Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Cannabis aandelen

8.264 Posts
Pagina: «« 1 ... 211 212 213 214 215 ... 414 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. visschertje 19 oktober 2018 17:47
    quote:

    Empros schreef op 18 oktober 2018 22:42:

    [...]

    Best even inlezen...
    seekingalpha.com/article/4094321-nexg...

    nl.investing.com/equities/nexgen-ener...

    Nog wat verder/meer over gelezen en vandaag klein ingestapt.
    ACB : zou het kunnen dat deal met CC pas bekend wordt na de notering op NYSE volgende week?
    Heb zo'n vermoeden dat er momenteel véél met elkaar gepraat wordt in de ganse sector...verkoop overtreft de verwachtingen...spannend allemaal !

  2. Osho 19 oktober 2018 19:11
    quote:

    Empros schreef op 19 oktober 2018 18:13:

    [...]

    Ik hou rekening dat we waarschijnlijk eerst een post-hype pullback moeten verwerken...
    moneyandmarkets.com/aurora-joins-cano...,4085,5584,4978,5928&utm_source=MAM-Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Daily-Article-Traffic

    Het lijkt al begonnen.
  3. [verwijderd] 19 oktober 2018 19:43
    quote:

    Onbekende schreef op 19 oktober 2018 19:30:

    www.youtube.com/watch?v=TUw0hci8UxQ

    Te weinig cannabis in stock in Canada om zelfs de eerste dag de klanten te bevoorraden... Massa klanten, en nog dalen de aandelen?

    komt door de postbodes en net weer door het bemoeilijken van reclame voor cannabis en het volgende zal denk ik een meter sneeuw zijn en dan boem nog eens de mededeling dat het daarna weer te warm wordt om wiet te gebruiken, ze zijn echt opzoek naar........

    ook hoor je nu nergens meer de ceo's van de bedrijven, denk dat ze niet gevraagd worden en dus alleen maar nieuws wat geen nieuws is maar het werkt wel
  4. Fireblade115 20 oktober 2018 02:05
    Kan iemand mij uitleggen wat er met Aurora en TGOD gebeurt, want ik snap dit niet. thx

    BRIEF-Aurora Cannabis Files Early Warning Report In Connection With TGOD Holding
    04:07 (19/10) - Bron: Reuters
    Oct 18 (Reuters) - Aurora Cannabis Inc :
    * FILES EARLY WARNING REPORT IN CONNECTION WITH TGOD HOLDING
    * FILED AN EARLY WARNING REPORT IN RESPECT TO ITS HOLDINGS
    IN THE
    GREEN ORGANIC DUTCHMAN HOLDINGS LTD
    * EARLY WARNING REPORT IN CONNECTION WITH TGOD HOLDING WERE
    EFFECTED THROUGH THE FACILITIES OF THE TORONTO STOCK EXCHANGE

    Source text for Eikon:
    Further company coverage:

    ((Reuters.Briefs@thomsonreuters.com;))
  5. goskyhigh 20 oktober 2018 03:07
    Aurora Shareholders Just Got A Little Richer
    Dividend to Shareholders

    Since the IPO, Australis has soared more than 10x relative to the pre-IPO financing round done at $0.20 per share. Australis has 113 million shares outstanding post the listing, which implies an astounding market capitalization of $270 million today for a company that has no operating assets! The company received $500k from Aurora in exchange for issuing 24 million warrants at $0.20 per share and raised $15 million at $0.20 per share, which implies that the market is giving them almost $254.5 million for the non-operating assets it holds and any future potential. If you include the 24 million warrants that Aurora holds, the fully diluted market capitalization reaches $327 million, a very high number for this shell company.

    For Aurora shareholders, using Tuesday's closing share price of $13.98 for Aurora and $2.20 for Australis and a conversion rate of 34 to 1, Aurora shareholders would have received an equivalent of 1.0% of a one-time dividend assuming they are still holding the units, calculated as below:

    34 Aurora shares have a market value of $475
    1 Australis share worth of $2.20
    1 Australis warrant worth $1.95, after $0.25 exercise price
    Total dividend to Aurora shareholders of $4.15 which is ~1.0% of the market value of 34 Aurora shares

    de volledige tekst is te vinden op seekingalpha.com/article/4212751-auro...

