Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1668 1669 1670 1671 1672 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 11 december 2018 22:11

    Dit is dus een logisch gevolg van de EU als Superstaat. De Nederlandse verzorgingsstaat gaat eraan. Uitkeringen hier moeten omlaag!
    Dan niet zeuren daarover maar over de partijen die dat steunen en de EU die de bevolkingen niet willen in deze vorm.

    "Werknemers uit andere lidstaten moeten reeds na één dag werk aanspraak kunnen maken op een werkloosheidsuitkering in België. Dat standpunt heeft het Europees Parlement vandaag ingenomen in Straatsburg. Momenteel moeten deze werknemers minstens drie maanden in België aan de slag zijn geweest vooraleer ze recht hebben op een werkloosheidsuitkering.

    Ongelooflijk was de uitslag behoorlijk helder: 345 stemmen voor, 287 stemmen tegen en 24 onthoudingen. Het was dus niet eens heel nipt ofzo. Let wel, dit gaat dus niet alleen “om België,” maar om elk EU-land. Vanaf nu geldt, wat het Europees Parlement betreft (en dat gaat boven nationale parlementen), dat een buitenlander uit de EU die één dag in een ander EU land werkt meteen het recht op een uitkering verworven heeft.

    Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt dat terecht volstrekt “belachelijk:”

    Groet, Jonas

  2. [verwijderd] 11 december 2018 22:13
    quote:

    rene l schreef op 11 december 2018 08:17:

    [...]

    En wat dan asti.
    Ik zie het nut hiervan niet in en ben er bang voor dat ik alleen een enorme spierpijn zal krijgen van dit soort onnatuurlijke handelingen.
    Persoonlijk ben ik overigens tegen elke vorm van fysiek geweld.

    Met een glimlach bereik je zoveel meer!

    Doe je ogen maar eens open, je zag het gisteravond ook weer in het late nieuws.

    Een reportage over Congo dat in Donker-Afrika ligt.

    Het is gewoon een feit, angst heerst in dat land, de bevolking is daar van nature zeer gewelddadig en ze gedragen zich zeer agressief.
    Haal ze allemaal maar lekker naar ons land toe en je weet wat er gaat gebeuren.

    En zie ook wat er in Australie gebeurd, ze sluiten ze daar gewoon levenslang op ter bescherming van de normale bevolking.

    De regie zijn ze kwijt, te zot voor woorden.
    Het verdrag van Marracash zal op termijn de doodsteek voor ons zijn, het is niets anders dan een vrijbrief.

    Zelf heb ik er inmiddels wel voor gezorgd dat ik goed hang- en sluitwerk op de deuren en ramen heb zitten, binnenkomen kun je altijd, lastig wordt het wel.
    Gelukkig slaat onze hond direct aan als hij onraad ruikt.
    En daarnaast aan de achterkant een flink hoog hek waar je niet makkelijk overheen kunt klimmen, gewoon uit voorzorg.

    Eens zal het moment bij ons ook komen dat wij ons persoonlijk gaan bewapenen met een Kalashnikov, gewoon uit noodweer en omdat het niet anders kan.

    Bedank Rutte en zijn handlangers maar voor alles wat ze geflikt hebben.
    In hele korte tijd heeft hij het met zijn Eurofiele handlangers onder aanvoering van Merkel voor elkaar gekregen om de ontwrichting van Europa in rap tempo op de kaart te zetten.
    Bang voor burgeroorlog, bang voor inbrekers, bang voor spierpijn. Jij bent ook echt overal bang voor.

    Het nemen van veiligheidsmaatregelen in en rondom het huis is verstandig, maar je moet niet gaan denken dat je Tony Montana bent, Rene.
  3. forum rang 6 jonas 11 december 2018 22:35

    Durian "Ja, iedereen die zichzelf kan onderhouden moet zichzelf onderhouden en de rest mag zijn hand ophouden"

    Wat is dus het beste en zeker als je in de bijstand zit met allerlei toeslagen die je gaat verliezen bij werk? Dat is dus: JE VOORDOEN ALS DAT JE JEZELF NIET KAN ONDERHOUDEN. Kom je in het vak onbemiddelbaar. Dat andere welwillende 55 plussers die dat spel niet willen, maar werk genadeloos en respectloos achter de broek worden gezeten.

