Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,868 18 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 37.599.271 Gem. (3M) 6,9M

Pharming september 2018

15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 777 778 779 780 781 ... 794 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Grunniger 29 september 2018 09:16
    quote:

    Jonge_belegger schreef op 28 september 2018 22:59:

    [...]
    Ik krijg hier geen goed gevoel bij, anderen wel? Voelt als mosterd na de maaltijd in eerste instantie.
    Ik vind niet dat ze het heel overtuigend neerzet. Zelf zit ik er 100% in, maar dit geeft me geen extra vertrouwen helaas. Zeker de opmerking over preventief zal nog wel 2 jaar duren valt me tegen. Dit strookt toch niet met de situatie dat het al word voorgeschreven en alleen een aanvulling gewenst is...

    Ben benieuwd naar Q3 en basel. Koers zal naar mijn idee nog wel even blijven hangen rond de euro.
  2. forum rang 4 Kompas 29 september 2018 09:16
    quote:

    Dekkie schreef op 29 september 2018 09:01:

    Snap niet dat mensen hier nog Kempen noemen.
    Is toch wel duidelijk dat heel dat rapport gebaseerd was op eigen belang.
    Totaal incompleet en ongeloofwaardig.
    Dat is mogelijk ook vanuit "eigenbelang" dat sommigen vasthouden aan een rapport wat alleen door insiders kan worden ingezien en waarvan het afgegeven koersdoel van € 0,40 door overige analisten, welke Pharming volgen, compleet onderuit wordt gehaald met onderbouwde WEL inzichtelijke rapporten hier ook gepubliceerd op een ander draadje!
    Dat maakt alles wat nu nog over Kempen gezegd of geschreven wordt compleet overbodig en achterhaald.
    Goldman Sachs bekrachtigde het einde van de Kempen klucht met het innemen van een eerste positie als grootaandeelhouder.
    Hiermee kwam wat mij betreft ook een definitief einde aan de Kempen discussie!
  3. De koers is van ons 29 september 2018 09:21
    quote:

    lucas D schreef op 28 september 2018 22:50:

    [...]

    Er is bij Pharming geen samen met al die particuliere aandeelhouders, daar hebben we afgelopen weken wel een voorproefje van gezien.

    En wees niet bang dat Pharming voor 1,70 van de beurs geplukt gaat worden. Wanneer Basel goed nieuws brengt dan zal dat het een veelvoud zijn. De medicijnen die uit het Basel onderzoek gemaakt kunnen worden hebben een veel grotere markt als die van Ruconest. Bij Ruconest gaat het totaal om duizenden. Bij Basel met verschillende toepassingen, over tientallen miljoenen patiénten Wereldwijd.

    Dat is in mijn optie de enige reden dat Goldman Sachs nu al een klein pakket heeft aangeschaft, en niet al die flauwekul die er hier aan gegeven word. Goldman Sachs is niet voor niets een van Werelds grootste zaken bank.

    Dit was een eerste stap van GS, de 2e zal rond de 3e kwartaal cijfers komen, is mijn verwachting.

    Dat gebrek aan samenhang vd aandeelhouders is volgens mij getriggerd door een minderheid van de aandelen. De verhandelde volumes op topdagen zijn gemiddeld rond de 80 a 100 Mio , slechts 15 percent van alle uitstaande aandelen..De meesten blijven zitten en wachten het potentieel af. En die kopen dan ook goedkope plukjes bij als de paniek toeslaat

    En trouwens, als het om hogere prijzen gaat is het een ander verhaal, wie wil er dan te vroeg uitstappen ?
  4. RobertD 29 september 2018 09:26
    quote:

    four60 schreef op 29 september 2018 02:07:

