Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel VIVORYON THERAPEUTICS N.V. AEX:VVY.NL, NL00150002Q7

  • 0,453 19 apr 2024 17:35
  • -0,017 (-3,62%) Dagrange 0,440 - 0,469
  • 99.759 Gem. (3M) 590,3K

Probiodrug 2018

1.897 Posts
Pagina: «« 1 ... 90 91 92 93 94 95 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 oktober 2018 08:43
    quote:

    Omegaplan schreef op 3 oktober 2018 22:46:

    Prof. Scheltens verbonden aan VU en PBD nu op TV (programma over dementie en Alzheimer) rept over lopende studie, waar hij aan verbonden is, welke in 2020 waarschijnlijk positief afloopt. Zo is de verwachting. Zou die Probiodrug bedoelen?
    Nee.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 oktober 2018 08:44
    Nog meer stront aan de knikker:
    =========================================================
    Wijziging in management Probiodrug

    Gepubliceerd op 5 okt 2018 om 07:24 | Views: 431 | Onderwerpen: biotechnologie

    HALLE (AFN) - Probiodrug neemt afscheid van bestuurder Inge Lues, die als hoofd ontwikkeling bij het biotechnologiebedrijf in dienst was. Dat werd vrijdag bekendgemaakt. Lues werkte sinds 2008 voor het bedrijf. De laatste vijf jaar zat ze in het bestuur.

    Lues wordt opgevolgd door Michael Schaeffer die als Chief Business Officer onder meer de leiding krijgt over de onderzoek en ontwikkelactiviteiten van het bedrijf.

    Schaeffer werd eerder benoemd tot executive vice president Business and Strategy. Hij is al vijftien jaar actief in de farma- en biotechindustrie.
  3. [verwijderd] 5 oktober 2018 10:15
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 5 oktober 2018 08:44:

    Nog meer stront aan de knikker:
    =========================================================
    Wijziging in management Probiodrug

    Gepubliceerd op 5 okt 2018 om 07:24 | Views: 431 | Onderwerpen: biotechnologie

    HALLE (AFN) - Probiodrug neemt afscheid van bestuurder Inge Lues, die als hoofd ontwikkeling bij het biotechnologiebedrijf in dienst was. Dat werd vrijdag bekendgemaakt. Lues werkte sinds 2008 voor het bedrijf. De laatste vijf jaar zat ze in het bestuur.

    Lues wordt opgevolgd door Michael Schaeffer die als Chief Business Officer onder meer de leiding krijgt over de onderzoek en ontwikkelactiviteiten van het bedrijf.

    Schaeffer werd eerder benoemd tot executive vice president Business and Strategy. Hij is al vijftien jaar actief in de farma- en biotechindustrie.
    Dit is prima nieuws, goed dat zij weg gaat zij heeft nogal wat kwaad bloed bij de onderneming gezet.
    Een veel beter bericht had er niet kunnen komen

    Succes maar weer
  4. [verwijderd] 5 oktober 2018 10:25
    HALLE (SAALE), Duitsland, 5 oktober 2018 - Probiodrug AG ("Probiodrug", Euronext: PBD), een klinisch biofarmaceutisch bedrijf dat nieuwe therapeutische oplossingen ontwikkelt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer, heeft vandaag aangekondigd dat met ingang van 31 oktober 2018 en met de contractuele beëindiging van haar huidige overeenkomst komt de termijn van Dr. Inge Lues als Chief Development Officer ten einde. Ze wordt opgevolgd door Dr. Michael Schaeffer, die werd gepromoveerd tot Chief Business Officer, met ingang van 1 oktober 2018. Op basis van zijn uitgebreide ervaring in neurologische projecten in alle stadia van ontwikkeling, zal Dr. Schaeffer bovendien de R & D-afdeling van Probiodug overnemen na het vertrek van Dr. Lues.



    Erich Platzer, voorzitter van de raad van commissarissen , "We betreuren het dat Dr. Lues heeft besloten met pensioen te gaan na een lange, succesvolle ambtstermijn bij Probiodrug. Ze was instrumenteel in het brengen van de activa van Probiodrug, aangevoerd door het QC-remmende programma, tot preklinische en vroege klinische ontwikkelingsstadia. We danken haar voor haar jarenlange toegewijde service en wensen haar het beste in de toekomst. In de toekomst zullen de voortgezette klinische competenties worden gehandhaafd door de expertise van Chief Medical Officer, Dr. Frank Weber, terwijl het nieuwe Management Team zich blijft concentreren op het behoud en de versterking van de financiële basis van het bedrijf ter voorbereiding van een fase 2b (SAPHIR II) kernprogramma. "



    Over haar beslissing om met pensioen te gaan, zei Dr. Lues: "Ik geloof sterk in het concept van QC-remming om de vorming van sterk synaptotoxische pGlu-Abeta-oligomeren te voorkomen en hoop van harte dat uiteindelijk Alzheimerpatiënten zullen profiteren van deze innovatieve benadering. Ik wens de nieuwe bestuursleden veel succes bij het leiden van het bedrijf door de volgende strategische ontwikkelingsstadia naar een welvarende toekomst. Ik betuig mijn oprechte dank aan mijn collega's, medewerkers en externe partners voor een vruchtbare samenwerking. "



    Dr. Lues kwam in 2008 bij Probiodrug als R & D-adviseur en werd in 2013 benoemd tot lid van de raad van bestuur. Onder haar leiding werden de hoofdkandidaat van Probiodrug, PQ912 en een specifiek antilichaam tegen IgG-Abeta, geïdentificeerd en ontwikkeld. Zij was verantwoordelijk voor de succesvolle fase 2a-studie van PQ912 bij vroege AD-patiënten, die positieve gegevens verstrekte, het therapeutische concept ondersteunde, en diende als basis voor het ontwerp van een innovatief Phase2b-programma dat de afgelopen maanden is geschetst.



