Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Ook dat nog

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 oktober 2018 08:40
    Hier AJK ik schrijf hem wel even voor je.

    USA futures staan dik in het groen (2,5% nu) naar aanleiding van dit bericht van Trump dat gisteren werd uitgestuurd mobile.twitter.com/StockTwits/status/...

    Het wordt dus een donkergroene dag. Volgende week barsten de Q3 cijfers echt los met onder andere TomTom op dinsdag.

    Allemaal genieten vandaag van het mooie weer en de mooie herstelrit.

    Ajuus AJK
  2. Mrx77 12 oktober 2018 08:49
    Wat is dit voor een matige herstel. Wallstreet maakt nu al flinke correctie ongedaan en wij mogen niet eens 1 procent herstellen! Wallstreet meterm dikke 2 procent rebound. Wallstreet is ca 5 procent gecorrigeerd en aex en europa dik 10 procrnt!!In rebound presteren we weer slecht wallstreet continue 1 stap achteruit 2 stappen vooruit, europa andersom. Iex geef een keer die manioulatie door shortshellers en algoritmes in kaart ipv te praten over handelszorgen of een ander excuus als rente. De geloofwaardigheid staat echt in het geding. Dit soort argumenten als handelszorgen is geloofwaardig voor een beginnende belegger maar beleggers die al 20 jaar in markt zitten, weten dat dit grootste onzin is want dan was wallstreet okk 10 procent gedaald of zelfs 15 procent want het is hun oorlog tussen china en vs en europa kan hiervan profiteren en niet vergeten dat euro flink is gedaald ondertussen dus extra profijt voor europa, maar toch is wallstreet nauwelijks gedaald bij deze zeer dure dollar. Het is toch duidelijk is Trump gisteren ging flippen tegen FED dat hij een gebaat is bij zeer alltimehigh van wallstreet ivm verkiezingen, waarom worden deze relaties niet gelegd...wat weten wij niet wat zij wel weten...wie houdt koersen usa daar overeind, zelfs als de rente hoger is dan de dividend in usa stijgen koersen in usa. Niet zeggen dat daar goed gaat. Dividend is laag in usa tov rente dus theorie gaat NIET op om daar aandelen te kopen als je veilige obligaties kan koprn met hogere rentes met veel minder risico. Dus wat is gaande met de huidige manipulatie, vandaag opeeens dik 2 procent op wallstreet zonder reden is dat om trump verkiezingen niet in gevaar te brengen...wie zijn deze partijen.
  3. Mrx77 12 oktober 2018 09:04
    quote:

    Brievenbus schreef op 12 oktober 2018 08:55:

    Niet over de beurs praten hier Mrx77, da's niet de bedoeling! :-)
    Hoi b4
    Hoi brevenbus,
    Ik merk op dat jij ook meer dan 20 jaar in vak zit en deze manipulaties wordt nooit gemeld. Eerst aex 500 was dow jones 10.000 en daarna 500 is 15.000 en dan 500 is 20.0000 en nu is 500 is 25.000. Dan wordt er alsnog miets geschreven dan vragen wij af hoe het kan dat wallstreet dividend lager is dan rente...dit is absurd. Europa geeft 5 procent div en usa maar 2 procent...hoezo in usa gaat het beter. Europa heeft 10 jaar geen koersperformance laten zien wilt niet zeggen dat onze europese bedrijven slecht doen. We worden zelfs continue overgenomen door kapers in usa. Eerst unilever en dan akzo allemaal koopjes die usa graag wil hebben
  4. Brievenbus 12 oktober 2018 09:42
    Kijk naar PostNL, in een half uurtje de dagwinst al weer bijna weg gewerkt, bij lage omzet.
    Da's 1 van de bedrijven in A'dam die dan later voor de helft van het geld worden overgenomen. En ja, beleggers met 20-30 jaar ervaring kennen dat, hebben dat al heel vaak zien gebeuren.
    En nee, daar wordt niet over geschreven...
  5. forum rang 7 ffff 12 oktober 2018 11:48
    Brievenbus,

    Een eerlijke vraag ZONDER bijbedoeling: Ik heb al vaak gemerkt dat jij altijd zo druk bent met PostNl. Heb je daar een speciale b and mee of is dat het hoofdbestanddeel van je portefeuille.

    Om je een idee te geven: Mijn portefeuille bestaat uit ongeveer 80 verschillende Europese aandelen twv vele , vele miljoenen.

    Ik koop en zelden verkoop. Ik weet niet eens wat een " morning call " is ( echt waar ! ) , maar ik weet wel dat ik deze week een stuk armer ben geworden met mijn zware positie in DSM.

    En zo tobben we allemaal maar verder. Maar dat altijd reageren op PostNL, van jou, dat intrigeert mij een beetje.

    Ennuh Arend Jan mag het bij mij komen controleren: Gisteren 6000 aandelen Arcelor gekocht op 24,05. Een heel klein pleistertje op een verwoestende week...…

    Maar nooit opgeven, nooit afgeven, elkaar informeren zoals gisteren die attente posting over de shortpositie van Besi in het artikel van Arend Jan door..... Potverdomme , ik ben zijn naam eventjes kwijt: Oude artikelen van 24 uur geleden zijn hier toch altijd zo moeilijk terug te vinden.

    Peter
  6. Brievenbus 12 oktober 2018 17:50
    quote:

    ffff schreef op 12 oktober 2018 11:48:

    Brievenbus,

    Een eerlijke vraag ZONDER bijbedoeling: Ik heb al vaak gemerkt dat jij altijd zo druk bent met PostNl. Heb je daar een speciale b and mee of is dat het hoofdbestanddeel van je portefeuille.

    Peter

    Tja Peter, ik heb er inmiddels wel wat ja, paar keer bijgekocht; gaat binnenkort weer gebeuren. Zo langzamerhand hoofdbestanddeel ja. Fraaie winst nu verlies. En zo begint het gedrag van A'dam en de short partij wel te ergeren. Geen speciale band verder hoor..... :-)
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links