    De CEO van Pharming had een mooi persbericht kunnen publiceren dat Goldman Sachts op de website en publiek. Maar slapende Japie reageert niet op een positief gegeven naar de buitenwereld.
    Deze man bestuurt een bedrijf op basis van hopen dat het wel goed komt met de koers. Maar van handelen naar de buitenwereld heeft hij geen enkele kennis of ervaring. Ouwe man van u ik tutoyeer niet, mijn opvoeding op hoger niveau, graag geen commentaar.
    Natuurlijk moet je dat niet doen. Als GS volgende week weer onder de 3% duikt, moet er weer een pb komen? Etc.
    De financiële nieuws kanalen pakken dit keurig op. Was duidelijk in het nieuws.
    Als er vooraf contact is geweest met een investeerder die aangeeft voor langere tijd de aandelen aan te houden, zou het wel een pb waard zijn uiteraard.
  5. forum rang 4 Bromsnor 29 september 2018 09:29
    De beursmaand september is weer voorbij.
    Voor mij en vele andere beleggers uitgelopen op een enorme teleurstelling.

    De koers wilde maar niet terug naar de € 1,40. Op vrijdag 14 september begon het allemaal. Kempen kwam met een koersdoel van € 0,60 voor Pharming omdat op termijn op de Angio Oedeem markt het gaat afleggen tegen de concurrentie waarvan nog niet zeker is wie en hoeveel dat er zullen zijn.

    "Toevallig" lekte het rapport uit naar Arend Jan Kamp die gewoon zijn werk deed en het publiceerde. Het percentage shorters is al een tijdje aan de hoge kant en binnen een week kwam het tegenvallende bericht van FDA dat meer onderzoek verlangt.
    Dit en daar is al het nodige over geschreven riekt enorm naar voorkennis.
    Ik had al voorspeld dat afwijzing een veel groter impact zou hebben dat toewijzing. En het door weinig beleggers verwachte besluit van FDA kwam en de koers kelderde tot aan het dieptepunt bij beursopening op woensdag 19 september.

    Ik heb me regelmatig afgevraagd of de markt echt wel zo snel gaat verschuiven van acute naar pofylactische behandeling.
    Als ik iedere maand 2x hoofdpijn krijg neem ik een paracetamol. Nu kan ik ook om te voorkomen dat ik hoofdpijn krijg al van te voren tabletten gaan slikken.

    Zo kan het ook gelden voor een Angio Oedeem aanval. ik weet niet hoe lang het duurt voordat het medicijn werkt, maar de vraag blijft of de "acute markt" het gaat verliezen van de "profy markt".

    Ga ik vooraf paracetamol slikken of wacht ik op ik hoofdpijn krijg en neem dan een tablet, de hoofdpijn is dan binnen een half uur weg.

    Ondanks dat de concurrent wel mag beginnen met profylactisch toedienen, ziet Sijmen de Vries de omzet het laatste half jaar stijgen. De omzet van Q3 is hem inmiddels bekend. Dit zou kunnen betekenen dat er misschien toch weer nieuwe klanten zijn bij gekomen.

    Ik was wel weer positief verrast door het belang van Goldman Sachs als tegenhanger van de short partijen.
    Vraag voor iedereen blijft wat zij willen. Ze kunnen ook zo weer gaan afbouwen. Teleurstellend was de koers die weer dik onder de € 1,00 is gesloten.

    Ik heb een flink deel van mijn waarde zien verdampen in september en had eerder aan tijdelijk uitstappen gedacht. Niet gedaan, dus koersverlies.

    Ik hoop dat Sijmen de Vries de komende weken meer rust onder de beleggers kan geven en ik hoop dat hij met de FDA heeft gesproken en gehoord heeft wat ze nu precies van Pharming verlangen.
  6. [verwijderd] 29 september 2018 10:14
    quote:

    De amateur schreef op 28 september 2018 17:13:

    [...]

    Huidige koers doen ze sowieso geen emissie. Maar indien het nodig is voor groeikapitaal zal het ongetwijfeld een onderhandse plaatsing zijn bij grotere partijen met een korting. (als Pre eclampsia 1e fases positief zijn zal de koers wel op een goed niveau staan voor een GROEIKAPITAAL emissie.
    Er zou geen emissie komen. De huidige opbrengsten zouden toerijkend zijn. Enkel in geval van versnelling van bepaalde zaken. Dat zijn de woorden van Sijmen.

