Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bloedrode beursdag op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ger 02490 4 december 2018 22:58
    quote:

    doemaar schreef op 4 december 2018 22:43:

    Een paar dagen geleden kreeg de tech op zn falie en nou weer de banken (met wat pech morgen ING onder 10 euro), wie volgt. Nou het is duidelijk dat de handelaren wat omzet willen genereren. Mijn advies is gewoon stil blijven zitten, 't wordt vanzelf weer rustig.
    Inderdaad. Rust keert wel weer terug. Technische analisten weten het nu helemaal niet meer....behalve Bas. Die slaapt vannacht slecht, kan niet wachten om morgen zijn gelijk te halen.Let maar eens op en lees zijn analyse. Heel snel daken we nu onder de 500 terwijl Royce gisteren al weer sprak over 574 en hoger. 2 analisten die met een liniaaltje werken, en waarvan je mag verwachten dat ze dezelfde opleiding hebben gehad. Als je hiervoor moet studeren trouwen.....maar daar twijfelt werkelijk bijna iedereen aan. Maar een van die twee krijgt gelijk, en dan claimen ze kun voorspelling. Altijd leuk om te lezen. Je blijft lachen terwijl het te droevig voor woorden is. En ze worden er nog voor betaald ook. Door zichzelf noemende grootbanken als ING. Ongelooflijk maar waar.
  2. antiflow 4 december 2018 23:06
    quote:

    Jestbread schreef op 4 december 2018 22:27:

    Opeens is het weer de rente die ons het rood laat zien. Ergens is het zo lachwekkend wat er dag in dag uit wordt verzonnen om ons vooral heel bang te maken.
    Klopt het is best triest dat er zo met het kapitaal van het bedrijfsleven wordt omgegaan.
    Net alsof een kleuterklas het fort bewaakt.
    Ik blijf me erover verbazen dat dit beroepsgokken eigenlijk niet aan banden wordt gelegd.
  3. forum rang 7 jan de vakman 4 december 2018 23:21
    Aanleiding tot dit hele doemverhaal is dat er een verschil is tussen de uitleg van trump en de chinezen,over hun topontmoeting.
    Iedereen weet toch allang dat trump de winst altijd zijn eigen zak in praat,dat deed hij bij mexico en canada ook en nu weer,dit doet niets af,van de mijns inziens oprechte intensies,om tot betere betrekkingen te komen,ik geloof dat ze dat van beiden kanten willen en daar ook serieus verder aan gaan werken,moeten we ons nu op zo'n domme wijze blind gaan staren op het feit,dat hij nu eenmaal graag de show steelt,kom beursje,reageer eens wat volwassener!!
  4. doemaar 4 december 2018 23:43
    Trump creeert (in dit geval met de Chinezen) een conflict en als dat opgelost wordt omdat beide partijen water bij de wijn doen en de situatie is voor de USA daardoor beter dan daarvoor, dan doet hij het toch goed (zakelijk gezien)?? Dat het de aandelenbelegger daardoor dun door de broek loopt maakt hem toch niets uit? Hij weet wel dat het weer goed komt en dat de beurs daarna weer stabiliseert. Het enige waar hij bij dit spelletje voor moet oppassen is dat hij niet zijn hand overspeelt en de zaak nog veel erger wordt. De chinezen hebben een deel van de US-staatsschuld gefinancierd door de aankoop van US-obligaties (voor meer dan 1300 miljard). Als ze hun investeringen terugtrekken en dat naar de beurs brengen dan zul je eens wat beleven.
  5. Stock Exchange Monkey 5 december 2018 00:36
    quote:

    doemaar schreef op 4 december 2018 22:43:

    Een paar dagen geleden kreeg de tech op zn falie en nou weer de banken (met wat pech morgen ING onder 10 euro), wie volgt. Nou het is duidelijk dat de handelaren wat omzet willen genereren. Mijn advies is gewoon stil blijven zitten, 't wordt vanzelf weer rustig.
    [/quote]

    [quote alias=doemaar id=11266425 date=201812021436]
    Die opluchtingsrally zou zeker gekomen zijn als het nieuws gedurende de beurs naar buiten was gekomen, maar nu we er twee dagen over kunnen denken en beseffen dat het niet veel voorstelt verwacht ik dat een eventuele stijging niet groot zal zijn en we al gauw overgaan tot de orde van de dag. En op maandag is dat heel vaak; dalen.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links