Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Veel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Kritische meekijker 27 november 2018 09:10
    quote:

    Wistikhetmaar schreef op 27 november 2018 08:41:

    Duim voor een deal..............wat een kwaliteit.....jullie moeten toch ook wel weten dat er dit weekend geen deal komt alleen maar het zeggen dat er een deal komt is genoeg. Verwacht van IEX toch wel een beetje niveau maar dit is tenenkrommend verslag.
    Man, man, man, man, man, man.......ga lekker door met je leven of pak een touw!
  2. Bonost 27 november 2018 12:04
    Het zal mij i.i.g. verrassen als er een deal uit dat gesprek komt. Trump dreigt niet voor niets met extra tarieven. Uit het verleden weten wij dat er dan weinig voortgang in de onderhandelingen zijn en dat een deal nog ver weg is. En aangezien hij slecht kan luisteren is mijn verwachting dat er ook geen deal komt. Ik zit trouwens nog steeds te wachten op Europa. Wanneer gaan zij de plaats innemen van Amerika bij China en grote deals met hen sluiten?
  3. forum rang 7 ffff 27 november 2018 15:19
    Bonost,

    China wil best deals sluiten, maar het probleem ligt juist bij de diverse Europese regeringen die doodsbenauwd zijn dat China veel te veel invloed krijgt bij Europese bedrijven. Het is soms beschamend om te lezen waarvan metn China allemaal niet verdenkt, maar..... daartegenover staan dan weer aanwijzingen dat ze wel degelijk hele sectoren willen beheersen. Denk aan haven in Rotterdam, denk aan vliegverkeer en treinvervoer via de nieuwe marco Polo route en vooral de inmenging in electriciteitsvoorziening in bijv. België. Maar ook de Duitsers houden, zelfs regelmatig de boot af…

    Peter
  4. Snuggerst 27 november 2018 16:14
    Ja, veel. Veel onzin…Maargoed, beurswaarde is voor beide bedrijven op hetzelfde moment getopt, ondanks dat de éen op enig moment de ander ging inhalen. De aandeeltjes wilden bijna gelijktijdig niet meer… Maargoed dan heb je als Apple wel iets neergezet, grootste beurswaarde ooit, kan in de annalen van het bedrijf..
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links