    Nu denk ik zelf dat die emissie wel nodig gaat zijn. Omzet Ruconest neemt niet hard genoeg toe. Profylaxe valt even van de kaart af tot eventuele goedkeuring over een jaar of langer. Dus ergens moeten de centjes vandaan komen. Daarom denk ik dat de koers nog wel lager kan
  7. forum rang 4 antop 29 september 2018 10:18
    Er zou geen emissie komen. De huidige opbrengsten zouden toerijkend zijn. Enkel in geval van versnelling van bepaalde zaken. Dat zijn de woorden van Sijmen.

    Nu denk ik zelf dat die emissie BRON??????––– nodig gaat zijn. Omzet Ruconest neemt niet hard genoeg toe. Profylaxe valt even van de kaart af tot eventuele goedkeuring over een jaar of langerBRON????? Dus ergens moeten de centjes vandaan komen.NIET VAN JOU DUS!!! Daarom denk HOOP!!!!...ik dat de koers nog wel lager kanZODAT IK JULESB weer lager kan instappen!

    Dat denk ik Antop over JulesB!
  8. [verwijderd] 29 september 2018 10:20
    @ Jules: Nu denk ik zelf dat die emissie wel nodig gaat zijn. Omzet Ruconest neemt niet hard genoeg toe.

    Niemand kent de cijfers nog, u houdt niet van aannames, doet u deze dan ook niet.

    @Jules: Profylaxe valt even van de kaart af tot eventuele goedkeuring over een jaar of langer.

    Ook hier maakt u een aanname, De Vries moet nog in gesprek met de FDA en niets is nog zeker ook niet een jaar of langer zoals u aanneemt!

    Als u niet oppast gaan we ook in uw teksten zitten schrappen.

    Hou toch eens op grappenmaker, ga wat leuks doen met je vrouw en kleinkinderen, oh nee, die waren van Monitor!

    Lekker weekend,

    Tini
  9. [verwijderd] 29 september 2018 10:38
    quote:

    Misschien schreef op 29 september 2018 10:20:

    @ Jules: Nu denk ik zelf dat die emissie wel nodig gaat zijn. Omzet Ruconest neemt niet hard genoeg toe.

    Niemand kent de cijfers nog, u houdt niet van aannames, doet u deze dan ook niet.

    @Jules: Profylaxe valt even van de kaart af tot eventuele goedkeuring over een jaar of langer.

    Ook hier maakt u een aanname, De Vries moet nog in gesprek met de FDA en niets is nog zeker ook niet een jaar of langer zoals u aanneemt!

    Klopt tini, ik doe op dat gebied een paar aannames. Het zijn onzekere zaken waar niemand het antwoord op heeft. Echter zijn die aannames nodig om positie te kunnen bepalen en een mening te vormen.
    Dus mijn aanname is dat de huidige omzetten de pijplijn onderzoeken niet kunnen financieren en een emissie nodig is nu omzet profylaxe voorlopig wegvalt.
    Onderzoeken FDA duren lang. Dus een aanname van een jaar tot twee jaar is een reeele aanname.
  10. [verwijderd] 29 september 2018 10:39
    quote:

    Jules B schreef op 29 september 2018 10:14:

    [...]

    Er zou geen emissie komen. De huidige opbrengsten zouden toerijkend zijn. Enkel in geval van versnelling van bepaalde zaken. Dat zijn de woorden van Sijmen.

    Nu denk ik zelf dat die emissie wel nodig gaat zijn. Omzet Ruconest neemt niet hard genoeg toe. Profylaxe valt even van de kaart af tot eventuele goedkeuring over een jaar of langer. Dus ergens moeten de centjes vandaan komen. Daarom denk ik dat de koers nog wel lager kan
    Wellicht niet toerijkend, maar wel toereikend!
  11. [verwijderd] 29 september 2018 10:41
    quote:

    antop schreef op 29 september 2018 10:18:

    .NIET VAN JOU DUS!!! !
    Gelukkig niet zeg! Je zou maar klakkeloos naar piet hoofdletter up vasthouden trust hebben geluisterd en op 1.50 ingestapt zijn. Die door jou beloofde gouden berg is voorlopig een heuveltje in zuid Limburg geworden
15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 777 778 779 780 781 ... 794 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links