Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Celyad BRU:CYAD.BL, BE0974260896

  • 0,340 19 apr 2024 17:38
  • +0,014 (+4,14%) Dagrange 0,310 - 0,340
  • 15.243 Gem. (3M) 25,1K

CELYAD 2018 Nieuws

1.358 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. The_Culture 1 december 2018 12:07
    quote:

    Kendu schreef op 1 december 2018 10:12:

    Bonzai, ONO is ook al actief in kanker onderzoek bezig met vele andere developers zoals o.a. Brystol Myers. Onderstaand een link naar een van de successen. Verder ook een overzicht in de volgende link met wie ze allemaal samenwerken. Dus change of strategy zou best wel kunnen, ik ga er niet te veel achter zoeken alleszins.

    www.reuters.com/article/us-japan-stoc...

    www.ono.co.jp/eng/alliances/partners....

    Het is ook celyad dat een atypisch CAR-T platvorm gebruikt. Waarschijnlijk werkt ONO eerder naar synergiën in dat hele proces.
  2. The_Culture 1 december 2018 17:29
    Het is gewoon afwachten op wat er gezegd wordt op de ASH conferentie. Maandag is de laatste voordracht van Celyad. Er is vooraf gecommuniceerd dat op deze conferentie een update komt van CYAD-01 aangaande de progressie (of niet) vanaf juli tot nu. Vingers kruisen, schietgebedjes doen of hoefijzers achter u gooien, wat maar past.
  3. Bonzai1 2 december 2018 18:09
    quote:

    Kendu schreef op 2 december 2018 13:55:

    90 dagen rust tussen US en China en ze gaan de gesprekken weer aanknopen met elkaar inzake die handelsoorlog. Dit gaat de beurzen ademruimte geven en komt het sentiment ten goede. Vergeet niet dat macro economisch een zeer belangrijke factor is!
    Hmmm ... ja, inderdaad. Maar dat verandert niets aan een aandeel dat of slecht nieuws brengt, of de verwachtingen naar heeeeeel goed nieuws niet waarmaakt. Met alle respect, maar ik blijf nu toch heel even realistisch en bij de zaak, los van het algemene sentiment. Want hoe je het draait of keert, dit is/was een heel belangrijk moment waar vele aandeelhouders naartoe leefden. En ik weet niet hoe het voor jou zit, maar ik voel me sinds dat laatste bericht niet bepaald prettig bij de situatie. Je mag toch de stem van je gezonde verstand niet blokken, of ben ik nu de enige die hier stront aan de knikker voelt?!?
  4. Bonzai1 2 december 2018 18:12
    Ps: ik hoop uiteraard dat ik me vergis, maar ik heb het gevoel dat ik mezelf blaasjes wijsmaak door de inhoud van dat laatste persbericht te ontkennen of op te fleuren. Haal het begin van Fase 1 weg en je hebt toch ontegensprekelijk nieuws waar elke aandeelhouder zich vragen bij stelt of zorgen om maakt?
  5. [verwijderd] 2 december 2018 19:48
    Tja, zelf ga ik kijken wat de maandagochtend gaat brengen. Bij een dalende koers ga ik ze van de hand doen en inruilen voor een vers portie Galapagos. Heb geen lekker gevoel bij de Ono verandering. Kan best een strategisch wijziging zijn, maar ik zie niet in waarom. Tegelijkertijd kan ik niet in de plannen van Ono kijken. Het wordt voor mij dus een gevoelsmatige beslissing. We gaan het zien! Sorry Bonzai
  6. [verwijderd] 2 december 2018 20:20
    In mijn ogen kan de deal maar om drie redenen afgesprongen zijn: verandering strategische koers ONO, safety issues of eerste resultaten die een lack of efficacy aantonen. Vermits het om CYAD-101 gaat en deze fase nog maar net gestart is zou het me sterk lijken mocht er nu al een safety issue opgedoken zijn tenzij er iets met een muis gebeurd is, dan zou het wel heel snel aan de oren van ONO gekomen zijn. Ik wil maar zeggen, het tijdsbestek is te kort daarvoor. Tevens moest ONO voor 1 November de optie lichten waar ze volgens mij wel ruimschoots de tijd voor hebben gehad. Om eerlijk te zijn, dit is geen goede zaak te noemen dat ONO zich terug trekt uit de deal maar ik neem aan dat het niet om de tweede noch de derde reden zal zijn. Het is gezond dat je je deze vragen stelt en iemand die met beleggen bezig is moet ook kritisch zijn. Morgen de volgende conferentie in San Diego, ze gaan daar niet heen om slecht nieuws te melden op het wereldtoneel. Ik moet wel zeggen als je je onzeker voelt in je investering is het tijd om uit te stappen. Ik kijk het nog even aan alleszins en hopelijk niet met lede ogen. Succes allen
  7. Bonzai1 3 december 2018 08:40
    Wat mij stoort in heel die Onoaffaire zijn berichten die ik vb lees in de marge van soortgelijke stopzettingen door vb Jansen, waar Geron een regelrechte afstraffing krijgt door het laten verlopen van een licentie. Wat is het gigantische verschil met Celyad en Ono? Voorlopig kan ik er alleen maar het negatieve van inzien en ik vrees dat de markt, ondanks hoop en zogenaamde verwachting naar de resultaten van vannacht, hetzelfde gaat beseffen nadat de verdoezelende sluier van de start van een fase 1 onderzoek weggewaaid is (bron: cnbc):

