Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Pharming is interessant doelwit overname'

Lees over dit aandeel ook

  1. 08 apr Pharming rondt rekrutering voor klinische studie leniolisib met kinderen af
  2. 14 mrt Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 november 2018 07:35
    Sijmen heeft Pharming zover gebracht als hij met zijn capaciteiten kan. Tijd om het stokje door te geven. Laat maar komen dat bod.

    Er moet wel een leuke rekensom aan ten grondslag liggen natuurlijk. En dat is er momenteel eentje die rekening zal moeten houden met het potentieel van de pijplijn. En in die hoek ziet het er goed uit. Met het huidige aantal aandelen en het potentieel van de ruconest franchise alsmede nieuwe medicatie zoals Pompe/Fabry zou ik niet raar opkijken van een bod boven de 4 euro
  2. [verwijderd] 6 november 2018 09:32
    Stifel is al eerder door de rechtbank gedaagd wegens “a series of falsehoods and misrepresentations”.
    Ik sta redelijk sceptisch tegenover dit bericht. Als men (bankiers) ons wil doen geloven dat er een overname komt zit er waarschijnlijk iets achter. Koers gedraagd zich ook zodanig.
  3. ooievaar49 6 november 2018 23:04
    quote:

    dewarry schreef op 6 november 2018 18:19:

    Wat is het gevolg van een overname voor beleggers die het in hun port hebben?
    Stel: PHARMING noteert nu aan: 1 euro en er komt een bod van 2 euro...wat is het gevolg voor de personen die er reeds in zitten?
    Tja, lagere school gehad?
  4. ooievaar49 7 november 2018 09:34
    quote:

    dewarry schreef op 7 november 2018 09:16:

    Wauw, wat een prachtig antwoord ooievaar49.
    Ik bedoel, hoe gaat dit in zijn werk? Worden aandelen overgedragen? Opgeschort en overgedragen...?
    Als Pharming overgenomen gaat worden dan kun je de aandelen bij het oud papier doen. Omdat je alleen vandaag de dag digitale aandelen bezit trek je gewoon de stekker uit je computer:):)

    Koop eens boeken om je kennis te vergroten en anders is er op het Internet genoeg over dat onderwerp te vinden. De gemakkelijkste weg is om anderen voor je te laten zoeken. Maar ja, dat is blijkbaar op dit moment, de werking in onze huidige maatschappij!

  5. Catpuccino 7 november 2018 09:53
    Je hebt op zich gelijk hoor, ooievaar. Maar iedereen heeft het ooit moeten leren. Sommige in de praktijk. Dus, dewarry: bij een overname kun je als belegger in de praktijk profiteren van de koerssprong en je aandelen met winst verkopen.
    Het mooiste scenario is als er meerdere partijen willen overnemen, dan ontstaat er een biedingenstrijd zoals bij een veiling. Aandeelhouder is spekkoper.
    Soms wordt een aandeel van de beurs gehaald, soms niet. In a nutshell, dat is het.
  6. ooievaar49 7 november 2018 11:02
    quote:

    Catpuccino schreef op 7 november 2018 09:53:

    Je hebt op zich gelijk hoor, ooievaar. Maar iedereen heeft het ooit moeten leren. Sommige in de praktijk. Dus, dewarry: bij een overname kun je als belegger in de praktijk profiteren van de koerssprong en je aandelen met winst verkopen.
    Het mooiste scenario is als er meerdere partijen willen overnemen, dan ontstaat er een biedingenstrijd zoals bij een veiling. Aandeelhouder is spekkoper.
    Soms wordt een aandeel van de beurs gehaald, soms niet. In a nutshell, dat is het.
    Natuurlijk snap ik dat een ieder het leren moet en de praktijk is de beste leermeester. Zelf al meer dan 25 jaar aan het beleggen maar wel de moeite in het begin genomen om mij in te lezen. Dus moeite er voor gedaan om iets op te steken.
    Lid geworden van verschillende beleggingsorganen en lid van de VEB. Die brengen een prima blad uit met veel informatie. In al die jaren dat ik op deze site kom me verschillende keren geërgerd dat "beleggers" vragen stellen zonder dat ze iets van beleggen afweten. Wel investeren in een firma zonder daar iets over te weten of hoe opties-turbo's werken. Dus snap ik zoiets niet. Steek je door werken zuur verdiende geld niet zomaar in aandelen zonder voor die tijd kennis op te doen.
  7. Geschorst en weet niet waarom 6 december 2018 20:21
    quote:

    W. Buffetkast schreef op 6 november 2018 07:25:

    [...]

    Helemaal eens, voor iedereen die er klaar mee is: denk goed na wat hier gaande is en hoe je je voelt mocht je op een eerste bod verkopen, en je 2mnd later tot de conclusie moet komen dat het 2e bod 200% meer had opgeleverd.
    3 euro+ is fatsoenlijk, alles daaronder prijst het emotionele spel van de afgelopen maanden in. Laat je niet dubbel vangen!

    Ik sluit niet uit dat er binnenkort overnames komen, nu veel fondsen gehalveerd zijn. Pharming is ook een overnamekandidaat. Hij kan zo maar vallen.
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Pharming Group

0,959 16:36
-0,029 -2,89%
Premium

Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links