Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'ING Oost-Indisch doof voor witwaskritiek'

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nuchtertransparant 21 november 2018 20:18
    Paul Tang...... vol gevreten palingvel. Zo'n pieper die z'n hele leven lang nog niet gewerkt heeft in het bedrijfsleven. Salonsocialist en beroepspoliticus. Hou toch op man. Echt. Een Pvda'er met een rode stropdas en in pak. Die moet je al helemaal niet vertrouwen. Ik dacht we gooien er wat lekkere waardeoordelen overheen. Moet gewoon weer kunnen en mogen in dit tijdperk van #MeToo, Fake News en 100 miljoen op verzoek van Rihanna. Anyhow, van de zijlijn roepen en blijven toeteren. Zum kotsen.
  2. forum rang 5 Hoppschwiiz 21 november 2018 21:38
    Als de politiek, maar ook De Nederlandsche Bank nu eindelijk eens wakker wordt. Nederland is zo langzamerhand drugs producerend, verhandelend en doorvoerend land nummer 1 in Europa. Waarschijnlijk een miljarden business. Die sector wil in elk geval een deel wit kunnen besteden. Daar heb je onder andere banken voor nodig. Probleem? Nee hoor. Je koopt iedere bankmedewerker die je nodig hebt. Sprookje? Kijk maar eens hoe het in Zuid Amerika gaat. Daar weet de Rabobank alles van. Te voorkomen? Bijna niet, vrees ik
  3. Twinkeling 22 november 2018 00:22
    quote:

    havik of duif schreef op 21 november 2018 21:55:

    Weinig nuance in de commentaren.
    Hoeveel verwacht je met een diplomatiek antwoord van een gozer die er al 20 jaar naar kijkt en met zulke uitspraken komt.

    De goede man kan er al jaren wat aan doen en zegt dat het feitelijk aan anderen ligt. Totaal ontgaan van verantwoordelijkheid. Jij komt er niet mee weg in jouw beroep en je krijgt maar een schijntje van wat hij krijgt.

    Hoeveel boter. Nooit genoeg
  4. poet 22 november 2018 11:42
    De Overheid is de grootste poortwachter, maar verzaakt zelf op alle terreinen. Laat de "onderwereld" welig tieren, doet het af met slogans zoals "geen personeel" Dus Overheid doe er wat aan. Geef zelf het goede voorbeeld. Witwassen is uiteindelijk het probleem van het eigen falen van de Overheid.
  5. LT90 22 november 2018 12:45
    het grote probleem is dat we in Nederland opsporing (bij uitstek een overheidstaak) geprivatiseerd hebben ("poortwachtersfunctie" van financiele sector). Dan moet je niet raar opkijken als op die funtie een kosten/baten analyse losgelaten wordt, immers zo'n privaat bedrijf wil winst maken.

    Dat de overheid de opsporing in deze niet voor elkaar krijgt, betekent eigenlijk dat we te maken hebben met een "failed state".

    Om dat op te lossen moet de overheid, opsporing weer naar zich toe trekken, bij de banken weghalen en er vooral geen kosten/baten analyse op loslaten
  6. Vaak wel 22 november 2018 13:33
    quote:

    poet schreef op 22 november 2018 11:42:

    De Overheid is de grootste poortwachter, maar verzaakt zelf op alle terreinen. Laat de "onderwereld" welig tieren, doet het af met slogans zoals "geen personeel" Dus Overheid doe er wat aan. Geef zelf het goede voorbeeld. Witwassen is uiteindelijk het probleem van het eigen falen van de Overheid.
    Ab!
    En wbt personeel. Legaliseer wiet en xtc en je er ineens een stuwmeer aan personeel bij. Beide zijn ongeveer even schadelijk als tabak en alcohol. Gewoon net als alcohol en tabak niet verbieden (wel onder de 18natuurlijk) wél ontmoedigen.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

15,230 17:38
+0,062 +0,41%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links