Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1657 1658 1659 1660 1661 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 haas 30 november 2018 09:21
    Dit weekend is de G20 in Argentinië.
    In de G20 onder meer Turkije en Saoedi Arabië. Dat kan dus nog interessant gaan worden.

    Samen omvatten de G20 90% van de bevolking, maar pertinent geen vertegenwoordigers uit Afrika.resp uit vluchtlanden

    In een land als Nigeria wonen wel veel mensen, maar de economie is klein.
  2. forum rang 4 roloff 30 november 2018 09:54
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 30 november 2018 04:27:

    [...]
    Dat meen je niet, beste Roloff. Volgens mij wilde je gaan rentenieren in de Algarve, volgens jouw eigen zeggen ook.
    Verder eens.

    .....

    @Beperktedijkbewaking, hallo Han,

    Helaas is het wel waar. Anderzijds hebben we nu wel een heel leuk leven in de Algarve, dat we anders niet hadden gehad.

    Nancy zegt nu, ik kan die moskee wel ´dankbaar´ zijn. We hebben van iets negatiefs, iets positiefs gemaakt.

    De reden om weg te gaan was de islamisering van Nederland, maar ik wilde op het ASML forum niet over politiek praten. Het verdeelt het hele land. Erg jammer.

    De druppel die de emmer deed overlopen was dat geschil met die moskee in Leiden. De timing (dat toeval) kwam op zich perfect uit, want ik had mijn laatste werkdag op 26 februari 2016 en op 1 april 2016 kreeg Nancy de brief inzake ´verhoor´ op het politiebureau in Leiden.

    Rentenieren zag ik eerder als deels overwinteren in het buitenland, nu werd het definitieve emigratie. Daar zou ik - zouden we - anders nooit aan gedacht hebben!

    Iets negatiefs hebben we nu voor ons zelf omgedraaid in iets positiefs. We genieten echt iedere dag van Portugal. Op dit moment trouwens een paar dagen in Nederland om met Nancy haar zoon, schoondochter en kleinkinderen sinterklaas te vieren. Maandag a.s. weer met Transavia naar Faro.

    Wat betreft je andere opmerking, ik zit nu steeds vol in ASML hoor en volg het forum dagelijks. Wat een bedrijf!! Heb je laatste post daar ook vanmorgen gelezen, haast een ode. Maar prima verwoord.

    Nu er vandoor, 3 bezoekjes afleggen vandaag. Het is allemaal in een periode van 5 dagen gepropt. Dat heb je met emigranten, ha, ha.

    Groeten, ook van Nancy!

    Roloff
  3. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 30 november 2018 12:25
    quote:

    roloff schreef op 30 november 2018 09:54:

    [...]
    De reden om weg te gaan was de islamisering van Nederland, maar ik wilde op het ASML forum niet over politiek praten. Het verdeelt het hele land. Erg jammer.

    De druppel die de emmer deed overlopen was dat geschil met die moskee in Leiden. De timing (dat toeval) kwam op zich perfect uit, want ik had mijn laatste werkdag op 26 februari 2016 en op 1 april 2016 kreeg Nancy de brief inzake ´verhoor´ op het politiebureau in Leiden.
    ...
    Verhoor op politiebureau?
    Misschien is het te privé, maar anders: licht toe, indien mogelijk.

  4. forum rang 10 rationeel 30 november 2018 15:14
    J van Wezer

    Die zekerheden die Rutte wil bedingen, waarom moeten die in een inlegvel? Mogen ze niet in de verdragstekst? Een ínlegvel !! Kan het nog onnozeler? Een tenenkrommend voorstel. Ik hoor het bulderend gelach in de regeringskantoren van een aantal Arabische en Afrikaanse landen. Hun onderdanen zetten de koffers al klaar.

    Zulke garanties zijn het papier niet waard waarop ze geschreven staan. En: met of zonder garanties, de hele teneur van de verklaring bevalt niet. Die is eenzijdig gericht op de belangen van de would-be migranten, aan de belangen van de Europese samenlevingen wordt lippendienst bewezen waar de hypocrisie vanaf druipt.
    En dan die bemoeizuchtige, drammerige eis dat de overheden moeten zorgen voor positieve berichtgeving over migratie in de media en op de scholen. Op de scholen! Staatspropaganda in de media, indoctrinatie op scholen. De laatste keer dat dat van staatswege in Nederland geprobeerd werd was voor 1945. Dát alleen al zou iedere rechtgeaarde democraat in dit land klaarwakker moeten maken. Uit dit document stijgt een onverdraaglijke stank op. Maar bijna 60 jaar nationaalsocialisme en “reëel existerend socialisme”, van 1933 tot 1990, hebben die klunzen in Den Haag niets geleerd. Heel Nederland moet zeggen “tot hier en niet verder”. Nú stoppen.

    www.elsevierweekblad.nl/stelling/acht...
  5. forum rang 10 rationeel 30 november 2018 15:33
    www.youtube.com/watch?v=lPKByjP-ldM

    Salafisme in Nederland: hoe denken moslims erover? | De Nieuwe Maan

    Filmpje in de uitzending van Salafistische prediker, die zegt dat een vrouw een ...gekochte slavin ...is, waar je alles mee mag doen. En een vrouw besnijden is aanbevolen want dat geeft minder lust.

    Echt niet te geloven dat dit gewoon in NEDERLAND wordt toegestaan.

    Bekijk ook de ingezonden reaguursels.

