Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming oktober 2018

12.923 Posts
Pagina: «« 1 ... 170 171 172 173 174 ... 647 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 oktober 2018 12:51
    quote:

    anaes schreef op 10 oktober 2018 12:44:

    Het ging even goed op het forum. Nu is het niveau weer gedaald naar het nulpunt. Dit startsein is gegeven door Beur en JulesB is ook weer opgestaan. Ik sluit het forum voor vandaag
    Perfect staaltje selectief lezen, annex stoken.
    Mijn "startsein" was om 11.12u met een reactie op een bijdrage van ResearchPhysician, duidelijk iemand die geen grote woorden in de mond neemt en WEL weet waar hij over praat.
    Waarop Techspec meende te moeten reageren met een: "Beur, je bazelt er weer op los". Dus wie gaf nu eigenlijk het startsein naar niveautje "nul"?
  2. forum rang 6 gerardom 10 oktober 2018 12:58
    quote:

    Jules B schreef op 10 oktober 2018 12:37:

    [...]

    Ook een Vlaming? Ook iets te veel naar de cd’tjes van K3 geluisterd.
    Sporters breiden uit dus die gaan echt nog niet vertrekken. Ook die weten dat resultaten uit Bazel wel eens minder positief kunnen zijn dan de roze olifantjes hier graag zouden willen. Ook zij weten dat er nog meer te rapen valt dan. Als er weer een flinke hap uit de rekening van de particulieren wordt genomen zijn er weer een aantal met de noorderzon vertrokken. Velen hebben namelijk geen LT geduld en al helemaal geen vertrouwen. Laat staan in hoofdletters
    De meeste ongeduldigen zijn al in paniek uitgestapt. Degenen met vertrouwen zitten er nog in.
  3. [verwijderd] 10 oktober 2018 12:58
    quote:

    ResearchPhysician schreef op 10 oktober 2018 12:16:

    Hierbij een laatste reactie voor de komende tijd, want het gaat me zo teveel tijd kosten:).

    Techspec, verdiept u eens in de humane immunologie. U komt slechts met één van de pathways van het complement systeem. Ik deel uw beperkte visie op de remming van de lectin pathway, maar er is meer:). We weten grote delen van het complement systeem, maar veel interacties/precieze evenwichten zijn tot op heden onduidelijk. Complement is nagenoeg bij alle immuunreacties in het lichaam actief, maar zeker niet altijd desastreus. De resultaten van alle onderzoeken van Daha wijzen op een belangrijke rol van het complement systeem bij immuungemedieerde nierziekten. Het frustrerende is echter dat het selectief remmen van bepaalde complement routes niet tot de gewenste klinische effecten leidt. In vivo heb je vaak Science waardige resultaten, maar in de mens blijft het moeilijk om een klinisch significant resultaat te bereiken. Ik verneem graag welke selectieve complement remmers thans worden toegepast bij immuungemedieerde nierziekten?

    Waarom doet pharming dan wel onderzoek in Basel? Het economisch uitmelken van een gepatenteerd product kan alleen maar door verbreding van de indicatiegebieden (of modificatie). Bij nierziekten is er zeker enige rationale. Daarom investeert pharming geld om te kijken of het mogelijk werkt. Het levert altijd nieuwe informatie op en er is een hele kleine kans dat Ruconest precies datgene gaat doen wat wij allemaal hopen. Vanwege die kleine kans ben ik nu nog aandeelhouder, want ik denk dat voor Ruconest de rek er op HAE gebied wel uit is (zie mijn vorige posts over het gebrek aan goede toedieningsvormen).

    Veel succes met uw beleggingen in Pharming.
    Mooi om te horen dat u genoeg vertrouwen hebt in Pharming om aandeelhouder te blijven, ik ook.

    T.a.v.:
    Techspec, verdiept u eens in de humane immunologie. U komt slechts met één van de pathways van het complement systeem. Ik deel uw beperkte visie op de remming van de lectin pathway, maar er is meer..

