Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Verkoopdruk droogt op

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 66
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

227 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 30 oktober 2018 17:22
    De Trumptanic ligt op koers. Captain Trump ziet wel wat ijs boven water uitsteken, maar daar varen ze meer dan 100 meter afstand langs. Volle kracht vooruit richting de midterms 6 nov.

    Het orkest speelt , champagne vloeit rijkelijk, en de markten hebben zowaar een opleving op basis van de loze verkiezingsbeloften van Donald( middenklasse lagere belasting 10%, tarievenoorlog met China gaan we proberen te verminderen,Donald maakt het land veilig door 5200 gewapende soldaten naar de grens te sturen (deze week nog) omdat er een groep vluchtelingen op 1000 mijl afstand , onbewapend, naar de grens komt lopen). na de midterms zijn al deze beloften weer vergeten en praat hij er niet meer over.

    Ondertussen holt de koopkracht achteruit van Joe sixpack. Geen belastingverlaging, wel inflatie door import tarieven.Hogere rentes op geleend kapitaal. De boeren kunnen hun producten niet meer aan China leveren. En grote corruptie onder de rijken.

    Het enige aan opwaartse kracht op aandelen ,is de eigen aandelen inkoop van bedrijven, wat verder geen bijdrage aan de economie betekent.

    Ik wacht rustig tot de Trumptanic de kleine ijsberg passeert.

  2. forum rang 6 d' Aandelen ' 30 oktober 2018 17:44
    quote:

    beer56 schreef op 30 oktober 2018 17:39:

    [...]dank maar kan ook wel eens mis gaan hoor
    Ben ik me van bewust maar ik handel met de nodige voorzichtigheid, vaak met call spreads en put spreads en bij flinke bewegingen met gekochte calls en puts.

    En een professioneel trade programma, ProRealTime om de juiste koop en verkoop momenten te kiezen.
  3. Bertussie 30 oktober 2018 17:46
    Alsof "ze" met Adje meelezen ;)

    De strijd tussen het kopende en het verkopende deel van de markt was lang vandaag en is wellicht nog niet afgelopen, maar vooralsnog zijn het de kopers die deze strijd lijken te gaan winnen. In de kwartiergrafiek is namelijk een omgekeerd hoofd en schouders patroon afgerond, waarvan de stippellijn rond 510,6 de neklijn is. Het koersdoel van het patroon vinden we rond 515,7. De markt heeft voor een eventuele gang naar dat doel in deze grafiek allereerst af te rekenen met potentiële weerstand rond 511,6, 513,6 en 514,2. Uiteraard dient de AEX boven 510,6 te blijven. De laatste candle geeft als inverted hammer echter een potentiële top aan bij de stippellijn rond 511,6. Hoe de hazen uiteindelijk lopen is op grond van deze grafiek dus nog niet definitief te zeggen. Kopers doen kort na vijven wel een poging om de AEX toch nog boven 511,6 te krijgen. -Ad Nooten-
  4. [verwijderd] 30 oktober 2018 18:07
    quote:

    fred optie schreef op 30 oktober 2018 18:03:

    [...]

    misschien een tkkie niet zoals voorheen 15 punten ineen week erbij... dat deed hij altijd gelijk na dedaling duurt te lang.

    laten we het erop houden dat het enogszins wilt.. tikkie.
    het wil fred niet wilt en ik ben met je eens het wil niet
227 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links