  6. forum rang 4 roloff 30 november 2018 17:05
    quote:

    roloff schreef op 26 november 2018 18:45:

    De reden dat wij nou inmiddels al 2 jaar in Portugal wonen is dat mijn vriendin (destijds woonachtig in Alkmaar) een probleem had met een moskee in Leiden. Iets op facebook gezegd dat de moskee niet leuk vond. Naar politiebureau in Leiden, raadsman - op eigen kosten, wordt niet vergoed - meegenomen en verhoor gehad. Van te voren vroeg ze waar het over ging, wat haar ten laste werd gelegd. Politie wilde dat niet zeggen, ze zou dat vanzelf wel horen tijdens het verhoor (ze zouden anders ´hun zaak verzwakken´, aldus de dame van de politie). De gekste vragen werden gesteld. Of ze lid was van een actiegroep (is ze niet), wat voor inkomen ze had (ze heeft gewoon AOW), wat doet je partner (ik dus), wat ik verdiende, etc. Allemaal vragen die niet relevant waren.

    Zeer vreemde ervaring om dit in je eigen land mee te maken. Was de druppel om een paar maanden later te emigreren en iets in de Algarve te kopen. Van dat verhoor heeft ze trouwens nooit meer wat vernomen (is 2.5 jaar geleden). Ze zijn trouwens ook geen zaak tegen haar gestart maar er was ook niets om een zaak te starten.
    @Beperktedijkbewaking,

    Wellicht had je dit gemist. groet, Roloff
  7. forum rang 10 rationeel 30 november 2018 17:30
    Mailtje van BAUDET:)

    Waarschijnlijk hoorde u het al: de regering maakte vanmiddag bekend het Marrakesh immigratiepact op 10 december gewoon te willen tekenen. Ondanks de massale protesten er tegen. Ondanks de dramatische gevolgen voor Nederland.

    Het kan Rutte gewoon helemaal niets schelen. Ik ben niet kwaad. Ik ben woest!

    Help ons om samen Nederland in beweging te krijgen.

    We hebben nog één kans om het dramatische Marrakesh Immigratiepact te stoppen.

    Die kans is er op dinsdag 4 december bij het debat erover in de Tweede Kamer. Hoe méér handtekeningen we dan hebben verzameld, hoe sterker we staan. En hoe groter de kans dat VVD en CDA gaan bewegen.

    Spoor daarom iedereen in uw omgeving aan om de petitie te ondertekenen. Laten we massaal in actie komen om tegen te houden dat onze grenzen nóg verder open gaan en de ongecontroleerde immigratie nóg verder toeneemt.

    Daarom wil ik u vragen om de petitie door te sturen naar uw vrienden, kennissen, collega’s, buren en familieleden. Deel de petitie via social media, whatsapp of email!
  8. Cézan 1 december 2018 08:40
    quote:

    haas schreef op 30 november 2018 09:21:

    Dit weekend is de G20 in Argentinië.
    In de G20 onder meer Turkije en Saoedi Arabië. Dat kan dus nog interessant gaan worden.

    Samen omvatten de G20 90% van de bevolking, maar pertinent geen vertegenwoordigers uit Afrika.resp uit vluchtlanden

    In een land als Nigeria wonen wel veel mensen, maar de economie is klein.
    Ik zie wel onze vriend Erdogan op de foto maar die scary freak uit SA niet of hij heeft een gewoon pak aan. Zag hem wel op tv als 1 vd genodigde gasten in BA bij één vandaag.
    Maxima zal het wel over haar microkredieten hebben. Is er wel eens een verslag over gepubliceerd? Op zich natuurlijk een nobel streven, maar het gaat uiteindelijk om de harde cijfers. Snijdt het hout?

    In ieder geval staan op de foto DE hoogwaardigheidsbekleders die komende jaren de decisionmakers zullen uithangen.
    KIM uit Nrd-Korea zou er ook op moeten staan.;) Op de foto dan.
    Trump, benieuwd idd wat hij te melden heeft aan zijn collega Xii. IMO voorlopige het enige daar wat telt. OK ook wel de vluchtelingen/migranten problematiek.
    Komt men er volgens mj nooit echt uit.

    Weten we Maandag wel op de beurs..up of down.

    Meer op
    www.ad.nl/binnenland/maxima-krijgt-er...

    En vwb het Marrakesh verdrag, weet alleen dat men in NL het uiteindelijk niet eens is over de inhoud ervan. Een addendum (aanhangsel) toegevoegd moet worden. Zal een heikel punt worden.
  9. forum rang 7 rene l 1 december 2018 09:10
    quote:

    Cézan schreef op 1 december 2018 08:40:

    [...]

    Ik zie wel onze vriend Erdogan op de foto maar die scary freak uit SA niet of hij heeft een gewoon pak aan. Zag hem wel op tv als 1 vd genodigde gasten in BA bij één vandaag.

    Volgens mij staat hij helemaal rechts halverwege de trap.

    Signalement, zwarte baard, lang, en een theedoek om het hoofd.

    Hij had gisteravond nog een onderonsje met Putin.
  10. forum rang 10 rationeel 1 december 2018 11:42
    Het wordt Marrakesh of Marracrash

    Een compromis zou het beste scenario zijn voor de premier. Zo slaat hij twee vliegen in één klap: ons land kan naar Marrakesh en hij redt zijn regering en zijn vel. Een mogelijkheid is dat hij erin slaagt met landen als Frankrijk,>>> Nederland <<< en Duitsland een stemverklaring af te spreken - zeg maar een bijlage - waarin duidelijk wordt gemaakt dat het VN-migratiepact geen impact heeft op het asiel- en migratiebeleid van de individuele lidstaten.

    Maar het is twijfelachtig of de N-VA dat aanvaardt. De partij is van mening dat het pact helemaal niet goedgekeurd kan worden. ‘Een inlegkruisje bij het pact zal niet helpen’, klinkt het bij de N-VA.

    www.tijd.be/politiek-economie/belgie-...
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1657 1658 1659 1660 1661 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0707 +0,04%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.322,96 +0,04%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links