Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Celyad BRU:CYAD.BL, BE0974260896

  • 0,340 19 apr 2024 17:38
  • +0,014 (+4,14%) Dagrange 0,310 - 0,340
  • 15.243 Gem. (3M) 25,1K

CELYAD 2018 Nieuws

1.358 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 oktober 2018 08:53
    quote:

    Oops! schreef op 4 oktober 2018 08:31:

    Ik denk dat het vandaag geen rode dag wordt, maar donkergroen hoeven we niet te verwachten op dit nieuws. Al hoop ik natuurlijk van wel!
    Nou, bij Celyad mag je al eens blij zijn dat er nieuws is! Op zich goed nieuws aangezien er geen agreements komen zonder te geloven in hun platform/technologie; het echte nieuws, doorbraak in een of andere studie, moet nog komen
  2. Oops! 4 oktober 2018 15:46
    quote:

    nat1966 schreef op 4 oktober 2018 11:36:

    eens een fanbrief of zo zou pas een boost geen aan de koers ,gaan mogen blij zijn dat het wat groen blijft vandaag is al terug van meer dan +6% naar een +3%
    Zelfs 8% gezien vanochtend, maar had al zo'n vermoeden dat dat snel zou inzakken. Vandaar dat ik geen donkergroen verwachtte na de PB's.

    Anyhow, een mooi KBC-rapport (of wie dan ook) zou inderdaad een wereld van verschil betekenen.
    Ik heb een paar tweets verstuurd in de hoop wat los te wrikken maar, om eerlijk te zijn, zo belangrijk ben ik niet :-)
  3. De adviseur 5 oktober 2018 15:34
    Mooi interview met CEO Christian Homsy, vertaald vanuit het frans.

    Celyad breidt portfolio van celtherapieën uit

    De biotech van Mont-Saint-Guibert heeft overeenstemming bereikt met de Britse groep Horizon Discovery om zijn technologie te gebruiken voor de ontwikkeling van allogene therapieën van de volgende generatie. Celyad CEO Christian Homsy zegt dat het gaat om het uitbreiden van de bedrijfsportfolio met nieuwe technologie die ontwikkelings- en samenwerkingsmogelijkheden biedt.
    Celyad breidt haar assortiment celtherapieën uit. Het biotechnologiebedrijf van Mont-Saint-Guibert heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met de Britse groep Horizon Discovery voor het gebruik van zijn technologie ("shRNA" genoemd) om de allogene therapieën van de volgende generatie te ontwikkelen.
    Het Waalse bedrijf, genoteerd op Euronext Brussel en Euronext Paris CYAD-1,08%, houdt zich bezig met de ontwikkeling van CAR-T-kankerceltherapieën. Deze technologie bestaat uit het modificeren van lymfocyten zodat ze de kankercellen vernietigen en de immuunrespons aanpassen. De biotech zal binnenkort ook op conferenties in de Verenigde Staten aankondigen dat de resultaten veelbelovend zijn wat betreft de klinische onderzoeken.
    Het Waalse bedrijf, vermeld op Mais Celyad, dat in 2016 zijn onderzoek in de cardiologie heeft verlaten om zijn werk op cellulaire therapieën in immuno-oncologie te heroriënteren, geeft er de voorkeur aan verschillende ijzers in het vuur te hebben. Vandaar de donderdag aangekondigde overeenkomst dat, volgens de CEO van het bedrijf, Christian Homsy, "niet onze huidige ontwikkelingen vervangt, maar onze portefeuille uitbreidt.

    "Een breed scala aan kansen"
    Het shRNA-platform Horizon Discovery is een "technologie met een breder toepassingsgebied voor alle CAR-T dan NKG2D (de eerste technologie van Celyad, Ed)", vervolgt de leider. testen bleek het net zo effectief te zijn als technologieën die genomische publicaties gebruiken, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt, zowel voor partnerschappen en licenties.

    "Een breed scala aan kansen" Betekent dit dat deze nieuwe overeenkomst zou kunnen betekenen dat er twijfels zijn over de huidige ontwikkelingen met het kandidaat-onderzoek naar het kandidaat-vlaggenschip CYAD-01? Helemaal niet, zegt Christian Homsy (foto): "We hebben data voor de maand december en alle signalen zijn groen. Dit is een extra technologie, die niet van toepassing is op onze traditionele CAR-T (NKG2D), die heel goed werkt.
    Kortom, vervolgt hij, we kunnen dit zien als een gereedschapskist waarin we een gebruiksvoorwerp toevoegen. "Telkens wanneer we een technologie gebruiken die een concurrentievoordeel heeft ten opzichte van het bestaande, hebben we het geluk dat we er eerst toegang toe hebben en zullen we deze aan onze toolbox toevoegen," zegt hij. CEO.

    Een andere vraag: zal de ontwikkeling van het nieuwe allogene platform nieuwe financiële middelen nodig hebben? Het antwoord is ook negatief, aldus Christian Homsy: "Ik denk dat het ons eerder nieuwe financiële middelen zal opleveren omdat het een technologie is die we in staat zullen zijn om licenties te verlenen aan anderen die het echt nodig hebben. Er zijn veel mensen die allogene CAR-Ts willen ontwikkelen en geen toegang hebben tot technologieën voor genome editing, die in handen zijn van twee of drie. eerder een kasstroombron voor het bedrijf op de middellange termijn.

    Celyad zal nu het preklinische pakket voltooien, dat is alles wat nodig is voordat we met onderzoeken bij mensen beginnen, die in de huidige 2019 zouden kunnen worden gestart.
1.358 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links