Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Brunel International AEX:BRNL.NL, NL0010776944

  • 9,930 25 apr 2024 15:57
  • -0,150 (-1,49%) Dagrange 9,920 - 10,040
  • 18.765 Gem. (3M) 63,5K

Brunel 2018

948 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 48 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pro-zen 29 oktober 2018 22:43
    quote:

    Hilliebillie3 schreef op 29 oktober 2018 09:36:

    Dit bedrijf dient alleen geshort te worden. Gezien het feit dat zij hun personeel zeer slecht behandelen kan het nooit wat worden. Op z'n zachts gezegd een zeer slecht geleid bedrijf, je personeel zijn je assets. Als zij tevreden zijn zullen ze een stapje meer doen.
    Wat een onzin, ik heb er zelf jaren gewerkt en wat jij schetst is totaal niet waar brunel voor staat. Is in mijn ogen een sociaal bedrijf met een proffesionele benadering.
  2. [verwijderd] 30 oktober 2018 06:52
    Ds
    Gerelateerde instrumenten
    RANDSTAD NV 29 okt
    43,49 0,00 (0,00%)

    AMSTERDAM (AFN) - De Nederlandse detacheringsbranche was in 2017 goed voor een omzet van 6,2 miljard euro. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Panteia naar de Nederlandse detacheringssector in opdracht van uitzendorganisatie ABU, ABN AMRO en advies- en accountancykantoor PwC.
    De markt telt naar schatting 638 detacheringsbureaus, aldus het onderzoek. Van de werkzame beroepsbevolking is 1,6 procent als gedetacheerde werkzaam. De belangrijkste redenen voor werkgevers om gedetacheerden in te huren, zijn dat ze flexibel, doorgaans jong en hoogopgeleid zijn. Gedetacheerde professionals worden vooral ingeschakeld voor specialistische werkzaamheden (45 procent), de invulling van schaarse functies (24 procent) en het bieden van extra ondersteuning tijdens drukte (22 procent).
    Verder hebben dertien detacheerders besloten de krachten te bundelen in de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN). Dat doen zij om de belangen van detacheerders in de snel veranderde arbeidsmarkt te behartigen en de detacheringsmarkt blijvend in beeld te brengen
  3. trui 30 oktober 2018 15:56
    Glazen Bol: Ik ben niet zo negatief over Brunel. Ik kan, los van de beurssentimenten , de teruggang van de koers operationeel niet verklaren. Mijn verwachting voor de Duitse activiteiten zijn goed, constante omzet ontwikkeling maar niet spectaculair. Voor Nederland is mn engineering sterk gestegen, een stabiel IT en een kleine terugval van Finance. Voor beide landen geldt een druk op de marge. Die loopt sowieso al jaren terug als een langzaam leeglopende fietsband. Van Barneveld was altijd zeer creatief in het bedenken van een oorzaak. ben benieuwd of Jilko ook zo'n dikke duim heeft. De olie business trekt wereldwijd aan. Ik vind het moeilijk in te schatten of Brunel daar nu al van profiteert maar in ieder geval is de Outlook positief. Sowieso is al stevig in de kosten gesneden bij Energy.
  4. trui 30 oktober 2018 15:58
    quote:

    alrob schreef op 28 oktober 2018 21:18:

    Opvallend is het dat de voorziter van de RvC afsluit me de woorden dat hij verwacht dat de heer Brand ook van zijn opvolger, Andringa, een succes zal maken. Dat betekent m.i. dat Andringa aan de halsband van Brunel in de oliemarkt uitgelaten wordt. Dat lijkt me wel heel verstandig, want deze nieuwe ceo mist enige ervaring in deze uitzendbranche op dit nivo en ik vraag mij af wat hij bij Randstad en Manpower in het verleden gedaan had en waarom hij met kop en schouders boven de andere kandidaten uitstak. Dat deze man gekozen is middels een wervingsburo is helemaal een kwalijke zaak. Dit soort baantjes worden niet verdeeld middels een wervingsburo en een sollicitatieproceduren.

    Dat doe je bij lagere functies, niet bij een topfunctie.

    Deze gevolgde selectieprocedure boezemt mij weinig vertrouwen in; is mij ontgaan eerder dit jaar helaas, dom, want deze koers lijkt me een gevolg van de benoeming van deze ceo. Had ik kunnen zien aankomen.
    Geen nood, redder Vna Barneveld is nabij......
  5. [verwijderd] 31 oktober 2018 20:12
    Wat er ook van zij, de koers staat historisch gezien uitzonderijk laag. Lager dan laag kan uiteraard, maar wat moet je op de beurs als de koers vrijdag toch verder omlaag dendert. Dan zie ik het echt niet meer zitten. Maar goed vandaag wat bijgekocht, en morgen doe ik niets meer behalve wachten op de cijfers van vrijdag.
    Ben platzak. Leeggeplukt door steeds maar weer in dit vallend mes belegd te hebben.

    Stop van nu af aan even kop in het zand en kijk vrijdag weer voorzichtig omhoog.
  6. pro-zen 31 oktober 2018 20:33
    quote:

    alrob schreef op 31 oktober 2018 20:12:

    Wat er ook van zij, de koers staat historisch gezien uitzonderijk laag. Lager dan laag kan uiteraard, maar wat moet je op de beurs als de koers vrijdag toch verder omlaag dendert. Dan zie ik het echt niet meer zitten. Maar goed vandaag wat bijgekocht, en morgen doe ik niets meer behalve wachten op de cijfers van vrijdag.
    Ben platzak. Leeggeplukt door steeds maar weer in dit vallend mes belegd te hebben.

    Stop van nu af aan even kop in het zand en kijk vrijdag weer voorzichtig omhoog.

    Vergeet niet dat brunel een bedrijf is met een zeer lage schuldgraad en veel eigen vermogen. Daarnaast een kas van ongeveer 160 miljoen. Dus per aandeel pak em beet 3 €.. Dat is voor heel veel bedrijven een luxe kan ik je vertellen.
  7. [verwijderd] 1 november 2018 12:16
    Of morgen het putje in of feest; een tussenweg zie ik niet. De dood of de gladiolen. Zo simpel is het. Beleggen in Brunel is nu 1 grote gok. Zit er dan ook in met veel calls. Bij negatieve resultaten ongetwijfeld een verlies van meer dan 10 k en bij positieve resultaten een winst van meer dan 10 k.
    We zullen het morgen zien, maar wordt billen knijpen, weer eens.
  8. [verwijderd] 1 november 2018 13:17
    Tja pechvogel, lijkt me ook, maar de beurs reageert altijd anders dan verwacht. Desalniettemin heb ik nu een groot deel van mijn optieportefeuille aan Brunel besteed, voor 25%, en dat is linke boel uiteraard. Maar ik sta dit jaar nog op flink verlies, en wil ik dit veranderen zal ik flink meer risico moeten lopen. Vorig jaar heeft Brunel mij ook "gered". Ik hoop maar nu op een herhaling.
    En de meeste opties expireren in juni, dus ik heb volgend jaar nog 2 herkansingen alvorens de expiratie een feit is.
948 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 48 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Management Brunel lijkt wat overvallen door mindere markt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links