Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming december 2018

10.063 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 504 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. TommyTP 7 december 2018 07:40
    Goed nieuws! Fyrazir zou de concurrent moeten worden bij acuut omdat Cynrize eenzelfde werkingsmechanisme heeft als Lanadumulab (bij doorbraak aanvallen). Dus de patient moet terugvallen op Fyrazir or Ruconest. Dan weet ik wel welk middel de voorkeur krijgt.

    Pharming zal steeds meer marktaandeel pakken bij acuut.

    Ik kijk lange termijn (nieuwe indicaties) maar dit bericht is met name voor de middellange termijn gunstig. Komende twee jaar geeft dit bericht nu meer kansen om de omzet stevig te laten groeien en de nieuwe pijplijn te financieren zonder emissie.
  2. [verwijderd] 7 december 2018 07:41
    quote:

    Wadloper schreef op 7 december 2018 07:36:

    'De studie werd uitgevoerd in het Berlijnse Charité Universitätsmedizin Berlin bij zeven patiënten met aanvallen. In de studie toonde Ruconest 100 procent werkzaamheid met de eerste (juiste) dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Het middel Cinryze van farmaceut Shire en Berinert van CSL Behring lieten ook goede resultaten zien.'

    7 patienten, waarbij Cinrize en Berinert ook goede resultaten lieten zien.
    Dus ?
    productie problemen.
  3. Berdientje 7 december 2018 07:41
    fdeling Dermatologie en Allergie aan de Charité Universitätsmedizin Berlijn, Berlijn, Duitsland. Het belangrijkste resultaat van het onderzoek was dat behandeling met recombinante therapie RUCONEST® en plasma-afgeleide C1-behandelingen significant minder her dosering vereist dan icatibant (Firazyr®) om HAE-aanvallen op te lossen.
    -------------------------

    Dt is toch wel positief te noemen.
  4. Wompie 7 december 2018 07:52
    Het is wederom een bevestiging dar Pharming met zijn Ruconest steeds steviger in het zadel komt te zitten. Stapje voor stapje komt Pharming er wel maar men moet geduld hebben. Ben heel benieuwd of de koers hier op reageert maar zou me niet verbazen als we einde van de dag geen substantieel hogere koers zien. Dus niet te snel gaan jubelen allemaal als we hoger starten. Fijne en vooral groene dag allemaal!
  5. forum rang 4 Wittman 7 december 2018 08:04
    quote:

    't zal maar gebeuren schreef op 7 december 2018 07:31:

    Berlijnse studie.
    (ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft gunstige conclusie bekend gemaakt met een vergelijkende studie met Ruconest en andere therapieën tegen acute erfelijk angio-oedeem-aanvallen. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend.
    Het belangrijkste resultaat van de studie, die in Berlijn door het Charité Universitätsmedizin werd uitgevoerd, was dat de behandeling met recombinante therapie Ruconest en met plasma-afgeleide C1-middelen significant minder herdosering vereist dan icatibant, om acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem te stoppen, aldus Pharming.
    In de studie toonde Ruconest 100 procent werkzaamheid met de eerste -juiste- dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Cinryze en Berinert lieten ook goede resultaten zien.
    Het belangrijkste verschil werd volgens Pharming echter aangetoond bij patiënten die Firazyr als hun initiële therapie hadden gekozen. Deze patiënten registreerden meer herdoseringen dan uit gecontroleerde klinische studies naar voren is gekomen.
    Pharming sloot donderdag op een donkerrood Damrak 4,5 procent lager op 0,76 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
    Copyright ABM Financial News. All rights reserved
    (END) Dow Jones Newswires
    December 07, 2018 01:22 ET (06:22 GMT)
    © 2018 ABM Financial News. All rights reserved.

    AAND PHARMING GROUP @ EUR 0.01
    NL0010391025
    Knallen met die hap!
  6. [verwijderd] 7 december 2018 08:30
    quote:

    SijmendeVries schreef op 7 december 2018 07:00:

    Goedemorgen Pharming-volgers,

    Bijgaand de tekst en de pdf van het persbericht dat we zonet hebben verzonden mbt de gunstige uitkomsten van de head-to-head studie in Berlijn met onder andere Ruconest en Firazyr.

    Met vriendelijke groet,

    dr Sijmen de Vries, CEO Pharming Group N.V.
    -----------------------------------------------------------------------
    Pharming maakt gunstige conclusie bekend van vergelijkende studie met verschillende therapieën tegen acute erfelijk angio-oedeem-aanvallen

    Behandeling met recombinante therapie RUCONEST® en met van bloedplasma afgeleide C1-middelen vereisen aanzienlijk minder herbehandelingen dan icatibant (Firazyr®) voor het stoppen van aanvallen

    Leiden, [7 december] 2018: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt de presentatie bekend van de resultaten van een door onderzoekers geïnitieerde vergelijkende studie van therapieën tegen acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem ("HAE”). De studie onderzocht en vergeleek herdoseringen voor humane C1-esteraseremmer in recombinante vorm (Ruconest®) en uit plasma verkregen vormen (Berinert®, Cinryze®) met icatibant (Firazyr®) bij zeven patiënten met HAE-aanvallen. In totaal werden 69 aanvallen geregistreerd. Het onderzoek werd geleid door prof.dr. Marcus Magerl van de afdeling Dermatologie en Allergie van het Berlijnse Charité Universitätsmedizin Berlin. Het belangrijkste resultaat van de studie was dat behandeling met recombinante therapie RUCONEST® en met plasma-afgeleide C1-middelen significant minder herdosering vereist dan icatibant (Firazyr®) om HAE-aanvallen te stoppen.