    Groet, Jonas
  4. forum rang 6 Chiddix 11 december 2018 22:47
    quote:

    josti5 schreef op 11 december 2018 20:10:

    Volgens een goed geinformeerde Duitser hier (jurist, beroepshalve uitstekende contacten met mensen die het kunnen weten) zijn er geen 600000, maar 800000 illegalen in Duitsland.
    Iedereen voelde zich uitgenodigd nadat Merkel riep, kom naar Duitsland. Dit is chaos maar ze ontving twee internationale prijzen voor haar doortastendheid. En nu komt ze erachter, dat er veel meegereisd zijn die niets met vluchteling te maken hebben. Zeg 50%. Die gaan normaal nooit meer weg en zullen onderhouden moeten worden door de Duitse belastingbetaler.
  5. forum rang 6 jonas 11 december 2018 23:27

    Tja Jerusalem moeten we naar kijken. Grote geest Femke Halsema kijk dan toch verder bij oplossing dronkenlappen op de Wallen. Gaat ze juist groepsreizen waar toch meer controle op is of mogelijk is verbieden of beboeten.

    Zij ziet de problemen van Amsterdam met brede visie. Zelfs Somalië haalt ze erbij.

    "De gemeentelijke ombudsman Arre Zuurmond zei deze zomer dat de Wallen, het Leidseplein en het Rembrandtplein ’s nachts veranderen in een „urban jungle”, waar „crimineel geld leidend is, en het gezag niet langer aanwezig”.

    Politie en handhavers kunnen de mensenmassa’s volgens de ombudsman niet meer aan, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden.

    Burgemeester Halsema deelt Zuurmonds zorgen, maar op diens stelling dat Amsterdam zucht onder een „handhavingscrisis”, reageerde ze geprikkeld. „Ik heb hem gebeld en gezegd dat hij misschien eens in Somalië moet gaan kijken”, zei ze in november tegen de gemeenteraad."

    Groet, Jonas
  6. forum rang 6 jonas 12 december 2018 00:13
    Leon de Winter weet het altijd raak te verwoorden. Een stukje uit zijn column in de Telegraaf morgen.

    "Eén zo’n issue is massamigratie. De verzorgingsstaat bestaat niet buiten de westers-protestantse natiestaten, ofwel: de religieus-culturele component van de verzorgingsstaat kan niet anders dan van cruciaal belang zijn. De verzorgingsstaten, zo menen de elites, moeten hun grenzen openen voor migranten die niet uit Europa komen. Verstoren deze migranten met hun eigen religieuze culturen de verzorgingsstaat, die een indrukwekkende functie is van de culturen van Noord-Europese volken? Kan de verzorgingsstaat overleven als hij ook een immigratiestaat moet zijn? De elites beweren dat dat kan (’Wir schaffen das’) maar weigeren de verwarrende gevolgen te benoemen die het onderlinge vertrouwen verstoren: chronische werkloosheid, hoge criminaliteitscijfers, religieuze achterlijkheid.

    En de energieproblematiek? Er zijn wetenschappers die anders over klimaatopwarming denken dan de elites, maar er is geen Haags debat geweest tussen deskundigen die het oneens zijn over de vraag of het klimaat door menselijk handelen momenteel sneller opwarmt. Gematigden en sceptici zijn niet gehoord door het parlement. Ze komen evenmin aan het woord in de media. En als dat wel gebeurt, worden ze weggezet als ’ontkenners’ – in de zin van Holocaust-ontkenners, dus genocidale klimaatmoordenaars.

    Sinds het begin van de parlementaire democratie in de negentiende eeuw heeft ’Klimaat’ nooit op de agenda’s van het parlement en van de regering gestaan. Dit onderwerp is groter dan enig ander onderwerp, op oorlog na, en bestaat pas sinds twee decennia; de keuzes die onze elites naar aanleiding hiervan maken hebben kolossale consequenties voor de energievoorziening, en dus voor de fundamenten van onze samenleving.

    In Den Haag en in Brussel spelen tegenwoordig thema’s die zo omvangrijk zijn dat ze het terrein van de politiek overstijgen. Maar het besluitvormingsproces is hetzelfde gebleven. Op basis van een stem die door de burgerbevolking één keer per vier jaar wordt uitgebracht, claimt een kleine elite het recht onze samenleving existentieel en voor altijd te veranderen. Zij wil er zich geen rekenschap van geven dat de gigantische omvang van de problematiek niet in balans is met die ene verkiezingenstem.

