Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,792 18 apr 2024 15:50
  • -0,030 (-0,78%) Dagrange 3,782 - 3,868
  • 318.269 Gem. (3M) 1,4M

BAM oktober 2018

2.544 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 ... 128 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Daily swing 14 oktober 2018 15:05
    quote:

    Analyse schreef op 14 oktober 2018 14:58:

    [...]
    Papieren exemplaar wat je ontvangt bij een Premium abonnement. Ik persoonlijk vind het een goed blad. Goede analyses zowel FA als TA, koopaanbevelingen. Ik vind het zijn waarde hebben maar is natuurlijk ieder voor zich.
    Bedankt voor antwoord!
  2. forum rang 6 OnoMatopee 15 oktober 2018 08:55
    15 oktober 2018 - AM bv / BAM Wonen bv
    Wethouder Hoekstra verricht officiële handeling start bouw Park Hooglede in Vlaardingen

    Vlaardingen, 15 oktober 2018 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst het startsein gegeven voor de bouw van tien woningen in het project Park Hooglede in Vlaardingen. Wethouder Arnout Hoekstra van de gemeente Vlaardingen heeft in het bijzijn van de nieuwe bewoners de officiële handeling verricht om de start bouw te vieren. Alle woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in juni 2019 opgeleverd.
    Park Hooglede

    Park Hooglede ligt op het terrein van het voormalige Holy (Vlietland) Ziekenhuis, direct aan de Vlaardingse Vaart. Met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving het centrum van Vlaardingen, biedt Park Hooglede zowel de rust van de natuur als de bedrijvigheid van de stad. Het plan omvat een grote variatie aan woningtypes: vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen, patiowoningen en appartementen. De woningen worden in een klassieke architectuurstijl gerealiseerd, wat zich uit in onder meer klassieke kappen en mooie bakstenen erkers. Elke woning heeft unieke kenmerken wat zorgt voor een gevarieerde levendige woonwijk, die vooral gewild is bij inwoners uit Vlaardingen en de directe omgeving. De woningen zijn ontworpen door Van Egmond totaal architectuur.

    Van de tien woningen die nu in aanbouw gaan, zijn er twee vrijstaand en de overige acht zijn twee-onder-een-kapwoningen. De prijzen van de woningen waren € 525.000,- tot en met € 729.000.- v.o.n. Een deel van deze woningen wordt naar wens van de koper voorzien van duurzaamheidsmaatregelen als een warmte-koudeopslag (wko-installatie), zonnepanelen en vloerwarming.

    Dit najaar wordt de volgende fase met dertien rijwoningen en zestien twee-onder-een-kapwoningen in verkoop gebracht. De zestien twee-onder-een-kapwoningen worden standaard uitgevoerd met een wko-installatie, eventueel in combinatie met zonnepanelen en vloerverwarming. Dit betekent gasvrij stoken en koken en heeft als voordeel een schoon, veilig aangenaam en constant binnenklimaat.

    Park Hooglede omvat in totaal circa 225 woningen, waaronder vijftig appartementen, die in verschillende fasen worden gerealiseerd. Inmiddels is meer dan de helft opgeleverd. Ook zijn binnen het plan een Medisch Centrum met onder meer een huisartsenpraktijk, apotheek en ruimte voor fysiotherapie gevestigd. De bouw van de woningen is in handen van BAM Wonen.
  3. [verwijderd] 15 oktober 2018 09:43
    The stock market’s nightmare may be far from over
    By Sue Chang

    Published: Oct 12, 2018 6:08 p.m. ET

    After a nail-biting week with the Dow Jones Industrial Average sinking nearly 1,400 points over two sessions, the jury is still out on whether the selloff signals a fundamental shift in the stock market or a brief episodic correction.

    But one thing is certain: Investors should brace for more market drama in the coming days as corporate earnings, rising interest rates and economic data all converge to create an angst-ridden trading backdrop.
  4. forum rang 6 OnoMatopee 15 oktober 2018 09:51
    quote:

    Eurowin schreef op 15 oktober 2018 09:43:

    The stock market’s nightmare may be far from over
    By Sue Chang

    Published: Oct 12, 2018 6:08 p.m. ET

    After a nail-biting week with the Dow Jones Industrial Average sinking nearly 1,400 points over two sessions, the jury is still out on whether the selloff signals a fundamental shift in the stock market or a brief episodic correction.