    Er vonden in totaal 69 aanvallen plaats bij alle zeven patiënten. In deze zogeheten ‘real world’-studie konden de patiënten zelf het middel voor de behandeling van hun aanval kiezen. Om de aanval te stoppen moesten sommige patiënten na de eerste toediening zichzelf nog eens behandelen met een tweede dosis of daarna nog vaker. De keuze van het daaropvolgende middel voor herbehandeling werd ook door de patiënt bepaald. De meerderheid van de aanvallen werd geclassificeerd als mild (67%), 27% als matig en 6% als ernstig.

    Patiënten behandelden aanvankelijk hun aanval met Berinert® (vijf aanvallen) of Cinryze® (17 aanvallen), beide plasma-afgeleide C1-esterase-remmers ("pdC1INH"), of Firazyr® (25 aanvallen) (icatibant, een bradykinine-remmer, "Icatibant"), of Pharming's RUCONEST® (20 aanvallen), een recombinante humane C1-esteraseremmer ("rhC1INH").

    Resultaten
    In de studie toonde RUCONEST® 100% werkzaamheid met de eerste (juiste) dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Cinryze® en Berinert® lieten ook goede resultaten zien.

    Het belangrijkste verschil werd echter aangetoond bij dié patiënten die Firazyr® als hun initiële therapie hadden gekozen. Deze patiënten registreerden meer herdoseringen dan uit gecontroleerde klinische studies naar voren is gekomen.

    Van de 25 aanvallen die met Firazyr® werden behandeld als eerstelijnsbehandeling, faalden er 11 (44%) bij de eerste dosis. In acht van die elf mislukte gevallen (72%) nam de patiënt een tweede dosis Firazyr® om te proberen de aanval te stoppen. In de andere drie gevallen namen de patiënten een C1-esteraseremmer (twee Berinert® en een RUCONEST®).

    Alle patiënten die een C1-esteraseremmer namen meldden dat de aanval was verdwenen, terwijl in nog eens vijf van de acht Firazyr®-behandelingen patiënten een derde medicatiedosis moesten nemen om de aanval te stoppen. Waar ofwel Ruconest® (twee) of Berinert® (één) werd gebruikt als derde behandeling, werd de aanval alsnog opgelost, terwijl één op de twee aanvallen die opnieuw werden behandeld met Firazyr® een vierde dosis Firazyr® nodig had om de aanval te kunnen beëindigen.

    Verdere gegevens over de redenen voor de selectie van geneesmiddelen en subjectieve observaties van de prestaties van de medicijnen bij elke aanval worden geanalyseerd en de volledige resultaten van het onderzoek zullen te zijner tijd door de onderzoekers worden gepubliceerd.

    Dr Bruno Giannetti, Chief Operations Officer van Pharming, zegt:

    "Dit was een door onafhankelijke onderzoekers goed geleide vergelijkende studie onder echte dagelijkse omstandigheden, die een duidelijke indicatie geeft ter bevestiging van meldingen van patiënten: adequate doses C1-esteraseremmer vormen een uitstekende therapie voor het minimaliseren en stoppen van een acute HAE-aanvallen. Het bevestigt ook dat opnieuw doseren met icatibant vaak nodig is om een aanval met succes te behandelen. In feite toont dit onderzoek faalpercentages voor behandeling met icatibant van 44% voor de eerste dosis en 62% voor de tweede dosis, waarbij één van de patiënten vier doses moest nemen om één aanval te stoppen."

    Geachte heer de Vries,

    Wat een prachtig nieuws, hartelijk dank.
    Ik denk dat velen onder ons op het forum heel blij wakker zijn geworden vanochtend.

    Er zijn er hier ook een paar die uw bedrijf niks vinden maar wel hele dagen het forum volkalken met hun gedachtenspinsels, zij zijn vast met hoofdpijn wakker geworden toen ze uw PB lazen.....Zij zullen straks absoluut in dit bericht weer iets vinden dat toch 'weer niet zo goed is als het lijkt'..... Geen nood,iedere belegger ziet nogmaals dat uw bedrijf fantastisch werk levert, goede resultaten en een mooie kaspositie van 72 mil maken het af.

    En nu de koers nog! Anyway, keep up the good work.

    Vriendelijke groet,
    Mondriaan
10.063 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 504 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links