    Had ik al naar gekeken, er is inderdaad meer wat ogenschijnlijk uitstekend aangepakt wordt door Ruconest;

    RhC1Inh is a multiple-action-multiple-target inhibitor that interferes with C1 of the classical pathway and to a lesser extent the alternative pathway of complement, the kinin and the coagulation system [62]. Of note, rhC1INH also binds to and inhibits MBL [63] and MASP-2 [64] and hence, activation of the lectin pathway by MBL or ficolins

  4. Sardirod 10 oktober 2018 13:00
    quote:

    four60 schreef op 10 oktober 2018 12:53:

    De heer De Vries is juist niet selectief. Hij zegt contact te hebben met het onderzoeksteam in Bazel. Dan weet hij toch exact wat 'binnen enkele weken' inhoudt. Die weken zijn allang verstreken nadat hij dat de eerste keer gezegd heeft. Ik noem dat zand in de ogen strooien.
    Enkele weken is circa 2-6 week in mijn perceptie. Als hij dat eind september voor het eerst heeft gezegd moet het voor het eind van deze maand komen. Kan ook nog wel 1-2 week duren dus.
  5. [verwijderd] 10 oktober 2018 13:02
    quote:

    anaes schreef op 10 oktober 2018 12:44:

    [Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk te reageren, bericht is bij dezen verwijderd.]
    Welkom in de wereld van beleggen.
    Als je enkel hosanna verhalen en gouden bergen wilt lezen zul je je bij de sekte van de buren aan moeten sluiten. Kritiek wordt daar niet toegelaten of direct verwijderd.
  6. [verwijderd] 10 oktober 2018 13:33
    quote:

    AnalytischDenker schreef op 10 oktober 2018 11:50:

    [...]

    Er zijn ook wetenschappelijke publicaties die vermelden:

    modern radiographic contrast does not increase the risk for nephropathy

    www.jwatch.org/na44885/2017/08/25/mor...

    Ik geef onmiddellijk toe dat er ook zeer veel bronnen zijn die het tegendeel beweren, maar de wetenschappers zijn het onderling blijkbaar niet eens.

    Ik ben overigens nog steeds benieuwd naar jouw onderbouwing van de € 80 miljoen kaspositie van Pharming. Dat komt namelijk niet overeen met de dalende kaspositie waarover Pharming het zelf had.

    De vraag blijft "wat is modern?"

    20 en 30 jaar geleden deden ze in Zwitserland de patiënt al een loden schort aan bij RX.

    Bij ons hier in de lage landen doen ze dat nog steeds niet.

    Als ik het hier allemaal lees nu, dan ben ik er van overtuigd aan het geraken, dat alle miserie die ik sinds na mijn laatste ongeval heb, wel eens aan die vele RX'en en contraststoffen zou kunnen liggen.

    Vele symptomen wijzen op stralingsproblemen, schildklierwerking, uiteraard de ongevalletsels, maar zeker ook de contrastvloeistoffen.

  7. [verwijderd] 10 oktober 2018 13:34
    de nieuwe toekomst
    Kunt u ons vertellen hoe Bitcoin Loophole werkt?
    Bitcoin Loophole werkt zoals een team spionnen. We beschikken over miljoenen geautomatiseerde robots die op sociale media gaan en realtime gegevens verzamelen – berichten, afbeeldingen, tekst, video’s en alles dat mensen publiek aan het zeggen zijn. Dan analyseren we al deze gegevens, op zoek naar onderwerpen die te maken hebben met bedrijven op de beurs. Eens we een bepaald onderwerp over een groot bedrijf hebben dat een trend weergeeft, analyseren we of de trend positief of negatief is. Als de trend positief is, gokken we erop dat de koers zal stijgen. Als de trend negatief is, gokken we erop dat het aandeel gaat zakken. Het is echt zo eenvoudig.
    Hoe vaak heeft Bitcoin Loophole het fout?
    Helemaal niet zo vaak. Wat de mensen vertellen op sociale media is echt, het staat er en het is waar, we maken dus zelden fouten. Onze software bevindt zich nog in de bèta-fase, maar toont nu al 87% geslaagde handelstransacties. Dat betekent dat op 100 transacties die automatisch door Bitcoin Loophole worden uitgevoerd, er 87 winstgevend zullen zijn.
  8. [verwijderd] 10 oktober 2018 13:36
    quote:

    Jules B schreef op 10 oktober 2018 13:02:

    [...]

    Welkom in de wereld van beleggen.
    Als je enkel hosanna verhalen en gouden bergen wilt lezen zul je je bij de sekte van de buren aan moeten sluiten. Kritiek wordt daar niet toegelaten of direct verwijderd.
    Hier ben ik het wel mee eens.
12.923 Posts
Pagina: «« 1 ... 170 171 172 173 174 ... 647 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links