    Nog niets zichtbaar in degiro. Een mooie extra nu alles rood kleurt, hopelijk maandag weer +++
  6. kweetje 20 oktober 2018 03:09
    Toch belangrijk: vanaf 23 oktober 2018 zullen de Gewone Aandelen van Aurora ook op de NYSE worden verhandeld onder het symbool "ACB".

    Dit is het bericht; i.v.m. aandelen verwerving TGOD
    EDMONTON ,18 oktober, 2018/ CNW / - Aurora Cannabis Inc. ("Aurora" of "het bedrijf") (TSX: ACB) (NYSE: ACB) ( Frankfurt : 21P; WKN: A1C4WM) heeft vandaag aangekondigd dat het diende een waarschuwingsrapport in met betrekking tot zijn bezit in The Green Organic Dutchman Holdings Ltd. ("TGOD"), een bedrijf met een hoofdkantoor op 6025 Airport Road, Building A - Suite 301, Mississauga Ontario L4V 1E3. De hieronder beschreven transacties vonden plaats via de faciliteiten van de Toronto Stock Exchange.

    Aurora verwierf een eerste eigendom en zeggenschap over een totaal van 39.674.584 gewone aandelen (de "Aandelen") en warranten om een ??bijkomende 19.837.292 Aandelen van TGOD te kopen, die op dat moment ongeveer 18,8% vertegenwoordigden van de uitgegeven en uitstaande gewone Aandelen van TGOD op een volledig verdunde basis.

    Gedurende de periode van 10 oktober tot 16 oktober 2018 , verwierf Aurora de eigendom van een totaal van 5.783.200 aandelen voor een totale verkoopprijs van $ 32.867.131 tegen een prijs van $ 5,68 per aandeel, wat overeenkomt met 2,2% van de uitgegeven en uitstaande aandelen van TGOD. Onmiddellijk voorafgaand aan de transactie, hield Aurora ongeveer 16,9% van de uitgegeven en uitstaande Aandelen van TGOD op een volledig verwaterde basis. Na deze transactie had Aurora 33.891.384 Aandelen die ongeveer 13,2% van de uitgegeven en uitstaande Aandelen van TGOD vertegenwoordigen. De Aandelen samen met de 19.837.292 warranten van Aurora vertegenwoordigen ongeveer 15,3% van de uitgegeven en uitstaande aandelen van TGOD op een volledig verwaterde basis.

    De beschikking van de Aandelen beschreven in dit persbericht was voor beleggingsdoeleinden en in overeenstemming met toepasselijke effectenwetgeving. Aurora kan van tijd tot tijd en op enig moment aandelen en / of warrants van TGOD (gezamenlijk de "Effecten") op de open markt of anderszins verwerven of vervreemden en behoudt zich het recht voor om zich te ontdoen van enige of alle Effecten op de open markt of anderszins op elk moment en van tijd tot tijd, en om soortgelijke transacties met betrekking tot de Effecten aan te gaan, het geheel afhankelijk van de marktomstandigheden, het bedrijf en de vooruitzichten van TGOD en andere relevante factoren.

    Dit persbericht wordt uitgegeven in overeenstemming met Nationaal Instrument 62-103 - Het systeem voor vroegtijdige waarschuwing en gerelateerde overnaskids en problemen met betrekking tot insidermeldingen in verband met het indienen van een waarschuwingsverslag door het bedrijf (het 'Early Warning Report').

    Zie voor meer informatie het Early Warning Report, waarvan een kopie beschikbaar is op het TGOD-profiel op SEDAR op www.sedar.com .

    Over Aurora

    Het hoofdkantoor is gevestigd in Edmonton, Alberta, Canada met een gefinancierde capaciteit van meer dan 500.000 kg per jaar en verkoop en activiteiten in 18 landen verspreid over vijf continenten. Aurora is een van 's werelds grootste en leidende cannabisbedrijven. Aurora is verticaal geïntegreerd en horizontaal gediversifieerd over elk belangrijk onderdeel van de waardeketen, van facility engineering en ontwerp tot cannabisveredeling en genetisch onderzoek, cannabis- en hennepproductie, derivaten, hoogwaardige productontwikkeling, thuiskweek, groothandel en detailhandel.