    Dr. Schaeffer kwam in augustus bij Probiodrug als EVP Business & Strategy. Voordat hij bij Probiodrug kwam, was Dr. Schaeffer de oprichter en managing director van biotech-bedrijven, CRELUX GmbH en SiREEN AG. Onder zijn leiding heeft CRELUX zijn omzet binnen een jaar bijna verdubbeld. Na de acquisitie van CRELUX door WuXiAppTec in 2016 was Dr. Schaeffer verantwoordelijk voor de integratie van CRELUX in de leidende wereldwijde CRO met meer dan 18.000 werknemers in Shanghai. Hij promoveerde in Molecular Biology aan Ludwig-Maximilians-Universität in München, Duitsland.
  5. Gala-diner 9 oktober 2018 10:32

    Probiodrug to attend International Conferences in October 2018

    Probiodrug to attend International Conferences in October 2018

    HALLE (SAALE), Germany, 09 October, 2018 - Probiodrug AG ("Probiodrug", Euronext: PBD), a clinical stage biopharmaceutical company developing novel therapeutic solutions to treat Alzheimer's disease, announces that the company is scheduled to attend the following conferences:


    2018 BIO Investor Forum

    October 17 - 18, 2018, Westin St. Francis Hotel, San Francisco, USA

    Dr. Ulrich Dauer, CEO, to host meetings.


    11th Clinical Trials on Alzheimer's Disease (CTAD)

    October 24 - 27, 2018, Palau de Congressos de Catalunya, Barcelona, Spain

    Dr. Ulrich Dauer, CEO; Dr. Michael Schaeffer, CBO and Suzanne Bruins, Clinical Program Director are attending.
  6. forum rang 8 lucas D 11 oktober 2018 20:29
    quote:

    Peermanpaapskop schreef op 5 oktober 2018 10:34:

    Michael Schaeffer krijgt het wel druk. Naast Executive Vice President van Business en Strategie haar dus opgevolgd als Chief Development Officer en gepromoveerd tot Chief Business Officer.

    Gewoon overbodig, en gelijk kostenbesparend. Er wordt sinds Michael aangesteld is weer eens knopen doorgehakt, ipv het aanmodderen wat lange tijd tot minimale vorderingen naar het onderzoek naar een medicijn tegen Alzheimer blokkeerde.

    Goeie vent die MS.
  7. twopence 15 oktober 2018 07:44
    Probiodrug waarschuwt omwille van Duitse regelgeving voor rode cijfers
    (ABM FN-Dow Jones) Probiodrug zal een cumulatief verlies lijden van meer dan de helft van het nominale aandelenkapitaal van de onderneming. Dit maakte het Duitse diagnosticabedrijf met een notering op het Damrak maandag bekend.

    De melding werd gedaan vanwege regelgeving voor Duitse beursgenoteerde bedrijven.

    Het verlies is volgens Probiodrug vooral het gevolg van operationele verliezen die vooraf begroot waren. Probiodrug werkt aan de ontwikkeling van een behandeling van Alzheimer. Daarmee staat Probiodrug op de drempel om een Fase 2b programma te starten. Momenteel boekt de onderneming nog geen omzet.

    "De huidige financiële middelen van het bedrijf zullen naar verwachting voldoende zijn om de operationele activiteiten te kunnen financieren tot het einde van het derde kwartaal van 2019", aldus Probiodrug. Daaraan voegde het diagnosticabedrijf toe dat het versterken van de financiële basis een prioriteit van het nieuwe management is.

    Door: ABM Financial News.
  8. pardon 15 oktober 2018 08:18
    Probiodrug waarschuwt voor rode cijfers
    Door ANP PRODUCTIES

    3 min geleden in FINANCIEEL

    HALLE - Biotechnologiebedrijf Probiodrug waarschuwt voor dieprode cijfers. Volgens het Duitse concern, dat een notering heeft in Amsterdam, zijn deze toe te schrijven aan gebudgetteerde exploitatieverliezen die voortkomen uit de dagelijkse bedrijfsvoering, zo werd in een verklaring gemeld.

    Omdat het ,,cumulatieve verlies" naar verwachting hoger zal uitvallen dan de helft van het nominale aandelenkapitaal is Propbiodrug verplicht dit te melden. Ook moet de biotechnoloog aandeelhouders bijeen roepen. De uitnodiging voor deze bijeenkomst, waarin tekst en uitleg zal worden gegeven, volgt volgens Priobiodrug binnen afzienbare tijd.

    Probiodrug werkt aan geneesmiddelen tegen de ziekte van Alzheimer. Dit jaar werd nog geen omzet in de boeken gezet. Het bedrijf zegt dat het nog voldoende geld in kas heeft om het tot en met het derde kwartaal van volgend jaar uit te zingen. Probiodrug doet er nu alles aan om de financiële basis te versterken.
  9. forum rang 6 effegenoeg 15 oktober 2018 11:17
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 15 oktober 2018 10:04:

    Blijkbaar wil niemand met dit bedrijf samenwerken en de nieuwe CEO weet geen enkele oplossing te bedenken.

    Dat wordt waarschijnlijk een liquidatie.

    Gelukkig was iedereen gewaarschuwd en heeft iedereen z'n aandelen op tijd verkocht..............
    Hoe staat het met je positie in Galpagos?
1.897 Posts
Pagina: «« 1 ... 90 91 92 93 94 95 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links