    Brussel kent processen die met opzet complex zijn en grotendeels onzichtbaar blijven. Het unificeren van Europa is vanaf het begin als een ’top-down’ project opgezet: de elites leiden hun volken naar een steeds hechtere vorm van samenleven die uiteindelijk moet leiden tot een heuse unie geleid vanuit een krachtig centrum. Daarvoor moeten de natiestaten, en alles wat daar cultureel bij hoort, zoals vaderlandsliefde, nationalisme, etnische en religieuze identiteit, worden afgezwakt. De betrokken volken wordt niet om goedkeuring gevraagd terwijl ze een unie in worden gerommeld.

    Net als migratie doet de zgn. energietransitie de samenleving op haar grondvesten schudden. Het gaat hier, zo beweren de elites, om apocalyptische problemen; als ze werkelijk zo kolossaal zijn, dienen burgers zich toch via bindende referenda te uiten over de noodzaak het weefsel van de samenleving tot in de kleinste vezels aan te passen?

    In Haagse achterkamers bespraken clubjes ongekozen belanghebbenden de energietransitie. Vele honderden miljarden moeten de opbouw van aardwarmte, zonne-energie en windmolens financieren. Opbrengst: in 2100 een opwarmingsreductie van 0,0003 Celsius (als de rekenmodellen correct de opwarming voorspellen, wat nog maar de vraag is).

    De elites hebben de grote thema’s van onze tijd geannexeerd en afgesloten voor wie het met hen oneens is (’racist’, ’islamofoob’, ’seksist’, ’fascist’, ’jodenhater’). Het zgn. ’populisme’ is hierop een directe reactie. Net als de Gele Hesjes. Net als Trump en de opkomst van de Alternative für Deutschland.

    De meeste media gedragen zich als staatspropaganda-organen aangezien hun journalisten dezelfde ideologische en culturele kosmos bewonen als de politieke elites. Dus kunnen politici, zonder daarvoor door de meeste media te worden gehekeld, in het Marrakesh Pact propaganda- en censuurmodellen voorstellen die tot voor kort alleen bij tirannieën voorkwamen. Zij dragen de machtige online-bedrijven op onwelgevallige berichten te censureren – dat doen zij gretig omdat hun bestuurders ook in die kosmos leven.

    Door migratie en energie-aanpassingen komen de westerse levenspatronen onder druk te staan, en dat beseffen veel Europeanen, van wie de meesten redelijk tevreden zijn met hun huidige bestaan. Talloze middengroepen, beter opgeleid en mede door internet beter geïnformeerd dan enige andere generatie in de menselijke geschiedenis, stellen vast dat zij pionnen zijn in een transnationaal, globalistisch schaakspel van intellectuele en politieke bovenlagen, vaak georganiseerd in ongrijpbare ngo’s, de stoottroepen van links, die werken met overheidssubsidies en donaties van net zo ongrijpbare miljardairs. De ’gewone man’ moet niet zeiken maar gedwee en vlees- en suikervrij de visionaire elites volgen wanneer ze optrekken naar het diversiteits-, gender-, klimaat-, migratie- en identiteitsparadijs.

    Dus wordt er ’tegen’ gestemd. Trekken Fransen gele hesjes aan. Gaan mensen zich te buiten aan gescheld en getier. Wordt Zwarte Piet een halszaak. Want ’de’ politiek heeft zich van hen afgekeerd.

    Ik ben benieuwd hoe lang dit doorgaat voordat de bom echt barst".

    Groet, Jonas

  7. forum rang 6 Chiddix 12 december 2018 07:42
    In Nederland verblijven naar schatting 75000 tot 185000 illegalen. Ze zijn aangewezen op vrienden, familie, opvangcentra en steuncomitees die hen van het meest nodige voorzien. Dit is een vorm van wetteloosheid op Nederlandse bodem die gedoogd wordt. Niets zo moeilijk is dan uitgeprocedeerden en illegalen uit te zetten. Ze vinden , dat ze het recht hebben om hier te zijn en onderhouden te worden.
  8. forum rang 6 Chiddix 12 december 2018 08:07
    Een aanslag op de kerstmarkt in Straatsburg. Eerder was het in Nantes en Berlijn.
    De achtergronden worden nooit besproken in de Westerse media. Men komt niet verder dan op de Journaals te zeggen bv het was een bekende(dader) van de politie en lopen andere kerstmarkten nu gevaar?
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 december 2018 08:25
    quote:

    Chiddix schreef op 12 december 2018 08:22:

    Voor achtergrondinformatie kun je terecht bij Trump of Steve Bannon over aanslagen op Europese bodem.
    Ja, die weten alles van schietpartijen.....!!