    But one thing is certain: Investors should brace for more market drama in the coming days as corporate earnings, rising interest rates and economic data all converge to create an angst-ridden trading backdrop.
    die zooi overzee stond toch al skyhigh
  5. forum rang 6 OnoMatopee 15 oktober 2018 10:02

    N331 bij Hasselt eerder klaar dan verwacht
    Eerste auto's konden zaterdag over de rotonde rijden
    Door de goede weersomstandigheden reden zaterdag eerder dan verwacht de eerste auto's over de tweede turborotonde van de N331 bij Hasselt. Het complete project is ook eerder klaar.
    Uit de krant van vandaag

    Al het werk bij de tweede weekendafsluiting van de N331 was zaterdag om 22.00 uur al gedaan. Een rotonde verbindt de N759, de weg tussen Genemuiden en Hasselt, nu met de N331.

    ,,De weersomstandigheden waren fantastisch. We hadden ook gewoon herfstweer kunnen hebben. Het weer werkte echt mee. Een weekendafsluiting is toch altijd spannend omdat het binnen de tijd moet lukken'', vertelt projectleider Edwin Koenen van de provincie Overijssel.

    Aannemer BAM begon in december 2017 met de werkzaamheden om bij Hasselt door het plaatsen van twee turborotondes meer verkeer op de N331 te laten rijden en minder op de parallelweg. Zes zogenaamde 'crashpunten' waarbij mensen moeten invoegen zijn verdwenen. ,,We hadden daarbij buffers meegenomen voor als er iets onverwachts zou gebeuren, maar we zijn weinig problemen tegengekomen'', vertelt projectleider Koenen.

    Gepland was dat alles eind december 2018 klaar zou zijn, maar medio november is de complete klus volgens Koenen geklaard. ,,Negentig procent van het werk aan de weg is nu klaar. Alleen een parallelweg tussen Mastenbroek en het industrieterrein moet nog aangelegd worden. Daarnaast moeten we nog wat zaken afwerken, dat zijn echt details.''

    Ondernemerskring Genemuiden wil nog graag een bypass vanaf Genemuiden richting Zwolle (zie kader). ,,Dat kan nog gerealiseerd worden, maar dit is een politieke kwestie'', vertelt Koenen.
  6. Utreg1960 15 oktober 2018 10:06
    Update2: TenneT trekt contract met Heijmans in

    (ABM FN-Dow Jones) Stroomnetbeheerder TenneT heeft vanwege een verschil van inzicht het contract met Heijmans en Europoles voor het grote project Wintrack II ingetrokken. Dit maakte Heijmans maandag voorbeurs bekend.

    Het betreft een contract voor de bouw van nieuwe hoogspanningsmasten voor de tracés Eemshaven-Vierverlaten en Borssele-Rilland. Heijmans is daarbij verantwoordelijk voor de constructie van de funderingen van de masten.

    De partijen zijn nu in gesprek over hoe zij de kwestie financieel zullen afwikkelen. Heijmans kan daarom niet zeggen wat de financiële gevolgen zijn van de stap, maar zal beleggers daarover informeren zodra er meer duidelijkheid over is.

    Met de betreffende opdracht was aanvankelijk circa 200 miljoen euro gemoeid, maar dit was sindsdien uitgebreid naar 250 miljoen euro, verspreid over een periode van vier jaar, zei een woordvoerder van Heijmans maandag tegenover ABM Financial News. Het bouwbedrijf heeft een belang van 60 procent in het samenwerkingsverband met Europoles.

    Het verschil van inzicht betreft de uitgangspunten van het contract, volgens de woordvoerder, die niet nader wilde uitweiden gezien de nog lopende gesprekken met TenneT.

    De Duitse bouwer van hoogspanningsmasten Europoles is door het verlies van het contract in een insolventieprocedure terecht gekomen, die moet resulteren in een herstructurering van het bedrijf.

    Het bedrijf had al enkele miljoenen geïnvesteerd in het TenneT-project en meer personeel aangenomen. Door de geschrapte order kon Europoles geen geld bijlenen om aan zijn acute financiële behoeften te voldoen. Het bedrijf is daardoor drie maanden vrijgesteld van zijn betalingsverplichtingen.

    Update: om reactie woordvoerder en informatie toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  7. unisex 15 oktober 2018 10:17
    quote:

    OnoMatopee schreef op 15 oktober 2018 10:02:

    N331 bij Hasselt eerder klaar dan verwacht
    Eerste auto's konden zaterdag over de rotonde rijden
    Door de goede weersomstandigheden reden zaterdag eerder dan verwacht de eerste auto's over de tweede turborotonde van de N331 bij Hasselt. Het complete project is ook eerder klaar.
    ...
    Zo'n soort bericht gaan we straks ook over die sluis krijgen, let maar op XD
2.544 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 ... 128 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links