Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ING snijdt in advies en koersdoel Beter Bed

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. Peak 25 september 2018 10:00
    Maar er gebeuren ook goede dingen ondertussen op de beurzen. In de hoek van de bedrijven die zonder banken kunnen en/of die terrein van de banken afpakken.
    Er is veel hoop, er valt nog veel af te pakken van banken qua werkterrein en/of alternatief te financieren.
    (Adyen bijv.). ING is een bank waar 775 mln over de vloer wordt gegooid als gordijntje om zware misdaad te verhullen. En waar het bestuur (min 1 persoon uit de bezemkast) gewoon de volgende dag weer gaat stralen en het personeel oproept om vooral ethisch te handelen om de bonussen van het bestuur bijelkaar te hannessen. Vind je het gek dat ze het niet zo duidelijk zien met die "adviezen" van andere bedijven. Veel te druk voor die onzin...
  2. [verwijderd] 25 september 2018 10:31
    Geen zorgen.

    De malaise in Duitsland vind zijn oorzaak in de lancering van de boxspring in de Matratzen Concord keten, een product wat eigenlijk niet thuis hoort in hun assortiment. Feit is dat de lancering van de boxspring in Duitsland beter had gemoeten, dit heeft z'n neerslag gehad op de resultaten. De omzet is weliswaar gestegen, maar de extra investeringen (lees kosten) in Duitsland hebben de brutowinst naar beneden gehaald, omdat er simpelweg te weinig boxsprings verkocht zijn. Verder is er in Nederland sterke verbetering te zien, alsmede betere conversie uit de webshop van beterbed.

    De winkelketens van de Beterbed Holding blijken het ook beter te doen rondom Ikea's, een sterk signaal dat het management van Beterbed nog steeds op de juiste weg is. Feit blijft dat de Duitse markt een moeilijke markt is gebleken voor het management, maar ach van fouten mag je leren toch.
  3. Peak 25 september 2018 10:50
    Bedankt Jeroen1990, dit is nou een duidelijke toelichting en analyse op hoofdlijnen van wat er aan de hand is. Dat zou een bank adviseur je moeten kunnen vertellen eigenlijk. Maar die zijn overbodig inmiddels en niet goed genoeg. Dit bedoel ik nou, die woekerbanken zijn helemaal niet meer nodig. Weg ermee, en met hun valse commissarissen. Misschien zijn dat wel de echte boeven. Ene Van der Veer bedacht dat het wel handig zou zijn om het salaris van Hamers maar alvast fors omhoog te gooien zodra zij weet hadden van de witwaspraktijken in de hiel van hun scheve klapschaats. Zodoende kon Hamers wanneer het een en ander op straat kwam zelf een "offer" brengen om maar aan te kunnen blijven. Die Veer mag u zelf steken in de plek waar het altijd donker blijft meneer de commissaris. En bedankt hoor, dat we Hamers mogen houden van u..
  4. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 25 september 2018 11:23
    Werkelijk een lachertje aan het worden die ING Bank. In 2017 deden ze eenzelfde belachelijke late en opmerkelijke aanpassing. Toen van 27,50 (hebben ze zo'n jaar volgehouden terwijl de koers zo'n tientje lager bewoog) naar idd 13 euro en nu dit? En ja ook bv. bij TomTom vraag ik me af, wanneer ze gaan aanpassen? Mosterd na de maaltijd? Smakelijke voortzetting ING deskundigen. Nu maar hopen dat ze weer een jaar of langer achterlopen en de ommekeer alweer aanstaande is. Je zal er maar steeds op handelen op de kristallenbol van de ING pfff
  5. BASF en BAYER kopen 25 september 2018 11:29
    Bedankt Thijs, daar kom je toch wel HEEEEEEL erg laat mee.

    25-9-2018 09:28:54

    Beursblik: ING zet Beter Bed op verkooplijst

    (ABM FN-Dow Jones) ING heeft vanwege de hoge onzekerheid op korte termijn het advies voor Beter Bed verlaagd van Houden naar Verkopen en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 13,00 naar 4,50 euro.

    Ook werd Beter Bed op de lijst met minst favoriete aandelen van ING gezet.

    Hoewel analist Tijs Hollestelle te spreken is over de nieuwe CEO van Beter Bed, en hij hoogstwaarschijnlijk de juiste man op de juiste plek is, is de uitdaging mogelijk simpelweg te groot.

    Hollestelle houdt er rekening mee dat Beter Bed op de komende beleggersdag eind oktober een "significante" verlaging van het Matratzen Concord netwerk zal aankondigen. Hoewel veel afhangt van de omvang van de maatregelen, denkt ING dat Beter Bed het dividend voor 2019 en 2020 zal passeren en mogelijk is er ook een extra kapitaalinjectie nodig om de nieuwe strategie te kunnen uitrollen.

    Het aandeel Beter Bed daalde dinsdag 5,4 procent naar 4,74 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  6. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 25 september 2018 11:47
    Ing een beetje laat? Pff en hoe. Quote van ING 1 jaar geleden ! >

    "Analist Tijs Hollestelle van ING verwacht dat de focus van de markt met name gericht zal zijn op invulling van de CEO-positie, na het aangekondigde vertrek half juli van CEO Ton Anbeek naar fietsenfabrikant Accell. Daarnaast kan de recent aangekondigde samenwerking met start-up Emma volgens de analist rekenen op de aandacht van beleggers. Ook Hollestelle is benieuwd naar de situatie in Duitsland. ING hanteert een koopadvies en koersdoel van 27,50 euro"
  7. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 25 september 2018 12:14
    Het spel is weer op de wagen. Eerder gezien met bv. Heijmans. Toen kwamen er ook allerlei speculaties / uitspraken dat Heijmans met een emissie moest komen. Die kwam er vervolgens niet, maar vele aandeelhouders waren al bang gemaakt met die uitspraken mogelijk in de hoop dat er aan de andere kant goedkoop ingekocht kon worden? Het woord maffia praktijken klinkt hard, maar kan me voorstellen dat sommigen dat woord gewoon hier zo typen ;-)
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

15,168 18 apr
+0,242 +1,62%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links