    Aurora onderscheidt zich van zijn concurrenten door een unieke, geavanceerde, consistente en efficiënte productiestrategie te ontwikkelen, gebaseerd op speciaal gebouwde faciliteiten die toonaangevende technologieën integreren in alle processen, gedefinieerd door uitgebreide automatisering en aanpassing, resulterend in de massale schaalproductie van hoge kwaliteitsproduct tegen lage kosten. Onze productiefaciliteiten, die wereldwijd repliceerbaar en schaalbaar zijn, zijn ontworpen om cannabis van aanzienlijke omvang te produceren, met hoogwaardige, toonaangevende opbrengsten en lage productiekosten per gram. Alle faciliteiten van Aurora zijn gebouwd om te voldoen aan de GMP-normen van de EU en de eerste productiefaciliteit, de onlangs verworven MedReleaf Markham-faciliteit en de volledig in eigendom zijnde Europese distributeur van medische cannabis Aurora Deutschland, hebben dit certificeringsniveau bereikt.

    Naast de snelle organische groei en sterke uitvoering van de onderneming op strategische fusies en overnames, die tot nu toe bestaat uit 15 volle dochtermaatschappijen - MedReleaf, CanvasRX, Peloton Pharmaceutical, Aurora Deutschland, H2 Biopharma, Urban Cultivator, BC Northern Lights, Larssen Greenhouses, CanniMed Therapeutics , Anandia Labs, HotHouse Consulting, MED Colombia, Agropro, Borela, en de aanstaande acquisitie van ICC Labs - Aurora onderscheidt zich door haar reputatie als partner en voorkeurswerkgever in de wereldwijde cannabissector, nadat ze heeft geïnvesteerd in strategische partnerschappen met een reeks toonaangevende innovators, waaronder: Radient Technologies Inc. (TSXV: RTI), Hempco Food and Fiber Inc. (TSXV: HEMP), Cann Group Ltd. (ASX: CAN), Micron Waste Technologies Inc. (CSE: MWM), Choom Holdings Inc. (CSE: CHOO), Capcium Inc. (privé),Evio Beauty Group (privé), Wagner Dimas (privé), CTT Pharmaceuticals (OTCC: CTTH) en Alcanna Inc. (TSX: CLIQ).

    Gemeenschappelijke aandelen van Aurora handelen op de TSX onder het symbool "ACB" en zijn een bestanddeel van de S & P / TSX Composite Index. Vanaf 23 oktober 2018 zullen de Gewone Aandelen van Aurora ook op de NYSE worden verhandeld onder het symbool "ACB".

    Een vroegtijdig waarschuwingsrapport met betrekking tot de bovenstaande transacties zal worden ingediend op het SEDAR- profiel van de Emittent op www.sedar.com op 18 oktober 2018 . Neem contact op met Rob Kelly via (647) 331-7228 voor een exemplaar van het onderwerpswaarschuwingsrapport.

    Ga voor meer informatie over Aurora naar onze beleggerswebsite: investor.auroramj.com

    bron:https://www.newswire.ca/news-releases/aurora-cannabis-files-early-warning-report-in-connection-with-tgod-holding-697985241.html
  7. Beowulf1972 22 oktober 2018 09:47
    quote:

    Empros schreef op 19 oktober 2018 18:13:

    [...]

    Ik hou rekening dat we waarschijnlijk eerst een post-hype pullback moeten verwerken...
    moneyandmarkets.com/aurora-joins-cano...,4085,5584,4978,5928&utm_source=MAM-Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Daily-Article-Traffic

    Een post hype reaktie ljkt me inderdaad onvermijdelijk. Een gedeele van de beleggers dacht waarschijnlijk dat na de 17de alle wiet aandelen minstens zouden verdubbelen...en verkopen nu teleurgesteld op zoek naar de volgende quick-win. Ik zit even een weekje op mn handen denk ik.
  8. Osho 22 oktober 2018 13:50
    quote:

    Bosporus schreef op 22 oktober 2018 12:58:

    Vorige week mijn Aurora aandelen met een plus verkocht. Ik heb idee dat we nog steeds bewegen in de range van 6 tot 14 CD. Ik wacht nog even met kopen. Hopelijk kan ik rond de 8 weer toeslaan.
    Heel begrijpelijk. Ik heb zelf de stap (nog) niet durven zetten en denk ook niet dat ik het ga doen (nsye op het oog, hierna mogelijk een deal). De enige reden dat ik recent ben gaan twijfelen is het huidige beursklimaat.
8.264 Posts
Pagina: «« 1 ... 211 212 213 214 215 ... 414 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0698 -0,04%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.316,92 +0,03%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links