Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ctac AEX:CTAC.NL, NL0000345577

  • 3,980 23 apr 2024 13:03
  • -0,080 (-1,97%) Dagrange 3,980 - 4,100
  • 5.775 Gem. (3M) 16,6K

CTAC ontwikkelingen 2018

157 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 effegenoeg 12 november 2018 13:35
    Ctac worstelt met juridisch geschil
    DEN BOSCH (AFN) - De leiding van Ctac worstelt met de afwikkeling van een juridisch geschil, dat de automatiseerder mogelijk opzadelt met een schadepost van 1,9 miljoen euro plus een nog te bepalen bedrag aan schadevergoeding. Dit bepaalde de rechter in een tussenvonnis. Ctac is het daar niet mee eens en kondigde aan sowieso in hoger beroep te zullen gaan tegen het eindvonnis dat begin volgend jaar volgt.

    De kwestie gaat over een eerder afgesloten contract uit 2016. De partijen, Ctac en de klant, beweren over en weer dat niet aan afspraken is voldaan. Ctac werd in het tussenvonnis gesommeerd 1,1 miljoen euro aan omzet uit de boeken te schrappen. Daarbovenop komt een vordering van 800.000 euro. Verder moet de rechter zich nog buigen over een schadebedrag.

    Het hoger beroep pakt mogelijk positiever uit voor Ctac, benadrukt financieel directeur Douwe van der Werf van Ctac. Volgens hem is in het tussenvonnis onvoldoende rekening gehouden met verplichtingen die de klant had naar Ctac.

    Volgens Van der Werf zijn er momenteel nog veel onzekerheden. Om die reden heeft Ctac ook nog geen voorziening genomen voor de kwestie, die zich door het nu al aangekondigde beroep nog maanden voort zal slepen.

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
  2. forum rang 6 fanaat 12 november 2018 20:11
    Een voorziening nemen voor een kwestie uit 2016 is onder deze omstandigheden meer dan gebruikelijk. Minder voorkomend is het laten oplopen van een vordering tot een bedrag van meer dan 1 miljoen. (werk dat niet of vermoedelijk niet zal worden betaald).In een goed geleide organisatie zou dit onmogelijk moeten zijn en zou er veel eerder aan de bel worden getrokken.
  3. forum rang 6 fanaat 27 december 2018 19:44
    De directie heeft beroep aangetekend tegen het vonnis. In eerste procedure verloren geeft de burger geen moed. De koers is ook ernstig gedaald. Ze zullen wel verlies nemen in 2018.De gevolgen van de koers zijn hopelijk nu al verdisconteerd. Kan men in 2019 opnieuw beginnen en de aandeelhouders goed nieuws doen toekomen.
  4. forum rang 8 Wilbar 4 januari 2019 14:09
    Nog wat oud nieuws uit december 2018 maar nog niet hier geplaatst.

    Ctac sponsort Bossche Basketbalvereniging New Heroes
    7 december 2018,

    Gisteren hebben Ctac en New Heroes een overeenkomst getekend waarmee Ctac het komend jaar een van de hoofdsponsors is van de Bossche Basketball club. New Heroes is 16-voudig landskampioen en gaat ook dit jaar op avontuur in Europa. Ambities te over, wat voor Ctac zeer herkenbaar is. De contacten tussen Ctac en New Heroes zijn al eerder gelegd, zij het in een andere context. We hechten een grote waarde aan de continue ontwikkeling en verbetering van soft skills en vaardigheden van onze medewerkers. Dit doen we onder andere door sinds dit jaar soft skills trainingen aan te bieden via een online portal van New Heroes. Zo is ook de samenwerking tot stand gekomen die gisterenavond is bekrachtigd.
    Hoe geven we invulling aan de sponsoring?
    Naast tenuesponsoring zal er ook branding zijn tijdens de thuiswedstrijden van New Heroes in de Maaspoort. Daarnaast zal er een nadrukkelijk invulling worden gegeven aan de arbeidsmarktcommunicatie van Ctac.
157 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links