    Shares of biotech firm Geron fall 70% after Johnson & Johnson ends collaboration
    The two firms had worked together on a cancer drug since 2014.
    J&J's Janssen Biotech unit attributed the decision to a "strategic portfolio evaluation and prioritization of assets."
    Robert Ferris | @RobertoFerris
    Published 8:20 AM ET Thu, 27 Sept 2018 Updated 1:46 PM ET Thu, 27 Sept 2018
    CNBC.com

    AlexRaths | Getty Images
    Shares of biotech firm Geron crashed nearly 70 percent in premarket trading Thursday after Johnson & Johnson's Janssen Biotech unit said it will end a partnership with the firm on the cancer drug imetelstat.

    "The decision not to continue the collaboration is the result of a strategic portfolio evaluation and prioritization of assets within the robust Janssen portfolio," Janssen said in a press release. "Janssen will work with Geron to transition the imetelstat program back to the company."

    It added that patients currently in trials will "continue to be supported through the respective trial protocols, including treatment and follow-up."

    The two companies had begun collaborating on the drug in late 2014.

    Shares of Geron were trading at around $2.30 before the market opened Thursday morning.

  8. Bonzai1 3 december 2018 08:55
    Op Boursorama stelt men zich ook de vraag of Argen-x en zijn deal met Janssen niet een opdoffer is voor Celyad op het vlak van leukemieonderzoek. Ze vragen zich af of Argen-x bij deze niet een soort onzichtbare strijd heeft gewonnen tijdens het ASH met alle gevolgen vandien: Ono eruit bij Celyad en Janssen (Johnson & Johnson) erin bij Argen-x. Is er een correlatie te maken? Iemand?
  9. Bonzai1 3 december 2018 09:11
    quote:

    zimba snoes schreef op 3 december 2018 08:58:

    In uw plaats zou ik stoppen met paniek te zaaien
    In mijn plaats wil ik vooral mijn gezonde verstand blijven bewaren en mezelf achteraf niet voor de kop stoten dat ik verblind was door ijdele hoop of hebzucht. Het is nu dat ik nog te weten kan komen hoe andere aandeelhouders erover denken, na vannacht is dat te laat. Ik kan best begrijpen dat dat soort kritische vragen niet 'aangenaam' zijn, maar ik kan toch moeilijk negeren dat er signalen zijn die me zorgen baren? Ik wil enkel te weten komen hoe anderen erover denken of dat ik de enige ben die dan 'imaginaire spoken' zie. Begrijpelijk niet?
1.358 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links