    Ze weten zelfs hoe je dat moet voorkomen: iedereen moet wapens op zak hebben zodat het publiek direct terug kan schieten.....!!!
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 december 2018 09:05
    quote:

    Chiddix schreef op 12 december 2018 08:57:

    Iedereen begrijpt, dat Westerse media de achtergronden verzwijgen van aanslagen op Europese bodem. De politiek correcte pers zou dan gaan vertellen, dat sommige leiders misslagen hebben gemaakt in hun beleid. En dat mag nooit gebeuren want we zijn een eenheid.
    Je zit weer grof te jokken.
    Alles wat te maken heeft met moslimterrorisme staat in de pers zodra het bekend is.
    Met een vrije pers zoals wij die hebben is het onmogelijk om moslimterrorisme weg te moffelen.

    Die dader uit Straatsburg is trouwens daar geboren.
  11. [verwijderd] 12 december 2018 09:16
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 12 december 2018 09:05:

    [...]
    Je zit weer grof te jokken.
    Alles wat te maken heeft met moslimterrorisme staat in de pers zodra het bekend is.
    Met een vrije pers zoals wij die hebben is het onmogelijk om moslimterrorisme weg te moffelen.

    Die dader uit Straatsburg is trouwens daar geboren.

    Als je Pinokkio was geweest had je nu een nieuw scherm moeten kopen!!
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 december 2018 09:30
    quote:

    jecebe schreef op 12 december 2018 09:26:

    [...]
    Hij heeft ook een echte franse naam.
    Maar maakt dat de zaak alleen niet nog erger?
    Ik heb een moslimnaam voorbij zien komen en het feit dat deze man
    een veroordeelde crimineel is.
    =============================================================
    De dader is een bekende van politie en justitie. Hij heeft zowel in Frankrijk als in Duitsland veroordelingen op zijn naam staan. Details over die zaken gaf de minister niet. "Er wordt vanuit gegaan dat hij alleen handelde." De Franse krant Le Figaro en persbureau Reuters melden op basis van bronnen binnen de politie dat de man Cherif Chekatt heet en 29 jaar is.
    'Fiche S'

    Eerder was al bekend geworden dat de man van de Franse autoriteiten het stempel 'Fiche S' had gekregen. Daarmee was hij aangemerkt als mogelijke bedreiging voor de staatsveiligheid. Personen met zo'n stempel worden extra goed in de gaten gehouden. Dat zijn er in heel Frankrijk meer dan 20.000.

    Franse media melden dat de man dinsdagochtend aangehouden had moeten worden, maar op dat moment niet thuis was. Ook zijn er berichten dat toen in zijn woning explosieven zijn gevonden. Die berichten zijn niet bevestigd.
  13. jecebe 12 december 2018 09:46
    quote:

    Chiddix schreef op 12 december 2018 09:30:

    Angela Merkel zegt in interviews tot op vandaag, dat ze vindt juist gehandeld te hebben in 2015. Ze is zich niet bewust iets fout gedaan te hebben.
    Gebruikelijk politiek antwoord.

    Over een paar jaar zal ze dan zeggen, tja met de kennis van nu..
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1668 1669 1670 1671 1672 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 875,20 +1,00%
EUR/USD 1,0657 +0,05%
FTSE 100 8.066,65 +0,53%
Germany40^ 18.048,80 +1,05%
Gold spot 2.303,34 -1,03%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+30,88%
PROSUS
+4,05%
ALLFUN...
+3,98%
JUST E...
+3,39%
Philip...
+2,56%

Dalers

RANDST...
-6,12%
Akzo N...
-5,02%
NSI
-3,67%
FASTNED
-1,77%
Arcelo...
-1,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links