suggest that Berinert® and icatibant acetate are the treatment options primarily used in NHS Wales.
    There are no efficacy or safety studies comparing conestat alfa with Berinert® or icatibant acetate. An indirect analysis was not possible due to heterogeneity between study designs and study endpoints. Three phase II/III studies showed that recombinant C1-inhibitor is superior to placebo in inducing relief from symptoms of acute angioedema attacks in patients with HAE. No specific safety concerns were identified in the phase III studies; however one case of hypersensitivity has been previously reported and therefore hypersensitivity reactions to rabbit protein cannot be excluded.

    A cost minimisation analysis (CMA) compares conestat alfa (50 units/kg) with C1-esterase inhibitor (Berinert®) (20 units/kg) and icatibant acetate (Firazyr®) (30 mg), in the first-line treatment of hereditary angioedema.
    The company base case suggests cost savings for conestat alfa of [commercial in confidence figure removed] compared with C1-esterase inhibitor (Berinert®) and [commercial in confidence figure removed] with icatibant acetate. A CMA has been conducted without robust evidence of equivalence of treatments. The model includes re-dosing due to inadequate response, as this rate varies by treatment, this negates the assumption of equivalence. The model time horizon is 72 hours, representing one attack.
    The company estimates that 61 patients are eligible to receive treatment with conestat alfa in Wales in Year 1. The company base case suggests cost savings of [commercial in confidence figure removed] in Year 1, increasing to [commercial in confidence figure removed] in Year 5 (based on Wales Patient Access Scheme price for conestat alfa and list price for Berinert® and icatibant alfa). The budget impact analysis assumes patients have an average of 32.84 attacks per year.

    This report has been prepared by the All Wales Therapeutics & Toxicology Centre (AWTTC).

    een betere werking en Kosten sparend , een betere combo is er niet !
  8. EFBO 16 december 2018 11:34
    quote:

    Pommeke schreef op 16 december 2018 11:06:

    En wat de volgende week ???

    - Vrijdag Exp.-Day
    - Brexit
    - Italiaanse begrotingsperikelen
    - handelskwestie VS en China
    - rentebesluit ECB en FED
    - CFO Sabrina Meng
    - Donald Trump en Twitter
    - Duitsland
    - Olievoorraden en -prijs, OPEC
    - MORGEN
    11:00 EUROPA CPI (Jaarlijks) (Nov) VORIGE: 2,0% VERWACHT: 2,0%
    OVERMORGEN
    10:00 DEU Duitse Ifo Bedrijfsklimaat Index
    VORIGE: 102,0
    14:30 USA Bouwvergunningen (Nov) VORIGE: 1,265M VERWACHT: 1,260M
    19 DECEMBER 2018
    10:30 GBR CPI (Jaarlijks) (Nov) VORIGE: 2,4% VERWACHT: 2,3%
    16:00 USA Bestaande Huizenverkopen (Nov) VORIGE: 5,22M VERWACHT: 5,20M
    16:30 USA Ruwe Olievoorraden VORIGE: -1,208M VERWACHT: -2,990M
    20:00 USA FOMC Economische Projecties
    20:00 USA FOMC Verklaring
    20:00 USA Rentevoetbeslissing VORIGE: 2,25% VERWACHT: 2,50%
    20:30 USA Persconferentie FOMC
    20 DECEMBER 2018
    04:00 JPN Monetaire beleidsverklaring BvJ
    07:30 JPN BoJ Persconferentie
    10:30 GBR Detailhandelsverkopen (Maandelijks) (Nov) VORIGE: -0,5% VERWACHT: 0,3%
    13:00 GBR Rentevoetbeslissing (Dec) VORIGE: 0,75%
    14:30 USA Philadelphia Fed Productie-index (Dec) VORIGE: 12,9 VERWACHT: 15,0
    21 DECEMBER 2018
    10:30 GBR BBP (Jaarlijks) (Q3) VORIGE: 1,5% VERWACHT: 1,5%
    10:30 GBR BBP (Kwartaal) (Q3) VORIGE: 0,6% VERWACHT: 0,6%

    En wat veel belangrijker is, is de FLITSHANDEL aan de hand van AI (Artificiële Intelegentie).

    De kleine belegger kan hier niet van winnen.
    De kleine belegger moet het dan hebben van het "Inzicht" en "Langere termijn viesie.
    Die algoritmestrijd tussen de groten (80% van de beurshandel), verhoogd de vollaliteit waar de kleine belegger gek van wordt.
    Die AI volgt de nieuwsberichten en de invloed op de sociale media à la seconde, en past zijn beleggingsdoelen daar direct op aan. Ook op mogelijk fake news !!!
    De indexver- of aankopen hebben dan ook een invloed op de individuele aandelen.
    Hierdoor dalen deze mogelijks bij zeer goed nieuws en wordt de kleinere belegger gek. Dit wordt dan nog uitvergroot door het afgaan van STOPLOSS ver- / aankopen.

    Het sentiment kan dan wel eens heel diep of heel hoog uitkomen.
    Er is dan wel die 10% regel, maar heeft dat in alle hevigheid wel zijn beoogde doel ??? De sprongen kunnen bijgevolg bij 20% zijn (-10% naar +10%)

    De kwaliteit van een aandeel komt toch steeds boven drijven.
    Laat je niet gek maken, veel groten herschikken deze week hun port. met het oog op 2019.

    Ik denk dat het er voor PH dan goed uit ziet.
    Of moeten we dan wachten tot volgende week maandag, daags voor Kerstmis ?
    Allemaal roepen UP UP UP dan gaat die AI aankopen :)
    Prettige feestdagen :)

    Dank je wel, en het klopt ook. Telkens wanneer de bid hoger wordt komen de orders naar boven. Heel interessant. Ik heb een experiment gedaan. Zet een aantal kooporders net onder de prijs en zie hoe het beweegt. Het gaat zo automatisch omhoog en omlaag. Puur aautomatisch handel. Let op dat je order wordt niet uitgevoerd, dus je moet snel zijn.
10.063 Posts
Pagina: «« 1 ... 254 255 256 257 258 ... 504 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links